Изпит в три части

Днес щяхме да бъдем учителят и неговата малка и непослушна ученичка. Обичам да съм непослушна, когато сме заедно...

Отидохме в хотел, за да бъде по-обстоен изпита – все пак вече бях късана няколко пъти и не се знаеше дали ще завърша втория семестър. Бях предвидливо с поличка и чорапки до колената, като ученичка. Бях обаче с гащичките с перличките / трудно можеха да се наречат гащички, защото имаха само една ивици, която влизаше между устните ми, а студените перлички галеха и без това възбуденото ми дупе/.

-Здравейте учителю! Идвам за изпита – казах аз.

Явор беше прав, сериозен и строг.

-Обърни се към стената права! – нареди ми строго той.

Послушах го и се обърнах към стената. Той се приближи бавно зад мен. Ръката му леко започна да повдига полата ми, аз вече бях мокра, усещах как устните ми се стискат и навлажняват ластичето от гащичките, което беше между тях. Пръста му разтвори леко устните ми, прокара бавно пръст  и след това се насочи към дупето ми. Вече бях мокра и исках да бъда наказавана и изпитвана.

-Обърни се и клекни! – ми нареди строго той.

Обърнах се и го послушах. Клекнах пред него.

-Сега да видя как си с устния изпит!- с още по-строг глас каза той.

Разкопча панталона си и ми го подаде в устата. Колко обичах кура му...Започнах да го облизвам и да искам да го изям.

-Гледай ме в очите ! И по-бавно! – нареди ми той.

Вдигнах поглед и започнах да го облизвам от топките до главичката. Засмуквах я леко и я целувах, защото я обожавах. Езикът ми се разхождаше по топките му и нагоре и се стараех да го гледам. Бях мокра и устните ми трептяха – исках го много в мен.

-Сега стани, и застани на леглото кучешката, да видя как си с основния материал- ми нареди той.

Нямах търпение. Застанах кучешката и му се надупих. Очаквах да бъде груб- все пак бях на изпит, но той влезе бавно и нежно в мен, което направо ме пообърка. Исках го много в мен, навсякъде, обожавах да ме чука, моят учител, да ме изпитва. След няколко бавни тласъка започна да ме чука все по-диво и диво, хвана косата ми и ме издърпа към него. Обърна лицето ми към неговото и ми нареди да се оплезя – лижеше езика ми и неговия език чукаше моя. Едновременно ме чукаше навсякъде.

-Добре си с основния материал, но трябва да проверя и назад как се справяш- каза той и без да ме пита ми наплюмчи дупето и нежно проникна в него. Леле колко обичах да ме обладава така- да ме подчинява напълно. Започна все по-силно да ме чука, аз крещях от удоволствие: Добра ли съм учителю?

-Перфектната ученичка си! – каза той и след още няколко тласъка дойде моментът за него. Изпълни дупето ми със сперма и аз бях напълно запълнена, така както обичах.

-Мисля ,че се справихте с този семестър, но за следващият изискванията ми ще са още по-високи миличка – нежно ми прошепна той.

-Няма проблем. Твоя съм...
Rating: 2.67/5. From 3 votes.
Please wait...