Изповедникът

Работя в собствени я си магазин за дребни подаръци. При мен винаги е като в хан, постоянно идват приятели и познати на раздумка. Свободен ерген съм и всичко чуждо е мое, но си имам граници – с малолетни и с приятели в никакъв случай. Да, да, ама така се случи, че живота ми се обърна на 180 градуса и някак наруших табутата, които сам си бях поставил.
Миналото лято, както обикновено си кесих в магазина и „броях мухите“ в очакване на някой клиент или на някой приятел да си побъбрим. Взе да ми се приспива и аха да захъркам в магазина влезна Вени – дъщерята на мои много добри приятели. Знам я от както се роди и до преди да влезне в пубертета и да я завлекат любовните трепети, редовно идваше с баща си или майка си в магазина да разглежда и да си играе с разни джунджурии, които продавам, тъй като живееха съвсем на близко.
–       О Вени, кой вятър те довя насам, още малко само с ДНК проба ще мога да те разпознавам?
–       Е хайде, чак пък толкова – отвърна тя с полуусмивка. – Нали знаеш – училище, уроци …
–       Гаджета …
–       Да бе да, чак пък гаджета …
–       Какво, искаш да ми кажеш, че нямаш гадже? А на онзи заплес със смешната прическа как му викаш?
–       Кой заплес? Какви ги дрънка бе Ицо?…. / от малки научих всички деца на мои приятели и роднини да ми викат на малко име, без чичо, батко, вуйчо и други…/
–       Как кой? Онзи русия, слабичкия на Ангел и Снежа Вълкови сина, Борис ако не се лъжа…?
–       А Боби ли, така кажи, Той не ми е гадже.
–       А това с натискането в отсрещната градинка, само с не-гаджета ли го правиш? – захилих се аз, като видях как се изчервява с леко засрамена усмивка.
–       Такова … ние … скъсахме.
–       Бре и таз хубава до вчера ви гледах да минавате от тук хванати за ръка…
–       Как пък до вчера и къде си ни видял?
–       Е сега в твоите очи може да съм много стар, но все мога да видя до отсрещния тротоар, като минавате за към центъра.
Погледът на Вени посърна и тя загледа втренчено в една точка някъде надолу в краката си. За да я разсея и подвикнах:
–       Искаш ли да пийнем по една Кола, имам няколко кутийки в хладилника.
–       А, да … може…
–       Ето заповядай, седни тук и ми кажи какво те мъчи, понеже и кьорав ще види, че са ти потънали гемиите, няма от какво да се притесняваш, всичко ще си остена между нас.
Вени седна и отпи със сламката една малка глътка от покритата с потни капки червена кутийка. След това отново се отнесе  с поглед нейде в пространството и очите и леко се насълзиха.
–       Боби ли ти направи нещо? Ако не искаш, не ми казва, може и да си мълчим…
След няколко секунди тя каза рязко и решително:
–       Боби е идиот…
–       Какво е направил? Да не те ударил или ….?  – попитах аз припряно, понеже му се носеше славата, че е малко „неадекватен“.
–       Не просто, ме заряза и ми каза, че за нищо не ставам…
–       Ха сега и таз хубава! Какво пък е станало?
–       Идиот е, съгласих се да го направим, а той накрая ми вика, че за нищо не ставам… – изсъска тя през сълзи с видимото желание да реве и да крещи.
–       Чакай, чакай, съгласила си се да правите секс с него и той ти е оказал, и те е зарязал?
–       Не бе Ицо, кой отказва? Направихме го и след това ме разкара…
–       Е много съм забит, аз също не отказвам, ама не говоря глупости след това. Е какво стана, я кажи нещо прецака ли се.
Видимо поосвободена от преминатата бариера на първото признание Венцислава започна да разказва.
–       Вчера решихме, че ще го направим, понеже техните ги няма за цяла седмица, а брат му щеше да е с гаджето си и целия ден щяхме да сме сами у тях. Хапнахме, пийнахме по един пръст уиски, – аз я погледнах строго, тя ме видя и се оправда – понеже и на двамата ни е за първи път. Съблякохме се целувахме се, след което знаеш какво…
–       Да знам, а презерватив?…
–       Разбира се, даже няколко пози сменихме…
–       Е как беше, не те ли боля?
–       Е ти пък, аз съм отворена, не само момчетата си „играят“ сами… Беше страхотно даже сега ме побиват тръпки.
–       Какъв е проблемът, щом е било хубаво?
–       Не можа да свърши.
–       Как така?
–       Е как… така – на два пъти му спадна и накрая след третия път се отказа и ми каза, че за нищо не ставам.
–       Баси лайното. Нормално е първия път да има гафове. Да беше питал някой с истински опит, при мен да беше дошъл да ме пита нямаше да му откажа. – с неприкрита превъзбуда казах аз.
–       Е не се ядосвай бе Ицо, такъв си е…
–       Не бе, ясно ми е, но такива неща се случват, даже и при мен беше така първият път, ама наопаки свърших преди да започнем.
–       Как така преди да започнете? – Опули се Вени.
–       Ми натискахме си се , тя беше по-голяма от мен както Боби е по-голям от теб, но с разликата, че тя си беше отракана, но свърших докато ми слагаше презерватива, сега ми е смешно, но тогава бая срам брах.
Докато си разказвахме неволите на първия път, аз вече се бях повъзбудил и съм сигурен, че ми личеше. Явно и тя се беше възбудила от спомена си и беше забелязала и моята възбуда. Докато ставах за нова Кола видях, че Вени ме изгледа директно и неприкрито в „пакета“… Тогава я загледах и осъзнах, че тя отдавна не е малкото къдрокосо ангелче, което ми задаваше глуповато-смешни въпроси и се смееше когато и се пулех. На почти шестнайсет години с пищни форми загатващи „пясъчен часовник“, фина бяла кожа, с алени сочни устни, нежни ръце с издължени Ð
�ръсти без маникюр. Едно свежо същество, което може да те привлече със своята естественост и привидна свенливост.
Като седнах, я попитах:
–       А ти нещо май се разгорещи? Явно все пак добре си си прекарала.
–       Като гледам и ти … така де … вижда се.
–       Е нормално е, все пак съм на 35, а не на двеста. Пък и ти добре разказваш…
Тя ме погледна в очите, целуна ме и се отдръпна някак по детски. Аз бях леко стреснат, но отвърнах на досега на нейните устни. След секунди безвремие и не разделящи се погледи,  я целунах и аз, но страстно… Станах, спуснах решетките, заключих вратата, спрях климатика и изгасих лампите. Седнах на моя стол, Вени седна в мен и продължихме с целувките и плъзгането на ръцете по телата ни. След няколко минути тя започна да опипва през дънките напълно възбудения ми член … прошепнах и:
–       Мръсница?…
–       О да.
–       Искаш ли го наистина?
–       Мммъхх да – въздъхна тя перверзно.
В следващия момент бяхме вече на канапето в склада, и взаимно се събличахме. Поради юлската жега нямаше много за сваляне.
Тялото и излъчваше свежест, страст и невинност едновременно. Погледът и се спря върху члена ми, когато и подадох един отворен кондом, с явната задача да го постави, това винаги помага.
–       Какво? – попитах аз – нещо не е наред ли?
–       Да, не, не исках да кажа, че е по-голям, от на Боби… /няма що голям комплимент: оная ми работа е по-голяма от на 16 годишен чекиджия/
Не отговорих, а и си сложих презерватива, след което и помогнах да легне на диванчето и започнах да я целувам първо по устата, после слезнах на надолу по тялото, през гърдите, от там към срамните и устни. Беше гладко избръсната сякаш специално за случая, клиторът и беше истински възбуден и тя потрепваше при всяко докосване на моя език. След около минута две тръгнах по обратния път докато отново сляхме устните си, аз бавно проникнах в нея, а тя изстена тихо, без да спира играта на езиците ни.
Не знам колко продължи, но като свърших и двамата бяхме изтощени.
Следваше най-сложното – да предотвратя влюбването. Но в онзи момент това не беше на дневен ред.
Станах, измих се, подадох и кърпа да се почисти и легнах още малко да и се полюбувам. Унесен в мислите за станалото се сепнах от реалността за последиците и започнах неуверено:
–       Това не е добре!
–       Да знам – каза тя и ме прекъсна като се надигна, наведе се над мен, започна да разтрива пениса ми и без нищо да казва се усмихна и започна да ми го лиже, лапа и смуче.
–       Знаеш … как да ми запушиш устата. – завъртях се и застанахме в 69. Вложих много умения в моите движения с език, чак проникнах във вагина та и. Тя беше много възбудена и отделяше влагалищни сокове, които аз облизвах. И изведнъж тя ми каза:
–       Искам да свършиш в мен.
–       В устата..?
–       М да…
Казах си „Добре“ и с малко насоки от моя страна, след около минута свърших в устата и, а тя не спираше да ми го смуче и облизва. Оказа се голяма мръсница – не ми го остави да спадне, усетих, че иска малко грубост, изправих се над нея и започнах да я клатя в устата, извадих един презерватив, дадох и го, тя го сложи с най-перверзния поглед, на който може да е способно момиче на нейната възраст, без фалш, а само с желание. Обърнах я на задна прашка проникнах с ряз, тя изпъшка облекчено скимтейки и я откарах докато с помощ и от мен тя успя да свърши с н
яколко струйки течност. Извадих го и с няколко чекии свърших върху бразилското и дупе. Толкова бях възбуден, че едвам се сдържах да не и взема 10 точки и да и отворя ануса, докато размазвах спермата си по задните и части. Даже и потърках задния и отвор с горящата глава на пениса ми, но тя се дръпна и аз се спрях. Беше направо омаломощена. Слънцето се скри зад съседните сгради, което ми напомни, че трябва да се прибираме…
По-нататъшните изповеди следват.

Rating: 3.50/5. From 4 votes.
Please wait...