Изследването

Това се случи преди около 5 години, тогава бях на 28. Пътувах често до Африка за по месец-два и при всяко завръщане ме караха да давам проби от аналния секрет (или както там му казват). Процедурата не беше толкова сложна – дават ми една клечка с памук от единия край, вкарвам я в дупето, после я слагам в нещо като епруветка и готово. Отивам в кабинета който са ми дали на бележката, чукам, казват ми да вляза, влизам – вътре докторка и медицинска сестра си пият кафето. Давам им бележката.

 • Изчакайте отвън малко – каза докторката.
  Теглих и една наум и излязох. Беше края на работния ден, а аз цял ден бях писал доклади и отчети от командировката и бях скапан вече. След десетина минути сестрата излезе – явно си тръгваше, каза ми че докторката сега ще се освободи да изчакам малко още. След още десетина минути се появи и докторката, покани ме да вляза и взе да чете бележката. Пита ме как съм прекарал, стана дума че са и предлагали работа в Алжир и тя се чудела още дали да приеме. Аз и обясних, че всичко е много индивидуално, на някой им харесва на други не – зависи си от човека. Аз бях свикнал, а и месец-два не са кой знае колко все пак. Малко разнообразие не ми идва в повече. Докато си говорехме общите приказки, тя каза:
 • Добре, ще продължавам да мисля значи. Съблечете се и легнете по корем моля.
  Аз чаках да ми даде клечката и да излезе – досега винаги така ставаше, тя си седеше и се чудеше явно “тоя сега какво чака”. Стана ми неловко при поредният и учуден поглед и започнах да се събличам, останах по слипове, седнах на кушетката и пак зачаках прословутата клечка. Тя ме погледна с лека досада:
 • Махнете слиповете и легнете по корем.
  Махнах ги и легнах. Чух я да си слага латексови ръкавици и погледнах – бях много учуден и малко шашнат.
 • Няма нищо страшно, не Ви е за първи път доколкото разбрах, нали така?
  Аз смънках че друг път го правя сам.
 • Трябва да съм сигурна че пробата е именно от Вас – каза тя с усмивка.
  Беше готова с ръкавиците и се наведе над мен, разтвори с две ръце бузите на дупето ми, а аз инстинктивно се стегнах.
 • Аааа, няма да се разберем така! Отпуснете се! Не мога да ви сложа крем понеже ще развалим пробата.
  Разтвори ми краката и пак хвана бузите на дупето – този път по силно. Усетих пръста и да напира пред ануса ми – това ме възбуди и се повдигнах леко нагоре. Пръста влезе и тя го завъртя леко, после го раздвижи напред назад. Усещах че члена ми се надига все повече и това малко ме притесни. След още няколко движения тя си извади пръста видимо доволна от че ми е разтворила ануса.
 • Легнете по гръб! – каза тя изправяйки се.
  Аз се обърнах и тя установи че се възбуждам, стана ми много неловко.
 • Виждам че не Ви чак толкова неприятно все пак – каза тя с усмивка.
  Тогава я загледах, беше симпатична, с дълга черна коса на около 35-40 години. Махна си ръкавиците и ми натисна корема, на въпросът дали ме боли казах “малко”. Тя продължи да натиска различни места . Ръцете и бяха слаби и нежни, с дълги красиви, добре поддържани пръсти. Усетих че получавам ерекция отново.
 • Кога казвате, че сте се върнал?
 • Вчера – отговорих кратко, гърлото ми беше пресъхнало, гласът ми като че ли беше променен.
  Тя премести ръцете си по надолу и натисна около основата на члена. Аз разтворих леко крака, нямаше как да скрия ефекта които тя пораждаше.
 • Не се притеснявай, отпусни се – казвайки това стана и отиде до телефона.
  Набра някакъв номер и зачака. Аз я гледах с нескрит интерес, и започнах да преодолявам първоначалното притеснение. Опитвах се да отгатна какво се крие под бялата дълга престилка, беше наистина дълга – малко под коляното. Виждах слаби глезени, обути в черен чорапогащник или чорапи и обувки с нисък ток. Беше слаба и средна на ръст. Докато разсъждавах някой вдигна слушалката от другата страна:
 • Здрасти, да не си дежурна, че си още тук?
  От там нещо и отговориха.
  -Трябва да ползвам кабинета ти, мини оттук да ми оставиш ключовете като си тръгваш моля те.
  От другата страна явно и казаха “добре”, тя благодари и затвори.
  Обърна се към мен :
 • Облечи се, ще отидем в другия кабинет, ще бъде по-удобно за мен. Извади цигари и запали една. Гледаше ме докато се обличах . После ме покани да седна, каза че ако пуша може да запаля. Аз не отказах, заговорихме са за Африка, пита ме дали съм женен, казах и че още ми е рано, тя се засмя и така 15-ина минути си поговорихме. На вратата се почука и влезе една жена, остави и ключовете и си пожелаха приятна почивка.
 • Хайде, ела с мен.
  Направи ми впечатление че ми говори на “ти”, станах и тръгнах след нея. След малко обикаляне по коридорите тя спря пред една врата и отключи. Влязохме, тя сложи ключа от вътрешната страна и заключи. Видях че сме в гинекологичен кабинет. Погледнах стола и за миг се замислих колко ли красиви жени са минали оттук, видях че има и обикновена кушетка.
 • Съблечи се пак, ако искаш може зад завесата. Не искам да се притесниш отново. – каза тя с усмивка.
  Аз попитах да не би да е открила някакъв проблем.
 • Не, мисля е нямаш проблеми, но нека все пак проверим за да съм сигурна и трябва да ти взема пробата най-накрая.
  Докато се събличах чук да тече вода, явно си миеше ръцете. Отидох на кушетката, седнах и зачаках.
 • Хайде страхливецо, ела на стола, нали затова дойдохме тук. За първи път ли сядаш?
 • Ми да – отговорих аз.
 • Искам сега хубаво да си сложиш краката на стойките и да се отпуснеш. Колкото по-отпуснат си толкова по-малко ще боли. Ти си прецени!
  Тя запали една подвижна лампа и я насочи към слабините ми. Стисна леко тестисите ми, после по надолу, малко над ануса. Беше без ръкавици. Взе един метален инструмент и започна да натиска аналния отвор. Пениса ми вече беше тотално вдигнат.
 • Сега се отпусни хубаво за да вкарам спекулума по лесно, ще ти помогна малко.
  Хвана члена ми с цялата си ръка и задвижи съвсем бавно нагоре-надолу. Издадох лек стон от удоволствие и леко стиснах с ръце стола. Изведнъж усетих как вкара инструмента в мен. Пусна члена ми.
 • Виждаш ли колко е лесно, и не ми казвай че те е заболяло, знам че не е така! Сега ще те разтворя бавно, стой мирен само моля те.
  Аз се отпуснах, усещането беше странно, бях възбуден до краен предел, усетих лека болка докато това нещо ми отваряше дупето все повече. После натиска спря, фиксира го в това положение и се изправи. Погледна ме. Члена ми пулсираше а аз гледах с премрежен от възбуда поглед. Случваше ми се за пръв път и изживяването беше неописуемо силно.
 • Е, аз ли предизвиквам този ефект? – каза тя прокарвайки пръста си по цялата дължина на члена ми.
 • Бих искал да се съблечеш – казах аз вместо отговор.
  Усетих я че се замисля.
 • Моля те, не ме оставяй така – казах тихо.
  Започна да разкопчава престилката, гледаше ме. Остави я да падне на пода, беше със много тънък прозрачен сутиен, чорапогащник и пликчета. Имаше красиво тяло. Малките зърна на гърдите и бяха набъбнали.
 • Нека първо свършим работа обаче.
  Отвори един шкаф и взе една пръчица с памук накрая. Седна на табуретката между краката ми и прокара пръчицата по стените в дупето ми. Извади я, погледна я и доволна от резултата я прибра в една епруветка.
 • Напомни ми да я надпиша после, че иначе ще трябва пак да те викам да идваш.
 • Мислиш ли че бих имал нещо против – отговорих аз.
  Чувствах я много по-близка, когато е без престилка. Засмя се, седна на кушетката и си свали обувките. Надигах глава за да я видя, но ми беше трудно и се отпуснах назад.
 • Искаш да ме гледаш докато се събличам ли? – попита тя с нежен глас.
  Гласът и вече не беше на лекарка, а на жена, на възбудена жена готова да даде и вземе всичко, което един мъж можеше да предложи. Не бях в състояние да отговоря. Видях я да идва към мен напълно гола. Малките и гърди бяха стегнати, беше напълно избръсната. Приближи се до мен и ме погали по главата. Коремът и беше малко под нивото на очите ми.
 • Искаш ли сега да видиш ефекта който ти предизвика у мен?
  Помолих я да махне това чудо от дупето ми защото ми е трудно да мърдам така.
 • Няма нужда да мърдаш, поне засега! Не съм свършила с малкото ти отворче още.
  Вдигна високо крака си и се качи над мен. Разкрачи се над лицето ми, и срамните устни се разтвориха сами. Имаше превъзходен вкус, клиторът и беше твърд – засмуках го и усетих как цялото и тяло взе да трепери, прокарах пръст около ануса и чух стон на удоволствие. Вкарах пръст в дупето ѝ, беше влажна и там. Отново се заех с клитора и когато усетих че ще свърши вкарах още един пръст в ануса – усещах как аналният и мускул започна да се свива и отпуска, празнеше се, а после се отпусна и чувах само учестеното и дишане. След минута се съвзе и стана. Слезе от стола.
 • Сега е време да се заемем с този момък, горкичкият, виж го само как пулсира.
  Отиде до един шкаф и донесе кутия с вазелин и ръкавици.
 • Трябва да ги сложа иначе може да те разраня с ноктите си без да искам.
  Започна да затваря спекулума, после внимателно го извади. Намаза ме обилно с крема и усетих пръста и в мен – движеше го във всички посоки. Стана и разтвори стойките с краката ми колкото можеше повече.
 • Ето така е добре, правил ли си го друг път? – попита тя вкарвайки пръста си отново.
  Замълчах. Бях се отдал на усещането. Изправи се, застана отстрани и взе пениса ми в устата си, усещах че краят наближава, но тя стоеше неподвижно, вкара два пръста този път, постепенно все по-навътре и по-навътре, движеше ги и изведнъж натисна нещо в мен и аз започнах да се празня в неподвижната и уста. Просто изригнах, стаята се завъртя около мен, тя ту натискаше ту отпускаше, аз бълвах огромни количества сперма в устата и, една част гълташе друга част се стичаше надолу. Започна да движи устата си нагоре и надолу когато разбра че няма повече сперма в мен, натисна отново с пръстите и аз отново започнах да се празня, този път май вече нямаше течност, но оргазма беше също толкова силен. Усетих, че движенията на пръстите и устата ѝ спряха постепенно да се движат. Още потрепвах когато тя съвсем бавно извади пръстите си от мен. Свали ръкавиците и ги пусна в кошчето. Надвеси се над мен и ме целуна, придърпах я към себе си и отвърнах на целувката, усетих вкуса на собствената си сперма смесен с нейната слюнка. Помогна ми да стана. Отидохме на кушетката, аз седнах а тя легна с глава подпряна на скута ми. Аз се облегнах на стената и така стояхме, всеки обзет от мислите си. После пушихме, гледах я, беше наистина красива, галех и косата и усещах, че отново се възбуждам – усети го и тя.
 • Ама ти не се ли поизмори малко вече, откога не си го правил?
 • Бях повече от месец командировка, забрави ли – отвърнах аз.
 • Искам сега нещо по-различно – каза тя и стана. Искам да ме чукаш в дупето, но преди това – не довърши изречението.
  Извади иригатор и го напълни с вода. Закачи го на стойка и отвори кранчето за момент за да излезе въздуха, насочи го към мен и ме изпръска. Водата беше топла. Легна по гръб на гинекологичния стол. Гледката съвсем ме възбуди, приближих се до нея взех накрайника на иригатора и го намазах с крема, вкарах го внимателно и отворих крана. Водата започна да изтича в нея, виждах как нивото бавно намалява. Тя дишаше учестено. Погалих я по корема, после по надолу. Гледката беше невероятна. Почти цялата вода беше изтекла, когато ми каза да спра крана. Корема и беше леко подут.
 • Сега стой тук изпуши една цигара и изчакай кака ти да се върне.
  Когато се върна взе от масичката до нея метален инструмент подобен на този който беше разтворила в мен, но по-голям. Вдигна стола по-високо и легна с широко разтворени крака. Аз седнах на табуретката пред нея и започнах да дразня с език ануса, после минах нагоре към влагалището, течеше обилно. Вкара си спекулума докрай и го разтвори. Аз станах и я придърпах към себе си, тя разтвори дупето си с две ръце, вкарах го много лесно, беше топла, корема ми опираше в металния инструмент и това ме възбуждаше още повече. Постепенно ускорявах ритъма, когато усетих че свършвам намалих и така на няколко пъти докато в един момент краят беше просто неизбежен, изпразних се дълбоко в нея с мощни тласъци. Краката ми трепереха и не ме държаха вече, излязох от нея и се отпуснах на табуретката.
 • Героите май са изморени вече? – попита тя.
  Така си беше. Пушихме, говорихме си, смяхме се, после я закарах до тях.
 • Ще се качиш ли за едно кафе?
  Това беше предложение на което не можех да откажа. Така започна една прекрасна връзка която продължи около 4 месеца. После тя замина на работа в чужбина, омъжи се там и никога повече не се върна. Последният път когато се чухме беше бременна и много щастлива.
Rating: 3.00/5. From 5 votes.
Please wait...