Изчукана от колегите на мъжа ми


Мъжът ми  работи в поддръжката на ЖП то и когато нямат работа редовно се изпонапиват, а след това продължават по кръчмите. Една вечер след поредния запой мъжът ми довлече трима от тях в къщи. Бяха солидно почерпени и с трясък се настаниха в хола . Едвам ги уговорих  да не вдигат шум за да не събудят децата(имам двама сина). Моя се за разпорежда да им нося мезета и ракия и аз излязох. Приготвих набързо нещо и им сервирах  като седнах при тях.  Толкова цинизми и вулгарни думи не бях чула през живота си , непрекъснато ги молех да са по тихи. Пиха що пиха , моя вече не можеше да гледа и започна да заспива на масата , а аз се чудех как да ги изгоня, защото те не даваха признак че им пука че Гошо (така се казва съпругът ми) спи а искаха да пият още. Постоях още малко с тях и отидох  до тоалетната. Когато само че отворих врата двама от тях ме чакаха отвън. Спалната ни е покрай хола в ляво. Без да кажат и думичка ме хванаха и ме завлякоха там. Щом влязохме веднага започнаха да ме опипват.

– Какво правите?- успях само да продумам, но единия ме сряза

-Тихо ма ще събудиш децата –като същевременно ръката му опипваше вагината ми.

Аз бях по домашен анцуг и тениска нагоре. Другия зад мен вече бе бръкнал под нея, повдигнал сутиена и опипваше гърдите ми.

– Абе спрете бе- опитах се да се издърпам аз, но те ме държаха здраво, а оня първия продължи:

– Тихо че ще събудиш и Гошо

– Абе кво ще го събудя. Пуснете ме!- паникьосвах се , защото ръката му беше вече в гащите ми.

– Стига се дърпа , кво ще кажеш ако влезе че си ни завела в спалната да ни дадеш салата .-той се захили и доста грубо ме застиска отдолу.

Блъснаха ме на леглото и докато единия ме държеше за ръцете през гърдите ,другия събу анцуга заедно с бельото ми. Вече ми беше ясно че ще ме ебът и като че ли някак си се примирих със ситуацията . Като на забавен каданс наблюдавах как колегата откопча гащеризона си и го смъкна. Беше висок но дебел, горе долу около 40 . Като го видях колко е огромен направо си помислих че ще ме смачка , аз съм 45 кила и съм сравнително дребничка а този бе поне 120. Оная му работа вече стърчеше , той разтвори краката ми след което се изплю на ръката си и размаза плюнката по вагината ми. За мое учудване когато легна върху ми не ме смачка

-Спокойно – прошепна и в следващия момент навлезе в мен.

Затворих очи , просто исках да се свършва. Другият където ме държеше пусна ръцете ми  дръпна нагоре тениската заедно със сутиена. Вече бях напълно гола . Тои обхвана гърдата ми и си заигра за момент със зърното ми. Аз не съм едро гърда но винаги са ми казвали че имам много хубави гърди.

Всичко това се случи за по малко от 5 минути, откакто излязох от тоалетната.  Оня върху мен вече пръхтеше като кон, а другия се дръпна настрани и седна на стола до тоалетката, и продължи да наблюдава. Високият дебелак изведнъж замря и се отпусна върху ми , като направо ми спря въздуха. Аз бях отново затворила очи но когато се отпусна ги отворих и едвам успях да прошепна:

-Стани ще ме удошиш

Тои бавно се изправи и аз усетих че нещо изтича между краката ми, чак сега се усетих че тои бе свършил. Тъкмо се махна от мен и бе заменен от втория. Рязко проникна в мен и започна бързо да ме работи. Беше най много на 25 (аз съм на 32), слаб но някак мускулест. През това време първия излезе , а след малко влезе третия, които директно отиде и седна на табуретката до тоалетката. След като ме еба малко мисионерската , вдигна краката ми на раменете си и почна бясно да се движи.  Между всеки тласък изтърсваше я някои въпрос , я някоя констатация от сорта: Гошко чука ли така; Ако беше моя жена нямаше да се сетя за пиене; Страшна путка си; Харесва ли ти как те чукам; Ще ти скъсам путката; и други от тоя сорт, на които аз не отговарях нищо. Издържа близо час , когато най накрая успя да се изпразни бе целия в пот. Краката ми още не бяха опрели в земята  и третия ги дръпна и ме завъртя, докато втория излезе от стаята.

-Обичам да еба кучешката- каза , като ме хвана през кръста и проникна в мен.

След няколко минути явно се измори и ме събори на една страна.  Проникна странично като едната му ръка остана под мен  и хвана гърдата ми. С другата ме хвана за кръста и ме занадява. Започна силно да стиска и върти зърното ми , което меко казано бе много неприятно.  Слава богу , не бе издръжлив като втория и след няколко минути го усетих че свърши.  Щом излезе от мен ,  аз само се свих още повече. Отне ми половин час да се съвзема и да стана. Взех една кърпа и се изтрих , но имаше петна и по леглото , после намъкнах анцуга , но когато реших да сложа сутиена видях че лявата ми гърда е цялата синя. Щом го видях моментално усетих болка , затова се отказах и облякох само тениската. Отидох в хола и за мое учудване и тримцата седяха и пиеха, а Гошо най спокойно си спеше. Не можех да повярвам на наглостта им.

-Тръгвайте си-безцеремонно изкомандавх

– Е що виж кво хубаво гости ти направихме- захили се младия (втория)

– Как не ви е срам , махайте се от тука. А ти свиня такава – обърнах се към третия . Беше нисък и дебел, сигурно набор на баща ми- знаеш ли че си ми посинил цялата   сиса. Какво ще кажа утре на Гошо, и вие сте му едни приятели та няма.

– Ще му кажеш че чичо ти Ваньо те е ебал – ухили се третия, а другите двама прихнаха да се смеят и те. Целия разговор се водеше шепнешком.

– Тръгвайте си- настоях – Гошо – разклатих моя хубавец който пияно се размърда

– Добре бе тръгваме си- съгласи се втория, и се изнизаха през вратата.

Когато ги чух че затвориха входната врата се отпуснах на фотьойла срещу Гошо. Той продължаваше да спи спокойно.  Станах и отидох в спалната , където свалих омазаните чаршафи и ги хвърлих в пералната, после се изкъпах и си легнах но не можех да заспя до 4 сутринта. На другия ден Гошо ме събуди в седем:

-Абе да не си пила и ти – захили се той- аре става да се оправяш, че децата ще закъснеят за училище.

Направо нямах кръв:

– Спи ми се , оправи ги ти ,….. на мен ми стига толкова оправяне.

– Какво?

– Оправяй ги и ги карай – сопнах му се аз и се обърнах на другата страна.

Той не разбра за случката , но това не беше края.


Мина около месец от онази вечер когато колегите на Гошо ми се бяха изредили. Постепенно се бях успокоила, но с ужас установих че колкото повече време минаваше толкова по странно се чувствах.  Първоначално бях ужасена , после някак безразлична , но вече като се сетих за мъжете от онази нощ в корема ми започваха да се зараждат  леки тръпки- казано направо като се сетех и се възбуждах.  След злопулучната вечер бях спала  до обед , после веднага отидох и си купих Ескапел от аптеката, щото ония всичките бяха свършили в мен, след което една седмица гледах моя да не ме види гола заради синините по гърдите. Това не беше особено трудно , защото той от около година само гледаше да пие, но поне се грижеше за децата и като се напие не беше агресивен въпреки че много се дразних. През изминалия месец още веднъж бе довел момчето (втория) , както разбрах казваше се Петър , аз им сервирах и седнах за малко, а Гошо отиде до тоалетната. Когато останахме насаме с Петър аз го изгледах злобно , но той се направи че не забеляза  и тихо каза:

– Ако знаеш как ми се ще  пак да те наеба

– Марш отука бе

– Само не казвай че не искаш пак да го усетиш-Петър седеше на дивана, а аз бях до него на табуретката. Беше  с анцуг той го опъна надолу  и надървения му член изскочи- Оближи го

-Абе ти – изправих се аз

– Оближи го или ще кажа на Гошо каква си палавница

– Ще му кажеш как ме изнасилихте

– Въпрос на гледна точка- хвана ме и ме дръпна за ръката пак да седна. Другата му ръка хвана врата ми и бавно ме натисна надолу. Дори не знам защо го направих но отворих уста . Бавно облизах главичката му , когато чухме че врата на тоалетната се отвори.

Бързо се изправих , а той прибра оная си работа. Когато Гошо влезе аз веднага станах и казах че отивам да си лягам. Бях страшно възбудена. Докато лежах в тъмнината непрекъснато се питах защо дявол да го вземе направих свирка на това момче. Можех да се развикам , но тогава Гошо щеше да разбере, но и да разбере какво да не е станал такава пияница. Несъзнателно бях започнала да се галя, а удоволствието се увеличаваше. Докато заспивах пред очите ми бе още члена на Петър.

Мина още седмица , аз седях в хола да гледах телевизия и явно съм задрямала, когато към 22 часа на врата се чу глъчка. След секунди Петър и оня който се бе представил за чичо Ваньо вмъкнаха Гошо и го сложиха да седне на дивана. Докато го внасяха той  ги бе прегърнал праз раменете -явно много пиян. Само ми се ухили и изфъфли:

-Цецке дай ракия

Аз бях още сънна и в първия момент не можах да включа , но после се усетих че съм само по дълга тениска, която стигаше малко под дупето ми , но като седях на една страна то бе голо прикрито само от тънката нишка на прашките. Бързо станах и се развиках как може така да се напие не го ли е срам , на което той само ми се хилеше и отново пойска ракия.

Ядосано излязох и отидох в кухнята. Тъкмо вадех шишето от фризера когато почуствах че някой стой зад мен. Обърнах се и видях Петър. Ръката му се спусна под тениската и ме хвана между краката:

-Спри  Гошо ще дойде- прошепнах тихо, като го хванах за ръката, но той се ухили и също прошепна:

-Много бързо се подмокри

Обърна се и отиде в тоалетната , а аз чак сега осъзнах че прашките ми действително бяха мокри. Когато занесох ракията в хола моя и  Ваньо тихо си говореха. Докато им сипвах дойде и Петър. Нямаше начин да не забележа как ме събличаше с поглед дъртия пръч. То не беше чудно зърната ми ясно личаха под материята , а дупето ми почти се подаваше. Казах че отивам да си лягам и излязох. Вече не се самозалъгвах исках да ме ебът, и не бе само това че бях мокра отдолу ,цялото ми същество искаше тази моментна близост. Останах загледана в тавана докато не чух врата да се отваря. Разпознах силуета на Петър. Просто седях под завивките и не смеех да мръдна въпреки че страшно го желаех. Той събу панталона си и тихо се намърда под завивкате. Ръката му се спусна между краката ми:

-Знам че не спиш

– Гошо заспа ли

-Аха – ръката му вече бе отместила настрани прашките ми и ме галеше на голо -аре пак да ми го оближеш

Не чаках втора подкана а се спуснах надолу и се заиграх със пениса му. Той също явно бе много възбуден защото след минута две ме отмести , положи ме да легна, събу прашките ми и директно ме облада.

– Не се празни вътре- прошепнах като го прегърнах.

Таза му вече бързо се движеше  и след секунди оргазма ме споходи. Този път и той не изкара много след няма и пет минути  извади члена си и семето му се разля по тениската върху корема ми.

-Сега ще ти пратя Ванчо-каза той докато намъкваше панталона си.

-Добре- отвърнах аз като станах и съблякох тениската с която се до изтрих.

Петър излезе и след малко влезе възрастния мъж. Аз още седях на средата на леглото.

– Как е Цецке- прошепна мъжът докато се събличаше

– Пъ- Той вече бе свалил панталона си

– Аре обръщай се за кучешката- аз се завъртях и застанах за задна прашка. Леглото зад мене изкърца когато се подкачи , а след секунди члена му започна да потъва.- Ебати хубавото дупе имаш , къде си се огледала у тая пияница Гошо- Този път той се движеше бавно като не спираше да говори- ебати човека да спи у другата стая мъртво пиян докато жена му я опъват, такава пияница ли си е бил.

– Не

-Еми що пие сега такъв

– Де да го знам- беше взел да ми дотяга с неговите въпроси. Тъпата чичка не спираше да говори лошо за мъжа ми, а върха на наглостта бе че това ставаше докато ме ебеше – А и честно казано не ми се обсъжда Гошо и то с  човек който в момента  …… ме е нагъзил .

-Добре де извинявай- явно обидено каза Ваньо – само си говорех….

-Свърши отвън – приключих разговора аз като отпуснах глава на леглото. Той ме клати още около десетина минути след което семето му се разля по гърба ми- Вземи тениската и ме изтири – наредих аз когато се махна от мен.

След като го направи , аз станах и облякох друга тениска, после отидох в хола при тях. Натирих ги да си ходят а на врата ги предупредих , че повече това не може да продължава така. Гошо можеше да се събуди и тогава…..

Rating: 3.60/5. From 10 votes.
Please wait...