Изчукана от тираджии

Първо да ви споделя, че това наистина ми се случи, а дали ми вярвате или не, не ме интересува, единствено ще го доукрася малко с повече детайли по спомен, за да пресъздам случката максимално точно. Вашето мнение за мен като човек и жена също не ме вълнува .

Откъде да започна разказа за най-доброто чукане в живота ми? О, да. Бях на 21 и работех в едно ресторантче близо до Митницата като сервитьорка. Имах си обичайните клиенти този ден. Един възрастен мъж на име Киро винаги ми коментираше гърдите. Знам, че са големи, по-големи от на повечето жени. Висока съм 1.70 с дълга черна коса. Повечето мъже даже си мислят, че съм с някаква екзотична кръв, но не съм. Очите ми са светло сини, което е също безкрайно привлекателно, освен разбира се, гърдите ми. Те наистина са огромни на фона на ръста ми- нося сутиен 75 Е!! Така че съм свикнала на постоянните коментари, чувала съм какво ли не откак работя в ресторантчето. Повечето клиенти са шофьори на тирове, тъй като заведението е на пътя близо до Митницата, затова и езикът е особено цветист.

По едно време привечер, влезе един висок млад мъж, добре сложен, със зелени очи и руса коса. Мислех си колко готин изглежда. Личеше му, че не е тираджия. Тъй като мотелът беше точно до нас, предположих, че не е от града и само ще нощува за една вечер. Усмихнах му се и почувствах колко съм възбудена. Минаха месеци, откак правих хубав секс. Тъкмо си го помислих и до него седна друг мъж, красив, с матова кожа, явно негов приятел. Сервирах им кафе а те ме попитаха директно:
-Ей, в колко свършваш работа?
-Към полунощ.- отвърнах. –Защо, имате ли нещо в предвид?
– Мислехме да те поканим довечера в нашата стая в мотела да пийнем по едно. Какво ще кажеш?
– Става.- казах аз.
– Добре, по-късно ще минем да те вземем…Никол.
Знаех, че са ми прочели името на табелката върху блузката, беше неизбежно погледите им да не се насочат натам. Деколтето ми беше доста изрязано.
Към 12 затворихме ресторанта и се пооправих набързо- пуснах си косата от кока, който си правех за работа и я сресах, после се гримирах леко.
Момчетата ме взеха и се качихме в тяхната стая. Бяхме пийнали по няколко питиета вече, когато единия- Тони- ме попита:
– Извинявай, обаче колко точно са ти големи гърдите? Може да не казваш ако искаш..
– А, няма нищо.- отговорих. -Нося сутиен 75 Е.
– Леле майко!! Какво не бих направил за да мачкам толкова огромни цици.
Побъбрихме си още малко и Тони каза, че иска да си вземе душ преди да си ляга. Когато отиде, реших, че сега е шансът ми да се поопозная повече с другия мъж- Тодор. Той беше доста тих през цялото време, почти не говореше. Седнах до него и си сложих ръката на чатала му. Той подскочи в първия момент, но не ми попречи. Опитах се да определя размера на пениса му, за да установя дали би ме чукал добре. От това което напипах, установих, че има доста голям хуй. Започнах да го целувам по врата и да го търкам през панталоните. Колкото повече го правех, толкова той се отпускаше. След като се целувахме известно време се смъкнах на колене пред него, разкопчах му панталоните и ги свалих до глезените. Започнах да смуча и да му лижа кура. Колкото повече смучех, толкова по-голям ставаше. Поех колкото можах в устата си, но пак останаха около 7см навън. Инструментът му беше повече от 23см!! Облизах го отстрани и в основата. Той беше много твърд и аз го смучех силно и бързо. Исках да усетя спермата му в устата си. Колкото повече лижех, толкова повече пъшкаше Тодор. Той си беше сложил ръцете върху главата ми и я блъскаше все по- надолу и по-надолу по горещия му, огромен член. Овлажнявах се толкова много от гледката как смуча този топъл, грамаден член, че просто трябваше да си сваля полата. Започнах да си играя с путето ми и да си търкам клитора. Чух Тодор да казва:
– Това е, кучко! Смучи ми кура! Дааа, да го еба, смучи ми го!!! Мммм, смучи хуя на татко!! Даа, играй си с путката си, точно така.. Нека видя как си търкаш клиторчето.
Начинът, по който ми говореше ме накара да си галя сливката още по- усилено. И аз пъшках заедно с него. Той се протегна, съблече ми блузата и ми разкопча сутиена. Аз просто продължих да му смуча горещия, пламтящ член, толкова силно исках да усетя спермата му да потича надолу по гърлото ми. Тодор започна да щипе и да подръпва щръкналите ми, втвърдени, розови зърна. Колкото по силно ги стискаше, толкова по- бързо му засмуквах кура. Бях страшно възбудена и много ми се искаше едно хубаво чукане с неговия голям инструмент.
След малко той извика:
-Аах, кучкооо, готви се, свършвам!!!
Извади си пениса от устата ми и го завря в лицето ми. Усетих първата струя сперма да изригва по бузата ми, друга уцели окото ми, а останалото се изля в устата ми. Той каза:
– Излижи семето, мръсницо, изчисти ми кура, ти малка курвичке..
По това време Тони излезе от банята и видя какви ги вършим. Погледнах го и му се усмихнах, докато бършех спермата от лицето си. Той изтича към мен и каза:
– Ааа, не, ако тая кучка ти е правила свирка, тогава ще направи и на мен.- и си извади големия, дебел хуй и ми го бутна в лицето. Хареса ми да го видя така огромен срещу мен и си отворих устата с готовност за това голямо 28- санитметрово чудовище. Не само, че беше толкова дълъг, ами и беше поне 7 см дебел. Започнах да го поемам дълбоко в гърлото си и да го лижа. Исках пениса му в путката си, исках да усетя какво е да те чука толкова огромен член. Колкото повече смучех големия му патлак, толкова по- надолу ми блъскаше главата той, за да поема още повече. Както беше изправен, започна да ме чука в устата, както би чукал путката ми.
Тони каза:
– О, да кучко, харесва ти да смучеш огромния ми член, нали? Кефиш се да ти го начуквам в лицето,а? Оо, знам че ти е готино, виждам ти влажната цепка. Басирам се че имаш супер яка пичка там долу.
Докато смучех Тони, усетих пръстите на Тодор да влизат във влажната ми, мокра путка. Докато той си играеше там, Т они дърпаше и стискаше големите ми цици. Тодор започна да ми лиже сливата и не можах да се удържа и го облях със соковете си, докато свършвах. Тони каза на Тодор да си сменят местата, за да може да ме вкуси и той. Аз започнах отново да правя свирка на Тодор. Харесваше ми хуя му.
Тони ме ближеше с езика си по цепката, беше страшно добър в това. Успяваше да ме стимулира с пръсти отвътре, докато ме лижеше по клитора отвън. Бях като в рая. Винаги съм искала да правя секс с двама мъже едновременно, и най- сетне мечтата ми беше станала реалност. Докато се наслаждавах, усетих Тони да си пъхва пръстите и в малката ми, тясна дупка на задника. Това ме накара да подскоча малко, никога не бях пробвала анално. Нито си бях пъхала пръстите, нито пък бях допускала нечий кур там. Сега започна да ми харесва. „Яздех“ пръстите му, докато той си търкаше лицето в путката ми.
След малко Тодор ме бутна назад и си извади члена от устата ми, а Тони спря да си играе със сливата и задничето ми. Тодор легна на леглото и Тони ме накара да яхна големия член на приятеля му. Аз, разбира се, му се качих веднага. Тони пък започна да смуче и лиже зърната ми и това ми хареса безумно. Обожавам мъжете да ми мачкат циците. Яздех Тодор от много време вече, бях му обляла яко пениса със соковете си, защото бях свършила доста пъти върху него. Тони обаче също искаше да пробва путето ми и ме накара да се наведа. Вдигнах си високо задника за него. Когато усетих яката му тояга в цепката си мислех, че ще умра. Имах чувството че огромния му хуй ще ме пръсне.
Тони каза:
– Е, как е да усетиш истински голям мастодонт във вагината си? Мога да ти кажа, че въобще не си била чукана от истински мъж преди. Кажи ми колко обичаш кура ми!!
Аз измърках:
– Даааа, обожавам този голям, дебел патлак!! Чукай ме здраво, скъпи, направи ме своята малка курвичка!
Тогава Тони заблъска яко в путката ми. Ръцете му бяха върху бедрата ми и той ме блъскаше здраво върху хуя си. Незнаех да свърша ли или да рева. Болката ми харесваше, исках още и още. По едно време, когато поприключи малко, Тони ми каза да се изправя. Беше ми малко трудно да стана, защото пичката ми беше разранена вече. Не мислех, че ще издръжа още чукане. Обаче другия, Тодор, ме пое, изправи ме до стената и ми вдигна единия крак. Започна да ме ебе здраво, колкото можеше по- силно. Видях Тони да лъска докато гледаше как приятеля му ме чука. Тодор ми вдигна и другия крак и наистина започна да блъска яко в мен. Чух се да крещя:
– О, да, о да..ще свършааа, ще свърша по целия ти член, накрай ме да свърша по големия ти член!!
Толкова бях мокра, че не можех да усетя дали Тодор се изпразни в мен. Докато бях в средата на страхотен оргазъм, почувствах ръцете на Тони по гърба си, а после и да се спускат надолу. Чух Тони да казва:
– Е, кучко, днес е щастливият ти ден! Тодор ще те ебе в путката, а аз ще те чукам в стегнатия задник!
Преди да мога да кажа нещо, усетих болка от проникването на кура на Тони отзад. Тодор сложи ръката си на устата ми, за да заглуши виковете ми. Усетих дупката ми да се разтяга безумно, за да поеме огромния хуй на Тони. Не можех да повярвам, че ме ебат в путката и задника едновременно. И тримата бяхме прави и силно се надявах да не ме пуснат и да падна. Тони и Тодор ме чукаха едновременно и щях да свърша отново. Не вярвах, че да те ебат двама мъже едновременно е толкова яко. Изкрещях:
– Ооох, ще свършааа, ще свърша върху два хуя!! ЧУКАЙТЕ МЕ ЗДРАВО!! По- силно!! ПО –СИЛНО КАЗАХ!!
И двамата блъснаха топузите си, толкова силно, колкото можеха. После Тодор си го извади и помогна на Тони да ме сложи на леглото. Той каза:
– Виж тая дупка тука. Не е ли страхотна за ебане??
Тодор отвърна:
– О, да, определено. Сега ще изчукам тоя задник добре. Кучко, по- добре се приготви за големия кур, който идва!!
Тодор така си заби хуя в мен, че почти паднах по лице на леглото. Хвана ми бедрата и започна да ме ебе отзад с патлака си. Не мислех, че да те чукат анално е толкова хубаво. Изкрещях:
– Чукай ме, скъпи, еби ме здраво, моля тее!! Чукай това малко, тясно дупе! Мммм, точно така!! Искам да свършиш по целия ми задник!!!
Тодор да каза:
– Да, курво!! Харесваш кура ми, нали? Поеми го целия в дупката си!!
Чувах Тодор да пъшка и да ръмжи. Тогава той извика:
– Обърни се мръсницо, и изчисти хуя ми, изгълтай всичката ми сперма.
Направих каквото ми каза. После беше ред на Тони. Той каза:
– Наведи се, кучко и разтвори бузите си с ръце!!
Изпълних нареждането му. Повдигнах задника си и разтворих двете бузи с ръцете си. Той си потърка пениса в мен и го блъсна навътре. Почувствах го да влиза във вече разранения ми анус. Чукаше ме с такава сила, че мислех, че ще ме пръсне. Блъскаше ме още по-яко и по-яко! Сграбчи ми циците и започна да ги стиска и мачка. Зърната ме заболяха. Вече исках само да ме пусне и да си ходя вкъщи. Знаех обаче, че единствения начин това да стане е да го накарам да свърши. Изкрещях:
– Да, това е! Чукай ми малкия задник!! Покажи ми как се ебе един голям, як хуй! Чукай тоя задник! Еби ме здраво!! Мммм… разкъсай ми задника!!
Тони каза:
– Оф, дааа, точно това исках да чуя! Обичам да слушам курвите да крещят!! Добрее, ще ти покажа как се чука един огромен кур като моя!! Ммм… Аргххх.. Поеми го всичките 27 сантиметра в задника си, кучко!! Сега наистина ще ти пръсна дупката! Никой никога няма да те чука толкова добре, колкото аз сега!!
Ебеше ме наистина много здраво. Знаех, че ще свърши съвсем скоро и после ще мога да си ида вкъщи. Крещях от болка. Предполагам, че те си мислеха, че е от удоволствие, но не беше. Тодор повтаряше на Тони:
– Чукай тая курва! Покажи и какво е добър анален секс!! Даа! Накарай я да крещи!
Тони каза:
– Обърни се и гълтай каквото ти дам да гълташ!! Дааа, това е, излижи тоя хуй, даа, ти си моята кучка сега! Лоша, малка мръсница, всичко излижи!
Глътнах цялата му сперма, някаква част прокапа от устата ми. И двамата се облякоха доволни и отидоха да си взимат душ. Чувствах се използвана и наранена. Исках нощта да свърши най-после. Излязох от банята и се облякох. Бях почти на вратата, когато чух Тони да казва:
– Ще минем пак оттук след седмица. Така че, ще имаш време да се оправиш. Може да доведем и брата на Тодор, ей така, за повечко забавление.
Излязох от мотела и си отидох вкъщи. Строполих се на леглото ми и погледнах часовника- беше почти 6 сутринта. Гадост! Трябваше да ходя на работа след 4 часа! Исках да заспя и да забравя цялата тая нощ. Поспах малко и после се приготвих за работа. Когато отидох, не можех да мисля за нищо друго, освен за това, какво се случи преди няколко часа. Задника и путката ми бяха ожулени яко от здравия секс. След като мислих цял ден за това, реших, че всъщност това беше най-доброто чукане в живота ми. Нямах търпение Тони и Тодор да се върнат другата седмица. Надявах се да доведат и брат му….

Rating: 4.14/5. From 7 votes.
Please wait...