Изчукана от трима на прибиране от нощния клуб

Тя знаеше, че вървят след нея, просто усещаше миризмата на тримата мъже, които я дебнеха в тъмната уличка.

Единият от тях я спря пред бара, веднага след като част от приятелите й се качиха в таксито, а другите тя ги заряза. Сега вече беше далеч от тълпите, навлязла в тъмните улички на града.
Оглеждайки се видя, че се намира в усойна алея, осеяна с боклуци. Чу се и шум от гризачи, но когато се обърна видя единия от преследвачите, едър, огромен мъж.
Дори в тъмното усещаше как очите му я разсъбличат и разбра, че останалите са минали отпред, за да я причакат от другия край на алеята. Скоро щяха да я хванат, нямаше вече къде да бяга. Тя се обърна и спря. Реши, че ако ще я хващат, ще бъде по нейните правила. Тънката вечерна рокля повече подчертаваше прелестите и, отколкото да ги скрива. Тя реши да използва тази подробност максимално.
Шумът зад нея и подсказа, че другите вече са пристигнали, но тя само погледна бегло през рамо, демонстрирайки спокойствие. Вече всички бяха наясно какво ще се случи.
Тя се завъртя и огледа всички, гърдите и се повдигаха, зърната и започнаха да се втвърдяват. Тя застана предизвикателно пред единия, а другите започнаха да се чудят какво точно става.
Той бързо я сграбчи под мишниците и я опря в една стена наблизо с глава завряна в гърдите и. Той издаваше звуци като диво животно, езикът му бясно препускаше по кожата и. Налапа зърната и, захапа ги и продължи да я мачка. Другите се приближиха, защото шоуто беше започнало. Единият коленичи и пъхна ръката си под полата и. След това усети език по срамните си устни, стана и приятно и не се противеше.
Тя усети, че това, което правеха с нея всъщност започва да и харесва. Опъна се назад, изпъчвайки гърдите си колкото може.
Третият мъж отвори устата и, вкара езика си вътре и започна диво да я целува. Тази целувка нямаше нищо общо със страстта, а с животинското удоволствие. Тя отговори нетърпеливо, смучейки езика му.
Сложиха я на земята, единият разтвори краката и и вкара хуя си в путката и, другият вкара парчето си в устата и, а третият хвана ръката и я сложи на хуя си.
Тримата я чукаха сред боклуците, осквернявайки младото и тяло. Хуя в устата и стигаше до гърлото, другият държеше кокалчетата и, докато тя мачкаше хуя му с ръка.
Третия беше наврял целия хуй в путката и, бедрата я боляха от силното притискане.
След това тримата мъже смениха местата си. Хуят продължаваше да е вътре в путката и, но мъжът я завъртя така, че тя се отзова отгоре му. Другият пенис беше изкаран от устата и, но само за малко, докато мъжът коленичи и го вкара отново. Тя усещаше топките му на шията си.
Ръката и беше свободна и тя запази равновесие, но нещата загрубяха още повече. Този мина отзад, хвана хуя си с ръка и го насочи към задника и.
Той започна да го вкарва, а другият измъкна хуя си от устата и за да може да вика. Действително тя изкрещя силно когато хуя му влезе в ануса и. Двамата започнаха да я чукат едновременно. Третият отново вкара хуя си в устата и.
Тя се чувстваше в рая. Трима непознати се отнасяха с нея като с обикновена курва, дори по-лошо, те използваха съвсем безогледно тялото и, но тя усещаше оргазъма, който скоро щеше да облее цялото и тяло.
Най-напред усети как хуя в путката и се празни. След това усети тласъци в гърлото си и накрая и в задника. Тримата мъже станаха от земята и си тръгнаха, оставяйки я там със сперма изтичаща отвсякъде.
Те я зарязаха сред боклуците, бършейки се с ръце между краката и опитвайки се да излезе на улицата, която малко преди това изглеждаше толкова близко.

Rating: 4.25/5. From 4 votes.
Please wait...