Изчука ме лихваря от който взехме заем

Ужасът започна преди 3месеца а зародиша му бе преди 2 години когато с мъжа ми изтеглихме заем да си купим жилище.   Тъй като ни осигуряваха на малко , а взимахме повече банките масово ни отказваха заем. Накрая се принудихме да вземем от един лихвар, дори не смея да напиша името му .Всичко вървеше добре докато преди 5 месеца мъжа ми не го съкратиха. Два месеца успяхме да връщаме парите но после нещата се усложниха. Съпругът ми не си намираше работа , и с моята заплата трябваше да покриваме всички сметки , да се грижим за двете си деца и да връщаме заема , което бе математически невъзможно.  Парите стигаха точно но за храна не оставаше нищо. Така се принудихме да отидем при въпросния лихвар и да го помолим за по малки вноски. Категорично отказа , и заяви че ако до утре не сме му занесли парите сме щели горчиво да съжаляваме. Цяла нощ не мигнахме , на сутринта аз отидох на работа , но към обед съпруга ми се обади че са го нападнали. Отивал към центъра когато двама му налетели в парка и го пребили, като казали добре да си помисли на кого какво дължи. Сега бил добре , но явно беше уплашен . Аз винаги съм била по силната затова му казах че след работа ще отида отново да говоря с нашия кредитор. Веднага след работа се намерих пред офиса и учудващо бях приета без да чакам. Разговора започна много делово :

-Добър ден-Той само кимна- идвам отново да ви помоля да направите отстъпка , разберете нямам от къде да ви даваме такива вноски, ако мъжа ми си намери работа ще ги връщаме пак така , но сега просто нямаме затова….

– Слушай сега –прекъсна ме той- нещо се бяхме разбрали , сега цигански номера няма да си правим, съветвам те да спазвате сделката , иначе …..сещаш се какво ще стане. Чакам си парите до края на седмицата.

– Но г-н. …..  няма откъде да ги намерим, аз..

– Това е можеш да си ходиш- отново ме прекъсна той.

Въобще не искаше и да чуе. Аз се изправих и тръгнах към врата когато го чух да казав:

– На колко си години

– На 32- казах аз като се обърнах

-Много си запазена- аз смутено се усмихнах в отговор- като те гледам може и да измислим нещо. – той поклати глава-  я ела седни.

Неуверено се върнах и седнах пред бюрото

– Така искаш да ти направя услуга , бих се съгласил ако и ти направиш нещо за мен.

-Само кажете- с пресъхнало гърло отвърнах аз защото усещах на къде бият нещата

– Искаш по малка вноска , ок ще се съглася …….но докато трае по малката вноска всяка седмица ще плащате лихва.

– Каква лихва?

– Такава: може или момчетата да посещават  мъжа ти всяка седмица или да ти да ме посещаваш всяка седмица ….гола

– Не …. аз…- бях шокирана от предложението , вдигна очи от пода и се загледа в залепналата върху шкембето на мъжа риза. Той бе поне 130 килограма , на около 40 , метър и 70 максимум и изглеждаше много дебел.

– Значи мъжът ще плаща лихвите така ли- ухили се той.

– Не , не ….аз ще ги плащам- тихо отвърнах , въздухът не ми стигаше.

-Добре съблечи се.

Бях облечена с пола и сако. Как се съблякох не помня през цялото  време се питах какво правя, та аз се събличах пред тоя дебелак. Досега  бях ходила с четирима мъже и бях спала  само с тях , нямах задръжки в секса но това да се съблича пред непознат и то пред толкова отвратителен. Когато свалих сутиена мъжът стана обиколи бюрото и  обхвана голата ми гръд, а палеца и показалеца му замасижираха малкото и розово зърно . „ Не няма да ме чука“ каза си аз въпреки че сама не си вярвах. Другата ръка на мъжа се спусна между краката ми и грубо застиска вагината ми през прашките.

– Много си готина- дрезгаво продума, като я пусна, и заразкопчава ризата си.

Знаех че изглеждам много нежна и се надявах това да го умилостиви.  Гърдите ми са  удължени не много големи , с малки зърна и ореоли. Но мъжът най безцеремонно свали ризата си „ Господи как ще ме чука това животно“ повтарях наум  , космато шкембе вече беше голо пред мен , а след миг и панталона и слиповете му  бяха на земята. Той ме хвана и ме положи  да легна по гръб с крака все още отстрани на бюрото. Не знаех къде се намирам,  лежах с дупе накрая на бюрото когато погледа ми премина по тялото му и се спря на надървения му къс но дебел пенис  с огромна глава и издути топки.

Той се наведе и дръпна белите ми прашки  , но когато опита да ги събуе те се сцепиха по ръба:

– Съжалявам – ухили се той – май ми върви на скъсване ха ха ха- Големите ми срамни устни лъснаха обръснати пред него. Вагината ми  е с много малак клитор , но за сметка на това с огромни малки срамни устни който се подаваха над големите.  Той се намърда между краката ми и аз обърнах глава настрани“ Господи наистина се случва  , ще ме ебе , не не бива господи“. Когато отново изправих глава  видях как мъжът се изплю в ръката си и после бръкна между краката си.“ Наплюнчи си оная работа..неееее“

-Аааххъъъъ- рязката болка между бедрата ме накара да затворя очи  и да стисна зъби. Усетих се че съм  се извила в дъга когато пениса му рязко проникна в мен, затова го подпрях с ръце. Чух стенания , но в първия момент не осъзнах че те идват от мене.

Но мъжът нямаше намерение да спира а започна леко да се движи напред назад спазвайки ограничителя създаден от  ръцете ми. Когато отворих очи видя как шкембето му ритмично се приближава и отдалечава от мен. Беше ме  хванал за бедрата и бавно се движеше. Когато се  продължних се пресегна  и махна ръцете ми.“ Мамка му този шебек е в мене и ме ебе , как стигнах до тук…“ Мъжът усили темпото , а аз продължих наум“мале …и то яко ме ебе…ще му се пръсне сърцето на дебелата свиня“. Погледа ми  премина от космато шкембе  към лицето му , по което се стичашаха едри капки пот. Очите ни се засякоха:

– Хъ, хъ ..тясно путе имаш- пусна бедрата ми и вдигна краката ми на раменете си като ме хвана  за гърдите- ох ….имам чувството че съм го набил в клюци.

Отново затворих очи. Вече ме  чукаше  с къси дълбоки тласъци, който ставаха все по отсечени. Изведнъж замря с дълбоко забит пениса който   само конвулсивно помръдваше и простена.

Едновременно със стенанието му усетих леко парене и сърбеж дълбоко във вагината си. Беше се изпразнил в мен. Отворих очи и погледите ни отново се засякоха. Той и се усмихна и без да се усетя аз му отвърнах.

Той се махна от мен но аз  останах да лежа по гръб .Между краката си усетих как семето му изтича. Изправих се и седнах. Той вече бе почти облечен. Слязох и мълчаливо се облякох, а скъсаните прашки прибрах в чантата. Той вече седеше на мястото си и когато се канех да тръгвам каза:

–  Готино е с тебе, ха ха ха , другата седмица си чакам парите и …. путето….ха ха ха

Когато излязох отвън имаше две яки момчета който седяха на канапето. Секретарката му се подсмихна загледана в екрана , а едното подхвърли:

– Много пъшкаш ма

Докато се прибрах опитах да се стегна. На съпруга си казах че сме се разбрали , и това е. Но сега всяка седмица като му нося парите лихваря ме чука. Вече ме е имал по всички възможни начини по който може да се има една жена но се страхувам че не му омръзвам , а и се страхувам ако пък взема да му омръзна.

Rating: 3.75/5. From 8 votes.
Please wait...