Из тайният живот на една моя позната

Aвтор: UnkleBen


След поредния работен ден минал, както обикновено с нерви и тичане, реших да се поразкърша и отпусна напрежението. Попадна ми пред погледа новото спортно екипче, което ми подариха за РД и което така и не облякох. Струваше ми се твърде предизвикателно и все не намирах смелост да се появя в салона. Този път реших да не ми пука.  Салончето е малко квартално фитнесче. Надвечер обикновено имаше доста хора, обикновено повечето мъже. Аз отивах по-късно след 8 и си тренирах на спокойствие. Още щом влязох в салона инструкторът не пропусна да отбележи новата ми придобивка. – Ооо Еми, страхотно екипче. 

– Направих си подарък. – му се усмихнах. 

– Готов съм да се обзаложа, че е от някой обожател. 

– Мии… не, от интернет си го поръчах. смотолевих…

– Все едно, стои ти страхотно. – Благодаря. – продължих да раздавам усмивки. Петър беше готино момче, вероятно 10ина години по-млад от мен със страхотно тяло. То и нямаше как да е иначе, нали това му беше работата. Понякога се хващах да се зазяпвам по стегнатия му задник, дори си фантазирах разни бурни сцени, но истината е, че на живо не знам, дали бих правила такива неща. Потичах, както обикновено на пътеката, после реших да поблъскам малко на уреди и като никога Петър се появи при мен, нагласи ми тежестите, почна да ми показва, кой уред, коя мускулна група натоварва. Не мога да скрия, че ми беше приятно цялото това внимание и невинно докосване, до като ми показваше, кое, как да хвана по правилния начин. Сигурно и ми е проличало. На излизане ме извика и ми предложи някаква напитка.

– Последна подробност преди да приключиш тренировката – нещо за възстановяване. Не че няма да имаш мускулна треска, но ще е значително по-добре от нищо. 

– Какво е това? – изгледах го недоверчиво.

– Протеини, въглехидрати и витамини. – А има ли начин да избегна болките и схващането изцяло? 

– Изцяло не. Но, ако добавим към възстановтелната напитка топла вана и масаж, достатъчно сън  след това и леко разтягане на следващия ден ще се чувстваш прекрасно. 

–  Звучи ми, като неприлично предложение. – изсмях се аз.

– Нямах в предвид това в момента, но се изкушавам да ти го предложа в най-скоро време. – усмихна се закачливо.

Нищо не отвърнах. Напитката имаше приятен вкус на шоколад. Благодарих му и си тръгнах.  В това квартално фитнесче имаше още доста привлекателни мъже, които си тренираха там отдавна, но като цяло отношенията ни стигаха до там да се поздравим и разменим две три думи, както и с Петър до вчера. Всъщност понякога си бъбрех с един приятен тип, Иван, по-възрастен от мен, едър, мускулест, спокоен, никога не бързаше и обичаше да се шегува със себе си и света наоколо. Беше масажист на някакъв отбор и на свободна практика. Понякога се възхищавах на фигурата му и постоянството, с което я извайва. Беше висок, поне 2 глави над мен. Огромни Ръце гръб, крака…Сякаш нямаше и капка подкожна мазнина. Мускули и сухожилия се очертаваха толкова ясно, сякаш кожата му беше от хартия.   На излизане се засякохме на вратата.Той също не пропусна да отбележи промяната във външният ми вид.

– Много сме секси днес. – отвори вратата пред мен и се усмихна закачливо.

– Благодаря. – отвърнах малко смутено.

–  Тренировките май бяха пълен провал за всички. – продължаваше да ме гледа шеговито.

– Много сте лесни за манипулация явно. Една по-стегната дрешка и ви омекват коленете.

– Някои се втърдяват… А Някои сме си меки отдавна. – изхили се той – Между другото това за топлата вана и масажа, което ти спомена Петърчо не е лоша идея. Днес май се пресили с тежестите. То с този наточен личен треньор. – продължаваше с шеговития тон. Знаеш, че съм масажист и ако искаш имам някакви свободни часове сега. Салонът е отсреща.

– Наистина имам усещането, че утре ще съм напълно вдървена и няма да е зле, ако може да се избегне. Ще мина, но имам да свърша нещо. Ако не дойда до половин час, не ме чакай. Нямах нищо за вършене, просто не бях сигурна дали го исках. Не бях ходила на масаж до сега. Непознато ми беше. Прибрах се, взех душ преоблякох се. Предложението за масаж не ми излизаше от главата през цялото време. Представях си как ме мачкат големите му ръце. Не можех да се отърва от еротичния аспект на всичко това. Накрая си казах, какво пък толкова, колко ли хора минават всеки ден през този салон и след 10 мин вече бях там.

– Вече мислех да си тръгвам. – ме посрещна на вратата. 

– Съжалявам, нещо се замотах. Ако не е късно вече, да ме намачкаш?

– Не е разбира се. Съблечи се, вземи си хавлии от онази купчинка и лягай на масата. Аз идвам до минута. Свалих всичко от себе си, останах по бикини и сутиен. Легнах на масата и сложих две кърпи на гърдите и на ханша си. 

– Много си бърза. – каза влизайки след минута. Предполагам ти е за първи път?

– Да, личи ли ми?

– Малко. Леко си нервна и притеснена сякаш.

– Да, малко.

– Успокой се, не боли. Дори е приятно. Състезателите се надпреварват, кой да легне пръв. Вече беше намазал ръцете ми с масло и разтриваше пръстите, дланите, предмишниците. Наистина пипаше страхотно с дебелите си и месести длани.

–  Надявам се не стискам прекалено силно. Свикнал съм на по-обемна мускулатура.

– Нее, дори е много приятно. 

– Целта е да се изкарат отпадните продукти от мускулите и да се освободи напрежението. – продължаваше да говори и методично разтриваше ръката ми. после се премести на другата. Достигна до мишниците, но не си позволи да пипа по-нататък. 

– Сега се обърни по корем. – и тактично се обърна. Наместих се по корем и си сложих кърпата на дупето. После почна пак с ръцете подробно и методично от пръстите към гърба, плешките и врата. – имаш ли против да разкопчея сутиена? За да не го оплескам с масло, не за друго.

– Не, разбира се. Не го виждах, но бях сигурна че се подсмихна закачливо.

– Всички клиенти, на които им е за сефте, не могат да се отърват от еротичните помисли. Всъщност за масажистите това си е просто работа. Дори тези с еротичните масажи не влагат нищо.

– Е съвсем ли им е все едно, какво пипат?? попитах учудено. – Обикновено да. Много рядко клиента би им подействал по начина, по който си мислиш.

– А ти от къде знаеш какво си мисля? – Знам. От много години съм в занаята. Е, не съм направен от дърво, но гледам да си върша работата без своеволия. Беше ми хубаво и леко възбудено. Ръцете му  нежно ми разтриваха гърба и врата. Това продължи известно време.

– Е това е достатъчно, като за начало. Страхувам се да не почне да ми става хубаво и на мен. – изхили се и ме покри с една кърпа.

– Вземи душ ако искаш. Ще те изчакам отвън. Прибрах се късно, но съвсем навреме. Случилото се тази вечер не ми излизаше от ума. Не можах да спя добре. Въртяха ми се едни греховни мисли цяла нощ. На следващият ден бях малко отнесена, но с няколко кафета изкарах деня. Нямах и мускулна теска, само умора и реших да си почивам вечерта.  В следващите дни бях редовна  във фитнеса. Отразяваше ми се добре и на физиката и на самочувствието. На масаж не бях ходила. Нещо не ми беше удобно да попитам Иван дали е свободен. Не можех да се отърва от възбуждащото усещане, което предизвикваше спомена от последния път.  Седмицата беше минала в работа и тренировки вечер. В събота се мотах през деня. След обяд реших да се появя в салона за редовната доза. Моите хора бяха заминали за риба с преспиване. Бяха сама до неделя след обяд. Във фитнеса бяха редовните посетители. Петър явно скучаеше и ме накара да правя упражнения за краката с доста големи тежести. В крайна сметка усещах бедрата си напомпани и вдървени. Мислех си, дали да не попитам масажиста дали е свободен вечерта. На края събрах смелост.

– Как си с часовете тази вечер? – попитах.

– Ми как?  В събота вечер съм изцяло твой. ухили ми се той. Да си довърша тук сериите, ще взема душ, ще се напудря и в 7 съм готов за твоите бедра. -продължаваше да се шегува.

– Ех, как прозвуча….

– Не се стряскай, не е това което си мислиш.

– А от къде знаеш какво си мисля? -му се ухилих и се прибрах. Взех си душ, оправих се набързо и в 7 бях в студиото. 

– Ако разполагаш с време и имаш желание за пълен релакс, имаме сауна, парна баня и джакузи. В комбинация с масажа е страхотно.  – може би след масажа? 

– Както прецениш. Разполагай се. Знаеш къде е стаята. Идвам след малко. Както предния път той се появи веднага след като се бах настанила на кушетката. Намаза бедрата ми обилно с масло. Ръцете му  ми действаха ужасно възбуждащо въпреки, че не ме докосваше по чувствителните места. Почна с пръстите, ходилата и нагоре. Бавно и методично, както предния път.

– Ако имаш някакъв дискомфорт не се стеснявай, кажи си веднага.

– Нее, харесва ми. – отвърнах едва, едва. Той продължаваше вече с бедрата. Мисля, че потръпвах. Бях ужасно възбудена, което едва ли му е убягнало. Оставих го да разтвори леко краката ми. Ръцете му плъзгаха по едното ми бедро. От коляното нагоре и обратно. Мисля че дори ме докосна. После другото бедро. Този път съвсем ясно усетих ръкта му върху мократа си жозефина. Дишах тежко, бях пред свършване. Просто не знаех, какво стана и как ме докара до тук, но ми беше хубаво. Ръцете му бяха на бедрата ми неподвижни и само  пръстите му докосваха нежно клитора ми. Разтресох се цялата в мощен оргазъм. Продължи дълго, а той не спираше да ме докосва. След малко, когато се успокоих видях, че ме гледа с усмивка.

– Надявам се не съжаляваш и ти е било приятно.

– Да, не мога да си кривя душата, много те бива в занаята – се ухилих. Усещах бикините си мокри и исках да се изкъпя, а той, както винаги знаеше какво мисля.

– До джакузито има душ кабина. После можеш да се попълцикаш и в него, ако имаш желание.

– Нямам бански.

– Има еднократни, но може и без. Няма кой да дойде, СПА Центърът е затворен вече. 

– Прозвуча сякаш е затворен само за мен. 

– Може да се каже. – подсмихна ми се.

Запътих се към душа, съблякох бельото си и го прибрах в раницата. Вече нямах колебание, че ще се топна в джакузито. Бях се отпуснала и се наслаждавах на водните струи, когато той се появи на вратата по хавлия. 

– Надявам се нямаш против да ти правя компания?

– Имам ли избор?

– Малък. – захили се.

– Какво ще рече малък.?

– Мога да бъда гол или по бански, ако те притеснява.

– А ми аз съм гола. – гледах го смутено. Така че май е все едно.

Той хвърли хавлията и се обърна. Имаше страхотно тяло. Стори ми се, че  беше и леко възбуден, което го смути и побърза да се намърда във ваната. 

– Както споменах не съм от дърво. – каза сякаш четеше мислите ми пак.

– Май не съм имала никакъв избор. 

– Нямаше наистина. – и се намести съсем близо до мен.

– Не мога да крия, харесваш ми. – притегли ме към себе си  и ме целуна. 

Не се отдръпнах, аз също много го харесвах. Целувката продължи доста дълго. Беше ме прегърнал и почти седях в него. Ръцете му галеха гърба и хълбоците ми. Имаше хубави сочни устни. Усещах надървения му кур между краката си. Напираше да влезе в мен, а аз бях толкова възбудена, че просто се отпуснах и го усетих, как ме разтваря и прониква дълбоко в мен. Беше му къс и много дебел . Движеше ме с ръце леко и клиторът ми се триеше и притискаше в тялото му. Бях вече на ръба. Не можех да се позная. за толкова кратко време щях да се изпразня втори път. Оргазмът ме блъсна и разтресе, а той не спираше да се движи по същия бавен и равномерен начин. Нещо различно се случваше с мен. Втора вълна на възбуда ме обхващаше и пореден оргазъм ме разтърси, по-силен от първия. За известно време бях загубила представа за време и пространство. Постепенно картината се избистри, бях в прегръдките му и треперех, а той ме галеше и целуваше. 

– Искам да те любя цяла нощ. – шепнеше ми в ухото.

– И аз искам. 

– Ела! – и ме отмести от себе си.

Заведе ме в банята, къде то се изплакнахме. Подаде ми хавлия и той навлече една. Взе раницата ми и ме поведе през някаква врата и някакви  стълби нагоре. 

– Къде отиваме.

– В апартамента ми. Живея на горния етаж. – усмихна ми се.

Влязохме в една стая с голяма спалня, хвърли хавлията си и съблече моята и вече беше върху мен в леглото. Усещах го в себе си сякаш още по-дебел и напорист. Този път ме чукаше с някакво бясно темпо. Извади го рязко и ме поля с тежки струи гореща сперма. Празни се дълго, а количеството беше такова, че ме намаза цялата, от шията до коленете. 

– Надявам се не съм ти причинил болка? – отпусна се тежко до мен.

– Напротив по-скоро щях да умра от оргазми. – прошепнах.

– Караш ме да се чувствам, като бик за разплод. А и не съм бил  скоро с жена. 

Полежахме така един до друг в тъмнината известно време.  

– Ела да ти покажа банята.

Станахме и ми отвори една врата. Банята му беше широка, колкото цяла една стая, с отделна душ кабина и вана. Имаше и масажна маса. Остави ме сама, когато излязох, беше изгасил осветлението и единствената светлина беше от няколко свещи из стаята.  Имаше две чаши и бутилка вино на масичката до спалнята. Останах сама, до като беше в банята и си мислех за случилото се и как понякога правим неща, за които в обикновен ден дори не бихме си помислили. Остатъкът от ноща прекарахме в гушкане, секс и разговори, до като виното и умората не ни надвиха.  Събудих се от някакъв шум. Видях силуета му до мен. Целуна ме, след като беше оставил табличката с две чаши горещи кафета.

– Кое време е?

– Твърде рано за нормалните хора. – и легна до мен.  погушкахме се, изпихме кафетата.

– Банята е твоя, а след това ми дай знак, ако искаш един релаксиращ масаж.

Помотах се доста, до като се наглася, после го повиках с пръстче през открехнатата врата и се излегнах на кушетката за масажи. Почна с галещи движения да ме маже с някакво масло, което ухаеше страхотно. Отново усещах че се възбуждам.  Това продължи доста време, усещах се омекнала и отмаляла. Ръцете му се заиграха с вече мокрото ми путенце. Масажираше с леки движения клитора ми. разтвори устните и прокара език.

– Ммм, вкусна си. – пръстчето му вече беше в мен и беше напипало чувствителните места. Продължаваше вече с две ръце и сякаш имаше пълен контрол върху мен. Няколко пъти бях на косъм от изпразване, а той не ме довършваше, явно нарочно. Нямах представа, какво правеше, колко пръста ми беше пъхнал. Бях напрегната, мокра и разтворена до такава степен, че исках да свърша веднага. 

– Не мога повече. Довърши ме, че ще ти прегризя гръкляна вече. – Изхриптях.

Последва ново раздвижване на пръстите му по всичките ми чувствителни места. Нова вълна на възбуда се навдигаше и този път оргазмът ме заля, като горещ водопад и продължи толкова дълго, че имах усещането че пропадам в някаква бездна. Малко ми просветля и веднага пак светлините се размазаха.  Това продължи безкрайно. – Не мога повече. – изхълцах.  Цялата се тресях, лепкава, разтворена и безпомощна. Когато реалността се завърна той ме целуваше и галеше гърдите ми. Подаде ми чаша с портокалов сок. Изпих го на един дъх.

– Обърни се по корем!

– Ооохх… Искаш да ти умра в ръцете ли? – изпъшках и се заобръщах.

– Приключихме с мъченията за днес. Сега леко ще разтрия гръбчето и раменете за отпускане.

Намаза ме пак с онова масло. Имаше дъх на цветя. Ръцете му нежно ми галеха раменете и шията. Когато отворих очи беше пред мен. Мускулите по корема му играеха. Морковът му беше пред носа ми полу възбуден. Стори ми се ужасно дебел. Хванах го с ръка и почнах да си играя с устни и езиче, а той набъбна още повече. 

– Обожавам оралния секс, но обикновено жените, с които съм бил са все с малки устенца. 

Шегуваше се и продължаваше да ме гали.

– Не са им били малки устенцата, а просто ти е дебел, като бирена бутилка. И добре, че не е и дълъг, защото нямаше да видиш никакъв секс, не само орален. – на свой ред го изгъбарках.

– Въпреки всичко ми причиняваш огромно удоволствие. – каза въздишайки.

Продължих играта. Успявах да поема само главичката, но явно и това адски го възбуждаше.

– Ще се изпразня. – изпъшка. 

Не се отдръпнах, исках да му доставя максимално удоволствие. Вече усещах пулсациите и устата ми се изпълни със сперма. Бедрата му трепереха. Мислех си че съм го издоила напълно през ноща, но въпреки това се наложи да преглътна няколко пъти. После се облегна на стената и остана така, до като курът му продължаваше да пулсира. 

– Хей, никога не ми се беше случвало.

– Какво по-точно? – попитах закачливо.

– Жена да ме изпразни с уста. 

Изглеждаше сериозен, от което ми стана приятно. Страхотно е усещането да причиниш на някого удоволствие, което изпитва за първи път. 

– А ти какво ми направи с ръце? Едва не припаднах.

– Тайни на занаята. – подсмихна ми се.

– Не разбрах дори, колко пръстчета ми беше вкарал. – продължавах да любопитствам.

– И не е необходимо. Ако знаеш всичко, което правя може да се стреснеш и да няма следващ път. – подсмихваше ми се загадъчно.

– Добре, спирам да питам. Искам пак да ми го причиниш обаче. – казах срамежливо.

Прекарахме още доста време в банята под душа. После закусвахме в леглото и се гушкахме още дълго.  Разказах му за един нов проект, който започвах, за влиянието на една билка върху нивата на тестостерона. Носеха се, какви ли не слухове из мрежата и една фирма за хранителни добавки искаше да си рекламира продуктите. Търсех си хора, на които да проведа тези изследвания. Така си бъбрихме до обяд и за съжаление трябваше да се прибирам. Беше зашеметяваща нощ. Ужасно ми се искаше да се случи пак нещо подобно с него.

Rating: 4.20/5. From 5 votes.
Please wait...