Илина

Автор: Ема Славин

Илина беше ново завършила докторка и съвсем разбираемо имаше страшно желание да се изяви пред лекарите и професорите, които й бяха преподавали. Затова, когато доктор Ценков й предложи специализация тя изобщо не се подвоуми, ами веднага прие.
Отличието от дипломата си изигра своята роля още на същия ден и тя реши да се почерпи със своите колеги и да се похвали. А и имаше за защо. Курсът им наистина беше огромен, но тя не се разбираше с всичките си колеги, за това се обади само на онези, които наистина щяха да се зарадват на успеха й. Или поне тя си мислеше така.
Денят вече отлиташе от земята, а на небето бяха останали само няколко розови облачета за цвят. След като се беше разбрала с няколкото си приятели и колеги Илина се запъти към квартирата си, където искаше да се облече и приготви за вечерта. Тя беше високо, синеоко 27 годишно момиче с дълги до кръста черни коси и невероятно красиво мургаво лице. Гърдите й не бяха големи и твърди, но пък дупенцето й беше щръкнало и издуто и често примамваше мъжете с него. Освен всичко, тя имаше не една или две афери със свои колеги и преподаватели и повечето мъже я знаеха, като малка еблива кучка.
Илина затвори вратата на стаята, заключи и тръгна бавно по стълбите на болницата. След разговора с доктора единственото, което беше изписано на лицето й беше задоволство от добре свършената работа. Тя се усмихна на себе си и за пореден път обърса с пръст крайчетата на устните си.
– Ах, ти мръсница такава!- каза си тя и продължи надолу по стълбите. Погледна часовника си и след като видя, че има един час до срещата с колегите си, тя се забърза надолу по етажите и си закопча коженото яке. Когато стигна етажа на гръдна хирургия, някой я дръпна изотзад и я хванаха няколко чифта ръце и я вкараха в една от манипулационните.
– Я да видим тази малка кучка накъде се е запътила така…- каза един от петимата млади мъже, които Илина видя в стаята .И петимата бяха облечени в бели престилки, като от тях имаше един негър и един азиатец.
– Максим! Защо е всичко това? Нали след час имаме среща?
– За да ни се похвалиш как със свирка си си спечелила доктора ли, а кучко?
– Не е вярно! Не бъди идиот! Знаеш много добре, че си заслужих мястото и то с много…
– Духане?- намеси се негъра, който между другото също беше току-що завършил студент по медицина.
– Абе какъв ви е проблема на вас мъжете? Не можете да простите, че жените печелят с цици и гъз ли? Ами, така е, приемете го!
– Аз мисля, че не там е проблемът Илина. Мисля, че курвички като теб не трябва да стават лекари…- произнесе се тежко друг младеж от петимата, Петър.- И сега ще направим така… Понеже знаеш, че в манипулационната тук не идва почти никой, сега ще те завържем на ей тази хубава кобилка, дето си я донесохме специално заради теб, и докато те опъваме един по един ще ни разкажеш за всички мръсни номерца, които си правила с лекарите.
– Идиот! Да не мислиш, че само ти си ми на главата!- когато изпищя така, Илина беше зашлевена и върната на земята.
– Ще правиш каквото ти кажем, иначе… ще има и бой! А, сега искам да се съблечеш!
– Да се съблека? Че защо?- Илина отнесе още един шамар.
– Ще мълчиш и ще изпълняваш, чуваш ли кучко! А сега се събличай и лягай на магарето!
Илина разкопча коженото си яке и след като се опита да се усмихне на петимата си колеги, свали якето, а после и сивото си поло, което подчертаваше малките й гърди. После свали кадифеният си панталон и остана само по дантелени прашки и сутиен.
– Сваляй всичко! Не изглеждаш зле… заслужава си човек да те изчука!
Момчетата бяха вече много възбудени и свалиха панталоните си и останаха само по бели престилки и ризи отдолу и надървени хуйове. Илина свали сутиена си и гърдите й, с малки кафяви връхчета се залюляха леко, когато се наведе за да си свали и прашките. След това, с леко треперещи ръце, тя се качи сама на кобилката и сама сложи крака на поставките, разкрачвайки се пред колегите си.
Петър бързо отиде до главата й и закопча ръцете й, а останалите не можеха да откъснат очи от розовото й бръснато котенце. Тя имаше чувството, че ще й се нахвърлят и ще я изадат.
– Сега…- започна задъхан от вълнение и възбуда Петър.- Сега искам да почнеш да ни разказваш!
– Какво да ви разказвам?- запита Илина.
– Всичко!- казаха те в един глас и се втренчиха в нея. Вратата беше заключена, Илина лежеше гола и разкрачена, а мъжете бяха с надървени хуйове в ръка и чакаха тя да започне. Осъзнала, че няма измъкване, Илина реши поне да се опита да ги задоволи някак, пък дано да се смилят над нея и не бъдат прекалено строги в изпълнението на наказанието.
– Ами… добре тогава. Ще ви разкажа нещо… Първо искам да разясня, че не съм курва и никога не съм била! Ако съм правила секс, то е било само и единствено за удоволствие!
Първият път, когато съм го правила с лекар, беше преди доста години с един възрастен тип, който буквално си ме изнасили. Бях десети клас в Природо Математическата гимназия и имахме посещение от известен лекар. Той ни разказа колко е важно да сме добре ориентирани и защо е хубаво да изберем медицината за следване. Не изглеждаше никак зле, на около 50 години, но много запазен и готин. След лекцията, която ни изнесе, аз направо отидох при него и го попитах какво трябва да направя за да вляза да уча медицина, а той ми каза да му се обадя след часовете и ми даде мобилния си телефон. След края на часовете му се обадих и той ми каза да пред в хотел “Боровец” и да го чакам там. Мина и ме взе с колата си и ме откара в някаква вилна зона. Когато стигнахме ме въведе в малката вила и ми заповяда да се съблека. Когато останах гола ме кара да танцувам на музиката, която беше пуснал. Бях едновременно уплашена и възбудена, а и твърдо решена да направя всичко, което трябва, но да вляза един ден да уча медицина. Без малко да се напишкам от страх, когато го видях да си вади надървения хуй. Знаех какво ще стане, но въпреки това се страхувах. Дори бях готова да се откажа, но той не ми остави този шанс. Опитах се да си облека дрехите, но той ме събори на земята, легна върху мен и ме облада. Бях девствена тогава, но това само още повече го възбуди. Когато усети химена ми той се изхили доволно, проникна в мен и се изпразни почти веднага в малкото ми путенце. След това вече нищо не ме притесняваше. Бях като замаяна от случилото се. Останахме там още няколко часа през които доктора ме чука още два пъти, кара ме да му духам и да се разхождам гола из вилата му. Преди да си тръгнем ме попита за трите имена и ми каза:
– Вътре си. Не се бой, всичко ще бъде наред. Ето ти тези хапчета и няма да се притесняваш от нищо. Добре се представи, но ще трябва още много да се трудиш за да завършиш. Боли ли те много?
Обясних, че малко ме боли, а той каза, че сигурно ме е претрил и ми заповяда да се разкрача на дивана и ме огледа. Путенцето ми беше силно зачервено. Той сложи ръка на него и започна да ме гали много нежно. Докато ме чукаше не бях свършила, но сега усетих как възбудата се надига в мен. Той се наведе и започна да ме ближе по клитора. Възбудих се още повече и затворих очи, оставяйки се на възбудата и само след няколко минути направо изригнах, оргазмът ме завладя напълно…
– Ах, ти малка… Ооооохххххх…- извика Максим и приближавайки се до Илина, започна да я залива със сперма.
Очите й се напълниха със сперма, която се примеси със сълзите, които чукнаха от очите на Илина. Косите й побеляха от гъстите струи мъжко мляко на Маским. Тя затвори очи, но чувайки как и другите четирима започват да пъшкат силно, отвори уста и остави другите да я заливат със своята сперма. Усещаше как от всички страни хвърчи сперма и пада върху лицето й гърдите й. Имаше чувството, че вали сперма. Когато капките спряха да падат тя отвори очи и през нишките сперма видя как момчетата отстъпват с треперещи крака и се усмихна с побелели устни.
– Знаех си, че всички сте еднакви. А, сега ме отвържете, че ми се иска да преглътната всичката тази сперма, да се поизчистя малко и да ходим да пием бира!

Rating: 3.67/5. From 3 votes.
Please wait...