Ирен

Sexydupe

От ранна тинейджърска възраст започнах да изпитвам странни влечения. Веднъж докато бях на около 11-12 години бях в банята и нендейно видях коша за пране. От там се подаваха един чифт бикини на майка ми. Червената им дантела много силно ми се наби в очите и аз инстинктивно посегнах към тях и ги взех в ръката си. Допрях ги до устните си и усетих дъха им. Аромата на путенцето на мама направо ме влуди. Продължих да душа гащичките на майка си като в един момент може би от възбудата реших да си ги обуя. Усещането, което изпитах, когато дантелената прашка влезе между малките ми крачета и прилепна по дупето завинаги промени нещо в мен.
През цялото си детство съм бил много игриво момче и постоянно съм бягал по улиците. Това се е отразило добре на фигурата ми и тялото ми е стегнато и хармонично. Лицето ми е нежно и бяло с хубави сочни устни и пъстри очи. Светлокествнявата ми права коса, която ми стига до раменете ми придава много момичешки вид. В същото време майка ми е леко пухкава с хубави и сочни форми.
От момента, в който се заиграх с бикините на мама започнах да я издебвам, когато я няма вкъщи и да се шмугвам в нейната стая. Стана ми хоби да си играя с дрешките и бельото на майка ми. Гардеробът и беше пълен с най-различни гащички-прашки, боксерки, бикини, също така имаше чорапогащи и дателени чорапи. Мама е много женствена и обича да се облича в рокли и поли. Също така тя носи токчета и има много и различни видове. Няколко дни след като бях в банята с червените дантелени прашки, които имаха аромат на мминото путе аз започнах постоянно да си играя с бельото и дрешките на мама. Много ми харесваше, когато тя излезе аз да си избера някой от многото и чифтове бельо и да се наглася като малко момиченце но със еротично излъчване. Веднъж на около 13 години се бях наконтил с едни черни сатенени прашки, които много готино ми влизаха в дупето, бях си обул дълги силиконови чорапи, една червена къса рокличка и тъй като заради крехката си възраст краката ми бяха с малък номер обух и едни високи червени лачени токчета, които все едно бяха правени по мой размер. С дългата до раменете ми коса имах завършен момичешки вид. Докато се наслаждавах на напълно променения си вид ненадейно вратата на спалнята се отвори и там стоеше мама, която ме гледаше изненадано. Аз се стъписах и се опитах да кажа нещо, но нищо не ми идваше на акъла. Тогава майка ми с нежен тон ми каза :
-не се притеснявай миличко, всичко е наред, изглеждаш великолепно! Никога не съм подозирала, че мога да имам и дъщеря вместо син. Харесва ли ти да се чувстваш женствено? Виждам, че от малка имаш вкус към сексапилното облекло. След като ми каза това, мама ме помоли да се завъртя с гръб към нея и да се наведа леко, за да ми се заголи дупето и да се вирне нагоре. Когато видя, че съм с черните и прашки, мама много се зарадва и каза, че с тези чорапи, които съм обула имам вид на малка мръсница. След това тя бавно се приближи до мен и ме шляпна през дупето. Аз инстинктивно го вирнах още нагоре и мама прокара пръстите си по прашката ми, като със средния си пръст леко натискаше. Мама ми прошепна, че от днес нататък ще бъда нейната дъщеря, която ще научи да бъде изкусителна малка мръсница. След това ме попита откога ми харесва да бъда момиченце и да си играя с бельото и дрешките и. Аз и отговорих, че изпитвам невероятно чувство и неописуемо удоволствие, когато взема някои нейни прашки оставени в коша с пране и започна да галя лицето си с тях. По този начин усещам аромата на котето й и моментално ми се приисква да си ги обуя. Докато плъзгам влажните й прашки по крачета си започвам да си представям колко женствено изглежда дупето ми. След като си обуя нейното бельо отивам в спалнята й където от гардероба с чорапите и чорапогащите взимам силиконовите й чорапи и бавно и еротично си ги обувам един по един. Усещането да съм дълги чорапи е фантастично. През главата ми все по мръснишки мисли започват да преминават и тогава обличам някоя от дантелените й нощнички. Вече така приготвена аз се чувствам като истинска малка кучка и започва възбудата да ме влудява. След като мама чу всичко това ме плясна леко по дупето и ми каза, че съм голяма палавница и ще ми позволи, когато сме двете в къщи да обличам всичко, което ми харесва в нейните гардероби. В този ден моята секси майка ме нарече с дамско име и каза, че от тук насетне ще се казвам Ирен.

Rating: 3.12/5. From 17 votes.
Please wait...