ИСКАМ ДА МЕ ИЗНАСИЛИШ 1

Автор: Ема Славин

Най- голямата ми фантазия винаги е била да бъда изнасилена. Срам ме е да си го призная, защото не е нещо, с което една жена трябва да се гордее.

Неохотата, с която го казвам се дължи най- вече на един разговор, който проведох веднъж с гаджето на една приятелка. Говорихме си за фантазии( по- точно публичния секс, както и за все по- смелите изпълнители на сцената, а и ученичките в клиповете), когато изведнъж той каза, че фантазията на всяка жена е да бъде изнасилена.

Реших, че това е най- абсурдното нещо, което някога някой е казвал, тъй като тогава всичко, свързано с изнасилванията, беше лошо и садистично- та това е да насилиш една жена да прави секс с непознат в някоя тъмна уличка. Че защо изобщо някоя жена ще иска да се подложи на подобно унижение? Никоя жена не би искала да бъде наранена и унижена по този начин.

Но неговите думи се загнездиха в съзнанието ми и подсъзнателно с всяка следваща връзка, която имах, реших да му докажа, че той греши.
Всеки мъж, който някога е бил с мен или ме познава, знае, че аз не съм жертва. Аз обичам да контролирам живота си и определено не ми допада идеята някой да ми диктува нещата: всичко се случва както аз кажа, особено в сексуален план.

Но това беше до преди една година. Живеех с мъж, който се казва Габриел, с който излизахме близо година и половина. Една вечер ми се обади за да ми каже, че ще пийне по едно с приятелите си, но аз бях страшно възбудена и затова му казах да пийне само едно, защото го чакам гола на леглото. Той се съгласи, защото знаеше, че секс правим само, когато аз кажа и беше направо шокирам, че аз сама си искам без той да ме е молил почти на колене за това.

И аз зачаках, и чаках ли чаках.

Три часа по- късно Габриел се върна пиян, потропа на вратата, а после се строполи на стълбите. Направо кипнах! Нямаше начин просто да правим секс след като ме накара да го чакам три часа, затова обвих голото си тяло в чаршафите и се направих на заспала.

Той някак си намери път към спалнята, вонейки на ракия и се строполи на пода в, събаряйки различни неща, докато се събличаше. После се търколи до мен на леглото и започна да повтаря името ми, все още надявайки се, че може да правим секс, но аз все така се преструвах, че спя.

– Знам, че си будна. Усещам го по дишането ти.- каза той завалено.
Когато не му отговорих, той каза:

– Ще го направя по твоя начин…- а после ме сграбчи и ме обърна грубо към себе си.
– Какво, по дяволите, правиш?- попитах раздразнено, когато го видях как разхвърля чаршафите настрани и се настани върху мен, обладавайки ме с един брутален и силен тласък. – Ставай от мен, копеле, такова!- изревах аз, опитвайки се да го избутам от себе си, но беше безсмислено, защото теглото му беше много по- голямо от моето и ме надви лесно.- Не можеш просто да се върнеш у дома и да ме изчукаш просто, защото си възбуден. Аз не съм играчка!- развиках се, а после започнах да го блъскам и удрям, решена да възвърна контрол над ситуацията, но той не спираше да ме чука с твърдия си хуй.

Не ме слушаше и вместо това само грабна ръцете ми и ги задържа, притиснати към леглото, докато ме чукаше все по- грубо и силно както никога досега.

Не можех да дишам, докато тежките му гърди ме притискаха, мускулите в ръцете ми се стегнаха, докато ме държеше яко. Той пъшкаше всеки път, когато забиваше хуя си в мен, а топките му се пляскаха в дупето ми, докато ме чукаше.

Влагалището ме заболя, докато се опитвах да поема изцяло хуя му и затова започнах да го моля, дори го умолявах да спре. Но той само ме притисна към леглото и ме целуна, а езикът му се плъзна в устата ми, заглушавайки протестите ми.

Усетих вкуса на ракия и цигари, докато ме целуваше. Затова се предадох, осъзнавайки, че нищо не мога да направя и просто се отпуснах и зачаках, докато той ме чукаше безмилостно.

Но тогава тялото ми ме предаде. Путенцето ми явно се наслаждаваше на усещането, започнах да се подмокрям и то много, а клиторът ми пулсираше. Усетих някакво познато усещане, бликащо от мен, оргазмът ме надви и ме повали, разтресе цялото ми тяло, оставайки в мен само стенания и задавени викове. Опитах се да заглуша виковете си, но той ме познаваше достатъчно добре за да знае кога свършвам.

Знаех, че не трябва, но свърших бурно, крещейки, докато цялата треперех. Той знаеше добре, че ме е накарал да свърша и нямаше начин да го отрека, просто, защото толкова силен оргазъм не бях получавала отдавна. Мократа ми пулсираща путка се обви около хуя му и явно това го доведе до края, защото той се стегна и се изпразни дълбоко в мен.

Не знам дали това не беше някакъв инстинкт, или пък животинска реакция или просто за първи път в живота си бях изгубила контрол върху положението, но определено това бе най- хубавият оргазъм, който съм преживявала някога. Нямаше нито предигра, нито лигавщини, нищо. Само здраво, животинско чукане.

Когато стана от мен, ми се прииска да го направи отново, което ме накара да се почувствам като мръсна курва и се засрамих от това. Но не можех да си позволя да му покажа, че съм се насладила. Затова избухнах в сълзи и го изритах от леглото. Той не каза нищо, настани се на дивана и спа там. На следващия ден се изнесе.

И все пак трябва да призная, че не се гордея с това, което се случи. Няма и нощ без да мисля за случилото се онази нощ, и винаги мастурбирам до безкрай. Възбуждам се, докато си мисля, как се отдавам на някого, само за да усетя онези чувства, но съм сигурна, че едва ли някога ще се насладя на секса с някой непознат, така както беше с Габриел. Ами ако ме нарани? Не можех да поема този риск.

И докато размишлявах над всички тези неща, установих едно важно нещо- досега винаги съм правила секс по мое желание: правя го, когато искам, винаги отгоре, никога не гълтам и не свършваме, докато не свърша и аз. Явно точно тук беше проблемът…

Rating: 4.75/5. From 4 votes.
Please wait...