ИСКАМ ДА МЕ ИЗНАСИЛИШ 2

Автор: Ема Славин

Общо взето фантазията ми се върти около това, някой друг да ми казва какво да правя. Да бъда доминирана. Да направя нещо, което иначе не бих направила. Да бъда свалена на земята и изчукана. За това си фантазирам за онази нощ с Габриел, когато мастурбирам или когато аз и годеникът ми Христо правим секс.

Но фантазиите ми малко по малко започват да се променят и вече не е само онова с Габриел. В момента, например, си представям че карам по пус път, по средата на нищото, когато колата ми се поврежда. Тръгвам пеша по пътя и търся телефонна кабина, когато виждам някакъв бар и решавам да вляза вътре и да потърся помощ.

Барът е почти празен и е точно като в филм- опушен, слабо осветен с кофти озвучение от няколко продънени тонколони. Има разбира се, задължителната, билярдна маса заобиколена от четирима огромни рокери, които спират да играят за да видят кой влиза. Очите им ме следват, докато отивам към бара и питам дали има телефон, който да мога да ползвам. Усещам, че зад мен застава някой и се обръщам да видя един от рокерите, който е висок 190, с прошарена коса и дълга брада.

Той е облечен в кожен панталон и черна тениска, която я разпъната около силните му гърди. Забелязвам голямата блестяща катарама на колана му, а след това очите ми се качват нагоре за да срещнат ледено студените му сини очи.
– Мога ли да ви помогна с нещи, г-це?- пита той, докато ме оглежда от глава до пети.

Денят е горещ и аз съм облечена в бяла памучна лятна ролкя, която обгръща плътно тялото ми. Усещам погледа му, който изучава всеки сантиметър от мен, отделяйки особено внимание на щръкналите ми гърди с малки щръкнали през тънката материя зърна.

– Колата ми се повреди и искам да се обадя на пътна помощ.- казвам аз тихо.

– Аз разбирам малко от коли, мога погледна.- казва той с безизразно изражение.

– Няма нужда. Ще се обадя на пътна помощ да ме приберат, а и нямам никакви пари в себе си.

– А, не се притеснявай за пари, скъпа. Все ще измислим нещо.- казва той и хваща ръката ми с голямата си лапа и ме замъква при билярдната маса, където приятелите му чакат.

– Какво правиш?- питам аз, докато се дърпам, но той без усилие ме слага да седна на ръба на билярдната маса.

Ахвам, когато един от другите мъже ме хваща за дългата червена коса и я дръпва назад и приковава ръцете ми към масата, докато гледам как първият разкопчава голямата катарама на колана си и от панталона си изкарва най-големият и най-дебелият хуй, който съм виждала.

Другите мъже се смеят и го окуражават, докато той грубо разтваря коленете ми и надига роклята ми за да оголи белите ми бедра. Усещам как един дебел пръст се пъхва в белите ми памучни бикини и се разтрепервам, когато разкъсва материята без никакво усилие.

Добре подстриганият ми триъгълник се показва и усещам как мъжът разтрива голямата главичка на хуя си в срамните ми устни, след което натисва напред и ме пронизва с големият си хуй. Аз викам, докато той влиза в мен, огромният му хуй ме разпъва толкова много, че имам чувството че ме разкъсва, а другите мъже викат окуражаващо.

След това, той почва да ме чука. Отначало се движи бавно, но когато путката ми се разтяга и свиква малко с размера му ме залива удоволствие примесено с болка. Усещам как един от другите бръква под лятната ми рокля и започва да мачка стегнатите ми гърди с мръсните си ръце и кара малките ми розови зърна да настръхнат.

– Разкарай си ръката от там!- извикава нападателят ми и хваща деколтето на роклята ми и я разкъсва, оголвайки гърдите ми.

Той ги хваща с две ръце и започва да ги мачка грубо. Стиска зърната ми и ме кара да викам от болка, докато продължава да ме пронизва с хуя си. Мъжът, който ме държи притисната към масата си разкопчава панталона и освобождава надървеното си парче и го насочва към устата ми.

– Лапай, курво!- заповядва той и аз се подчинявам безропотно, а той малко по малко го вкарва чак до гърлото ми.

Не виждам какво става около мен, защото мъжът ме ебе в устата, но усещам ръце по цялото си тяло и чувам виковете и смехът на другите мъже. Чувам и как катарамата на мъжът, между краката ми се удря ритмично в масата.

– На ти, курво!- извиква мъжът, който ме ебе и започва да се празни мощно.

Усещам как нечия уста се сключва около гърдата ми и захапва зърното ми и ме принуждава да достигна до оргазъм. Веднага след като мъжът си го изважда от мен, някой друг застава на входа на добре наебаната ми путка и ме пронизва без да губи време и започва да ме помпа.

– О, да!- извиква мъжът, който ме чука в гърлото и също се изпразва.

Опитвам се да преглътна всичко, но не мога. Част от спермата потича от крайчетата на устата ми и капе по билярдната маса.

– Мой ред, е!- казва един от другите непознати и нетърпеливо хваща главата ми и натиква твърдият си хуй в устата ми.

Докато мастурбирам си представям как те ми се изреждат отново и отново, докато вече нямат сили и не след дълго стигам до оргазъм. Въпреки всичко, докато се наслаждавам на приятните тръпки на оргазма се моля на всички богове да не ми се случи нещо такова. За съжаление, не мога да достигна до оргазъм ако не си мисля за онова с Габриел или за мъжете в кръчмата. Направо съм като обсебена и решам да се оттърва от това и отивам да говоря с Габриел. Той има бар недалече от мястото където живея. Отидох там малко преди да затворят в неделя вечерта. Мястото беше празно и видях Габриел зад бара, да приключва касата.

– Затваря, г-це.- казва учтиво младият барман и това кара Габриел да погледне нагоре.
– Няма проблеми, Наско. Заключвай и излез от задния вход.- казва той.

Барманът прави каквото му е казано и скоро го чувам да излива от бара.
– Както искасш?- пита студено Габриел.

Погледът ме проследява, докато отивам към билярдната маса, потраквайки с високите си токчета. Облегам се на нея и повдигам късата си пола за да може той да види, че отдолу не нося бельо. Той идва до мен и ме гледа изпитателно.

– Помниш ли онази вечер, когато се разделихме?- прошепвам аз.

– Мда…- отговаря той, а зелените му очи направо ме изгарят.

Rating: 4.00/5. From 5 votes.
Please wait...