Истинската история за разкрепостеният ни брак с жена ми 7-10

На закуска Ирина ме попита какво ще правим. Както никога дотогава, нямахме никакви планове. И двамата се чувствахме много добре. Бях започнал да харесвам закуските с жена си, виждайки я без горнище. Ирина си свали горнището на банския и седнахме на масата, предполагах, че нямаше да си го сложи вече цял ден. Имаше нещо наистина еротично в гола закусваща жена.
Ирина ми призна, че пусито й беше леко зачервено и отекло и има наистина нужда от сериозна почивка. Курът на Джим й дошъл малко в повече, а аз самият я бях чукал поне три пъти вчера.

Горкото й путенце беше доста зачервено и подуто.
Проверихме за някакви интересни събития или мероприятия на таблото за съобщения. За сутринта имаше състезание по плажен волейбол, гмуркане, риболов, плаване и пътуване в гората. Попитахме за плаването, но за съжаление всичко вече беше пълно. За риболовното състезание се набираха доста участници, за риболовните лодки. Имаше две свободни места и ние се съгласихме да ги вземем. Щяхме да тръгнем само след 20 минути и побързахме да се снабдим с неща за през деня и тръгнахме. Запознахме се с капитана на палубата, когато вече щяхме да потегляме. Той беше около 30 годишен и чернокож. Бързо ни разведе наоколо. С нас имаше още двама човека, с които се запознахме чак когато отплавахме. Мислех, че жените им са в кабинките, и се изненадах, когато още двама излязоха от там. Когато се запознахме и с тях ни казаха, че жените им са заедно на пазар, докато те са на риболов. Били посещавали университета заедно и си имали съюз на курорта. Всички бяха на около 24-25 години. Ирина беше постоянно център на внимание и на четиримата мъже. Тя носеше доста износена бяла тениска, без ръкави, и отрязана точно под гърдите й. Полу- щръкналите й зърна бяха обект на доста погледи, а под почти прозрачната материя доста позагорелите й гърди прозираха. Ако Ирина си вдигнеше ръката, всичко от отрязаните й ръкави можеше да се види. Отдолу носеше жълти красиви бикинки, които повече показваха, отколкото скриваха. Устничките на пусито й както и цепката й се виждаха доста ясно.
Излязохме в открито море за по-малко от час и тогава пуснахме котва и тръгнахме на риболов. Бирата се заизлива в нагорещените ни гърла и всички си прекарваха чудесно. Ирина си седеше в столчето отзад на палубата. Когато преглъщаше от бирата едната й гърда се показваше през отрязания ръкав. Тя наистина се забавляваше и ласкаеше от вниманието на тези четири момчета. Капитанът също стоеше отгоре на най-високата и удобна позиция и я наблюдаваше с учудване и внимание.
Появи се голям улов в едната от мрежите и момчетата направиха голямо шоу за Ирина. Тя стоеше на палубата с въдицата хваната и с двете ръце и всеки път, когато я вдигаше нагоре, двете й гърди се показваха навън от тениската й. Четирите момчета се опитваха да помогнат с каквото могат на Ирина. Блузата й накрая се качи над гърдите й и мъжете замряха в учудване и невероятно благоговение, втренчени във фантастичните й гърди. Когато най-накрая рибата беше на палубата, Ирина седна на столчето уморена.
Тя пиеше студената си бира и ме гледаше. Искаше да разбере какво е мнението ми за тази й шантава идея. Често сме си споделяли фантазиите. Една от нейните беше да се чука с цял футболен отбор. Точно сега можех да видя мислите й за тази лодка пълна с непознати мъже. Всички бяха доста пияни. Усмихнах й се и потърках възбудения си член. Това беше желанието й. Само преди 5 дни си бяхме в къщи в една супер консервативна обстановка, а сега аз и Ирина бяхме на тази лодка с 5-ма абсолютно непознати мъже. И на Ирина й харесваше. Зърната й бяха твърди и доста сочни. Тя дойде до мен и седна, молейки ме да я намажа с плажно масло. Намазах рамената и ръцете й, и тя ме помоли да намажа и гърба й. Всички мъже я гледаха, а аз започнах от кръста й, продължавайки нагоре.
Когато стигнах до тениската й, тя я повдигна за да мога да продължа. Гърдите й бяха на абсолютен показ и получи няколко одобрителни думи от момчетата, които й казваха да я свали нацяло. Аз плъзнах ръката си по красиво оформените й гърди и започнах да ги мажа с масло, бавно работейки вече твърдите й зърна. Ирина дишаше доста тежко. Тя вдигна ръце и измъкна тениската през главата си, оставайки само по малкото парче плат, криещо путенцето й. Придърпах я към себе си и я положих легнала на палубата. Поглеждайки към момчетата, попитах дали някой не иска да ми помогне и да й намаже краката.
Имаше цели четирима мъже около Ирина, които бързо я мажеха с масло и го изсипваха по цялото й тяло. Две момчета си играеха с гърдите й, а други двама събуха бикините й и започнаха да обработват пусито й. Скоро всички бяхме чисто голи, включително и капитана. Един от мъжете търкаше кура си в лицето й, търкайки я с малкото воднисто-бяла течност отделила се от него. Във всяка ръка държеше по един член. Наместих се между краката на Ирина и започнах да й ближа путето. Това явно й дойде прекалено много и започна да се празни на вълни в устата ми. Курът ми беше напълно готов за действие и, намествайки се добре между краката й, потънах целия в нея.
Отвътре беше много гореща и сочна. През това време Ирина духаше на един от мъжете. Тя мачкаше топките му и ги стискаше. Очите й бяха леко притворени и се извиваше под тласъците ми, искайки да бъде чукана. Свърших наистина твърде бързо, защото виждах как един се празнеше в устата на жена ми, а друг върху прекрасните й гърди. Момчетата пъшкаха, обливайки устата и цялото й тяло със спермата си. След като свърших отстъпих мястото си на друг мъж, чиито твърд хуй се заби в путката й. Още щом някой свършеше, друг заемаше мястото му в путето на Ирина и започваше да я чука. От влагалището й се изливаха огромни вълни сперма. Всички бяхме чукали Ирина, освен капитана. Изчуквах я за втори път, когато капитана дойде към нея и постави главичката на кура си на устните й и започна да я търка в тях. Тя отвори уста и огромният кур се плъзна вътре.
Той насилваше леко устата й, опитвайки се да вкара колкото се може повече в нея. Скоро целият му член беше в устата й и тя се заигра с топките му. Четирите момчета стояха отстрани до Ирина, с кур в ръцете, и наблюдаваха как Ирина смуче невероятно големия кур на капитана. Ето, че това красиво русо рускинче духаше на един черен капитан. Той започна да я чука в устата, докато Ирина стискаше и галеше топките му. Скоро започнах да се празня, и капитанът изпъшка и започна да изхвърля сперма на големи струи в устата на Ирина. Ирина преглътна колкото можеше, а останалите струйки се стекоха по ствола на члена му.
Четирите бели момчета и аз стояхме отстрани с надървени членове и гледахме как капитана се намести между краката й. С един силен тласък зарови целия си кур в нея. Ирина изкрещя: “Чукай ме с големия си черен хуй!” и “Обичам големи черни курове”. Той извади кура си от нея и започна да гали клитора й, докато тя не го замоли да я изчука. Тя започна да разтваря широко крака, очаквайки огромния му кур в путката си. Той започна да я чука в бързо за около 20-тина минути, докато Ирина не изпадна в някакво състояние на постоянен оргазъм.
Капитанът започна да търка хуя си надолу до дупето й и около покритото й със сперма анусче. За всеобща изненада той натисна главата на кура си навътре в отвора на дупето й. Очите на Ирина се разшириха и тя изкрещя “Не, не”, но твърде късно, тъй като кура на капитана вече беше дълбоко в дупето й и той започна съвсем бавно и леко да я чука. Тя беше съвсем девствена там и капитанът се спря за момент и я остави да свикне. За момент Ирина само пъшкаше и казваше не, не…Всички момчета както и аз сега си лъскахме членовете при тази невероятна гледка. Най-накрая Ирина започна да мърда дупе и да иска още и още. Тя отвори широко очи и внимателно гледаше как капитанът чукаше девственото й дупе. Това, че я наблюдаваха 5 надървени кура я възбуждаше още повече.
Капитанът забърза движенията си и започна да се празни в дупето й. С всеки следващ тласък, спермата се изливаше навън и се стичаше по краката й. Той извади кура си и аз го смених с надървеният си член. Чуках я доста време и я гледах как се гърчи в оргазмите си. След като свърших в нея, друг ме замени заравяйки кура си в дупето й. В това време Ирина духаше на някой от всичките.
Когато седна в скута на капитана и започна да го чука, всички я заобиколихме и започнахме да гледаме как големите й гърди се тръскаха, докато путката й се нанизваше на хуя му. Тя го чукаше яростно докато всички гледахме в захлас. Един от мъжете мина зад нея и постави курът си в дупето й. Двамата започнаха да я чукат едновременно, а тя само крещеше ”Господи, колко е прекрасно, никога не спирай, невероятно е!”. Започнахме да й се изреждаме един по един докато тя чукаше капитана.
През следващите 6 часа Ирина беше гола и всички момчета заедно с капитана я чукаха поне по 5 пъти. Ирина беше чукана прекалено много пъти, наистина, за да се сметнат ей така. Аз лично я чуках 5 пъти и ми духа 2 пъти. Един от рибарите каза, че я е чукал 8 пъти и му е духала 3 пъти. Направихме й много снимки през тези 6 часа докато се чукаше с всички ни.
Докато се върнахме в залива, всички бяхме изморени от това невероятно приключение. Двама от мъжете продължаваха да я чукат. Помогнах на Ирина да слезе от лодката и скочихме в прохладната вода. Ирина изглеждаше доста изморена. Гърдите й бяха подути, а зърната червено-черни от смукане и стискане. Срамните й устнички бяха ярко червени и възпалени и подути, увеличили размера си най-малко два пъти. Тя сложи ръка зад врата ми и ми благодари. Каза ми, че се чувства удовлетворена за първи път от много време.

Ирина беше по монокини, закусвайки на плажа в Албена. Правехме това вече всяка сутрин през нашата малка ваканция. Гледайки жена си така полугола на масата за закуска, наистина се възбуждах. Нейните красиви големи гърди с вече добре загорял цвят ме гледаха гордо и ме сочеха с твърдите си зърна.
Тя ме погледна и ме попита дали не може днес само да си лежим и да не правим нищо. Аз й се усмихнах и я попитах дали не иска да пориболовства малко. Това я разсмя и ми отговори с дълбока тишина. Вчера денят приключи на лодката с 5 мъже, които чукаха жена ми до припадък. Вярвам, че Ирина беше изчукана поне 35- 40 пъти в продължение на 6 часа. Имаше наистина шанса да изпълни една своя мечта и фантазия, но днес си береше плодовете от това.
След закуската тръгнахме към далечния край на плажа, нашето малко място. Обичам да вървя до Ирина, когато е по монокини. Нейните големи стегнати гърди се потръсват леко, което наистина ме възбужда. Взехме си хладилника със снакс и бира с идеята да не правим нищо цял ден. Още щом сложих шезлонгите под едно палмово дърво, Ирина се намести и заспа. И двамата изглеждахме вече доста загорели от слънцето, но сега Ирина изглеждаше невероятно красива. Нейните руски черти се изразяваха още по- силно и ярко и я правеха ослепителна Дългата й руса коса беше почти бяла, а малките руси косъмчета по срамните й устнички вече не се виждаха. Можех да видя отеклите й устнички, както и доста подутото й зачервено пуси.
Отидох да поплувам в по- дълбоката част на морето и тогава се присъединих към Ирина и заспах. Женски смях ме измъкна от съня ми. Имаше две красиви жени по монокини, които идваха към нас, носейки хладилниче и шнорхели. Бяха доста приветливи и ни поздравиха без да се притесняват от голотата на Ирина и мен. Сложиха шезлонгите си на слънце на ръба на морето, смъкнаха шортите си и започнаха да се подготвят за следобедното си печене на слънце. И двете бяха по 160 см, 23 до 25 годишни, слаби с малки стегнати гърдички. Красиво вървяха заедно и си бяха доста привлекателни.
Събудих се от някаква готина музика и далечен женски разговор. Сега Ирина се беше присъединила към тях. И трите седяха във водата пиейки вино. Влязох за бързо да се поизкъпя и на излизане седнах до Ирина. Запознах се с двете мадами и разбрах, че се казват Диана и Лидка. И двете бяха женени, а мъжете им играеха голф днес, докато те се попекат на слънце. Това им беше първата ваканция тук, казаха, че по принцип ходят на други курорти. И двете момичета имаха средно големи гърди със сладки малки зърна, доста зачервени от слънцето както и обръснати сливки, които показваха цялото им женско изящество. Курът ми започна да си мисли по своя си начин, виждайки тези бръснати непознати путета.
Всички тръгнахме да поплуваме малко и се върнахме за да похапнем. Аз пиех бира, а момичетата допиваха втората си бутилка вино и започнаха третата. Станаха приятно весели. Колкото повече пиеха двете момичета, толкова по- отворени ставаха те. Ревнивите съпрузи и сексуалната незадоволеност бяха главните теми. Когато Ирина сподели, че аз не съм ревнив и, че сме споделили много луди наши сексуални фантазии, момичетата наостриха уши. Момичетата искаха да знаят повече и Ирина им каза за Виктор и неговият ужасно голям кур от 25 см, а после им каза и за Джим, който разбиваше всичките им фантазии за големина.
Те отвориха широко очи, когато Ирина заразказва как е чукала Виктор около 5- 6 пъти, докато аз съм оправял жена му. Беше интересно да слушаш как Ирина разказва за големия черен хуй, на който се опитала да се наниже. И двете момичета я слушаха внимателно, смеейки се с нея на опитите й да си вкара толкова голямо чудовище, за съжаление без голям успех. Зърната на Диана и Лидка набъбнаха и се втвърдиха, а пуситата им започнаха да блестят от обзелата ги възбуда. Курът ми се беше надървил адски много при вида на тези малки невинни женички, както и на голите им бръснати цепки. Диана и Лидка споделиха възхищението си от всичко това, и се чудеха колко ли е готино да правиш такива щури неща с мъжа си.
Лидка седеше до мен. Аз я погалих леко и помилвах с ръка обръснатото й пуси, казвайки на Ирина, че усещането е същото, както когато обръснахме Поли. Лидка бързо скръсти крака, затискайки ръката ми между тях, погледна мен, а след това и жена ми и каза, че откакто се е оженила не се е чукала с други мъже. След като се поуспокои, тя отвори крака, наблюдавайки внимателно как вкарвах няколко пръстта в навлажнената й цепка, а след това и галех клитора й между пръстите си. Оставих пръстите си да дълбаят в горещата й путка и получих дълбоко пъшкане от устните на Лидка. Наместих се между краката на Лидка и вкарах езика си в путето й. Движех го надолу- нагоре между пусито й и клитора й, захапвах последния леко и го смучех както жена смуче кур. Не й трябваше много време и цялото й тяло се разтресе от невероятен оргазъм. Сладката й течност обля лицето ми, а тя ме бутна настрани, казвайки ми, че иска да седне върху кура ми. Аз легнах по гръб и тя грациозно сложи кура ми между устничките си и адски бързо се наниза на него. Започна да ме чука с бързи и силни тласъци. Имаше наистина много стегнато малко пуси и можех да усетя всяко движение на мускулите й, както и всяка тръпка, която преминаваше през тялото й. Сложих ръце на гърдите й и започнах да галя твърдите щръкнали зърна, както и самите й гърдички. Лидка изведнъж спря и каза да не мърдам. Дишаше тежко и знаех, че е близо до своя втори оргазъм. Тя започна да се движи отново, а аз я обърнах по гръб и започнах да я чукам с дълги и отмерени движения. Лидка запъшка силно и високо и многобройните й оргазми я заляха със силата си и действието си. Когато Лидка се поуспокои я прегърнах силно към себе си, докато курът ми изливаше големи струи сперма в стегнатото й путенце. И двамата бяхме изморени и се смеехме
Обърнах се и видях Диана с лице заровено в котенцето на Ирина и дръпнах Лидка настрани за да можем да гледаме и двамата. Ирина беше с широко разтворени крака и можех да видя наистина как езикът на Диана я работеше Ирина обича да я ближат други жени. Тя пъшкаше и скимтеше, заливана от оргазъм след оргазъм. Може би беше прекалено възпалено пусито й за курът ми, но виждах, че наистина се наслаждаваше на твърдия езика на Диана. Казах на Лидка да отиде и да седне на лицето на жена ми. Тя ме погледна, изправи се и седна точно над лицето на Ирина, предлагайки путенцето си на устата й. Лидка веднага започна да стене, казвайки ми наистина колко добър е езика на Ирина.
Аз се наместих зад откритото дупе на Диана и зарових кура си в мокрото й путе. Устата й беше пълна с путката на Ирина. Започнах да я дразня с главичката на кура си и да си играя с гърдите й. Диана изписка, когато вкарах от раз кура си в путката й. Навсякъде около мен чувах само стенанията на свършващи жени. Започнах да обладавам Диана наистина с много по- бързо темпо отколкото Лидка. Толкова бързо и рязко се движех с нея, че топките ми я шляпваха по дупето. Лидка наблюдаваше как чукам Диана, седнала над лицето на жена ми. Каза ми, че Диана никога не е била чукана в дупето и иска аз да го направя. Извадих кура си от горещото й местенце и започнах да го пъхам в малката сладка дупчица под него, навлажнявайки я със слюнка. Диана знаеше какво щях да направя и стенеше тихичко не, не, не. Лидка махна с ръка да продължа и да го направя. Аз натиснах малко повечко и усетих уплаха на Диана. Спрях за момент, а след това пак бързо бързо се зарових в дупето й, докато не вкарах целият си член. Тя изписка, че я боли адски и ми каза да спра. Аз спрях и я зачаках да посвикне и почувствах как се притисна към мен. Сега ми каза, че я боли, но й харесва и, че иска да свърша в дупето й. Спермата ми се заизлива в дупето й, както й по краката й. Извадих кура си от нея и се чу този сладък звук, и спермата ми потече по нея.
Влязох в морето да се поизкъпя и охладя. Когато се върнах при момичетата, ги видях че продължават със заниманието си. Най- накрая се присъединиха към мен за едно къпане. Ирина се приближи до мен и ми каза колко страхотно се чувства сега момичета да я ближат по възпаленото путенце.
Прекарахме си наистина страхотно този следобед. Изчуках всяко от момичетата поне по още 4 пъти, докато те ближеха Ирина, а Лидка ми направи страхотна свирка, докато Ирина лежеше под нея.

Днес беше последният ни пълен ден тук. Утре сутрин ще пътуваме за вкъщи. Това невероятно място и плажът бяха наистина страхотно място за уединение за мен и жена ми. Едно от нещата, които ще ми липсват най-много са закуските ни на плажа. Скоро след като всички жени седнаха на масата, горнищата им бяха свалени. Всички около нас бяха почти голи девойки, които се наслаждаваха на първите лъчи на слънцето. Истински рай за цицомани. Наслаждавам се, когато гледам възторжените погледи на мъжете, когато жена ми се съблича.
Жена ми Ирина е от Бургас, но има руска жилка в кръвта си.

Изглежда така сякаш е излязла от Плейбой. Тя е типична руса рускиня, 167 см, 98 см гръдна обиколка, красиво стегнато дупе, дълги и стройни крака, с които сякаш отиваш в рая. Рая е красивото й русо котенце с доста подпухнали устнички. Нещото, което обаче хваща най-често мъжкото внимание, са очите й, изумрудено зелени, и красивите й бронзови гърди, на върха на които се мъдрят доста набъбналите й зърна, с вече доста потъмнял ореол. Харесва ми начинът по който се потръсват като върви, сякаш са от желе. Тази сутрин тези две красиви гроздови зрънца са щръкнали толкова много и бризът ги гали нежно по върховете, така, че възбудата й да се придаде и на пусито й.
Вчера Ирина и аз прекарахме деня с две млади красиви девойки, чисто голи на плажа. Съпрузите им бяха отишли да играят голф, докато мадамите се пекат на слънце. Надявам се да са си прекарали толкова добре, колкото и аз. Изчуках и двете доста пъти, докато те лижеха путенцето на жена ми. Днес щяхме да ходим на пазар в града.
Още преди пристигането ни в града, цяла тайфа от продавачи ни запреследва. Веднъж навлезли в тази навалица ние прекарахме следващите няколко часа в разглеждане на разни произведения от дърво, дрехи, скъпоценности и какви ли не други неща. Уморени от дългото лутане по пазарчетата, решихме да си отдъхнем малко в едно крайбрежно барче, където да изпием по една студена бира. Ирина носеше къса мъжка тениска без ръкави и отрязани джинси. Можех да видя бузките на дупето й, беше отрязала колана на панталонките, така, че талията им беше доста по- ниска, бедрата й се виждаха доста ясно. Твърдите й зърна прозираха през тънката материя.
Собственика на бара беше млад човек от Сърбия. Попита ни дали ни е харесало тук. Жена му и партньорът му бяха от България. Били се срещнали в университета в Белград. Горан каза, че жена му има магазин за бельо точно до бара и каза, че Ирина може да отиде и да поразгледа. След малко се появи и жена му и грабна Ирина за ръка и тръгнаха да оглеждат банските. Аз останах с него и изпихме по още една бира. Попита ме дали Ирина не е модел. Каза, че виждал хиляди момичета, и безспорно Ирина е една от най- красивите. Попита ме и дали гърдите й са естествени. Изглеждат наистина перфектно и доста хора ми задават този въпрос. Казах му, че са дар от Господа.
Ирина се върна след около 30 минути, носейки бял копринен бански. Горнището беше от деликатна прозрачна бяла коприна, украсена с светло-сини лентички. 98 сантиметровите гърди на Ирина изглеждаха прекрасно в тази прозрачна материя. Тъмните й зърна изглеждаха магическо красиви под материята. Долнището беше много малък триъгълник от същия плат. Можех да видя най-отгоре едва подаващите й се косъмчета. Нямаше никакъв плат отзад и дупето й беше на показ.
Горан се учуди, казвайки “ Уау”. Горан и аз седяхме на бара, когато Ирина дойде и седна до мен. И двамата можехме да видим русото й окосмяване там, както й набъбналите срамни устнички. Ирина бавно се завъртя и ме попита дали харесвам гърба на банския. И двамата с Горан наблюдавахме равномерно загорялото й дупе и се възхищавахме от перфектните му пропорции. Ирина седна до мен и изпи с нас една бира, казвайки ни, че ще носи банския, защото това ме подлудява и се надява, че нямам нищо против. Коприненото горнище си играеше игрички с мен. Сякаш го нямаше въобще. И двамата се наслаждавахме на големите й овални твърди гърди и набъбналите зърна.
Горан ни попита дали не искаме нещо домашно приготвено за из път и каза, че специално за нас ще има пиле за обяд. След едно бързо да от мен и Ирина, той повика един от приятелите си и тръгна за да хване нашите пилета. Горан ни каза, че оставя бара в наши ръце и Ирина застана зад бара, подавайки ни още две студени бири. Тогава в бара влязоха две момчета, идващи откъм плажа. Бяха доста млади, може би още в гимназията. Момчетата огледаха добре Ирина и трудно можеха да говорят, изглежда си бяха глътнали езиците. Помислиха, че Ирина работи в бара и най-накрая единият каза, че искат две бири. Тя отвори две бири и ги дразнеше, питайки ги за годините им, както и за личните им карти. Попита ги колко са годишни, а момчетата не можеха да отлепят поглед от гърдите й.
Ирина се обърна и се наведе към хладилника за да вземе още две бири, давайки възможност на момчетата да огледат добре дупето й. Ирина донесе двете бири на масата ни и каза, че двете млади момчета са й харесали много. Тя си спомни, че е забравила да поиска пари на хлапетата и се върна за да им вземе 3 лева. Момчетата се заговориха с Ирина. Попитаха я откъде идва и всичките останали туристически въпроси. А тя само се забавляваше на младежкият им интерес. Оскъдните копринени бански на Ирина се завъртяха леко и едното й зърно се плъзна навън на свобода Едното от момчетата притеснително попита дали не иска да се снима с него. Ирина излезе от бара и застана до него. Момчето беше наистина доста притеснително. Ирина вдигна ръце и си махна горнището. Хлапетата останаха без дъх. Тя взе едната му ръка и я сложи около кръста си, а другата му ръка постави на едната си гърда, навеждайки се към него. Докато правеха снимката едната й гърда се пристискаше силно към гърдите му, а русото й пуси беше на показ. Момчетата си смениха местата и си направиха друга снимка. Този беше малко по-смел и постави ръката си на едната й гърда. Докато излизаха навън и вървяха към плажа, си говореха колко горди ще са със снимките си пред другите момчета за това, че са се снимали с такава красива девойка и даже е била без горнище с такива големи гърди.
Доста се смяхме на момчетата, когато Горан се върна с обяда ни. Каза ни, че ги видял навън да се закачат пред бара му. След като си похапнахме Ирина каза, че иска да полежи на плажа. Аз обаче исках да си накупя някои неща за приятелите ми, когато се върнем в Русе. Горан и предложи да ме закара до магазина на приятеля си. Там се предлагали доста интересни неща.
Видях, че Ирина се разхожда по плажа, исках да знам къде мога да я намеря като се върна. Ирина легна до двете хлапета. Наблюдавах я колко грациозно си свали горнището и се намести на слънце до момчетата. Видимо възбудени от това, че ще се присъедини към тях, те с удоволствие гледаха големите й гърди.
Тръгнахме с Горан и си накупих всички неща, които бях намисли да взема. Благодарение на него, купих някои много хубави неща. Когато се върнахме в бара взех няколко студени бири и отидох до вратата на бара за да видя как е Ирина. Не беше трудно да я открия. Плажът беше абсолютно празен с изключение на нея и двете момчета. Ирина лежеше по корем на слънце. Двете момчета мажеха гърба й с плажно масло. Единият работеше над дупето й. Видях как пръстите му се плъзнаха между цепката на дупето й. Знаех си, обаче, че милва пусито й. И двете момчета бяха яко надървени. Другият мажеше гърба й, но наблюдаваше пръста на приятеля си в путката на жена ми. Ирина се обърна по гръб и сега момчетата можеха да се наслаждават на сексапилните й голи гърди и покритото й с прозрачен плат путе. Единият постави доста масло по гърдите й и започна да я маже, отделяйки специално внимание на зърната. Другият продължаваше да милва путенцето й, плъзвайки ръката си навън и навътре. Можех да видя колко възбудени бяха всъщност те, след като куровете им се опитваха да излязат от банските им. Казах на Горан да дойде да гледа, как нито едно от момчетата не знаеше какво да прави, а Ирина се кефеше на специалното внимание отделено й от тези хлапета.
Тя се обърна по корем и едното момче постави доста масло пак на гърба й, сложи краката си от двете страни на тялото й и започна да й прави масаж. Другият започна да масажира ръцете й. Този отгоре натискаше кура си в дупето на Ирина. Тя ме видя, както и Горан, промъкващ се зад мен. Ирина не спря натискащият се в нея хлапак и той събра малко смелост. Младежът махна ластикът от отворчето на путето й и започна да го масажира. Сега Ирина движеше дупето си надолу-нагоре. Видях как си смъкна слипа и курът ме щръкна на свобода. Почувствала твърдият кур до себе си, жена ми разтвори крака и остави хуя да се плъзне в путката й. Тя хвана освободеният от слипа си кур на другият мъж и започна да го мастурбира. Тия две хлапета бяха просто в рая. На лицата им грееха широки усмивки. Той започна да се движи бързо като заек и застина на място. Беше свършил. Момчето, чиито кур Ирина мастурбираше, смени приятеля си и скоро започна да я чука. Ирина смучеше един хуй, докато друг я оправяше отзад.
Ирина се обърна и легна по корем и ги остави да я изчукат по още веднъж.
Горан и аз си лъскахме куровете, докато гледахме как тези две хлапета оправяха жена ми. Тогава го погледнах и му казах ”Хайде да отидем и да покажем на тези момчета как се чука жена”. Горан се хвърли на Ирина и я чука доста дълго време. Аз взех Ирина в прегръдките си и я притиснах към себе си, докато се движеше бързо над мен и гърдите й се движеха нагоре-надолу. Горан сложи полу-твърдият си кур в устата й и скоро беше надървен и даже пръскаше сперма. Жена ми ми направи страхотна свирка, докато гледах как Горан я чука отзад. Момчетата я изчукаха по още веднъж и си тръгнаха. Стана тъмно, когато Горан реши да остави жена ми и й се насити.
Отидохме да поплуваме, а след това се върнахме на плажа и хапнахме снакс с бира. Басейнът към бара беше красив, поплувахме и там. Водата вечер е толкова бляскава и топла, че човек може да заспи вътре. Вътре имаше още около 10 двойки и всички момичета бяха без горнища, само по монокини. Ирина беше само по своите копринени бикинки и нищо повече. Тя излезе от басейна и отиде да ни донесе още бира. Когато излезе видях, че от водата бикините й бяха станали толкова прозрачни, сякаш не носеше абсолютно нищо. Двете момчета- авантюристи, й се наслаждаваха. Ирина се движеше толкова бавно и красиво, минавайки покрай мен, че усетих как всички мъже ми завидяха за тази страхотна жена- гърдите й бяха с приятен златист тен, движеха се толкова красиво и свободно.
Двамата с Ирина седнахме в дълбоката част на басейна и си допихме бирата. Тя седна в скута ми, целувайки ме и започна да ме дразни. Аз издърпах слипа си надолу и вкарах хуя си право в горещото й котенце. Ирина се уплаши, че някой може да ни види, но на мен не ми пукаше. Започнах да движа бедрата си надолу-нагоре. Ирина започна да стене и пъшка. Няколко от двойките ни видяха как се чукаме в басейна, но на мен наистина не ми пукаше. Знаех, че всички искат да го направят, но не всеки имаше смелостта. Свърших и държах така Ирина в скута си доста дълго време.
Спахме добре тази нощ, но знаехме, че следващата щяхме да сме в старият ни познат град, където хората са много по- консервативни.

Трудно мога да повярвам наистина, че днес с Ирина се прибирахме вкъщи. Този следобед щяхме да отпътуваме към Русе. Сега си седяхме за последен път на плажа и закусвахме.
Ирина пак е по монокини както си беше и всеки ден от ваканцията ни. Изглежда толкова апетитна!

Има нещо наистина много специално в руса рускиня с хубав здравословен тен. Нейните твърди гърди са удивителни с тези бутончета за зърна и с този кафеникав тен на препечена филийка. Изобщо не бяха увиснали. Всички мъже и жени я гледаха похотливо.
Дълго бяхме си обсъждали къде да отидем на почивка. Преди да дойдем тук аз бях единственият мъж чукал някога Ирина. По време на ваканцията тя се чука с двама негри, с курове по 28- 30 см, Изчука 5 човека и мен близо 40 пъти на борда на лодката в продължение на 6 часа. Чернокожият капитан я чука в дупето, докато аз й го навирах в путката и духаше на още двама през това време. Чука се с Виктор поне 5- 6 пъти на плажа. Тогава идва реда и на двете момчета от гимназията както и на Горан. Няма да пропуснем и лудото Тога парти, както и двете жени, с които беше цял ден на плажа. Не беше зле наистина.
Ирина каза, че всичко това й стига за една ваканция. Каза ми, че се превръща в Г- ца Консервативност, когато се върнем вкъщи. Никога не излиза без сутиен, а тук по цял ден се мотае без горнище. И двамата харесахме много всичко това. Да бъдеш луд и див и да изпълниш всичките си фантазии е наистина страхотно преживяване.
Решихме да отидем за последен път на нашето малко кътче поне до обяд, а след това щяхме да се върнем и да си опаковаме багажа за към къщи. На около 20 метра от ресторанта Ирина спря и си свали бикините. Тя наистина обича да се разхожда чисто гола напред-назад. А на мен ми харесва да виждам учудените лица на хората, когато я видят гола. Курът ми се втвърдява само докато вървя до нея. Гърдите й леко се потръсват докато върви.
Когато пристигнахме на плажа нямаше абсолютно никой. Водата беше прозрачно чиста и толкова топла и нежна към голите ни тела. Изненадващо се показаха Лидка и Диана, идващи към плажа. С тях бяха мъжете им. И двете с Лидка бяха чисто голи, но мъжете им носеха панталонки. Спомням си добре тези две бръснати цепки. Чуках и двете поне 3- 4 пъти докато те лижеха путето на жена ми. Всичко това се случи тука на плажа, точно когато мъжете им играеха голф. Лидка , Диана и Ирина постоянно се смееха и си шушукаха нещо. Момчетата зяпаха страхотно оформеното тяло на жена ми с похотливи погледи. Можех да видя как малките им зверчета се събуждаха в панталонките им при вида на такава красива жена. Лидка и Диана ми дадоха няколко целувки за поздрав. Задържах порива си да обхвана с ръце тези малки сладки цицки.
Момичетата се отправиха към морето да си поприказват и да поплуват, оставяйки ме с мъжете си, Тео и Дидо. Попитаха ме откъде познавам жените им. Казах им, че сме се запознали преди няколко дни докато са минавали оттук по плажа. Казах им, че те сигурно са играели голф през това време. Ирина дойде и ме спаси. Когато тръгна към нас мокричка и така гола и двамата зяпнаха от кеф, Явно не бяха виждали такава жена преди. Тя се отправи към мен, хвана члена ми и ми каза да тръгна с нея. Тя ме заведе във водата и ми каза, че иска да ги подразни. Диана и Лидка й бяха казали, че мъжете им се чувстват като дар от Господа за жените и заслужават един добър урок. Бяха я помолили да ги дразни и изтезава.
Диана, Лидка и Ирина започнаха да дразнят мъжете, казвайки им да си свалят шортите. И двамата съвсем притеснено започнаха да ги свличат надолу и когато най после бяха голи, се видя, че бяха адски надървени. Признаха, че никога не се били събличали на плаж преди. Ирина съвсем целенасочено държеше гърдите си над водата за да ги виждат двамата мъже. Ирина помоли Диана и Лидка да седнат с нея на плажа. Те легнаха така на границата между водата и пясъка, че отвориха широко крака и путките им бяха на абсолютен показ. Аз седнах до Ирина и се загледах в тези гладки сливки. Момчетата бяха във водата гледайки непрестанно към момичетата. Казах им, че е наистина невъзможно да не се възбудиш при такова шоу на пусита и такива красиви жени. Те излязоха от водата и седнаха до мен. Отворих няколко бири и извадих джойнт и скоро всички се поуспокоиха.
Ирина седеше, кръстосала крака, и прекрасното й русо путенце беше на показ и всичко от красивите й извивки можеше да бъде видяно. Малките й пухкави устнички бяха се поотворили, а клиторът й беше доста набъбнал от обзелата я възбуда. Марихуаната я правеше много палава. Лидка и Диана бяха доста влажни. Двамата мъже се бяха надървили само при вида на Ирина, от бирата и джойнта. Тогава Ирина прокара пръстите си по бръснатите си устнички и погали с ръка клитора си. Тогава вдигна глава и погледна право в очите двамата съпрузи на приятелките й.
Лидка се наклони към нея и я погали. Тогава каза, че искат да обръснат русото пусенце на Ирина. Мъжът й не успя да повярва, че си играе така с чужда путка. Само ако знаеше, че преди два дни жена му прекара почти целият ден с лице заровено в нейната сливка! Лидка си играеше с Ирина и каза на Диана да донесе самобръсначката и маслото за да може да й обръснат пухестото котенце. Ирина лежеше на шезлонга с широко разтворени крака, а двете момичета бяха между краката й. Мъжете им седяха от двете страни на Ирина и наблюдаваха отблизо какво ще стане. Лидка бутна крака на Ирина и каза на всеки един от мъжете да държи по един крак. Ирина само малко си разтвори с пръсти путката и се усмихна. Сега путката й беше съвсем отворена. Устничките отваряха пътя за всеки, а клиторът й беше голичък и готов за мачкане и целуване и всеки от нас можеше да види това. Всеки един от двамата мъже държеше по един крак и го търкаше в кура си. И двамата милваха нежно вътрешната страна на бедрата на Ирина. Тя пък държеше в ръка твърдите им курове.
Диана изсипа малко масло в ръката си и започна да търка и масажира путето на Ирина, отделяйки специално внимание на устничките и клитора й. Скоро Ирина започна да стене и да си движи ритмично бедрата. От членовете и на тримата ни потече малка бяла течност, гледайки това невероятно шоу. Момчетата си играеха с гърдите на Ирина, докато Диана масажираше отвън и отвътре влажната й путка. Ирина започна да се празни доста шумно. И двете момичета започнаха да я бръснат. Всеки път, когато някое от момичетата докосваше твърдият й клитор, тя започваше да стене. Скоро пусито й стана гладко като на бебе. Мъжете на двете започнаха да масажират клитора й, вкарвайки и изкарвайки пръсти от путенцето й. Ирина ги помоли да се изпразнят на гърдите й. Те насочиха големите си хуйове към гърдите и устата на Ирина и с нейна помощ започнаха да се празнят на тях. Курът, който свърши в устата й имаше късмет да бъде засмукан от нея и тя изгълта цялата му сперма. Момичетата бяха планирали всичко това за да поотпуснат малко мъжете си.
Лидка беше легнала пред мен и аз я лижех усърдно, докато мъжът й гледаше цялото шоу. Момчетата изчукваха за кой ли пореден път Ирина докато аз оправях жените им. Всички изчукахме всяко от момичетата поне по още 3- 4 пъти. Ирина по едно време се сети, че имаме да хващаме автобус за вкъщи и им благодари за приятната компания. Отидохме да се изкъпем в морето и хапнахме малко. Опаковахме си доста набързо багажа и се изкъпахме в хотелската ни стая. Напуснахме Албена… Може би ще щяхме да дойдем пак следващата година…

Rating: 3.88/5. From 8 votes.
Please wait...