Истинската история за разкрепостеният ни брак с жена ми 1-6

Много мъже и жени се заглеждат по съпругата ми, което, разбира се, приемам като комплимент. Не вярвам, че бих се радвал така на кола, работа или лодка, както се радвам на тези погледи, напомнящи ми, че имам най- красивата жена на света. Жена ми се казва Ирина, на 23 години е, от Бургас, 167 см, 48 кг, естествено руса и с изумрудени очи. Едно от най- красивите й качества са гърдите й, които са доста големи, сочни, а докато върви зърната й настръхват невероятно възбуждащо. Ирина има прекрасни дълги крака, които сякаш стигат до небесата. Те се срещат при приятно обръснатото й русо венерино хълмче. Путката на Ирина е с изпъкнали малки срамни устнички, които са покрити с леки руси къдрици. Дори и под бикините или спортните панталонки путето й се подава и може лесно да се види. Истинска руска красота( бащата на Ирина е руснак).
Срещнахме се в Бургас, когато бях на 24 и по това време работех за една компания там. Винаги ще си спомням първия ден, когато видях Ирина. Беше с две свои приятелки на плажа. Аз седях в едно от плажните барчета и се наслаждавах на студената си бира. Тогава трите момичета по монокини дойдоха да се поосвежат в тоалетната и това си беше истинско зрелище, по-добро от всеки друг порно филм. Просто трябваше да се запозная с тях. Почерпих ги с по една студена кола и се заприказвахме. Първото нещо, което забелязах в Ирина бяха прекрасните й зелени очи, блещукащи в тъмното като на котка. Гърдите й по това време не бяха особено големи, бяха все още малки и неузрели като на всяка тийнейджърка, поради което не привличаха голям интерес. Започнахме да излизаме заедно и двамата се влюбихме един в друг. Ирина си беше девица, когато се запознахме, въпреки че призна за няколкото момчета, с които е имала задевки и на които е правила доста добри свирки. Също така ми каза, че няколко момчета са искали да я разпечатат и са й пъхали пръстчета в путето, но нищо повече не се било случило.
Първият път, когато ми духа бях впечатлен от нещата, които може да направи с един кур. Ирина обича да дразни и да има пълен контрол над сексуалната игра. Тя може да духа на някой в продължение на часове без да се умори. След шест месеца любов, среща с майка й и баща й, годежен пръстен и ритуалното духане, тя ми позволи да я изчукам. Чукал съм малко момичета в живота си, но никога дотогава не бях имал момиче като Ирина. Путето й е толкова горещо, като същински огън, и има свои собствени движения и живот. Ирина е единственото момиче, което съм чукал, стигащо до толкова многобройни оргазми. Тя може да свърши пак и пак и пак. Винаги съм се шегувал с нея, че мога да й доведа футболният отбор вкъщи за да я задоволяват. След една изминала година заедно ние се оженихме и компанията ми се премести в друг град. Пет години по- късно Ирина завърши висшето си образование и започна свой собствен бизнес. Ние все още сме много влюбени един в друг и се чукаме най- малко веднъж дневно. След като се преместихме в Русе, тя избягваше да ходи по монокини, където и да е. Когато ходехме в Бургас обаче, тя винаги се обличаше секси и си се разхождаше по монокини без притеснение. Докато бяхме там даже и не вярвах, че тя има бански костюм с горнище. Премествайки се, обаче, тя пак продължи да си се облича секси, но много по-консервативно и представително, притесняваше се от съгражданите си и от съседите. Никога не съм я натискал за това, защото тя си изглежда през цялото време прекрасно. За съжаление, обаче, често съм изпускал учудените погледи на мъжете, възхищаващи се на прекрасните й форми или секси дрехи.
Ние често ходим на море на Слънчев бряг или Албена. Често се усамотяваме в почивките си и ходим само двамата, наслаждавайки се на свободното си време. Избираме си специални курорти, където монокините не са проблем, а също така да има и отворени нудистки плажове за двойки. Попитах Ирина дали ще ходи без горнище по плажа на нашата малка ваканция, и тя ми отговори, че това би било истинско удоволствие за нея. Показа ми новият си бански и сподели с нескрито вълнение, че очаква с нетърпение да отидем някъде, където никой не ни познава и да се позабавляваме, бидейки малко по-луди и диви. В Бургас Ирина имаше малки, доста красиви гърди, които обаче не будеха голям интерес, а сега тя си беше истинска жена с големи сочни гърди с приятен златист ореол и малки твърди зърна. Наблюдавайки красивите й гърди, очаквах с нетърпение да видя мъжките реакции. Планирайки ваканционното си време, решихме да минем през Варна, и следобед да се попечем на брега. Бяхме очаровани от големия брой красиви жени по монокини. Доста по-различни от русенките, които виждаме всекидневно. Ирина стана център на внимание от момента, в който си свали горнището. Тя носеше малки бели прашки, които показваха всичко от нейното прекрасно кръгло дупе. Изглеждаше така сякаш е излязла от Плейбой. Без съмнение и излишна гордост мога да кажа, че беше удивителна. Всеки път, когато излизаше от водата, малките й срамни косъмчета, както и срамните й устни бяха лесно забележими, тъй като прашките й ставаха абсолютно прозрачни, когато се намокрят. След всяко едно такова излизане от водата казвах на Ирина, че има невероятен бански, и тя ме удряше леко по рамото и се усмихваше небрежно.
Докато се разхождаше напред- назад, дебнех с поглед всеки мъж, наблюдаващ я с възхищение. Около нас имаше трима испанци, които силно се бяха възбудили докато я гледат. Те говореха високо и се перчеха, опитвайки се да привлекат вниманието на Ирина. Във Варна имах възможността да наблюдавам какви ли не мъже, облизвайки се за нея. Беше наистина.невероятно преживяване
По цели следобеди мъже тичаха след Ирина за да я огледат по- добре. Всеки път докато се разхождахме, все щеше да се намери някой да зяпа с отворена уста гърдите й. Нейната природна красота, заедно с гръдната й обиколка от 98см, я правеха наистина неустоима.
Имал съм адски много фантазии за Ирина ,гледайки я така по голи гърди на претъпкания с мъже плаж, и сега всичките ми мечти се превръщаха в реалност. Не можех да повярвам, че всичко това се случва. Искаше ми се Ирина да направи много повече на някой от тези плажове, но също така си знаех, и че я обичам невероятно много.

Рано на следващата сутрин отпътувахме от Варна. Бяхме решили да си направим ваканцията супер приятна. Събрахме си багажа и се изкъпахме до към 11. Взехме си много панталонки и тениски и тръгнахме на разходка из града. С усмивка на лице забелязах, че Ирина не носеше сутиен днес. Можех лесно да забележа нейните настръхнали зърна и нейните големи кръгли гърди леко потръскващи се, докато върви. Не я бях виждал да ходи без сутиен откакто се запознахме в Бургас. Виждах я по съвсем различен начин сега на това пътешествие и това адски много ми допадаше.

Имаше голям знак, насочващ към бара на плажа и ресторанта, който се кипреше там. Минахме под невероятен небосвод от палми и различни тропически дървета и ето, че и необятното море се откри пред нас, а също и белият плаж и барът. Точно като във ваканционна брошура. Взехме си маса на слънце с гледка към плажа. Всички двойки, които виждахме играеха волейбол или хвърляха фризби, разхождаха се или се печаха на слънце. Почти всяко момиче на плажа беше по монокини, тоест само по прашки, които откриваха цялата му красота откъм гърба. Дори момичетата по масите бяха по монокини. Ирина бързо се присъедини към тях, сваляйки си тениската. Красивите й стегнати гърди привличаха много погледи.
На съседната маса седеше млада двойка. Момичето изглеждаше на 22- 23 години, около 160 см, с къса руса коса и сини очи. Беше доста слабичка и с малки, но стегнати гърдички. Беше много красива. Мъжът до нея изглеждаше на 30, също като мен и имаше шнорхел до себе си. Попитах го дали гмуркането тук е приятно. След разговора ни за около десетина минути разбрах от тях, че курортния плаж е много хубав с няколкото си коралови рифа. Те се съгласиха да се присъединят към нас за по една бира. Казваха се Анна и Виктор от Беларус. Казаха ни, че били около седем пъти вече на острова и ни предложиха помощта си, както и да ни разведат наоколо.
Виктор и аз се разбирахме отлично, а Ирина и Анна се бяха потопили в собствените си женски проблеми, говорейки си далеч от нас. Анна ми направи наистина голямо впечатление. Всеки път, когато оправяше косата си, или вдигаше ръка за поредното си питие, гърдите й се поклащаха нежно, танцувайки една с друга. Гръдната й обиколка не беше повече от 92 см с тези малки сладки бутончета, които изглеждаха много вкусни и приятни. Наистина започвах да харесвам този остров. Харесват ми местата, където голите жени не се притесняват да седят до теб и да показват прелестите си.
Анна и Виктор имаха само два дни до края на почивката си, след което щяха да се приберат в Беларус. Предложиха ни да ни заведат на едно чудесно място на плажа, където е винаги пусто и чисто. Спряхме се на един плажен магазин за бикини, за да купим едни на Ирина. Докато бяхме в магазина, тя ме бутна настрани и ми показа малки черни сатенени бикини, без каквато и да е подплата. Сатенът беше абсолютно прозрачен и се виждаше всичко през него. Съгласих се с решението й, по принцип не я съдя за бельото, което носи.
След като се снабдихме и с екипи за гмуркане, тръгнахме всички заедно към плажа през местност, отрупана със скали и треви. Виктор и аз вървяхме плътно след Анна и Ирина. Банският на Анна беше жълтеникав, обаче толкова прозрачен, че можех да видя малката цепчица на путката й съвсем съвсем ясно. Отзад се виждаше прекрасното й дупе. Дупето на Ирина беше изцяло на показ в бикините й. Виктор и аз имахме доста удобни позиции за наблюдение на тези две красавици.
Момичетата легнаха да се попекат на слънце, а аз и Виктор влязохме във водата. Гмуркахме се близо час в морето и, когато излязохме на пясъка Анна и Ирина бяха заспали на слънце. При тази красива за окото гледка, членът ми се надърви. Бях изпълнен със смесени чувства на ревност и вълнение в същото време. Исках Виктор да види гърдите и путето й. Харесва ми да виждам Ирина, седяща в претъпкан бар, заобиколена от много мъже, които мечтаят за тялото й. А в същото време исках да я защитя и предпазя от всичките тези мъже. Чувствах се толкова горд с нея! Попитах Виктор защо няма никой в тази част на плажа, а той ми отговори, че всички предпочитат другата част, където са магазинчетата и бара. Сподели, че им се е случвало да дойдат тук и да са цял ден сами, без никой да ги притеснява.
Виктор и аз си носехме няколко бири, отворихме си две и седнахме до момичетата. Прекарахме така няколко минути, само наблюдавайки двете лежащи момичета. Анна лежеше по корем със свити крака. Можех ясно да видя путката й, в която се беше впил нежният тънък плат. Ирина беше по гръб и се печеше отпред. Тя можеше да добие страхотен тен, но тъй като беше полу- рускиня, това й отнемаше известно време. Тя се събуди, когато изсипах малко лосион на крака й и започнах да я мажа. Докато мажех краката й отгоре надолу, забелязах колко прозрачни са наистина новите й сатенени бикини. Краката й бяха широко отворени и през тънкия плат прозираха красивите й руси къдрици както и нежният розов клитор. Знаех, че Виктор се наслаждава на гледката. Ирина беше сънена и се наслаждаваше на нежният масаж с лосиона. Аз й разтворих краката и започнах да ги мажа от вътрешната страна, слагайки лосион и на пусито й. Ирина леко изпъшка. Намазах и корема й, и се спрях по- дълго на гърдите й, забавлявайки се на изненадания поглед на Виктор. Той следеше всяко движение, което правеше и се наслаждаваше на красивите й лъскави гърди.
Ирина и аз седнахме на пясъка, точно там, където вълните се плискат, радвахме се на топлото слънце, на пясъка и един на друг. Новият й бански беше съвсем малък бял триъгълник на вързанка, завързваща се отстрани. Когато седна така както беше сега, можех ясно да видя русите й срамни косми. Анна и Виктор се присъединиха към нас, носейки ни няколко студени бири. И двамата, Виктор и аз, гледахме с възхищение пусито на Ирина. Тя беше разтворила широко крака, за да се попекат и от вътрешната си страна и ние ясно виждахме малкият й клитор, който си прокарваше път през една от дупките на новите й бикини. Виктор сподели с Ирина, че много харесва банския й, особено дупките и искрено съжали, че не са по- големи. Бих казал, че Ирина харесва вниманието, което получава от мъжете, особено това свързано със секса. Тя никога не е получавала коментари от такъв тип в Русе, поради консервативността на хората там.
Веднъж Анна се пресегна да вземе друга бира и гърдичките й се натиснаха в бедрото ми. Нейното внимание, твърдите й зърна и гърдите й бяха фантастични. Видях, че Ирина не беше пропуснала малката й закачка и се усмихна.
Анна хвана Ирина под ръка под предлог, че ще пробват друг бански и се върнаха шушукайки си, абсолютно голи. Ето, че за първи път виждах жена си абсолютно гола, с гърди и путка свободни и голи да бъдат видени от други хора. Това наистина ми хареса, и исках още.
Ирина призна пред Виктор и Анна, че това е първият й път, когато се показва абсолютно гола пред някой друг освен мен. Анна от своя страна призна, че нейният първи път също е бил тук на този плаж.
Ирина се наведе леко напред към водата подпирайки се на лактите си, оставяйки краката си широко отворени за да хванат тен. Анна, Виктор и аз се загледахме в нейната руса путчица и се подсмихвахме един на друг. Сигурен бях, че всички искаха да си поиграят с нея. Розовия клитор на Ирина беше доста набъбнал между малките й срамни устни. Не мисля, че Ирина знаеше това. След малко тя отвори очи и започна да се изчервява, скръсти крака и каза, че това да е гола пред други хора я притеснява.
Анна каза, че не е честно момичетата да са голи, а мъжете облечени. Поиска да си свалим панталонките. Ние се съгласихме с тях и се съблякохме. Отначало се притеснявах да покажа доста надървеният си кур, но се успокоих и го оставих на показ. И двамата бяхме доста възбудени, въпреки че кура на Виктор беше поне 25-26 см. Топките му изглеждаха големи като топки за тенис. И двамата с Ирина гледахме този гигантски член с възхищение. Той леко потръпваше и пулсираше сякаш си имаше свой собствен живот. Беше много дебел и изглеждаше и доста тежък. Ирина не беше виждала друг член освен моя и беше очарована от размера и дебелината на викторовия.
Анна обви ръчичката си около члена на Виктор, обяснявайки ни, че всичкият му мозък се стича в хуя му и затова се е оженила за него. Ръката й обхващаше само половината му кур и затова изглеждаше още по- малка в това положение. Виктор се подпря на лакти и надървения му кур лежеше на корема му стигайки пъпа му. Когато Ирина се наведе над него за да вземе лосиона от Анна, Виктор се надигна и члена му опря гърдите на Ирина. Видях как хуят му потръпна от удоволствие. Топките му бяха наистина големи и се мърдаха нагоре- надолу. Ирина прекара много време във вземане на лосиона.
Анна ни попита дали имаме нещо против да се снимат с нас. Казах им, че няма никакъв проблем, а и имахме нова дигитална камера, която искахме да опитаме. Взех я от чантата и казах на Виктор, че никой не би повярвал на историята ни с огромния хуй без доказателство. Той си почиваше, легнал по гръб и облегнал се на лакти, с Анна и Ирина от двете му страни. Казах им да се приближат до него за да стане хубава снимката. Виктор ги притисна към себе си, прегръщайки ги. Скоро той сложи ръка върху гърдата на Анна, играейки си със зърното й. Когато се обърна и към Ирина и постави другата си ръка върху гърдата й, Ирина потръпна леко, но не направи нищо друго и той започна да си играе и с нейното зърно. Моята прекрасна женичка лежеше гола на плажа с мъж, играещ си с прекрасните й гърди. Курът ми стърчеше изправен и твърд, потръпвайки по свой собствен си начин. Направих много снимки с всяка една от камерите.
Виктор продължаваше да си играе с момичешките гърди и вече с доста повече страст. Бих казал, че й двете момичета много се забавляваха и нямаха желание това да спре. Ирина дишаше тежко и зърната й бяха твърди и много набъбнали. Курът ми беше по- твърд от всякога и всъщност беше мокър, имайки предвид няколкото оргазма. Помолих Анна да хване с ръка хуя на Виктор за да направя нова снимка и тя хвана члена му от основата му, а над малката й ръчичка имаше поне около 15 см. Анна помоли Ирина да се включи в снимката. Ирина ме погледна въпросително и стигайки хуя на Виктор, постави ръката си над тази на Анна. Имаше още толкова свободно място над малката й ръчичка. Анна повдигна ръката си нагоре, измествайки тази на Ирина и скоро двете момичета се заиграха с огромния член. Топките на Виктор бяха подути и подскачаха нагоре- надолу. Ирина дишаше много тежко и зърната й бяха подути до тази точка, в която знам, че болят. Виктор се забавляваше, виждайки как момичетата си играеха с хуя му. Спермата му започна да се излива в ръцете на момичетата и Анна насочи кура му към гърдите на Ирина и зърната й станаха като малки бели подути топчета. Имаше сперма навсякъде по гърдите й. Анна махна ръката й и Ирина започна да масажира хуя на Виктор с гърдите си. Практически той я чукаше между гърдите. Анна и аз направихме няколко невероятни снимки. Анна започна да гали члена ми и скоро започнах да изхвърлям сперма навсякъде. Анна каза на Ирина, че свършвам. Ирина спря играта си с Виктор и ме попита дали съм добре. Анна още мастурбираше хуя ми, когато Ирина дойде при мен, наведе се и пое целият ми кур в устата си и започна да ме смучи.
Ирина и Анна започнаха пак да си играят с кура на Виктор, докато аз наблюдавах. Курът ми беше твърд като скала и готов да започне играта отначало. Анна стана и започна много бавно и внимателно да сяда на кура на Виктор. Колкото и да не вярвах, путето на Анна се разтегна достатъчно за да поеме този гигантски кур. Ирина и аз гледахме как сантиметър по сантиметър този огромен хуй се губеше в путката на Анна. Когато и последният сантиметър се изгуби в нея просто не можах да повярвам на очите си. Ирина започна да масажира и гали топките на Виктор. Те подскачаха доста смешно в ръката й.
Анна попита Ирина дали не иска да опита кура на Виктор. Ирина даже не ме и погледна, когато каза “да” на Анна. Ирина стана и приклекна над хуя на Виктор, а Анна й помогна, слагайки огромната глава между навлажнените устинчки на Ирина. Виктор започна да я помпи леко. Когато главичката се изгуби в нея, просто не можах да повярвам. Ирина започна да свършва само с 5 сантиметра от този гигантски кур. Аз просто стоях отстрани и гледах как този нечовешки голям член чука жена ми. Путката й потече от непрестанните оргазми, които я заливаха с всяка изминала минута. Мислех, че скоро ще се успокои. След малко видях, че половината от члена му вече беше потънал в путката й, а тя продължаваше сама да му се нанизва искайки още и още. Когато го пое целия в себе си, замря за минута и помоли Виктор да стои неподвижно. Каза на Анна, че никога не е чувствала нещо такова досега. Всяко движение направено от нея или от него, я докарваше до нов силен оргазъм. Основата на Викторовия хуй беше облята от соковете й, които се стичаха и по топчетата му. Виктор започна да мърда бедрата й нагоре- надолу. След това я сложи по гръб на кърпата и започна да я чука с този дълъг дебел член, което я докарваше до екстаз и я караше да издава нечленоразделни пъшкания и звуци. Още чувам как топките му шляпваха дупето й при всеки негов тласък вътре в нея.
Анна стоеше пред мен, милвайки и галейки кура ми и гледаше шоуто. Тя се обърна с гръб към мен и с лице към Ирина и Виктор и сложи кура ми в путката си, започвайки яростно да ме чука като обсебена от дявола. Просто не мога да преброя колко пъти свърших този ден.
Виктор започна сериозно да чука Ирина, а топките му танцуваха нагоре- надолу. Той започна да се празни в путката й, а спермата му се изливаше на големи струи. Бялата му лава се разтече по дупето на Ирина. Той извади члена си от нея и започна да се празни отново върху лицето и гърдите й. Той предложи на Ирина обленият си със сперма кур. Тя пое колкото можеше в уста. Скоро започна да се празни, духайки на Виктор. После Виктор изчука Анна, докато Ирина ми правеше една от своите фантастични свирки. Виктор можеше и да чука жена си, но искрено се наслаждаваше на гледката как Ирина ми духа.
Аз дръпнах Ирина и й предложих да се гмурнем в морето за едно освежително къпане. Всичко това се случи толкова бързо, че просто имах нужда от малко време за да се осъзная. Във водата Ирина направо ме изнасили. Хвана члена ми в ръка и ми каза тихо на ухо, че адски много ме желае и иска да я чукам точно там във водата. Не й отказах, но се опитах да бъда мил и нежен с нея, което тя явно не желаеше. Просто се изправи на крака както си беше във водата, надигна се, облягайки се на мен, обви крака около таза ми и ми се наниза на кура. Още щом целия потънах в нея, тя започна да се празни и стене. Гледах колко много й харесва да я чукам и си мислех, че цялата тази случка с Виктор и Анна я възбуждаха адски много. Въпреки че свърши поне десетина пъти, тя нямаше желание да ме оставя намира. Обърна се с гръб към мен и ми каза, че иска да пробва на задна прашка във водата. И двамата открихме, че не беше много удобно, но тя не спираше да иска да я чукам още и още. След като се измори сякаш, ми направи невероятна свирка под водата. Досега никога не бях изпитвал нещо подобно. Наистина ми хареса колко много се разгони от едно чукане с друг мъж. Не ревнувах за току що преживяното чукане на жена ми, което се случи пред мен. Знаех, че това е просто физически контакт, а не любов. А и аз успях невероятно да изчукам жена му.
След половин час се върнахме на плажа и си сменихме местата с Виктор и наистина се насладих да докосвам и милвам гърдите на Анна. Те бяха толкова твърди и сладки, а зърната- малки и подутички като гумичките на моливите. Това, което правех й доставяше същинско удоволствие и на няколко пъти се погали в надървения ми кур. Ирина и Анна си направиха много снимки заедно. На една снимка с една ръка се прегръщаха, а с другата държаха гърдите си. Взехме си по една снимка от всичките и все още се наслаждаваме, когато ги гледаме.
Анна искаше снимка и на Ирина и Виктор. Ирина отиде и се наведе пред Виктор. Той сложи ръцете си върху огромните й гърди, а члена му висеше между краката й. Можех ясно да видя как хуя му се размърда. Когато приключихме със снимките отидохме да поплуваме. Слънцето залязваше, когато голи, четиримата се запътихме към хотела. Чудех се какво ли още щеше да ни предложи тази ваканция.

Ежеседмичното Барбекю парти беше тази вечер. Виктор и Анна на няколко пъти ни казаха да не го пропускаме, защото е голяма забава и неведнъж е спасявало настроението им на тази ваканция. Тогата е задължителен елемент от шоуто, и който не я носи не бива допускан до голямото парти. Отидох до фоайето на хотела и ми заеха два тога костюма,…..

……….. ножици, игла и конец и ни казаха, че можем да ги променяме както си желаем.
При завръщането ни в стаята ни аз и Ирина заварихме два доста добре направени костюма. Когато ги пробвахме открихме, че бяха направени и доста умно, така, че да показват доста плът. Костюмът на Ирина беше римска туника, с червено въже около кръста като коланче. Тя не можеше да носи никакви гащички под този костюм, имайки предвид отворената кройка. На Ирина изглеждаше апетитно провокативен. Бях доволен да я видя с подобна дреха, тъй като голяма част от гърдите й се виждаха, а и не носеше никакви бикини. Костюмът не беше направен за високо момиче и й стигаше до средата на бедрото. Всеки път, когато вдигаше ръка, голото й дупе излизаше на показ.
Моят костюм беше прост и доста прилепнал. Не можех да нося бельо поради композицията на самата дреха, която показваше едното ми бедро. Носейки го на партито, в мен се разбудиха различни чувства на удобство, но и притеснение поради свободното движение на члена ми под дрехата.
След като дойдохме на партито видяхме Анна и Виктор заедно с три други двойки и се присъединихме. Мъжът, до когото седна Ирина, имаше чудесен изглед към гърдите й, защото костюмът й се отваряше именно от нея страна. Полата й беше толкова къса, че целите й крака бяха навън, и всеки път, когато ги кръстосваше просветваха русите й срамни косъмчета. Барбекюто беше чудесно и имаше огромни подноси с ребърца, хамбургери и пилета, с освежителните напитки като бира и пунш. Колкото повече пиеха Ирина, Анна и другите момичета, толкова по- малко се интересуваха, че гърдите и краката им бяха неприкрити и се виждаха. 98- те см гръд на Ирина вече не се събираше в костюмчето й и тя не се опитваше да я прикрие. Поглеждайки към масата, за да видя жена си, имах възможността да се насладя на много красиви крака и гърди, свободно подаващи се под костюмите.
След вечерята групата започна да свири. Бяха наистина много добри и свиреха нон стоп танцувални парчета и караха всички да се раздвижат. Когато Ирина започна да танцува, по-голямата част от гърдите й бяха навън и се виждаха. Който и да е правил този костюм е бил голям перверзник, също като мен, и е знаел какво прави. Сигурен съм, че Ирина го правеше и нарочно, целенасочено движейки се така, че да се виждат гърдите й, и така да ме дразни. Когато танцуваше и повдигаше леко ръка над глава, русият й венерин хълм се показваше така, че да може да бъде видян от всички мъже около нас. Танцувахме само около час, но кура ми се беше надървил вече от възбуда. Други мъже също искаха да потанцуват с нея, за да могат да се насладят отблизо на прекрасните й гърди.
След кратка почивка и една бира, Анна помоли Ирина да потанцува с нея. След няколко песни разбрах, че повечето от двойките бяха спрели да танцуват и бяха образували кръг около Ирина и Анна. Гърдите и на двете вече си бяха навън, а момичетата само вдигаха ръце, за да може да покажат красивата си женственост отдолу. Танцувайки доста провокативно, те се мачкаха една друга и докосваха доста възбуждащо всички останали.
Скоро всички спряха за да ги гледат, пляскайки и насърчавайки ги. Изведнъж те вдигнаха ръце и започнаха да движат тазовете си доста провокативно една към друга, путетата им се докосваха и се разделяха, сякаш правеха секс. Това накара всички в залата да закрещят от удоволствие.
Бандата увеличи звука и темпото. Анна се приближи до Ирина и бутна леката материя от рамото й, оставяйки дрехата да се свлече по Ирининия таз. Ирина беше сега без горнище пред близо 200- 300 човека. Нейните големи красиви гърди се движеха в ритъм с музиката като желе, а нейният клитор над русото й путе беше достигнал връхната си точка. Анна и Ирина свободно галеха гърдите си и търкаха путките си в бедрото на другата. Когато музиката спря, всички ръкопляскаха и аплодираха двете момичета. Хората бързо ги заобиколиха и аз станах и я върнах на нашата маса. Тя ме погледна, обви ръцете си около врата ми и ме целуна страстно, казвайки “Благодаря ти, че ме доведе тук”. Тя седеше на масата почти гола и се опита да облече костюма колкото се може по- добре, така, че да прикрие тялото й, и тогава се върнахме пак на дансинга, танцувайки следващият един час. Няколко момчета искаха да потанцуват с Ирина, и аз танцувах с жените им. Момчетата се надяваха да я видят от по-отблизо и да се насладят на гърдите й. Това беше наистина страхотна нощ.
Отидохме да поплуваме след това и повървяхме на свеж въздух по плажа. Ирина каза, че танцът с Анна й бих харесал, и всички тези хора, които ги били гледали, я възбудили адски много. Хареса й да бъде дива. Тогава я сложих да легне на плажа и я галих с върха на пръстите си. Исках да усети и моята възбуда, но не чрез члена ми, а чрез докосванията ми. Оставих леката материя по тялото й, но се наслаждавах на прекрасните й форми. Трябва да призная, че наистина жена ми има прекрасно тяло. Чукахме се на плажа два пъти както и в стаята ни в хотела, докато не ни се доспа и не се отпуснахме изморени един до друг. С цялото чукане, което направихме по-рано този ден с Виктор и Анна, сигурно бях свършил поне 7- 8 пъти, а Ирина каза, че пусито й има нужда от почивка.

Изкъпахме се до към 8 часа и тръгнахме към плажа за закуска. По време на закуската си говорехме за случката вчера на плажа, както и за тога-партито. Много харесахме Виктор и Анна и възнамерявахме да ги видим пак следващата година. Знаех, че Ирина иска да се изчука пак с Виктор и да усети огромния му кур в себе си. Ирина ме попита дали ми хареса всичко, което се случи вчера. Казах й, че ужасно много я обичам и се възбуждам, когато виждам как я гледат другите мъже и се облизват за страхотните й гърди…….. Това, че я желаят ме възбужда адски много. Бяхме си изкарали страхотно и искахме още много такива забавления.
Решихме да отидем на нудисткия комплекс към хотела и прекарахме там цял ден, работейки върху тена си. Само мисълта за голотата на Ирина на плажа вчера ме възбуждаше. Виктор и Анна ни бяха казали, че плажа е страхотно място да се измъкнеш от навалицата на курорта. Имаше бар, място за хапване, хубава музика и шезлонги. По време на 20- те минути през които пътувахме до плажа огледах двойките, които пътуваха с нас. Всички бяха на около 20 и имаха страхотни тела. Едно момиче с черна коса явно не се чувстваше много добре от пътуването, не му понасяше морската вода и повръщаше на една страна. Мъжът с нея не беше много доволен.
След като пристигнахме се насочихме към най- отдалечената и тиха част на плажа, за да се попечем на спокойствие. Бяхме съвсем сами. Съблякохме се голи и влязохме да поплуваме. Ирина изглеждаше много готино. Беше започнала да добива приятен златист тен, а косата й беше изсветляла от слънцето. Русите й косми на венериния й хълм почти не се виждаха. Съжалявах, че нямаше хора, които да видят прекрасното й тяло. Курът ми се надърви само при невероятната гледка.
Беше наистина невероятно да се разхождаме голи по плажа и да си играем със слънцето. Изчукахме се няколко пъти съвсем бавно и приятно. Започнахме на скалите и приключихме във водата. Когато се върнахме на предишното си място видяхме едно момиче да лежи на плажа и да плаче. Разпознах я по тениската, беше момичето, което повръщаше на лодката. Ирина отиде да види дали е добре и се върна след около 20- тина минути. Името на момичето беше Поли и гаджето й я беше изоставило сама и се върнал в хотела без нея. Ирина отиде да вземе две бири и я почерпи, искаше да види дали не може да направи нещо за нея. Най- малкото поне вече не плачеше. Тя носеше тениска и панталонки, което ми се стори страшно глупаво тъй като и двамата с Ирина бяхме голи. Помислих, че Поли трябва да е или испанка или италианка заради синкаво-черните й коси. Беше на около 20- 21 години, към 158см и красиви дълги крака.
Чух Ирина да я пита дали знае, че дрехите са забранени на този плаж. Поли й отговори, че не е любителка на слънцето и плажовете и никога не се е събличала гола на такова място. Ирина й напомни, че това е нудистки плаж и тук хората се пекат голи. Поли ме погледна, а след това и Ирина и бавно и предпазливо си свали горнището, а след това и бикините, но без да става и криейки се от мен. Успях да видя гъстите й черни косми между краката й. Когато Поли стана просто изгубих контрол над члена си. Тя беше много красива, с твърди големи гърди около 95 см гръдна обиколка и стегнато тийнейджърско тяло. Гърдите й изглеждаха твърде големи за нейното слабо и невинно тяло. Имаше млечно бяла кожа, която вероятно не беше виждала слънце от години. Единственото нещо, което може би не харесах беше доста обраслата й сливка. Момичето явно не знаеше въобще как да поддържа тази своя част от тялото.
Тримата тръгнахме да се гмуркаме и да поплуваме. Поли никога не се беше гмуркала досега. Беше като малко дете, виждайки всичките риби и водорасли около себе си. Най- накрая обаче се успокои с нас. Започнах даже да я харесвам. Беше умна, добросърдечна и с невероятно големи гърди, за които всеки мъж би умрял. Беше очевидно, че Поли води консервативен начин на живот. Да бъде на Албена чисто гола с други голи хора, беше като да е на Марс.
Поли заговори свободно с нас, виждайки ни да плуваме и да се забавляваме в морето заедно. Прекара цялото си време в опити да бъде ветеринарка. Мъжът, с когото беше дошла, беше единственият приятел, който някога е имала, а той беше много ревнив и със силно чувство за притежание. Тя никога не беше оставала по монокини досега. Никога не се беше събличала пред хора, освен пред приятеля си в апартамента си. Никога не беше виждала друг мъжки член. Тя въобще не знаеше колко красива е. Поли стоеше точно до мен във водата с тези прекрасни гърди, гордо изправени и стърчащи напред. Кръвта в кура ми просто кипеше.
Беше към 10 часа и аз попитах момичетата дали няма да отидат до бара за сандвичи и бира за хладилничето ни. Ирина се върна доста развеселена заради голата Поли в бара. Очевидно група мъже в бара ги бяха наблюдавали и Поли се опитала да се скрие зад Ирина. Казах им, че ако бях в бара и две красиви момичета минат, със сигурност ще ги гледам, че даже и ще се възбудя. Ирина каза, че куровете им били готини и надървени до момента, в който не си тръгнали. Поли се забавлявала страхотно и се смеела на себе си.
Поли изпи няколко бири и се понапи. Отпусна се малко. Сега гледаше члена ми без всякакво притеснение и конфузност. Също гледаше и към Ирининото красиво подстригано русо путе. Ирина й каза, че мъжете в бара сигурно са наблюдавали гъстите й черни косми там, защото момичетата в днешно време поддържат тази област и държат всичко от женствеността им да се вижда. Ирина отиде до чантичката си и си взе ножичката и самобръсначката и седна пред Поли. Членът ми следеше всичко внимателно.
Ирина каза на Поли да седне на ръба на шезлонга. Аз седнах до Поли за да гледам. Поли гледаше с ужас това, което се случваше. Члена ми се надърви ужасно то невероятната гледка. Ирина разтвори краката на Поли много широко. Чакайки за помощ, аз взех единият й крак и го притиснах между бедрата си. Ирина хвана с пръстчетата си малко косми и започва да подстригва путката на Поли. Когато космите намалиха дължината си със сантиметър вече можех да видя срамните й устнички, както й твърдият клитор. До този момент Поли дишаше тежко и потръпваше всеки път, когато Ирина докосваше путето й. Ирина започна по-старателната обработка със самобръсначката като очертаваше малък красив триъгълник. Сега държах много здраво крака на Поли и го натисках към твърдия си член, нежно галейки го и милвайки вътрешната страна на бедрото й. Поли беше сложила ръка на рамото ми и гърдите й се натискаха в мен. Можех да усетя твърдите й зърна. Поли беше много развълнувана от факта, че можеше да докосне и види путето си чисто и обръснато. Знаех, че усеща твърдия ми член, натискащ се в бедрото й. Беше много влажна. Толкова влажна, че соковете й потекоха по бузките на дупето й. Ирина започна да я бръсне устничките й както и надолу до дупето й. Всеки път, когато Ирина неволно докосваше клитора й тя потръпваше и дъхът й спираше за миг, а ръката й ме притискаше силно към себе си. Аз я докоснах леко и започнах да галя гърдите и зърната й. Чувствали ли са се те някога толкова добре? Поли не ме спря. Скоро Ирина приключи с процедурата и навсякъде беше чисто и гладко освен малкото триъгълниче най- отгоре. Каква хубава сливка имаше само! Ирина изсипа малко масло в ръката си и започна да маже обръснатото място. Дупето на Поли се мърдаше нагоре-надолу в такт с ръката на Ирина и тя самата дишаше тежко и на пресекулки. Маслото и ръцете на Ирина й дойдоха прекалено много. Взех й ръката и я сложих на члена си. Тя ме погледна и се усмихна. Започна да масажира члена ми, гледайки как Ирина търка пусито и клитора й. Скоро цялата ръка на Поли се овлажни от члена ми.
Путката й сега беше гладка като на бебе. Поли гледаше към новото си путе и се усмихваше. Казах на Ирина, че сега изглежда много по-добре и се надвесих над нея, докосвайки нежно с пръсти устничките й, двата ми пръста потънаха в цепката й, беше наистина приятно. Поли яростно движеше ръката си по кура ми, и притисна путката си към ръката ми. Тя беше много възбудена. Ирина започна да гали набъбналите зърна на Поли и я попита дали и харесва начинът по който изглеждаше путката й сега. Аз зарових дълбоко в нея пръстите си и тя получи първия си оргазъм. Държеше здраво между краката си ръката ми. Нежните й сокове се разливаха навсякъде около нея, дупето й беше влажно. Аз се наместих между краката на Поли и започнах да търкам кура си между навлажнените й устнички и по клитора й. Забелязах, че тя нетърпеливо целуваше една от гърдите на Ирина. Поли хвана члена ми с ръка и каза, че го иска в путката си. Плъзнах се навътре в нея, беше гореща и тясна. Преди да бях вкарал целият си хуй, тя крещеше още и още. Дразнех я с бавни и отмерени тласъци, понякога изкарвайки целия си член от влагалището й. Тогава тя ме молеше да се върна обратно в нея. Поли ме натискаше към себе си, казвайки ми да я чукам, а аз и отговорих с няколко силни тласъка, от които вече не можех да се сдържа и започнах да се празня върху корема й, гърдите и лицето й.
Ирина ме наблюдаваше как чукам Поли и мастурбираше на гледката. Аз се преместих и вкарах още твърдия си член в нея. Ирина и Поли си държаха ръцете и се усмихваха една на друга. Аз галех и стисках гърдите и зърната им, което ме възбуди още повече и започнах да се празня отново.
Ирина и Поли влязоха в морето за да се поизмият. Те си държаха ръцете и си шушукаха нещо една на друга. Заедно бяха толкова красиви. Просто не можах да повярвам, че преди малко ги бях изчукал и двете. Бях си щастливец. Момичетата се върнаха в бара за още бира и сандвичи. Този път Ирина сподели, че Поли се разхождала съвсем свободно наоколо оставяйки всички да се насладят на красивата й сливка. Ирина и аз прекарахме остатъка от дена на нудисткия плаж с Поли. Беше наистина много приятно. Чуках я още два пъти този ден и близах прекрасното й гладко путе. Тя пък ми направи страхотна свирка. Най- готино беше, когато ближеше Ирина, докато аз я чуках. Това беше първото й близане на момиче.

Закуската на плажа ми се стори много добре. Имаше много специфичен вкус, абсолютно натурален. Масите са едва ли не до самия бряг. Това е много специален курорт само за двойки. Необвързаните не могат да се регистрират, а за натрапници е абсолютно забранено. Никакви банди от мъже нямаше тук. Ирина, закусвайки по монокини, беше в състояние да направи всяка ваканция вълнуваща. Жена ми е толкова красива! Гърдите й са природен дар и удоволствие за всеки мъж, абсолютно естествени 98 см с тези тъмни гроздчета, поставени най- отгоре. Изглеждаше така, сякаш излиза от Плейбой. Сигурно ги бях чукал заедно с Поли поне около 6 или 7 пъти и тук на закуска отново се възбуждах адски. Силата на кура ми ме изумява.

По време на закуска Поли се присъедини към нас, но не изглеждаше много щастлива. Приятелят й бил тръгнал за вкъщи рано сутринта, казвайки й сбогом. Тъжно й беше, че отношенията им приключват така, но се чувстваше и радостна, че всичко вече е приключило. Поли каза на Ирина, че иска мъж като нейния. Някой, който да има опит, а не някой задник, който да ревнува всеки път, когато някой я погледне. Когато гаджето й видяло новообръснатото й путе, се вбесил ужасно и поискал да разбере всичко, което се било случило с нея. След като чул, че била гола с друга двойка и им била позволила те да я обръснат той направо започнал да си събира багажа. Поли сподели, че се била забавлявала докато му казвала, какво е правила с нас вчера. Било време на разплата. Докато той си опаковал багажа, тя продължавала да му разказва как била прекарала деня. Момчето изпаднало в шок, когато чуло, че гола се разхождала по плажа и ходила до бара и как позволила на абсолютно непознат мъж да я чука три пъти на плажа. Но след като чул как оправяла с ръка съпругата ми, докато съм я чукал из отзад, направо излетял от стаята с гръм и трясък и се зарекъл, че повече никога няма да се върне. Поли ни каза, че вчера бил най- хубавият ден, който някога е имала и ни благодари горещо за това, че сме й помогнали да си прекара страхотно.
Притеснявахме се дали Поли е добре. Дали имаше някакви пари. Дали не се нуждае от някаква помощ?Тя ни увери, че всичко е наред и има много кредитни карти осигурени от баща й. Хотелът беше планирал да промени полетът й и да може да потегли утре сутринта. Имаше още един ден в Албена и искаше да си прекара добре и да понакупи някои неща. Поли си свали тениската и се присъедини към Ирина, закусвайки по монокини. Гърдите на Поли изглеждаха много по-добре днес. Вчерашното слънце беше поосвежило и наляло цвят в мъртвешко- бялата й кожа. Коментирах това. Получих благодарности и целувчица по бузата, придружена с нежно милване със зърно по рамото. Твърдите големи гърди на това слабо и нежно тяло изглеждаха наистина прекрасно.
Тенът на Ирина ставаше все по- хубав и приятен. Гърдите й сега бяха приятно златисти. Руската й смесица изглеждаше много секси заедно с тена й. Русата й грива беше станала толкова светла, че можех почти да кажа, че е бяла. Русите й срамни косми вече бяха почти прозрачни, стоейки гола на слънце два дни. Снимах момичетата както си закусваха. Много мъже се спираха и дълго гледаха Поли и Ирина закусващи само по монокини.
Предложих да отидем в най-отдалечената част на плажа, където беше нашето малко тихо местенце. Момичетата се съгласиха и заедно се запътихме натам. На около 50 м от ресторанта, Ирина спря и си свали панталонките и продължи хода си. Тя й Поли се забавляваха много на глупостта си. Поли също свали своите панталонки и остана абсолютно гола, присъединявайки се към Ирина. Едно русо пуси и едно чернокосо се разхождаха по плажа. Аз бях следващия и без притеснение се съблякох. Момичетата ме удариха заради възбуденият ми член.
Поли дойде до мен и хвана члена ми в ръка, казвайки ми, че го била виждала някъде, но не може да си спомни къде. Минахме няколко двойки на плажа и бяхме удостоени с вниманието им. Пристигайки на мястото видяхме друга млада двойка да се къпе и пече. Това бяха Боян и Пламена. Спомням си, че седяхме до тях на дивото Тога парти. Тримата както си бяхме голи направихме голямо впечатление и обрахме овациите на присъстващите. Пламена дойде да поздрави Ирина и ни се смееше на това колко луди сме били. Беше странно да наблюдавам учудения поглед на Боян гледащ двете чисто голи жени.
Разпънахме хавлиите си и си отворихме няколко бири. Боян наистина се забрави, гледайки сливките на Ирина и Поли. Жена му не сваляше поглед от кура ми. На тога партито беше харесал доста Ирина и танцуваше с нея поне 4 или 5 пъти. Ирина след това ми сподели, че бил милвал гърдите й, но това не й направило голямо впечатление, тъй като повечето мъже искали само това. Както и аз. Момичетата се усамотиха заедно и се заприказваха, така, че ние да не ги чуваме. Аз и Боян влязохме да се поизкъпем.
Когато се върнахме заварихме момичетата поразвеселени. Поли беше донесла три бутилки бяло вино и вече работеха над втората. Пламито имаше малки сладки гърдички с доста големи бухнали зърна, които адски много ми се щеше да опитам. Беше по бикини и се чудех как ли изглеждаше путето й. Боян и Пламена бяха в Албена вече цяла седмица и бяха добили доста добър тен.
Поли разказваше на Пламена за вчера. За заминаването на гаджето й, както и за това, че досега никога не се била показвала по монокини. Каза й, как ходили с Ирина до бара чисто голи без всякакъв свян. Как аз и Ирина сме я били гледали, а също така и сме и обръснали катеричката. Скоро, когато момичетата отидоха да се изкъпят, Боян седна до мен и ме попита дали не се притеснява от това, че жена ми е чисто гола. Казах му, че няма никакъв проблем, ако съм с нея е наред, но ако е сама, няма да се разхожда по монокини или гола. Просто правим всичко заедно и така става и забавно.
Отидох да поплувам с Ирина. Обичам да съм в морето с нея. Обичам да си играя с путката и гърдите й във водата. Големите й гърди се усещат по различен начин във водата. Тя обожава да ме дразни и гали члена ми, докато ми разказва шантавите си фантазии за това как иска да свърша. Правеше го докато Поли не реши да се присъедини към нас. Ирина не спря да ме гали. Поли видя Ирина и започна да й помага. Тогава Ирина ме попита дали ми е харесало да чукам Поли вчера. Дали вкусът на путката й бил приятен и дали искам да я чукам отново. След минута аз се гърчех в оргазма си. Поли се обърна с гръб към мен и просто се наниза на кура ми. Ирина само седеше до нея и галеше гърдите й, докато аз я чуках. Не беше по-късно от 10 часа сутринта, а вече свършвах за втори път чукайки едно красиво почти непознато момиче. Наистина обичам това място!
Когато се върнахме на плажа, видяхме Пламена и Боян голи и много притеснени. Пламена изглеждаше много добре, разхождайки се напред-назад. Голяма изненада беше да видя чисто голичкото й и гладко обръснато пуси като на бебе. Можех да видя абсолютно всичко. Хареса ми колко розов и открит беше клиторът й. Ирина и Поли я попитаха за обръснатата й путка. Те легнаха до нея и започнаха да я галят, коментирайки колко гладко било и приятно на допир. Пламена беше малко влажна, и призна, че това е първият й път да лежи гола на плаж. Боян беше твърд като скала. Имаше голям възбуден член.
Момичетата свършиха трите бутилки вино, докато ние с Боян си бяхме само на бира, но имахме нужда от нещо за хапване. Попитах Ирина дали не иска да дойде с мен до бара за да вземем нещо за хапване. Пламенка каза, че ще отидат момичетата. Така трите се запътиха към бара, а ние с Боян седяхме и наблюдавахме тези три красиви дупета, които се отдалечаваха от нас. Със сигурност щеше да има доста изненадани хора на плажа и в бара.
Измина доста време. Когато се върнаха се хилеха и бяха изпаднали едва ли не в истеричен смях. Бяха разпалили мъжете в бара и развълнували бармана. Той от своя страна им направил снимки, които искал да окачи в заведението, но след него повечето от клиентите се наредили да им правят снимки. Момчетата им предложили да им носят нещата. Изобщо, забавлявали се доста докато купували сандвичи.
Момичетата донесоха няколко хамбургера, които изчезнаха бързо. Седнахме наоколо, изпивайки много бира, хвърляхме Фризби, играхме волейбол. Да гледаш как три голи момичета играят волейбол е наистина невероятно нещо. Скоро се отдадохме на кратката следобедна дрямка. Станах и започнах да мажа гърдите на Ирина с лосион. Отделих много време на гърдите й както и около сливката й. Много обичам да мажа гърдите й с лосион, и мога да го правя в продължение на часове. Зърната й бяха твърди и зачервени. Боян наблюдаваше всяко движение, което правех, наслаждавайки се на прекрасното й тяло. Курът му беше твърд.
Когато приключих с Ирина, Поли каза, че ще е следващата. Започнах да мажа краката й, стигайки до вътрешната страна на бедрата. Боян беше адски възбуден и държеше хуя си в ръка, който пък правеше леки движения нагоре- надолу. Попитах го дали не иска да ми помогне, защото не можех да се справя сам. Той погледна към Пламена, която само се усмихна одобрително. Вярвах, че момичетата си бяха говорили аз всичко това. Боян започна от ръцете на Поли и стигна до големите й твърди гърди. Когато пръстите му докоснаха зърната й, видях малко количество течност по кура му. Той масажираше и мажеше Поли така леко и нежно, че тя замърка от удоволствие. Зърната й бяха силно уголемени, може би към сантиметър по-големи от обикновено, и адски твърди. Сега се съсредоточих над вътрешната страна на бедрата й, както и на сливката й. Надървеният ми кур потреперваше леко. Плама седеше отстрани и ни наблюдаваше.
Когато приключихме с Поли, Пламито каза, че е неин ред. Аз започнах откъм ръцете, докато Боян мажеше краката й. Когато стигнах до гърдичките й, сложих много масло, мажейки ги нежно и гальовно и разтърквайки зърната й между пръстите си. Плама правеше въртеливи движения с дупето си. Боян наблюдаваше как си играя с гърдите на жена му, и хвана в шепа бръснатото й пуси. Стигнах до него и плъзнах няколко пръста по устничките. Наистина беше невероятно нежно и гладко. След като намазахме и Пламенка, всички си легнахме и поспахме за около час.
Събудих се от горещото плажно масло излято по тялото ми. Трите голи момичета се бяха строполили около мен и ме масажираха с плажното масло. Те срещнаха ръцете си по средата на тялото ми, тоест върху кура ми и топките ми. Видях Боян да гледа учудено. Ирина и Поли си играеха и мастурбираха члена ми, докато Пламена си играеше с топките ми. Свърших наистина за рекордно бързо време заливайки момичетата със спермата си.
Тогава момичетата се обърнаха и атакуваха Боян. Още докато Ирина и Поли хванаха члена му и започнаха да му бият чекии, той започна да се празни. Той експлодира като жолкан и заизлива голямо количество сперма по телата на двете момичета. Пламена се засмя, казвайки, че досега никога не бил свършвал толкова бързо и това определено е най-бързото му свършване. Момичетата обаче не се спряха да го дразнят и започнаха да го мастурбират отново. Боян започна да пъшка, слагайки ръце върху гърдите на Поли и Ирина. Ирина се наведе над него и сложи едната си гърда в устата му. Поли пък налапа целият му кур и започна да го смуче и той свърши отново. Поли не спря да го смуче и хвана топките му в ръка. Ирина каза, че този път иска тя да го накара да свърши. Каза, че Боян е искал да я чука откакто я е видял на Тога партито. Тя се изправи и седна върху кура му, започвайки да го чука с бавни отмерени движения. Поли седна на лицето му, предлагайки обръснатото си вече пуси.
Пламена се обърна към мен и започна да смучи члена ми. Наблюдавах Ирина сега. Тя наистина чукаше Боян и то доста яростно. Очите й бяха затворени и гърдите й се тръскаха, докато се движеше на Боян. Аз направо експлодирах в устата на Пламена. Спермата ми потече по краищата на устничките й и се заизлива по брадичката й.
Поли търкаше сливката си в лицето на Боян, казвайки му, че жена му смучи кура на друг мъж. Това определено стигаше на Боян за да почне да се празни за пореден път. Поли пък започна да се празни върху лицето на Боян и го обля със соковете си. Когато стана Боян видя Пламена с уста пълна със спермата и кура ми. Пламена стана, разкрачи се и започна да се нанизва на кура ми, докато гледаше Боян. Тя хвана ръката му и я стисна. Нейното малко гладко и приятно путе ме чукаше и ме даряваше с такива приятни усещания. И двамата започнахме да се празним. Тогава Пламена стана и се качи върху Боян и започна да го обладава, докато ние ги наблюдавахме. Ирина и Поли започнаха да си играят с топките му.
Ирина ми каза, че Пламена ги била помолила да й помогнат с Боян. Той бил страхотен човек, но прекалено консервативен в секса. Мисля, че това помогна. Поли донесе камерата си и направи няколко невероятни снимки и клипчета на всички ни. Ирина направи няколко снимки на Поли с Боян и мен държейки гърдите й, а тя с по един член в ръка. Момичетата си направиха няколко снимки заедно. Толкова горещи, горещи, горещи…
По време на вечерята попитахме Поли дали не иска да остане с нас тази вечер. Тя прие и попита дали не можем да й обръснем изцяло путето. Искаше да изглежда като това на Пламена. Явно беше, че щеше да е страхотна нощ…

Поли щеше да напусне курорта след няколко часа. Наистина много щеше да ни липсва на мен и Ирина. Тя внесе много забава и вълнение в последните ни няколко дни. Също много обича да се чука по всяко време, с когото и да е. Трудно можеше да се повярва, че само допреди 3 дни беше правила секс само с един мъж, и никога не се беше събличала по монокини и гола пред хора. Поли и жена ми закусваха, голи до кръста. Наистина не можех да повярвам какъв хубав тен беше добила Поли. Сравнен с млечнобялата й кожа отпреди три дни, сега гърдите й изглеждаха още по-апетитни. Вземайки големите й гърди в две ръце и сравнявайки ги, тя се съгласи с мен. Ирина и аз й бяхме обръснали сливката предната вечер и сега беше абсолютно гладка и нежна отдолу. Наслаждавах се на гледката как члена ми излиза и влиза в гладко обръснатото й пуси.
След като изпратихме Поли до летището, решихме да отидем на нудисткия плаж и да прекараме деня там. И двамата много бяхме харесали мястото. Можех да се разхождаш напред-назад където си пожелаеш и можех да срещнеш само двойки, защото само на тях е позволено да се разхождат там, и то голи. Най- хубавото от всичко е, че никога не е претъпкано. Тази сутрин ние бяхме единствената двойка. Момчето на лодката ни каза, че днес бил пазарен ден и повечето от туристите предпочитат да отидат и да поразгледат. На отиване си взехме хладилничето пълно с бира и сандвичи и отидохме до най- отдалечения край на плажа. Сложих шезлонгите ни, чадърите и масичката, пуснах малко музика и започнах да си чета книгата.
Събудих се от шумното говорене на хора. Огледах се наоколо и видях Ирина да приказва с някакъв черен мъж и азиатка. Ирина и азиатката бяха наполовина във водата и си говореха за нещо, докато мъжът поставяше шезлонгите им. Азиатката изглеждаше толкова малка в сравнение с Иринините 167 см! Изглеждаше сякаш е 10 годишно хлапе, а гръдната й обиколка не беше повече от 88 см. Забелязах, че имаше много малки тъмно кафяви зърна. Косата й беше синкаво- черна и стигаше до кръста й. Черния мъж беше доста светъл за негър, може би беше мулат, и изглеждаше доста атлетичен.
Бях задрямал отново, когато Ирина ме събуди и ми каза, че е време за плуване и малко обяд. Азиатското момиче беше с нея и се казваше Крис. Крис е родена в Япония, но сега живеела в Тунис. Беше на 26 години, зъболекар. Въпреки това все още си изглеждаше на 10. Изглеждаше наистина толкова малка в сравнение с Ирина. Имаше красиви малки стегнати гърдички и чернокосо путе, което с удоволствие щях да изчукам. Крис каза, че мъжа й се казва Джим и е адвокат в Тунис. Той се гмуркаше в момента. Членът ми обаче винаги си мисли сам, когато непознато голо момиче се появи на плажа. Когато станах и тръгнахме заедно към морето, курът ми сочеше пътя. Ирина дойде до мен и го хвана в ръка, казвайки на Крис да не се притеснява от мен, и че винаги съм в състояние. Бих казал, че Ирина хареса Крис доста. Аз също я харесах.
Веднъж влязъл във водата, аз се събудих напълно. Ирина беше в много игриво настроение и търкаше гърдите си в мен и си играеше с члена ми. Джим се върна от гмуркането си доста развълнуван, озадачен от морският живот въобще. Плацикахме се във водата и си говорехме за гмуркане, Европа и Африка. Това беше петата им годишнина и първата ваканция в чужбина от три години насам.
Ирина и Крис ни насочиха към плажа за няколко студени бири и сандвичи. Джим и аз последвахме момичетата към шезлонгите ни, гледайки чудесните дупета и на двете. Ирина има страхотно стегнато дупе. Винаги мога да видя късите й руси косъмчета по срамните й устни малко под бузките на дупето й. Обърнах се към Джим да го попитам дали не иска една студена бира, когато очите ми направо изскочиха. Имаше невероятно голям черен кур, люлеещ се между краката му. В сравнение с този, члена на Виктор си беше съвсем нормален. Беше широк колкото китката ми и дълъг колкото ръката ми от рамото до лакътя. Сега знаех защо Ирина беше толкова щастлива и възбудена.
Седнахме на шезлонгите, хапвайки сандвичи с бира. Крис и Джим седяха точно пред нас Бяха наистина невероятна двойка и ние доста се позабавлявахме с тях, но и двамата с Ирина не можехме да спрем да зяпаме огромния член на Джим. Курът му стигаше земята, когато седнеше на шезлонга, сякаш беше дълъг поне половин метър. Топките му бяха меки и невероятно големи. Попитах ги дали често ходят на нудистки плаж, когато са си у дома. Джим отговори, че нямат тази възможност заради професиите, които упражняват- зъболекар и адвокат.
Всъщност това бил първият им път, когато той и Крис се събличат на нудистки плаж. Но въпреки това се държаха много спокойно и естествено. Мислели са да отидат на нудистки плаж, но не са го направили отчасти заради размера на члена му. Джим каза, че още от дете всички гледали с учудване невероятния му член и му се подигравали. Трябваше да попитам наистина “ Колко голям е членът ти?’ Прекалено голям, ми каза той и се усмихна. Това плашело повечето жени и никога не излизали с него повече от веднъж. Докато не срещнал Крис. Тя го обикнала заради самия него. Добре, но колко голям беше хуят му? Крис се засмя и каза, че понякога стига 30 см, а отпуснат, както сега, е около 24. Беше с диаметър към 20 см. Гледах малкото й нежно путенце и не можех да повярвам, че хуят на Джим може да влезе там. Няма начин!
Крис извади няколко цигари марихуана и ни попита дали пушим. Казахме й, че не сме откакто бяхме в Бургас. След няколко джоинта всички се размекнахме адски много. Бирата вървеше много добре с джоинта. Ирина винаги седеше с крака скръстени под дупето й, което показваше по малко по- различен начин пусито й. Сливката й и клиторът й бяха доста добре забележими под малката руса покривка. Точно сега си беше доста влажна цепка и твърд клитор. И Джим наблюдаваше путенцето на Ирина.
Всички започнахме да се отпускаме много от този джоинт. Курът на Джим започна да нараства. Казах му, че това винаги ме е възбуждало адски много и съм винаги твърд като скала за часове. Каза ми, че и с него е така. Погледнах огромния му член с малко недоверие. Той лежеше до сгънатия му крак и стигаше едва ли не коляното му. Ирина галеше гърдите си и се наведе да види хуя на Джим. Погледна към Крис и я попита как го побира в себе си. Крис сподели с мъка, че не може да поеме много от това огромно чудовище, само няколко сантиметра. Беше прекалено голям в диаметър за нея. Ирина и Крис май бяха съвсем оглупели от цигарите. Те танцуваха и се разхождаха наоколо правейки си още цигари. Джим и аз съвсем се надървихме гледайки двете момичета и пушейки трева.
Ирина си взе една цигара и попита дали някой не иска малко дим. Сложи единия край на цигарата в устата си и се наведе към Крис, духвайки силна гъста вълна марихуанен дим. Тогава се наведе и към Джим и хубавите й бронзови гърди се опряха в ръката на Джим, а малката й ръчичка контрастираше на черното бедро на негъра. Галеше кура му с върха на пръстите си. От нейното докосване члена му се изправи. Тя духна в устата на Джим, докосвайки леко устните му. Пръстите й се движеха съвсем леко по бедрото и кура му. Джим взе цигарата от устата й и й духна в лицето. Гърдите й бяха силно надути и възбудени, а зърната бяха увеличили размера си поне със 2 см. Крис отиде да вземе две бири. Върна се и седна до мен, казвайки ми, че си прекарва наистина страхотно. Тя беше много напушена и сложи ръка върху бедрото ми, само на няколко сантиметра от члена ми. Ирина още беше до Джим пушейки цигарата. Казах на Крис, че Ирина много иска да подържи члена на Джим и тя ми отговори, че няма никакъв проблем.
Джим винаги е имал фантазии за готино бяло момиче, играещо си с кура му. Ирина задвижи съвсем леко и внимателно ръката си по ствола му и членът му сякаш се върна към живот. Ирина седна пред Джим със скръстени крака и започна да се смее като дете с новата си кукла. Тя държеше кура му в ръка и му го лъскаше като мърдаше ръката си от топките до главичката му. Малката й ръчичка сякаш се губеше между двата каря на това огромно чудовище. Тя сложи малко масло в ръката си и така ръката й се движеше по- лесно. Джим сложи ръката си на гърдите й, играейки си със зърната й. . бях толкова възбуден от тази гледка да гледам как Ирина си играе с огромен негърски хуй!
Знаех, че щеше да смуче този черен хуй, а също така и да го изчука. Бях близо до първия си оргазъм и по кура ми се разтече малко течност. Ръката на Крис беше леко влажна. Казах на Крис, че ще свърша. Тя вкара целият ми кур в устата си, спирайки до основата му. Носът й докосваше топките ми. Започнах да се празня като никога досега. Спермата ми се разтече по устните на Крис. Каза, че обожава да смуче членове, но не може да смучи този на Джим, защото е прекалено голям. Тогава тя се обърна и седна върху кура ми, поемайки го целият в своето малко тясно пуси. И двамата наблюдавахме с интерес Ирина. Джим имаше водниста течност по целия си хуй както и по топките си. Хуят му беше леко навлажнен, както и добре надървен от ръцете на Ирина. Тя започна да търка кура му в гърдите й лицето си, докато цялата не стана приятно влажна. Ирина обича да духа. Тя започна да облизва и целува главичката на кура му и езикът й се плъзваше леко по отворчето. Това направо подлуди Джим. Тя отвори уста и успя да поеме няколко сантиметра от огромния хуй. Ирина започна да свършва в невероятни конвулсии и продължаваше да поема все повече и все повече от хуя на Джим, докато не станаха цели 15 сантиметра. Устата й беше направо разчекната от този огромен пенис. Започнах отново да се празня. Топките на Джим потръпваха леко под брадичката й, а спермата му се разля навсякъде по лицето и тялото на Ирина като река.
Тя използваше и двете си ръце за да го мастурбира, движейки ги нагоре- надолу бързо. Всичко беше облято в сперма. Ирина се изправи и клекна над Джим. Тя се приготви да седне върху гигантския кур, поставяйки го пред малката цепка на путката си. Главичката на черното чудовище се изгуби в путето й и тя спря за миг, поглеждайки към Крис, която беше седнала върху кура ми, казвайки й каква приятна болка изпитва. Ирина се отпусна върху Джим и още няколко сантиметра изчезнаха. Тя отново спря за да си поеме дъх. Крис започна да ме чука с дълги и бавни тласъци, докато гледаше как Ирина чука мъжа й. Тя имаше наистина страхотно горещо путенце. Ирина се отпусна още веднъж и вече близо 25 сантима бяха в нея. Ирина започна да свършва отново и поемайки още няколко сантиметра, каза, че не може повече. Крис и аз започнахме да свършваме.
Ирина започна да чука Джим с бавни дълги отмерени движения. Джим само повтаряше, По дяволите, тя ме чука! Той държеше белите гърди на жена ми в ръцете си. И двамата не издържаха дълго и започнаха да се празнят. Когато свършиха, Ирина бавно се изправи. От путката й се издаде приятен изпукващ звук и кура на Джим се измъкна от приятното й топло местенце. Бяла лава се разтече по краката на Ирина. Курът му беше покрит с бялата му сперма. Крис и Ирина се отправиха към морето, смеейки се. Джим ми сподели, че не се бил чукал така от години.
Прекарахме деня заедно. Аз чуках Крис още няколко пъти. Каза, че обожава курът ми и сподели, че не се била чукала от доста време Ирина си поигра още няколко пъти с кура на Джим, духаше му и му гълташе спермата. Но не пожела да го чука отново. Каза ми, че веднъж й било стигало.

Rating: 3.55/5. From 11 votes.
Please wait...