Историята на една класна ръководителка 1 част

Лора Господинова неохотно се бе съгласила да отиде на посещение на двама от учениците си. Близнаците , момче и момиче не бяха идвали от близо две седмици на училище . Днес директорката я бе повикала след часовете и с нетърпящ възражение глас и бе казала  че е нейно задължение да отиде и да види какво става с тях. Лора по всяка вероятност не би имала нищо против ако  седмокласниците  не живееха в ромската махала. Беше краят на февруари и въпреки че бе 2 след обяд  все още беше студено „За мой късмет“ помисли тя ,докато ходеше по почти пустите улиците.  Но дори и при спорадичните разминавания жителите на махалата  видимо се учудваха да видят тази млада русокоса жена сама  да се разхожда . В началото на 30 Лора изглеждаше много по млада. Бялата кожа  на лицето и нямаше нито една бръчка,  а сините и очи искряха под ниското чело . Бе по скоро слаба висока 1 и 70 ,  а редовните посещения на фитнеса бяха стегнали безупречното и тяло. Бе обута с черни боти и сини дънки,  нагоре носеше средно дълго черно палтенце  което правеше контраста с лицето и още по ярък.

Към 15 часа  беше пред дома на близнаците. Къщата бе двуетажна  с подържана фасада. Лора позвъни на вратата и след малко се показа  непозната жена окол нейната възраст. Както в последствие учителката разбра това бе майката на Ани и Марко -близнаците.  След като разбра че това е учителката на децата и тя охотно я покани  да влезе. Къщата бе добре подредена , мебелите бяха нови и скъпи. „ Очевидно не страдат от липса на пари“ помисли си Лора.  Жената и направи кафе и и заразказва че сега са си дошли с мъжа си  от чужбина и затова децата си стояли вкъщи и не ходели на училище. Те поговориха около 10 минути когато се появиха близнаците . За разлика от майка си те въобще не се зарадваха на класната, а Ани видимо се навъси срещу и. Майка им само че я беше поканила и те нямаше какво да направят. Лора поседя още 20 минути и каза че е време да си ходи но майката настоя да и покаже как са ремонтирали стайте на децата и учителката я последва на горния етаж.

Останала насаме с Марко Ана злобно изсъска:

-Тъпата патка закво се е довлякла , да я дяволите вземат и мръсната курва дето се е намерила.

– Е поне е готина курва – засмя се Марко- бих и спукал задника.

– Ще и го спукаш ти , тя тая колко като тебе е спукала, мани я да се маха. А майка пък ще и показва стайте, чакай поне да и се изплюя в кафето.

– Що ще и плюваш в кафето, да и дадем от на бащата  хапчетата, да видим дали тогава ще е такава надута.

-Какви хапчета- попита момичето и Марко и разказа какво го бе научил баща му.

Бащата на близнаците беше сутеньор, и децата бяха наясно с този факт. Още миналата година той бе обяснил на Марко че ако някоя се дърпа и се дават едни специални хапчета и тя става много кротка , а после не помни нищо.

– Дай –отвърна само Ани. Марко отиде до шкафа и донесе едно хапче после внимателно го разтвориха в кафето. Тъкмо навреме защото  двете жени се върнаха. Лора глътна останалото кафето наведнъж и си тръгна.

„ Е поне обеща че утре ще ги прати“ –Помили Лора когато излезе на улицата. Тя бързо закрачи , но след 10 минути усети че и става все по трудно да върви. „ Какво ми става“ леле да не съм вдигнала кръвно , тя се подпря на стената“ Трябва да поседна“. Тя видя автобусна спирка и се насочи натам, седна отпуснато на студената седалка. „ Да звънна на Георги..ох не той ще си дойде в неделя.. мамка му какво ми става.“ Георги бе мъжът с който живееше , беше шофьор на тир и отсъстваше по седмица –две.

Десетина минути след като учителката си тръгна Ани и Марко също излязоха. Тръгнаха в посоката в която бе тръгнала Господинова, и след малко я видяха.

-Как сте- попита Ани .Учителката не реагира а остана загледана пред себе си.-ей – Побутна я , но отново нямаше реакция . Хвана я за брадичката и повдигна лицето и към себе си. –Май си много зле… брат тая направо е неадекватна.

– Мале вярно виж как гледа.- Те се дръпнаха на страни от жената- Бащата казва че това държи 5-6 часа и не помни нищо . Кво ще я правим?

– Как какво- засмя се злобно момичето- нали искаше да и пръскаш гъза

-Ама ти сериозно ли!?!

– Да що?

На Марко хем му се искаше , хем го беше страх. Господинова седеше с разтворени крака подпряна с цялата си тежест на стената на спирката и гледаше настрани.“ Страшна е“ – помисли той загледан в дънките опънати плътно по пичката и  „ Какво пък …..що не, но  сами с Ани….“

– Ама тя може ли да ходи- Ани хвана госпожата под мишницата и с мъка я изправи

– Да пробваме да я вдигнем  – подхвана  я  под ръка тя

– Да я заведем  при  Чоко  – предложи Марко , като и той я подхвана за другата ръка

-Хайде

Чоко беше нещо като прислужник  на баща им. Той бе 48 годишен  глухоням и  умствено изостанал  но за сметка на това бе 2 метра , широкоплещест и изключително силен. Баща им го ползваше да помага  на  баба им за къщата когато той и  майка им  бяха в чужбина.  Чоко живееше в едноетажна барака през няколко къщи  от спирката . Близнаците без да чука направо нахлуха.

На стената на Чоко бе закачена стара пружина свързана от двата края с кабели. Беше толкова топло че олигофрена  седеше по гащи и тениска  докато гледаше телевизия когато близнаците нахлуха. Те оставиха Лора на леглото като подпряха гърба и на стената. Когато видя двете деца и учителката дъртия циганин се засуети да си търси панталоните. Тъкмо ги намери и понечи да ги обуе , когато Марко го хвана за ръцете:

– Не недей няма да ти трябват… ха ха ха- дръпна един стол – сядай и се наслаждавай. – после и той седна на отсрещния

– Дали ще знае как да и го забоде. Ха ха ха- засмя се и Ани. Тя се бе навела над Лора и разкопчаваше палтото и. Придърпа я напред и и го съблече.- Сега ще видиш какво е мъж кучко ха ха ха- засмя се след което  хвана зеления и свободен пуловер и го съблече през глава. Лора остана само по сутиен. – Стани курво- Ани я дръпна и Лора се изправи. Наведе се и откопча дънките и , после ги смъкна заедно с бикините до под коленете.

Още преди да види  издадения клитор и подаващите се над големите разцъфтелите отдолу малки срамни устни Марко усещаше че дънките му бяха отеснели. Сега ченето му увисна и той мълчаливо наблюдава как сестра му свали сутиена на учителката оголвайки продълговатите и гърди с огромни ореоли и малки зърна. Тя говореше нещо но той вече не чуваше запленен от гледката. Ани отново бутна жената на леглото и събу дънките и  ботите и .

Лора бе вече чисто гола . Тя седеше подпряна на стената с разтворени крака срещу масата.

– Ха ха Чоко му излезе извън гащите  ха ха ха- засмя се Ани , което накара Марко да погледне среща себе си. – А и ти ще скъсаш твойте ха ха . Много му е голям на галфона ааа

– Ди ди , ебати кура- Марко беше искрено удивен от размера на стърчащата над слиповете мъжественост.

– Ти не знам дали ще и скъсаш гъза ама Чоко добре ще я нафака – члена на олигофрена бе дълъг и дебел като завършваше с равна със ствола тъпа глава.

– Абе що си показваш хуя на сестра ми- смъмри го Марко като го удари в рамото което накара мъжа да се свие уплашено- Спокойно бе шегувам се , ще я – сви пръстите в юмрук и прокара палеце през тях като посочи към Лора. Широка усмивка грейна на лицето на олигофрена.- Луд а ама разбира кое е хубаво. Ти къде ще ходиш? –обърна се той към Ани

-Къде да ходя?

– Ами ние ще я чукаме с Чокич  , ти..

– Аз ще снимам ха ха ха

– Де де Ани малко ми е кофти пред тебе да я еба….

– Абе я стига все едно не съм те виждала гол. Вади го и, и го набутвай на тая помия.- Тя седна до Лора  пресегна се между бедрата и прокара ръка по клитора и после рязко зъби два  пръста в отвора и . Само едно „-Ъххх“- се отрони от устата на жената – Сега брат ми ще те ебе курво , а като му омръзне ще те ебе и оня олигофрен….ясно ли ти е ааа-  докато говореше момичето движеше пръстите  си напред назад.

Ани усещаше че е много мокра. Тя бе на 13 но вече бе правила няколко пъти секс . Сега докато движеше пръстите в класната си усещаше че страшно и се приисква . „А какво ли ще е да се чукаш с хуй като на Чоко ?!?“- несъзнателно ръката и се плъзна от вътрешната страна на бедрото и тя погали разцъфналата си от желание слива. Тя вдигна очи към брат си.  Той  вече бе събул дънките си. Обрязания му член гордо стърчеше  , не бе малък но се губеше в сравнение с този на олигофрена.

-Мръдни се – гърлено прошепна Марко. Двата пръста на сестра му излязоха от вагината на класната….

(Упоената учителка отнася здраво ебане)

Ани стана от леглото , а Марко дръпна Лара за ръката и тя се отпусна на една страна на леглото като краката и се кръстосаха безжизнено. Марко я обърна да легне по гръб и вдигна отпустнатите и крака на леглото след което ги раздалечи максимално на страни така че единият отново падна на пода. Лора гледаше с празен поглед в тавана. Той се качи на леглото между разтворените и бедра и легна върху и. Целуна я но тя не реагира , бе изпаднала вече в ступор от рохипнолът.
– Абе тя е като умряла – извърна се той към сестра си .
– Еби я бе – отвърна тихо Ани. Тя също бе много възбудена и с интерес наблюдаваше ставащото. Брат и бръкна между краката си , след което се изви и изпъшка. Жената не реагира но Ани се досети че вече и го бе вкарал. Задника му ритмично бавно започна да се повдига и спуска. Тя погледна към Чоко който бе извадил члена си и усърдно мастурбираше . Ани понечи да му подвикне да спре , но после си каза „кво от това , то и без друго вече си го е извадил , а нали е и малаумен “
Когато понечи да и го вкара Марко усети съпротива от това че бе суха ,но той натисна и членът му потъна. Той бавно се задвижи и постепенно усети че влагата и, облива пениса му. Беше готов да свърши но знаеше че сестра му ще го сцепи от подигравки затова се въздържаше. Започна да си мисли за какви ли не ужасни неща само и само да отложи края . Това удължи шибането с още няколко минути, но той в края на краищата се предаде и заби жезъла си докрай в класната докато спермата му я пълнеше . Когато контракциите на члена му спряха той се отпусна отгоре и дишайки шумно. Бе на седмото небе и въобще не го интересуваше дали сестра му ще се подиграва. След малко се надигна , и огледа Лора която леко потреперваше което бе страничен ефект от лекарството . Тя все още бе вторачени в тавана , но на рамото и сега имаше огромна смучка , която той и бе направил докато свършваше. Той обхвана гърдата и силно я стисна , но тя не реагира „ И това е от хапчето , не усеща болка“ помисли той като видя че пръстите му се бяха отбелязали на бялата и кожа. Погледна надолу към разтворените и крака , на леглото точно под сливата и и имаше локвичка гъста бяла течност . Чак сега чу че сестра му говори нещо:
-Аре бе дай на Чоко –чу той и се извъртя назад към сестра си. Тя седеше на масата , а от другата страна седеше Чоко – Дай му и той да я наклеса.
Той стана от леглото и се обърна към тях , но сякаш нещо се сети , извърна се и потопи показалеца си във изтеклата между краката на жената сперма . После завря пръста си в устата и .
-Сега – каза той , след което се подкачи отново на леглото и я обкрачи през гърдите . Изправи се и се надвеси над главата и като хвана вече отпуснатия си член и и го навря в устата- Да знам че и кура ми е яла. – Той се махна от нея и кимна към Чоко- Аре брат покажи и …Чоко неуверено стана.
-Ама може ли..? – не вярващо попита той.
– Давай бе- побутна го по рамото момчето- само на баща ми няма да казваш , ясно!?!
-Ъхъ- ухилено отвърна олигофрена , след което веднага се намърда между краката на Лора.-ъъъъъ- простена той докато я нанизваше на огромната си краставица.-Да ааа
Марко уморено се отпусна на мястото на Чоко .
-Давай Чоко , скъсай и бандерола ха ха ха – обади се Ани – Гледаш ли как се ебе Марко- обърна се тя към брат си- те така се скъсва от ебане .
Чоко се бе подпрял на лакти от двете страни на Лора като движеше само задника си в бесен ритъм. Думите на Ани го накараха да изпита гордост затова той още повече усили темпото. Путката на Лора вече бе много влажна затова той без проблем изваждаше цялата си паламарка и след това я забиваше отново до край. Чука я по този начин около двайсет минути поради което се бе целия изпотил и съответно бе облял и жената в потта си, когато изведнъж изръмжа:
-РААААА- Чоко си го заби за последно и стегна цялото си тяло докато се празнеше в Лора която вече спеше. Чоко се издяна от нея и се изправи. Марко и Ани също станаха.
– Хайде да я облечем- каза момичето като се приближи към спящата учителка. Сега между краката и освен прясно изтеклото семе имаше и две три капки кръв, а – Браво бе Чоко , разпечатал си я ха ха ха . Марко елате ми помогнете с Чоко.
Тримата повдигнаха Лора да седне и с дружни усилия я облякоха. Часът минаваше 6 и беше вече мрачно. Хапчето щеше да я държи още няколко часа , затова Лора кротко спеше облегната на стената.
– Ако я изнесем на спирката ще замръзне.- каза Марко
– Е то какво ще и правим , не може да я оставим тук , ти да не мислиш че няма да усети че е ебана . Нали виде как и е подпухнала путката и капките кръв, то като се събуди ще я боли. Дай да викнем Съли да я закара.
– Абе не говори глупости , ако приятеля и е в къщи.
– Не е разгледах и телефона , писали са си , и оня и е писал че ще си дойде в неделя. А и е писал да е готова за луд секс ха ха ха , ама тя вече почна без него.
– Ани ами ако Сали каже
– Е тогава и аз ще кажа на тати че ме е ебал и он че го скопи.
– Ама вярно ли те ебал.
Ани не отвърна а извади телефона си и набра Сали. Продължиха с обсъждането какво да правят още десетина минути докато не дойде Сали. Той бе 26 годишен слаб висок близо 2 метра мъж ,късо подстриган. Въпреки крехката си възраст бе влизал 2 пъти в затвора от което за спомен му бяха останали множество татуйровки. Ани му обясни ситуацията :

– Ха й Чоко ли я е праснал – захили се той и дружески прегърна олигофрена който гордо се бе изпъчил.- ебал си я ти  ха, ха , ха . Тарикат ха , ха ,ха .

Сали им каза че е много опасно да я закарат до тях , но имал решение . Не можело да я оставят и навън че все още бе студено и можело да умре , но предложи да я закарат до дискотеката в махалата. Той имал ключ от склада  и можеше  да я прекарат  докато не е отворила и да я оставят в женската  тоалетната, а като се свести да си ходи. Разбира се не  забрави да попита и какво ще получи, при  което Ани се доближи до него хвана го за якето , наведе го и му прошепна :

– Ще те скъсам от чукане- след което вкара език в ухото му , а със свободната си ръка го погали  между краката.

Накараха Чоко да я изнесе и постави на задната седалка на „ Вектрата „ на Съли. Ани седна от пред а Марко изправи госпожата и седна до нея. За няколко минути минаха двете преки до дискотеката и спряха до вратата за зареждане. Сали работеше като барман , затова знаеше че сега няма никой затова двамата с Марка хванаха Лора под раменете и я внесоха. Веднага отидоха в тоалетната и я сложиха в една кабинка , като Марко остана вътре с нея. Той заключи вратата отвътре  , после огледа спокойно спящата облегната на стената жена. Усети че отново се възбужда, сестра му и Сали бяха излезли вече , затова той извади възбудената си мъжественост. Приближи  се плътно до Лора и я отърка по устните с члена си , тя спеше с отворена устата  затова той и го завря. Извади си го и продължи да мастурбира , накрая свърши на пода. Взе тоалетна хартия и изтри семето от пода след това със същата хартия изтри и потеклата от устата и лига.   Прескочи в съседната кабинка и излезе от тоалетната. Щом влезе в залата веднага видя Сали и Ани . Тя беше все още с яке но без дънки с крака на рааменете на Сали , легнала на страни на едно от сепаретата , а мъжът коленичел на пода усърдно я трамбоваше.

(Ани и брат и правят секс)

Марко се приближи на няколко метра :
-Е аз ще си ходя .
– ЪхНЕ- задъхано отвърна Ани- охх…да…изчакай ме..ти не спирай
Марко за момент е зачуди , но в интерес на истината нещо отвътре го гъделичкаше да види как се чука сестра му , затова мълчаливо отиде и седна странично на двойката. „ Добре че сега се изпразних иначе щеше да се надървя“ помисли той като наблюдаваше как хуя на Сали се забива в малкото задниче на сестра му. Бързото темпо на Сали караше Ани да стене като побъркана, в един момен тя се изви , стисна юмруци а в следващия момент ги отпусна и хвана Сали за дупето задържайки го забит в себе си. Когато оргазмът и премина тя отпусна хватката и Сали отново я затрамбова, след няколко минути рязко извади късия си дебел чеп и изхвърли семето си на пода пред нея. Мълчаливо се изправи и вдигна панталона си, Ани също се изправи , взе прашкити и дънките си и се облече.- Звънни когато курвата излезе –каза тя на Сали – хайде Марко
Близнаците и Сали се измъкнаха през задния вход и без дума да обелят се прибраха всеки по домовете си. Ани и Марко направо седнаха да вечерят, майка им разказа на баща им за посещението на симпатичната учителка после предупреди децата че в понеделник са на училище. По телевизията започнаха вечерните новини в 19 и 30 затова близнаците се качиха по стайте си.
Щом влезе в стаята си Мрко направо се метна на леглото . При спомените за случилото се отново бе взел да се дърви. Стана и отиде да се изкъпе после отново легна . Тъкмо се бе заиграло с телефона си , когато на врата се почука и понеже бе само по гащи и тениска момчето се зави с одеялото. Врата се отвори и влезе Ани.
– Кажи
– Нищо …неспокойно ми е – отвърна момичето.
-На мен също…. – после незнайно защо добави- а и само се …дървя
-Мръдни- каза Ани и когато Марко завит все още с одеялото се премести настрани, легна до него-Нашите излязоха ….. Днес беше много …странно. Дай ми и на мен одеяло – Тя повдигна одеялото и погледна към издутите слипове на брат си – вярно си се надървил.-каза тя вече завита, след което се извъртя настрани към него и подпря главата си на сгънатата в лакътя си ръка- А хареса ли ти да гледаш как Сали ме ебе?
– Какви са тия въпроси- скунфузено промълви Марко
– Какво ,ха , ха , ха …не се стягай … аз много се възбудих когато те гледах как ебеш Господинова
-Какво ти става Ани- погледна я в очите момчето
– Просто те попитах
-Да хареса ми- Марко усещаше че вече члена направо го боли от колко бе възбуден. Ани прокара нокътя си по бузата надолу по шията докато не стигна тениската му, след което ръката и се плъзна по гърдите му и заслиза все по надолу докато не стигна до издутината на слиповете му. Марко знаеше че трябва да я спре но просто нямаше воля, а ръката на Ани вече галеше през тънката материя набъбналия му хуй. Той понечи да възрази но от гърлото му излезе само тихо –ъххх
– До сега май не беше ебал а!?! – ръката и бръкна в слиповете и обхвана ствола на чепа му. Тя стисна ръка и съсвсем леко започна да я движи нагоре надолу.
– Защо мислиш така ? – беше го хем срам , хем му беше много приятно от докосването и.
-Така – Тя се надигна и отметна одеялото след което се зави през глава. Другата и ръка все още държеше члена му, а сега и устните и го обгърнаха. Марко шумно простена и я хвана през одеялото за главата. Усещането беше невероятно, на момчето му се струваше че на света няма нищо по приятно от това което сестра му , му причиняваше с устата си. Ани му духа не повече от минута две, но на него му се стори че бяха секунди. Тя се надигна и отново го погледна- Хареса ли ти , за първи път правя свирки…- момчето не отговори и тя стана от леглото
– Къде отиваш – успя само да промълви Марко. Сега сестра му , му изглеждаше невероятно секси облечена в домашния си екип и свободна тениска без сутиен.- и на мен за първи път ми правят… беше много хубаво
– За първи път ли ти беше с госпожата
-Да – Марко се надигна и седна- Остани…
-Защо- закачливо каза момичето
– Знаеш- сконфузено промълви момчето, при което момичето бавно съблече тениската и долнището си в едно с бикините. Марко можа само за момент да зърне голото тяло на сестра си преди тя да влезе под одеялото, но видяното определено му хареса. Като цяло сестра му беше слаба , имаше малки гърди с малки ореоли и зърна , правилни форми , с подчертано приятна закръгленост на дупето и вагина с ясно изразен клитор. Тя легна по гръб и сега той се надвеси над нея:
– Ела –промълви тя и го придърпа между разтворените си крака- Нямаш представа как ми се ебе….ъхххх- члена му от веднъж потъна в подгизналата и от сокове вагина.- ъхх .. само се свърши отвън …а.а.а.
Този път Марко не свърши бързо. Те преплетоха езици докато тазовете им бясно се блъскаха. Дали понеже му бе за трети път днес , дали защото много му харесваше с нея , той чука сестра си над 20 минути . Ани бе свършила още след първите няколко минути , но опитите и да го задържи забит бяха безплодни и той продължи да я блъска докато тя свършваше. Двамата съсредоточено гледаха към мястото където телата им се съединяваха , много им харесваше как орагните им се допълваха. Когато най накрая му дойде Марко се изправи на колене и насочвайки члена си с ръка изхвърли спермата си върху корема на Ани.

-Дай да се изтрия с нещо – „Уал супер беше… най доброто ми ебане “ – мислеше момичето докато капките топла течност падаха върху и –„ Защо досега не го бяхме направили“. Брат и слезе от леглото „има готино дупе“ помисли тя докато го наблюдава как отиде до един шкаф и извади една хавлия. После и я подаде, но тя бе някак твърда:
-Какво и е…-после и просветна- това да не е от същото – тя посочи корема си. Много си гнусен – изтри се и му я метна обратно.
Лора се събуди в тоалетната. „Къде съм „- имаше чувството че главата и ще експлодира. Гърлото и бе пресъхнало, тя изобщо не можеше да осъзнае къде се намира. Постепенно замъгленото и зрение взе да се избистря и тя разбра че е в тоалетна. С мъка се изправи и залитайки излезе от кабинката. В санитарното помещение имаше някакви момичета , а от вън се чуваше силна музика. Тя си изплакна очите“ Какво се е случило с мен“ – мислеше докато вървеше към вратата.
Ани и Марко вече облечени лежаха и гледаха телевизия когато момичето получи съобщението от Сали че Господинова се е събудила. Докато го показваше на Марко ,ръката и опипа пакета му, което накара члена му отново да щръкне. Часът минаваше 10 .
През това време Лора вече бе успяла да напусне дискотеката. Въпреки пулсиращото главоболие , докато ходеше залитайки усети дискомфорт между бедрата. Някакви момчета отвън подвикнаха нещо но тя не им обърна внимание . На ъгала имаше такси и тя се метна на задната седалка като само промълви адреса си. Изобщо не можеше да осмисли какво бе станало – бе излязла от близнаците , после и бе прилошало , но как бе стигнала от спирката до дискотеката , нямаше представа.
Тя живееше на втория етаж , но днес докато изкачваше стълбите усети неприятна болка от допира на дънките до вагината и. Чак сега усети че и между краката и леко пулсира а отвътре леко и щипеш. Щом влезе в къщи още преди да свали палтото си събу дънките си. По бельото и имаше малко кръв а сочните и срамни устни бяха леко зачервени и подути, така че клитора и ясно се очертаваше. Тя припряно се съблече и видя синината на рамото си. „ Какво.. не може да е станало….. как“ макар да се опитваше да обори връхлитащите я мисли в края на краищата прие действителността-някой я беше ебал.

Rating: 3.88/5. From 8 votes.
Please wait...