Историята на Мими и Мими 1

Част 1 "Малката Мими и шефа и" 

Мими мразеше този момент от месеца, когато заради 500те и "отгоре" бе в тази ситуация - просната наведена на бюрото в "стаичката" на шефа.
Шефа и от своя страна изпитваше огромно удоволствие, обладавайки я в тясното сухо малко вирнато дупе. Докато я чукаше дълбоко в сухото анусче обмисляше къде да и се изпразни като дойде момента – отново в устата или дупето? Спомняйки си как последният път си вкара целия член в гърлото на Мими и изпразни спермата си върху сливиците и се превъзбуди, и както до сега обработваше задника и дълбоко и бавно, хвана бедната сервитьорка за дългата права черна коса, и започна да я помпи като животно. Мими започна да плаче от болка, сълзите и се стичаха по лицето а виковете и бяха заглушени от косматата длан на шефа и, който бе вкарал три пръста в устата и я чукаше с тях сякаш духа на някой. Мими знаеше че края на четвъртото по ред вече анално изтезание е близо, за това реши да го превъзбуди като имитира удоволствие. Тя започна да върти дупето си, да се изтласква с дупето си в ритъм с дебелия и дълъг член на шефа и. Шефа и успя да задържи изпразването си с около минута-две, след което за неин ужас, той извади члена си от задника и, и го вкара целия в девственото и 18 годишно путе. Разкъсвайки девствената ципа и, започна да излива спермата си право върху матката на клетата сервитьорка. Мими ревна и го остави безучастно да се се изпразни до последната капка.
- Така не се бяхме разбирали – пророни през сълзи Мими – знаеш че съм девствена и държах да бъда до сватбата ни с приятелят ми. 
- Да моето момиче, така е, но сватба няма да има, или това още не ти бе ясно а? Виждайки учудването в очите на Мими, шефа и каза:
- - Отивай да работиш, че обедната ти почивка свърши, за това ще говорим утре на кафето преди работа.
(следва продължение) 
Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...