Историята на Мими и Мими 2

2 Част "Голямата Мими и турчина"
Автор : BGerotikautor  

Мими бе на 40 годишна червенокоса красива  и разведена жена с едно дете от първия и брак. Слаба, висока около 1,70м с все още стегнат за годините и бюст, хубав малък задник, дълги крака и перверзно лице, на което зелените придаваха още по перверзен вид.
Мими  обичаше да оставя в петък и събота детето си при родителите и в Маноле да го гледат и излизаше вечер на лов. Падаше си или по млади момченца по на 18-25 години, които да могат много пъти наведнъж да я чукат, или по възрастни чичковци с парички, които да и дават пари или купуват дрехи и други важни за нея неща.
Тази вечер бе облякла лъскава тъмнозелена рокля с гол гръб, 3/4ти ръкави, голямо деколте и къса едва-едва на 5 пръста от гладко избръснатото и путе. Тъй като гърдите и бяха средно големи и стегнати бе под роклята без сутиен, само с червени дантелени прашки.
Седеше на бара в любимия и чалга бар, и си пийваше уискито танцуваше извивайки тялото си предизвикателно, за да може да привлече на някой вниманието.
Не след дълго един доста едър и дебел турчин застана до нея да си поръча питие, след което и каза наздраве и я покани на развален български език да отиде при него във ВИП сепарето. Мими си взе чантата, палтото и тръгна след турчина към сепарето му. След като седнаха, турчина викна сервитьорка, даде и 50€ и и каза нещо на ухото посочвайки и Мими, момичето взе парите, кимна в знак на съгласие и попита Мими какво желае да пие, след което отиде да донесе питието от бара + още едно малко уиски и кола.
Турчина си бе пъхнал косматата ръка зад гърба и, и я бе прегърнал през ханша придърпвайки я към него и си говореше с нея, като доста често казваше наздраве и се чукваха с чашите. От разговора им разбра че той е собственик на линия пътуващи автобуси Пловдив - Истанбул и обратно и има офис на близо до бара. Дали това, че бе попаднала на богат мъж, или защото не бе добре отпочинала не бе ясно, но Мими осети че твърде бързо я хваща алкохола и по някакъв странен начин я отпуска и кара да се чувства абсолютно незаинтересована какво се случва и тн. Тя изобщо си нямаше на представа, че турчина бе дал парите на сервитьорката, за да сложи в питието на Мими едно от онези прахчета, които и бе дал да са в нея, и всеки път, когато и кажеше да сложи от тях на някоя клиентка, тя получаваше по 50€. 
Виждайки че Мими вече бе под пълното въздействие на опиата, турчина стана вече по-смел. След като си издърпа ръката, с която бе прегърнал Мимито, тя се отпусна на удобния диван, а мъжът си пъхна двете ръце под роклята и, докосвайки стегнатите и бедра си пъхна ръцете под ластика на прашките, след което ги смъкна до коленете и, разтвори и леко краката, и без да се притеснява, защото вип сепарето бе обградено с плътна завеса започна да лиже путката на Мими. Лижеше я доста интензивно и грубо, като не след дълго проникна с два пръста в мократа вече и гореща путка. Въртеше си пръстите и я ореше навътре и настрани както си иска, А Мимито почувствала възбудата между краката си, без да си дава сметка къде е и тн започна да си мачка с ръце гърдите през роклята и също така се опитваше да е по удобна за лизане нагласявайки се леко повдигайки дупето си. Турчина се възбуждаше с всяка изминала секунда повече и все повече, започна да върти лицето си по вече напълно мокрото гладко апелирано путе, като по този начин я драскаше с наболата си брада по клитора и нежните мокри срамни устни. Члена му щеше буквално да се пръсне вече от възбуда, затова взе 3  бучки лед от купата с лед и започна да ги пъха една след друга във възбудената вагина на стенещата и извиваща се опиянена жена.
Мими усети нещо много студено как прониква в нея и сякаш се разлива вътре в путето и, заливайки я с хладнина, след което още нещо такова и още едно. Възбудената и гореща от притока на кръв вагина буквално изтръпна от топящия се лед в нея и тя изпита брутален оргазъм тресейки се цялата, докато турчина и вкара още една буца лед и вдигна прашките и и пооправи роклята и за да може да я отведе в офиса си. След като плати сметката, той изведе Мими от дискотеката помагайки и да ходи, хвана едно от такситата пред клуба и потеглиха към неговия офис.
(следва продължение) 
Rating: 2.00/5. From 1 vote.
Please wait...