Историята на Мими и Мими 3 част

Автор Bgerotikautor

С треперещи от болка и адреналин крака, Мими се насочи към дрехите си, които бяха на един стол. Взе дантелените бели прашки, с които бе преди да я изчука шефа и, и както предните пъти му ги занесе и даде за „трофей“, както той ги наричаше. Шефа и ги разгърна с ръце да се опъне хубаво фината дантела, след което насочи носа си към дъното им и започна да ги души.
-Мммм… И този път ухаят, за съжаление за последен път  на девственото ти малко сладко путенце…
Мими вече се бе обула черните лачени обувки на висок ток,  облякла късата черна пола и бяла риза без ръкави и в момента закопчаваше копчетата на черното дантелено бюстие, чиято цел бе да стяга още повече талията и да изпъкват дупетата и гърдите на сервитьорките. Погледна се в огледалото за да си оправи косата и каквото друго има за  дооправяне, за да не разберат  всички, какво прави в обедната си почивка.
-Ела моето момиче при мен за минута –  някак си с заповеден тон я повика шефа и – още малко по-близко и застани на колене, защото трябва да ми измиеш с език и устни кура, който нацапа със соковете на  девственото ти путе!
Поради факта че преди малко бе загубила девствеността си, а и принципно се бе подчинила поради материални изгоди на шефа си, тя застана послушно на колене, погледна го с красивите си сини очи и отвори широко малката си уста, за да може да я третира орално, както желае в момента.
-Да Мими, точно така сладкото ми котенце, обичам да си послушна, смирена и изпълнителна, когато си ми на разположение…  – той насочи леко оцапаната с кръвчица, сперма и соковете на сервитьорката дебела глава на члена си, към отворената широко за кура му уста – ето ти го малка кучко моя!
Сложи лявата си ръка на тила на главата и, за да не се дърпа назад, докато я обработва дълбоко в гърлото, а с другата ръка отвори чекмеджето на бюрото си, и извади чифт истински полицейски белезници.
-Хайде Мими, сложи си ръцете зад гръбчето – Давейки се от опиращия буквално в сливиците и член, Мими послушно изпълни заповедта на шефа си, а той щракна белезниците на ръцете и, след което нави дългата черна коса около дланта на лявата си ръка, опъна я грубо, за да я заболи. От очите на Мими текнаха отново сълзи, които се смесиха с течащите от устата и лиги и стомашни сокове.
Шефа и я чукаше за първи път така грубиянски в устата. Правеше го сякаш тя не е човек, а секс кукла, на която не и е нужен въздух, и която все едно не се дави, а бе точно обратното.
-О да да даааа моето момиче, поемай го дълбоко в гърлото! Охххх пак ще се изпразня в путето ти – изрече стенейки, след което си извади за няколко секунди члена да и даде почивка, понеже в продължение на 5 минути не го бе вадил и се притесни да не стане беля.
-Моля Ви господин Иванов, не свършвайте отново отпред, страх ме е да не забременея!
-Ахх ти малкото ми глупаче, да забременееш точно сега от мен, е последното нещо, което желая.Имам съвсем други планове за теб в близко бъдеще – отговори и той и отново го вкара в устата и, но този път директно до топките в гърлото и. Усещайки как опира отново в сливиците и каза стискайки зъби:
-Давай Мими, искам да ми оближеш с езичето топките така, както ти е целия в устата!
Мими даде главата си скубейки се от здравата хватка на шефа си, в която държеше навитата в дланта си коса на момичето, след което се опита да подаде навън езика си.
-О даааа, точно така Мими, ближи ми кура! Само да си посмяла да си прибереш езика! Ще те накажа болезнено колана на панталона ми! Разбра ли!?
Мими поклати глава в знак, че е разбрала, и продължи да гъделичка топките му, а той бавно и дълбоко я чукаше в устата и вече едвам задържаше напиращото второ изпразване.
В момента, в който щеше да изригне в гърлото и, си го извади, пусна и бързо косата, застана и в гръб, натисна и главата с крак на ламината за да и вирне хубаво прасковидното дупенце, след което вкара рязко и грубо члена си в путката на злощастната сервитьорка. Направи десет брутални и бързи тласъка, след което забивайки го до дъно и отпускайки се с цялата си тежест, за да излее спермата си хубаво върху матката и, започна да се празни на силни и мощни откоси.
-Стани моето момиче –  каза той, забърсвайки си члена с прашките и – пооправи се, измий си лицето в банята  на офиса ми, и само да си посмяла да се подмиваш! Ще те пусна на някой тираджия да те изчука, ако го направиш ясно ли е!?
-Но спермата се стича по вътрешната страна на бедрата ми – изрече Мими, с надежда да и позволи все пак да се подмие.
-Не! Искам оставащите два часа от смяната ти, да знам че работиш с препълнена от спермата ми путка, и че докато се прибереш ще е вътре в теб – и отговори той, след което и подаде едно хапче против забременяване –  изпий го сега с една чаша вода, и марш да те няма!
Мими отиде, пооправи си косата, изми си лицето и изчезна от офиса на шефа си, насочвайки се към залата за гости.
(следва продължение)

Rating: 4.67/5. From 3 votes.
Please wait...