Историята на Мими и Мими 4 част (Голямата Мими)

Докато пътуваха с таксито към офиса му, турчина се обади на портиера на сградата (негов доверен човек) и на турски език, за да не разбере таксиметровия шофьор за какво си говорят двамата, му обясни че до 5 минути ще пристигнат с таксито, да ги чака пред офиса за да му помогни да пренесат опиянената спяща дълбоко Мими.
След като таксито спря на посочения адрес, турчина плати сметката като остави 10лв бакшиш, след което излезна и отвори другата задна врата за да извади Мими.
-Много пие, не може носи алкохол – каза на шофьора на таксито, който бе виждал безброй вече подобни ситуации.
-Да, не виждам подобно нещо за първи път! Приятна вечер – отговори шофьора, и след като двамата турци извадиха Мими от колата и затвориха вратата потегли към следващия адрес.
Портиера вдигна на ръце Мими и тръгна към входа на сградата, а шефа му отключи и отвори вратата и влезнаха тримата в пустата по това време сграда.
След като оставиха Мими на един фотьойл, си сипаха по едно уиски и запалиха по цигара, за да обсъдят какво следва.
По разпореждане на Али(щефа си) , Салим (портиера) свали роклята на Мими, и оставяйки я само по червените дантелени прашки и червени лачени обувки на висок ток я вдигна на ръце и я занесе до стената, на която имаше черен  Х образен кръст за садо/мазо изтезания. Двамата задържаха Мими да стои права, за да могат да и заключат ръцете с белезниците на горните две греди на кръста, след което двамата хванаха по един от краката и, и ги заключиха за белезниците на долните две греди на кръста. Приключвайки с приготовленията, двамата си сложиха маски на лицата, след което влючиха разположените под различен ъгъл камери и осветителните тела….
(След половин час)
В просъница Мими усещаше силна и усилваща се болка в слабините си. Опитваше се да си отвори очите, но това все още някак си не и се получаваше, но започна да осъзнава, че болката в слабините всъщност идва от нещо дебело и дълго, грапаво и грубо, което я обладаваше в недобре навлажнената и путка. Шока и ужаса я изкараха на мига от състоянието на полусън и отваряйки широко зелените си очи, Мими видя как двама мъже с маски на лицата стоят пред нея лъскайки си куровете, докато гледаха как една ударна бормашина със прикрепен на нея кочан с царевица я чукаше в беззащитната путка. Мими започна да се опитва да се освободи от белезниците, но това дърпане на ръцете и краката само доведе до впиване на желязото в нежната и кожа и предизвика само за нея болки и още повече удоволствие за нейните насилници. Мими погледна на доло и видя как царевицата  влизаше и излизаше с бясна скорост в нея. Многобройните царевици буквално триеха и жулеха полу-мократа и бръсната путка. Тя започна против волята си да се мокри и мокри, отделно от това усещаше че това нещо ще я накара да свърши скоро, и тя не може да направи нищо, за да не достави това удоволствие на тези мъже. Мими започна да хапе устните си за да възпре чрез болката напиращия взривяващ оргазъм, но не помагаше. Започна да стене, да охка и в един момент цялата започна да се тресе. Мими умираше от срам и удоволствие едновременно, тялото и се тресеше в екстаз, путката и се празнеше върху порещия яко путката и кучан, соковете се стичаха по бедрата и по кочан, а тя хълцаше от удоволствие и не можеше да си вземе въздух.
По знак на шефа си, Салим спря бормашината и внимателно извади кочана от треперещата все още от изпитаните няколко силни един след друг вагинални оргазми.
За да не ги гледа, засрамена Мими си затвори очите и реши, че докато се сети как се е озовала тук и докато тези не и се наситят няма да си отваря очите, за да си спести ако не друго, то поне да гледа доволните физиономии на тези изроди.
-Как се казваш и на колко години си курво? – попита я един от двамата, гласа му и бе някак си познат. Къде бе чувала този глас, и с какво право се осмелява да я нарича курва. Мими си отвори очите и погледна злобно двамата мъже, които започнаха да се смеят.
-Чу въпроса ми курво, и в твой интерес е да ми отговориш! – говореше и дебелия мъж. Мими си затвори очите отново, и се замисли за последното, което си спомня, а това именно бе как си седи на бара в заведението и си пие питието, когато….
-Знам кой си! Ти си…. Аааааааааааааааххххахааааааааааа – думите и бяха прекъснати от силен удар с кожен колан за панталон по мократа и тясна бръсната путка. Забравяйки от болка че е окована за кръста с белезници, Мими започна да се опитва да си допре бедрата, да си предпази путето с ръка, което и причини допълнително болка – моля ви спрете, Мими се казвам…
-На колко години си Мими? – попита я отново дебелия турчин, след което за втори път почувства как путката и пламва от болка, защото мъжа замахна отново с колана насочвайки го към слабините на Мимито.
-Ооооохххххххх неееееее….Моля ви спрете!Помощ! Спрете моля виииии – извика плачейки от болка красивата и сексапилна пленница , след което осети още един силен удар по путката и неможейки да се сдържи, Мими започна да пикае от болка .
-На колко години си Мими?
-На 40 съм, моля ви недейте, спрете!!! – отчаяно и през сълзи се молеше за милост – ще направя каквото поискате, само ме свалете от това нещо, моля ви!
– Слушай ме сега внимателно, защото няма да повтарям и ако не отговориш, ще реша аз вместо теб.Ясно ли е? – попита я Али
-Да…
– След като си 40 годишна нимфоманка, ще си платиш за това с 40 удара по курвенската путка. Кажи само, с колан или с ръка искаш да получиш останалите 37 удара?
– С ръка искам, не с този колан, моля ви!
Турчина си вкара пръстите в буркана с вазелин, след което заставайки до Мими започна да мачка с цяла шепа путката и гледайки я в красивите зелени очи.
-Искам докато ти бия путката да ме целуваш!
Турчина започна допря устните си до тези на Мими и започна целувайки я страстно с език да изучава устата и, а Мими се отпусна приемайки случващото се като предизвикателство, през което трябва да мине, и даже започна да се възбужда. Поради масажирането на путката и с пръсти, които ту влизаха в мократа и влажна путка, ту галеха клитора и, зърната на красивите и гърди настръхнаха ,а Мими докато целуваше своя мъчител започна да стене.
Започнаха шамарите по беззащитната и добре намазана с вазелин путка. Турчина и нанесе безмилостно 20 шамара по путето за по-малко от половин минута. От болка Мими започна да вика, но не смееше да спре да се опитва да го целува, а той поднови шамарите между краката и с двойно повече сила.
-Браво курво! Заслужи си кура! – изрече той, след което започна да търка главата на члена си по пребитата червена и изтръпнала от ударите бръсната мазна путка на окованата жена – Искаш ли да те чукам курво?
-Да чукай ме! – каза Мими, след което изпита най-болезненото проникване през живота си.
-Оооххх бавно, леко моля те, болииии – плачейки започна да го моли Мими – бавно, много боли оххххх неееее.
Турчина и го заби докрай, хвана с шепи задника и, и започна да я чука бавно, като вадеше всеки път члена си бавно докрай, след което бавно и го вкарваше до дъно, за да се наслаждава на буквално пламналата от шамарите му гореща мокра тясна путка.
-Оххх как ще те напълняааааа! Ето ти курво,на ти, на ти, на ти – предусещайки изпразването си, той започна да я чука бързо, а Мими искаше вече да я чукат тея двамата много, искаше да я унижават и да я изтезават така, кякто искат и както си фантазираше преди, като маструбираше.
-Да ооох да да да, свърши в мен, напълни ме със спермата си изрод мръсен мазен и дебел турчин грозен –  извика възбудена Мими – давай, направи ме твоя, напълни ме ооохххх, да да даааааа.
Турчина започна да се празни в путката на Мими, като докато се празнеше в нея мачкаше стегнатите и цици. Изцеден напълно си извади кура, плясна един шамар по путето на Мимито, стисна я силно за путката, изплю се в отворената и викаща от болка уста на Мимито.
-Глътни плюнката ми и си почини на кръста половин час курво, след това ще продължим с теб.
(следва продължение)

No votes yet.
Please wait...