Историята на Мими и Мими 6 част

(Груповото ебане на голямата Мими)

(Всяка прилика с действителни лица или събития е напълно случайна)

След като вися около половин час на кръста, време през което спермата на Салим изтече от путката на Мими по вътрешната страна на бедрата и, телефона на Али звънна.

-Ало… Да – каза Али с усмивка – елате и петимата, докато ви чакам ще я пратя да се изкъпе.

След като затвори телефона, турчина каза на портиера да свали Мими от кръста и да я изкъпе и приготви за гостите, които ще дойдат след около час.

Освободена от кръста, Мими не можеше да си стои на краката, за това Салим я взе на ръце и я занесе и остави във ваната на банята в офиса, пусна студена вода за да я ободри малко, след което и каза да се изкъпе и къде има дамски гримове за да се гримира, да побърза, защото нито шефа му, нито гостите не обичат да чакат.

Под галещите красивото и тяло струи на водата, Мими за първи път от момента, в който се осамоти с дебелия турчин в сепарето на чалга бара имаше възможност да осмисли какво се случва с нея. Алкохола и опойващото вещество вече нямаха влияние върху нейното съзнание, за това припомняйки си какво се случи с нея, тя първо си призна на себе си, че тя и никой друг, сама се бе поставила в тази ситуация, и по точно жаждата и за пари и секс не на последно място. Да тези двамата турци не бяха въобще неин тип мъже, но благодарение на тях Мими научи нещо ново за себе си по отношение на секса, а именно че да бъде унижавана, връзвана, измъчвана, насилвана, в плен и под контрола на извратеняци и харесва и възбужда.

След душа Мими си изсуши косата, и се гримира  така, че да изглежда като много разгонена и перверзна кучка, каквато си бе. Напълно осъзнала че не зависи от нея кога ще приключи това с тези турци, но същевременно бе спокойна, че най-късно до понеделник сутринта ше бъде оставена да се прибере Мими реши да се отдаде и без съпротива да изпълни всяко нещо, което пожелаят от нея, а после кой знае, можеше и пари да получи.

Когато Мими приключи с грима, и си изпрвави перфектно с сешоар дългата руса коса, тя излезна от банята и влизайки в огромния офис на Али тя изпадна в шок. Вътре имаше около 20 – 25ма мъже, няколко от които с маски на очите, както и една около четиресет годишна чернокоса красива брюнетка. Мими фокусира погледа си към жената с глупавата надежда, че евентуално може да поиска, да получи помощ, или най-малкото да подразбере от погледа на жената, че това, което предстои няма да е масова оргия, в която Мими да бъде тотално обладана от две – три дузини мъже, а че ще предстои някакво парти. Когато видя, че жената държи в ръцете си огромен дълъг над 30см и дебел почти 12-15см вибратор, както и лицемерния и с надсмешка начин, по който жената я гледаше, Мими разбра, че тя се числи към останалите извратеняци, които шяха да се забавляват с нея. Чак тогава си спомни и че от банята бе излезнала чисто гола, и всичките тези хора я оглеждаха от главата до петите без да има нищо прикрито от жадните им за гола плът очи.

Изведнъж всички мъже започнаха да и ръкопляскат, а брюнетката взе един буркан с вазелин с другата ръка и се насочи към Мими обръщайки се към нея с думите „Обърни се с лице към стената, горе ръцете и ги опри на стената, разкрачи се широко и не ме карай да повтарям кучко!“, при което Мими директно без да мисли изпълни заповедта.

Брюнетката бе пълната противоложност на слабата, руса и сравнително висока Мими, тя бе облечена с лъскава къса черна вечерна рокля с голямо деколте и гол гръб, подчертаваща сочните и големи цици, тънката и талия но едър ханш със голям, но красив задник и макар не толкова висока като Мими, благодарение на високите токове на черните и лачени обувки, краката и изглеждаха перфектни и на височина почти колкото голата и боса в момента Мими.

Брюнетката постави на масичката до Мими огромния вибратор и буркана с вазелина, след което си пъхна  и загреба вазелин с двете си ръце една след друга и хвана изотзад Мими за гърдите. Още от първото докосване Мими разбра, че брюнетката е лесбийка със садистични наклонности, тъй като впи първо дългите си нокти в гърдите и, след което започна да ги маже с вазелин стискайки ги силно хем да си задоволи нагона, хем Мими да изпитва болка непрекъснато. Брюнетката започна да разнася вазелина и по корема на Мимито, като периодично загребваше с ръце още вазелин от буркана, след което с леки масажиращи движения намаза и раменете и гърба и стигайки до задника и, тя разтвори бузките на дупето и, което беззащитно бе издадено от позата на Мими към лицето на брюнетката, и тя започна да прокарва дългия си език от ануса на Мими до зейналата и вече много мокра путка до клитора и обратно. Мими настръхна първоначално цялата въпреки вазелина по гърдите, корема, гърба и ръцете и, след което започна да се наслаждава и стене от перфектното лизане на което бяха подложени задника и путката и, а брюнетката я лижеше страстно, като ту си пъхаше езика в ануса и, ту в путето и, като се опитваше след това да изпие соковете и, които отделяше Мими с всяка една секунда от нарастващата в нея възбуда, която се превръщаше в нагон.

Точно на време брюнетката спря с лизането и продължи да намазва тялото на Мими като първо и намаза левия крак, след което десния и едва тогава дойде ред да я намаже и между краката.

Брюнетката загреба много вазелин в шепата на дясната си ръка, след което я постави между краката на Мими, стисна и путката силно впивайки и ноктите си в нежната и плът, при което Мими буквално извика от болка и текнаха сълзи от очите, след което доминантната садистка насочи всичките си пръсти към путката и леко разтваряйки срамните устни, започна да вкарва всичките си пръсти допряни един до друг навътре. Взелина правеше нещата в пъти по-лесни, и ръката на брюнетката влезна за около минута чак до часовника на китката и в путката на Мими, след което започна да върти ръката си наляво и на дясно докарвайки такъв силен оргазъм на своята робиня в момента, че Мими буквално присви разкрачените си крака, и надра с ноктите си стената на която бе опряла ръцете си. Изкарвайки ръката си рязко , брюнетката си отвори устата и застана така, че да пие от соковете, които започнаха да бликат от оргазма на Мими , а Мими се празнеше както никога до сега. Брюнетката се изправи, пъхна си лявата ръка да придържа Мими за корема, и започна ту да вкарва, ту да изважда с бързи движения дланта на дясната си ръка в неспиращата да пръска сокове путка на Мимито, което съвсем скоро щеше да припадне от удоволствие, а брюнетката не спря да я обладава с ръката си докато Мими не се свлече и легна на земята продължавайки цялото и тяло да се тресе в спазъми от бруталните няколко оргазъма, които получи за по малко от пет минути.

Тогава едва Мими си отвори очите и видя че всички мъже са ги наобиколили и гледат всичко от непосредствена близост и си лъскат куровете. Брюнетката стана и показа с жест че за момента е приключила с Мими, при което веднага трима мъже, които не можеха повече да задържат изпразването си, застанаха с куровете си до лежащата в краката им безпомощна Мими и един от ях я хвана за косата и я вдигна така, че да застане Мими на колене, след което и тримата започнаха да и се празнят в зейналата широко уста, а Мими гълташе всичко и облизваше с устни и език щом някой от членовете на тримата и бе подаден в устата и засмукваше старателно на всеки от тях кура, за да не остане и капка сперма, която да не е погълнала. Когато се изпразниха и отдръпнаха, брюнетката подаде ръка на Мими за да се изправи, и започна да я целува страстно с език, като от време на време облизваше брадичката и бузите и, за да обере спермата, която не бе попаднала в устата на Мими.

(следва продължение)

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...