Историята на Мими и Мими 5 част

„Малката Мими след обедната почивка“

Автор: BGerotikautor

Вече не девствена, Мими напусна офиса на шефа си трепереща, притеснена, възбудена, без долно бельо и с пълно със сперма путе.

Докато стигне до бара на заведението се наложи докато върви на няколко пъти да спира и забърсва с пръсти стичащата се по малко от путето и сперма.Нямайки къде да си измие или избърше пръстите се наложи да ги облизва, а за да не и лепи, хи облизваше хубаво за а не остане нищо.

Стигайки до бара си взе една цигара от чантата, предупреди бармана че отива да пуши и след това започва отново работа и излезна навън.

Бе горещ и слънчев лятен ден, в градината на заведението бе пълно с клиенти, които обядваха, или такива, дошли да плакнат очите в красивите и облечени доста секси сервитьорки. Такива бяха и двама от редовните клиенти Петър и Иван, които бяха седнали точно на масата до големия пепелник, до който дойде Мими да пуши. Мими запали с треперещи ръце цигарата си и запуши нервно, без да подозира колко внимателно и детайлно я оглеждаха двамата около тридесет годишни мъже. Усещайки как отново се стича сперма по вътрешната страна на бедрата и Мими моментално се изчерви и почувства като евтина проститутка на околовръстното. За неин ужас нямаше как да забърши смесената с нейните сокове сперма на шефа и, което веднага я върна към случилото се преди малко. Възбуди се, кожата по цялото и тяло настръхна, а спермата достигаше до средата на бедрата и. В по унизително положение не бе изпадала, а тези двамата мръсници на масата до нея я зяпаха директно и нахално, без да се опитват да се прикриват дори. „Дано не забележат спермата по краката ми“ си мислеше на ум Мими.

Една колежка на Мими отиде да им вземе поръчката, но те и казаха че ще изчакат момичето, което пуши да ги обслужи. Чувайки това, Мими си загаси цигарата и застана до масата им с невинната си и чаровна усмивка.

-     Добър ден, какво ще желаете? – попита ги тя, опитвайки се да дойде на себе си. Само да ми поръчат и отивам да се забърша в тоалетната“ реши клетата Мими.

-     Две кафета, една кола, и сервитьорката гола! – на шега даде поръчката Петър.

-     Две кафета и една кола добре, а за другото можете само да си мечтаете - отговори им леко дръпнато Мими, тъй след всичко, което и се случи в офиса на шефа,без долно бельо и със стичащата се от пусито и по бедрата сперма в центъра на лятната градина, и то пред погледите на всички клиенти, всичко това, премесено и с възбудата, която я връхлетя и дойде в повече, за да премълчи наглия и безвкусен флирт и впитите в нея по цялото и тяло очи и на двамата клиенти - Това ли е всичко моля?

-     Всъщност не е – обади се Иван – искаме да знаем едно нещо, понеже с моя приятел Петър се обзаложихме на бутилка уиски . Нали може?

Усмивките в очите им подсказаха на злощастното момиче, кой би бил най-нежеланият въпрос, но поставена в тази ситуация, тя нямаше как да се измъкне.

-     Да, чуя въпроса, и искрено се надявам да не е нещо просташко,както поръчката ви - опита се да бъде силна и дистанцираща Мими.

-     Моя приятел Петър, твърди че това бялото, което се стича по бедрата ти е бяло течение – при което и двамата избухнаха в смях, което привлече вниманието на клиентите и от съседните маси , заради това Иван и даде знак да се наведе към него, за да говори по тихо, което Мими изтръпнала и ужасена директно направи - а аз твърдя, че това е сперма, която се стича от путето ти, понеже си без бельо. Та кой от двама ни печели баса?

Мими не знаеше къде се намира, как се е озовала в тази ситуация, и как да се измъкне, но думите на Иван я шокираха, и тя блокира изпадайки в панически страх.

-     Хей, спокойно нашето момиче! Как се казваш? – попита я намигайки и Иван.

-     Мария се казвам, мога ли да ви изпълня поръчката, или държите да продължаваме тази пошла дискусия? – с последни сили успя Мими да спре сълзите да бликнат от очите и, и да се разтрепери от унизения.

-     Приятно ми е Мария, аз съм Иван, а приятелят ми се казва Петър. Приятно ни е да се запознаем Мими, и да, държим да получим веднага отговор, или в противен случай ти обещавам, че всички клиенти ще разберат как работиш, обслужвайки клиентите , без бельо и пълна със сперма! Или може би е бяло течение а?

Мими разбра, че е притисната да отговори, и няма избор, защото в противен случай щеше да стане по-лошо, и заради стреса и всичко не съумя някак си да излъже нещо, а просто отговори честно на въпроса.

-     Да Иван, ти печелиш, без долно бельо съм, и това, което се стича по краката ми е сперма - след което Мими се насочи към бара за да даде поръчката и да приключи този ужас.

Тя даде поръчката на бармана, след което се насочи към тоалетните, които се намираха в подземния етаж , в страни от рецепцията и гардероба за клиентите на стриптийз бара. Тя влезна в дамската тоалетна, застана пред чешмата, нави полата си до нивото на талията и пусна водата да я настрои на подходящата температура.

Тъкмо щеше да започне да се подмива, когато вратата се отвори, и в тоалетната влезнаха Петър и Иван, като с влизането си завъртяха ключа заключвайки за кратко тоалетната. Иван застана с телефон в ръка до ужасеното момиче и пусна клипа, на който в кадър се виждаха красивите и крака и с зуум опцията в близък план спермата , след което той превъртя напред и тя разбра че целият им разговор е записан.

-     Слушай сега нашето момиче, и да не съм те чул да кажеш и дума без да ти позволя! Ясно ли е!?

-     Да – отговори Мими, и с ужас усети как Петър я хваща за слабата нежна малка талия и я придърпва към него, след което чу звука от отварянето на ципа на панталона му .

-     Сега ще те наемем като долна кучка тук в тоалетната, ще запишем как те чукаме, за да нямаме после проблеми, но искам да знам че ти също го искаш това. Така ли е? Ако е така, кажи „Да, искам да ме изчукате двамата бързо в тоалетната, защото аз съм кучка и много ми се ебе“!

След всичко, което и се случи този ден, сякаш нещо прищрака в нея, и тя наистина искаше да бъде изчукана от тези двамата, като долна кучка.

-     Да, искам да ме изчукате двамата бързо в тоалетната, защото аз съм кучка и много ми се бе – каза Мими гледайки в телефона на Иван, който след това постави телефона си на мивката така, че да може да снима всичко, след което и той си свали дънките.

-     Петър, нека само аз да я почна малко, че не може да не и напляскам мазната мокра и пълна със сперма путка на тая кучка. Окей ли си?

-     Да Ванка - каза Петър лъскайки дългия си и дебел кур докато опипваше Мими по задника, циците,и по стегнатия корем - такава яка путка не съм ебал още брато.

-     Разкрачи се хубаво и сложи ръцете си зад тила, и не ги махай от там, докато не ти кажа – каза Иван, а Мими изпълни желанието му.

Иван разкопча бързо копчетата н а бялата и риза до под бюста и хвана циците и с двете си ръце и започна да ги мачка.

Мими прехапа устните си от възбуда. Всякаква ласка, без значение груба или нежна, всяко докосване, мачкане или целуване или лизане на стегнатите и гърди я подлудяваше. Не след дълго продължи да мачка грубо циците и само с лявата ръка, като понякога защипваше зърната едно по едно, а с дясната си ръка и нанесе такъв силен шамар между краката, така силно я плесна по възбуденото бръснато путе, че Мими сви коленете си, а вика и бе заглушен от ръката на Петър, който реагира точно на време.

Иван започна да я пляска със шамари по путката, като ги броеше, и не спря докато не и нанесе 30 шамара между краката. След което я намести да се опре на мивката в близък план и с лице към записващия телефон. Намести си нетърпеливо напращялия член между влажните и подпухнали срамни устни на путето и, и започна да я чука като животно.

-     Оххх Кучко, колко гореща за моя кур е пребитата ти тясна мокра путкааа – и не след малко започна да излива спермата си дълбоко в путето на Мими, а тя се разтресе от такъв оргазъм, че се разпръска като фунтан по кураж на насилника си. Иван си го извади доволен, след което даде знак на приятеля си да я почва.

Петър бе също толкова нетърпелив да изчука най-красивата жена, която му е падала в ръцете, но доста по-надарен. Нищо че путенцето на Мария бе пълно освен със сперма и със соковете на оргазма и, тя изпита болка при проникването му. Мими мучеше през запушената и уста, а дебелото и дълго парче все влизаше и влизаше в нея сякаш няма край.

Веднъж проникнал до край, Петър започна да я бе дълбоко само, но и бързо. Стените на влагалището му така стягаха надарения му член, че той нямаше да издържи много, затова, след като се навлажни хубаво и стана по хлъзгав члена му, започна да я пори , забивайки си го рязко до дъно, след това рязко навън,,рязко до дъно, и рязко навън. Започна да я помпи бързо и грубо мачкайки стегнатите и цици една по една, а в момента, в който започна да я пълни със сперма, така и стисна дясната гърда, че Мими от болка му захапа ръката, с която и запушваше устата.

-     На ти кучко сперма, на ти Мими ооооооххххх дааааа!!!!

Топлата му сперма се изля в нея, след което си извади члена и отиде да си го подмие на мивката. Петър взе записващия смартфон и спря записа.

-     Това бе за днес Мария, надявам се и ти като нас да си доволна, и не тъгувай, другия път ти обещавам, че ще ти дадем да ни почистиш с уста и език куровете, и преди и след като те наебем – след което двамата смеейки се запалиха цигара, изчаквайки я да се подмие и оправи, за да излезнат първо те, а малко след тях и тя.

(следва продължение)
Rating: 1.00/5. From 1 vote.
Please wait...