Историята на Мими и Мими 7


(Малката Мими и нейният приятел)

Мими успя да се прибере почти час, преди годеникът и, както тя го наричаше и това много го радваше, да се прибере.
Тя съблече трескаво дрехите си и ги сложи заедно с другото пране веднага в пералнята и я пусна да работи, след което влезна във душ кабината и пусна водата, за да отмие тялото си от докосванията и спермата на тримата мъже. Водата от душа се стичаше на сравнително силна струя по косата на Мими, след което се спускаше галейки красивото и младо тяло. С всяка изминала минута Мими се чувстваше по-добре и по-добре, а след като на два пъти сапуниса и изплакна тялото си, бе време да измие вагината си. Мими насочи питата на душа към путето си, което дали поради освежаващия душ, или понеже бе изминал час, от както бе изчукана, вече бе възвърнало невинния си вид, нежните срамни устни вече не бяха така зачервени от притока на кръв а розовееха и се бяха притворили и Мими изглеждаше привидно девствена както преди този кошмарен ден.Мими разтвори леко путето си и насочи питата на душа за да отмие хубаво семенната течност, която все още усещаше вътре в себе си. Струята вода отми по засъхналата и станала вече на корички сперма, а за да може и от вътре да се измие, Мими си пъхна два пръста , с които разтвори розовата си тясна путчица, след което допря душа до пръстите и започна да отмива спермата на мъжете,които се възползваха от нея днес. От няколко-то силни струи, които докосваха клиторчето и, Мими без да го очаква получи внезапен оргазъм, който макар и клиторен, бе толкова силен, че тя изпусна душа, затаи дъх, присви треперещите си колене и опряла гръбче на мократа стена се на пишка. Въпреки че бе сама, тя се изчерви, и след като спазмите отминаха, тя взе наново питата на душа, изплакна се, облече си халата и излезна на бързо от банята.
В спалнята си приготви любимото бельо на годеникът и – памучните боксерки и памучния спортен сутиен, както и белите дантелени 3/4 чорапи, сложи си ярко червено червило, и точно преди да включи сешоара, за да изсуши дългата си черна коса, Мими чу как нейният приятел влиза в дома им след работа. Мими излезна от спалнята за да го посрещне.
– Здравей Мими -каза и с усмивка Ивайло – страхотна идея е, да ме посрещнеш така в къщи.
– Здравей мило – изрече Мими, след което се озова в силната прегръдка на нейният любим – нямаш си представа, колко много ми липсваше днес.
– И ти на мен, а като гледам как ме чакаш да се прибера, си мисля че имаш спешна нужда от малко любовни ласки нали?
– Дааа мило – отговори презадоволената сексуално Мими – искам пак да си поиграеш с мен, а след това да излезем на разходка навън.
Ивайло вдигна на ръце Мимито, и я понесе към спалнята им, постави я нежно по гръб на леглото, след което се съблече и влезна в банята да се освежи на бързо.
Докато лежеше и го чакаше да се изкъпе, Мими започна да мисли как да скрие от него факта, че вече не е девствена, и че трима мъже я бяха изчукали днес и напълнили като пуйка със спермата си и най-лошото от всичко бе това, че им бе в ръцете и трябваше да изпълнява желанията им, ако не искаше да и качат клиповете в нета и да стане позор за родителите и всичките и приятели и приятелки да и се подиграват. За начало Мими реши, че му даде да и го вкара мъничко в путето, за да поеме днес поне и члена на мъжа, който обича, и ще се постарае да му даде повече любовни ласки от обикновено, за да изкупи поне малко от натрупаната днес вина.
Ивайло обкрачи Мимито, която кротко го чакаше лежеейки по гръб, а този път не бе помръднала и сантиметър от начина и мястото, където я бе оставил. Целуна сочните и устни, прокара дясната си ръка по стегнатото и младо тяло, като първо погали гърдите и през спортния памучен сутиен,който нямаше подплънки и прекрасно очертаваше перфектната форма на бюста и. Зърната и настръхнаха и изпъкнаха на мига, а Ивайло ги устои и двете с леко засмукване, така през тънката памучна материя, като навлажни със слюнката си материята и те започнаха леко да прозират, след което прокара отново пръстите си по гърдите и, от което 18 годишната Мими настръхна цялата от главата – до петите, а путчицата и плахо се навлажни цялата и на мига леко потече правейки едно мокро петно точно там на дъното на памучните и бели боксерки. Мими се изчерви цялата и притесни, защото до сега не и се бе случвало да се подмокря така, преди годеникът и да си сложи устата там и започне да я лиже. “Дано не заподозре нещо Ивайло, че как да му обясна какво се случи” помисли си Мими, но въртящия се език на Ивайло по стегнатото и коремче бързо я върна към случващото се в момента. Ивайло първо облиза дълбокото и пъпче, след което прокара показалеца на дясната си ръка от пъпа и надолу по памучните и боксерки,които се бяха впили в сладката путчица на Мимито и я подчертаваха и правеха да изглежда още по апетитна за лизане и ебане. Напипвайки нарасващото с всяка секунда петно на дъното на боксерките от стичащите се сокове, Ивайло натисна пръста си бавно и внимателно, и започна да го вкарва с боксерките и в путето на Мимито, която противно на предишните пъти, вместо да стисне ръката му с крака и да го спре, се разкрачи и повдигна дупето си за да го улесни, нещо което направи на мига впечатление на Ивайло.
.Мими, какво става!? Да не би да загубваш вече търпение?-попита я той добавяйки още един пръст в мократа и влажна цепка, след което бавно започна да върти пръстите си, като по този начин макар и влажни, боксерките триеха по един много приятен начин и без това свръх чувствителната путка на малкото Мими, а тя още по-притеснена и възбудена му отговори стенейки “Не спирай мили, обичам те, не спирай!!!”, при което Ивайло захапа горната част на боксерките, извади си пръстите от нея и смъкна с уста боксерките и до доло, след което си постави кураж между обутите и в бели мрежести чорапи стъпала, и започна да си прави чекия чукайки стъпалата на дългите и красиви идеално епилирани крака на Мими, а Мими без да се осети си постави два пръста на дясната ръка върху клиторчето и започна да го търка сладко и леко, като още на десетата секунда започна да се тресе от първи, а след това веднага втори и трети един след друг клиторни оргазъма за няма и минута. Гледайки всичко това на Ивайло му дойде и едвам се спря в последния момент за да не свърши на стъпалата на Ми мито.
-Ох Мими, не знам какво се е променило в теб от завчера, но си страхотна, все още девствена, а щеше да ме накараш да свърша за 1 минута и то на крачетата ти, само като гледам как получи няколко клиторни оргазъма….
-Неее любов моя, не бързай, целуни ме там охххх, моля теее, мммм- изстена сладострастно Мими показвайки му с пръст течащата и путка.Ивайло си постави устата и започна да изсмуква соковете и с устни, след което задвижи езика си по набъбналото и клиторче, а Мими си постави ръката на главата му притискайки я към путката и, за да се трие наболата му брада по путката и докато и смуче и лиже клитора. Ето не мина и половин минута и Мими отново се разтрепери и получи нова поредица от 4-5 клиторни оргазъма за около минута, а Ивайло си насочи кур към зейналоата и мокра розова тясна путка и започна да я търка с главата леко вкарвайки само главата на члена си в мократа течаща путчица на 18 годишната Мими. Мими си сложи двете длани между краката около кура на годеника си, след което обви нежну кура му с пръстите си, за да може да я чука докато опре ръцете и, за да не я дефлорира (да така му даваше досега, за да я запази девствена, и така трябваше да го прави и сега, защото Мими много я беше срам че не е вече девствена за него и страх как ще реагира той, ако разбере какво е правила с шефа си цял месец вече и какво и се случи днес на работа)
-О да Мими, ще те пазя любов моя за първата ни брачна нощ- каза ивайло и започна да чука Мими. Члена му влизаше на около 6см навътее в тясната путчица, а останалата част се триеше в шепите на Мими, която вече се бе научила да му прави страхотна чекия с пръсти и длани докато я чукаше така и да си пази същевременно девствеността. Ивайлоцелуваше Мимито страстно и дълбоко с език в устатаи мачкаше стегнатите и цици, а Мимито така си въртеше пръстите около влизащия и излизащия в путето и член, че оставаше само да направи любимото движение на Ивайло – да разтърка влажни длани около кура му и то ще свърши мощно.
-Хайде Мими, накарай ме да свърша обич моя! Може ли в теб да свърша вътре? – попита отново той, въпреки че знаеше че ще му откаже, но вместо това Мими заджижи дланите си около члена му, и той започна да се празни в путето на малката Мими на мощни порции, Мими получи оргазъм заедно с него и докато се тресеше от прекалено силния вагинален оргазъм, Ивайло бълваше и бълваше сперма препълвайки и путчицата, като след последния залп легна по гръб до Мимито прегръщайки я.
– Лелеееее Мими, това бе страхотно, честно!!!
А останалата без въздух Мими все още потрепваше от стихващите спазми само му отговори:
-Да любов моя, беше невероятно, само ми дай минутка, и ще донеса пепелника и по цигара да пушим….
(следва продължение)

No votes yet.
Please wait...