Историята на Мими и Мими 8част

Автор: BGerotikautor

(груповото ебане на голямата Мими 2)
Мими лежеше по гръб с високо вдигнати над главата и леко настрани ръце, които брюнетката притискаше към земята с коленете си седнала с гръб към лицето на Мимито, леко разкрачена и приклекнала за да може Мими да и лиже путката докато в задника я чукаше поредния космат и дебел турчин. Никой не можеше да издържи повече от 5 минути, след което или се празнеше в задника и, или върху лицето на лижещата путката и Мими. Този също не направи изключение, и едва на третата минута в тясния и топъл задник, и започна да излива дълбоко спермата си, като докато се празнеше я псуваше на турски и налагаше със силни шамари задника и. Изваждайки си бързо умекващия след изпразването член предизвика изливането на неговата и предишните няколко мъже сперма върху изпадналата в абсолютен непукизъм какво правят с нея Мими. Спермата се разля по косата, по очите, та чак и в устата на бедната блондинка, която лижеше путката на помощничката си и поемаше съшевременно поредната порция турска сперма в подутата и протрита от непрекъснато ебане в продължение на няколко часа путка. Мими получи толкова силен оргазъм от болката и щипенето и смесени с удоволствието, което все пак изпитваше , та чак и притъмня пред очите, и точно когато започна да идва в съзнание, и брюнетката започна да уринира върху нищо не подозиращата Мими. Златния дъжд изплакна спермата от лицето на Мимито, но солената урина, която неизбежно влезна в очите и я заслепи и зачерви очите и. Други двама турци заеха местата на предишните, като единствената разлика бе, че сега и двамата ги чукаха в задниците, което до някъде бе облекчение за Мимито, защото вагината и бе така протрита, налята с кръв от възбуда и подпухнала от фистинга и изредилите и се мъже, че само ако някой я погледне, без да я докосва и шеше да я заболи, камо ли да я чука.
Двамата турци чукаха двете жени грубо и без никаква жал, сякаш бяха не жени, хора, а някакви низши същества, които трябва да бъдат унищожени чрез брутален групов секс. Отново залпове сперма в задниците им, придружени с силни шамари и псувни на турски и развален български, след което ги изравиха и двете, сложиха им белезници и закачиха ръцете им между белезниците за една кука, която бе закрепена към въже идващо от тавана. Двете жени бяха лице до лице, с допряни една в друга гърди, и така бяха завързани с въже за талиите, след което всички задоволени вече по няколко пъти от красивите жени, взеха по един от разнообраните модели камшици, и започнаха да ги налагат безмилостно хилейки се на гърчещите се тела и викове.
Камшичните удари не следваха каквато и да е последователност или цел, просто всеки замахваше и стоварваше камшика си където му падне или хрумне и така докато и двете не припаднаха след около 5 минути.
Мими се събуди и отваряйки очи видя познатият и прелез малко преди Маноле, по който автомобила, който я возеше току що премина. Първата и реакция бе да се огледа как е облечена, и дали е чиста.
Виждайки че е чиста и прилично облечена, но с други дрехи, тя осъзна, че всичко това, което за миг си помисли, че е било само сън, тя разбра, че е било истина, а сега я караха на адреса и по лична карта.
Точно на влизане в Маноле, шофьора видя, че пътничката му е будна, след което започна разговор с Мими.
– Добро утро Мария! – изрече той, и като не получи какъвто и да е отговор от замислената блондинка продължи – инструктиран съм да те заведа на адреса ти в Маноле, както и да ти предам да си мълчиш и да стоиш в готовност, защотто скоро ще ти се обадят, за да ти кажат кога и от къде ще те вземат и тн.
– Но аз… Аз… Аз не желая повече да бъда секс играчка на тези разгонени нерези! Ще отида да се оплача в полицията!!!
– Да. Това бе другото, което трябваше да ти предам, цялата оргия, в която участвах и аз е записана с няколко камери от различни ъгли и разстояние, и ако не искаш записите да плъзнат по всички порно сайтове, си дръж езика зад зъбите и си трай. Ясно ли е???
Мълчанието на Мими му даде да разбере, че тя няма какво да възрази и приема нещата такива, каквито са. Стигайки адреса той спря, а Мими излезна запътвайки се прибързано към къщата на родителите и.
(преразказано от видеозаписите, следва продължение)

Rating: 3.67/5. From 3 votes.
Please wait...