Кака Деси

mjmjm

Историята ще бъде описана малко по-подробно, защото според мен детайлите имат значение и е важно да отбелжа, че е мое лично преживяване, т.е. истинска.
В момента съм а на 35 години и успях до момента да събера много приятни спомени с различни сексуални партньорки и винаги съм си падал към дами, който са по-големи на години от мен. Това е така, защото обикновенно са обвързани или дори семейни и нямат желание да създават някакви сериозни отношения, а просто търсят секс, който да засити нагона им. Обикновено те с постоянния си партноьр се притесняват да разкрият по – странните си и извратени понякога фетиши и когато си намерят някой любовник искат да ги осъществят именно с него.
От много години живея в дома, в който живея и днес. Та съседа се ожени за една мацка, която е с около седем – осем години по – голяма от мен. Да я наречем “кака” Деси. Та до преди няколко месеца кака Деси никога не ми е правила впечатление, в смисъл сексуално впечатление. Тя е висока около 160 см. не повече от 55-60 кг. и е бивша гимнастичка, миньонче, с тъмно кестенява коса, която е дълга до рамото. Има много неьно излъчване и разкошно малко дупе. Много често се засичаме пред блока и говорим за всякакви теми, обсъждаме ежедневието, помагаме си в различни битови ситуации и т.н., но никога не бях вкарвал някаква сексуалност, флирт или нещо подобно до скоро.
Преди няколко месеца отново се засякохме с кака Деси пред входните врати, но този път тя бе облечена с един бял клин, който бе описал идеално извивките на нейното тяло, включително се бе впил леко между крачетата й. Аз съм човек, на който много детайли му правят впечатление и забелязах как по клина се описваха леко набъбналите й срамни устни. Естествено, че съм възпитан и съобразителен и веднага отметна поглед по-нагоре, за да не изглежда, че се вторачвам в интимната област( все пак сме съседи и добри приятели ). След като за секунди видях очертаната сливка на кака Деси поместих погледа си нагоре, а тя бе с много къса бяла тениска, която беше плътно прилепнала и очертаваше малките й гърди. Кака Деси беше майка на две деца, но изглеждаше като 20 годиша. Гърдите й бяха малки, може би спокойно биха се събрали в една чаша за Мартини, но имаха страхотни набъбнали зърна, които сякаш искаха да разпорят тясната тениска и да се покажат.
До този момент никога не бях оглеждал съседката, никога не бях вкарвал някаква сексулана помисъл за нея, но след кат я видях с този прилепнал лъскав бял клин и късата прилепнала тениска се възбудих на момента. Държа да отбележа, че не ми липсва нито сексуален опит, нито секс, тъй като имам годеница от няколко години и умея да се въздържам, но в конкретния случай беше като химия. Просто пенисът ми щръкна, като на някой пубер, а аз бях с къси гащета и усетих как ако не предприема някакво действия ще седя със щръкнали гащи пред съседката.
Реших да я заговоря, за да имам възможност да я огледам още, но тя бързаше да се прибере и не усях да се полюбувам на щръкналите й цицки.
От този момент кака Деси започна да ми се върти из главата и то само в някакви брутални сексуални фантазии. За съжаление разбирате, че общо взето освен съседи сме и семейни приятели и понякога дори си ходим на гости. Мъжът на кака Деси ми е преди всичко приятел и с него често си помагаме и т.н. Много нелепо да искаш да чукаш жената на някой приятел, който живее в съседния апартамент. Бях решил, че не трябва да се надявам, че някога моите фантазии с нея ще бъдат реалност, а и здравия разум някак си не ми позволяваше да приема, че мога да чукам като животно.
Няколко дни след случката с клинчето и прилепналата блузка отново се засякохме с кака Деси и заедно се качихме в асансьора. Той е от малките стари асансьори, които ги има в почти всеки жилищен блок. Натикахме се ние и аз я заговорих, но този път силно се надявах да имам възможност да пофлиртувам с нея, защото много ме привличаше. Аз имам някакъв странен фетиш към коси, харесвам хубави чусти коси и много ме възбужда когато те на опашка или на някакъв небрежен кок отгоре. Кака Деси беше точно така с една небрежна опашка отгоре, а косата й беше много чиста, сещате се, че това още повече ме настърви. Реших, че трябва да й направя някакъв комплимент, защото всяка жена харесва да й правят, а и това някак си сваля рутината. Казах й че много ми харесва как мирише и че парфюмът й е “жесток”. Тя леко се смути, но после се усмихна чаровно и ме погледна с палавите си очи, които някак заиграха. Реших, че не трябва да спирам и й казах, че косата й е много готина и някак секси. Тя отново се усмихна и видях, че се обърка защото не е очаквала от мен да я определям като секси. Реших да спра… за да не пресоля манджата.
Считах, че съм направил някаква крачка, защото си позволих да я нарека секси.
След няколко дни изненадващо получих съобщение от нея в месинджър. Отворих го, а съобщението беше някакво клипче. На клипчето една медицинска сестра поставяше инжекция на един мъж и след като му я сложи на мъжът му щръкват гащите. Викам си “опа, тука какво става”. Това ме мотивира много, но реших да отговоря с нещо лежерно.
Така аз при всеки удобен момент търсех контакт с кака Деси и то да сме само двамата, за да мога да й правя комплимент, да подхвърлям някакви леки закачки и т.н., все пак тя имаше съпруг и две деца, а аз годеница и живеехме на 70 см. едни от други.
Един ден реших да изляза пред блока и да пия кафе на пейката, тъй като беше горещ летен ден, а пред блока имаше хубава прохладна сянка. Седнах и започнах да си цъкам на телефона. В един омент кака Деси се появи от някъде с два чувала, които суркаше по земята, защото не можеше да ги вдигне. Предложих да помогна, а тя веднага се съгласи. Оказа се, че трябва да ги остави в мазата.
Тръгнахме надолу към мазите на блока, като кака Деси вървеше пред мен, усещах лек полах на парфюма й, който беше с много плътен аромат, но някак си свеж. Беше с някакви къси панталонки, които се впиваха в дупето й, а то бе с формата на праскова и забелязвах как леко се поклаща докато върви. Беше си вързала косата на някакво небрежно “кукуриго” отгоре и по този начин се виждаше нежната й шия. Докато вървяхме през главата ми минавах идеии как ще й сваля малките гащи и ще я оближа от горе до долу, а след това ще е чукам като за последно.
Стигнахме пред вратата на мазата, но бравата заяждаше и не искаше да се отключи. Реших да помогна на кака Деси, като застанах зад нея, тъй като беше тясно и започнах да развъртам ключа, тогава врата се отключи и се отвори назад към нас, при което тя се натисна отгоре ми с дупето си. Аз бях леко възбуден и усетих как мекото й дупе обгърна члена ми. Кака Деси усети това и някак си замръзна за няколко секунди. След това ми обясни, че двата чувала с някакви провизии трябва да се поставят на горния рафт и щяла да ми помогне, защото много тежът. Натикахме се в малката тясна маза заедно с единия чувал и докато се борим да го качим на гормия раф неволно няколко пъти телата ни се отъркваха едно в друго. Аз вече бях готов, толкова много се възбудих все едно ще бъда за пръв път с жена. Кака Деси усети това и докато качваме втория чувал ми каза, че много обичала твърди и здрави мъже и се усмихна палаво. Аз бях на ръба да си забия езика в устата й, но разума и житейската логика ме спираха.
Когато качихме и втория чувал аз вече бях много надървен и хуя ми опъваше шортите ми. Как Деси погледна на долу и направи знак с лицето си “какво е това” и се сумихна, а аз й отговорих, че след като такава хубава жена се е търкала в мен някакво какво друго да стане. Тя внезапно порегна ръката си и ме хвана за пениса, като ме гледаше право в очите с една лека усмивка на лицето. Намирахме се в една малка маза, която може би беше 5 кв.м. и нямаше много къде да се дърпаме един от друг. Хванах я за връта, доближих главата й до моята и си напъхах езика в усатат й. Тя беше шокирана от острата ми атака и започна леко да се опитва да мънка, но аз не давах възможност. Придърпах я до себе си, така че хуя ми да се сплеска между телата ни. Докато я целувам я сграбчих за дупето, което беше съвършено по форма и меко като силикон, точно каквото обичам. Опитах се да бръкна в гащите на кака Деси, но тя ми дърпаше ръката и не искаше да достигна до заветната цел. Както се целувахме и се натискахме тя ме избута назад. Бях толкова възбуден и шокиран от това което се случва, че главата ми беше замаяна. Кака Деси с един замах ми свали шортите, а аз отдолу бях без бельо, защото имаха бандаж, а и беше август месец и беше много горещо. Пенисът ми щръкна пред нея, а тя се усмихна и го сграбчи, докато се усетя тя беше клекнала пред мен и го беше налапала. Пенисът ми е с нормален размер около 17-18 см., а тя го помаше целия дълбоко в гърлото си. Изпитвах невероятно удоволствие от това да усещам езика й как обгръща члена ми постепенно гърлото й го стяга. В един момент осъзнах, че съседката ми прави невероятно свирка и то дълбоко гърло. Толкова бях възбуден, че коленете не ме държаха, което не ми се бе случвало до сега. Имах чувството, че ще припадна от възбуда. Цялата тази ситуация – съседката, която познавам от години, в мазата на блока и тя е на колене пред мен и ми олигавя члена … беше като филм. Малко след това се окопитих и дойдох на себе си. Реших да й покажа, че ми харесва да съм доминантен в секса и я сграбчих за косата, така че да мога да контролирам движението на главата й. Притиснах я силно към себе си, така че пенисът ми да влезе целия в устата й, като задържах без да я пускам, усетих как започва да се задавя и я освободих, а от устата й потекоха лиги. Гледката беше брутална, целия пенис олигавен и от него се стичаха лиги.
Исках и аз да покажа на кака Деси какво умея. Издърпах я за косата, така че да се изправи, а тя беше леко зачервена и цялата в лиги, това ме възбуди още повече. Оитах се да й сваля гащичките, но тя се дърпаше и отказваше. Казах й че искам да я олигавя и аз, а тя ми обясни, че не се е подмила и се притеснява. Казах й че няма как да не я оближа, а тя ме погледа ококорено и остана в лек шок. В крайна сметка й свалих гащите и пред мен се показа разкошната й путка. Имаше прическа, която много ми хареса. Окосмяването беше под формата на триъгълник, който завършваше точно над клиторчето й. Подпрях я назад на един стелаж и се намърдах между краката й. Когато леко разтворих с пръсти срамните й устни от вътре излезе прозрачен лепкав сок, явно се беше възбудила докато ми духа. Без да мисля много си напъхах езика между устните й и усетих вкуса на сокчето, което излизаше отвътре. Той беше леко солен и с много гъста консистенция. Започнах да я чукам с език, пъхах го на вътре колкото мога, а след това го изваждах, въртях го вътре в нея, а тя започна да трепери от удоволствие. В един момент хвана главата ми с двете си ръце и ме избута силно и категорично назад. Аз се опитах да рзбера какво се случва и дали не съм направил нещо грешно, а тя леко потреперваше и ми каза да спра. След леко дърпане аз отново бях между краката й, но този път реших да ближа клиторчето, което някак срамежливо се подаваше. Започнах да го облизвам и да го засмуквам леко, а кака Деси се тресеше. В един момент ми каза да си вкарам пръса в нея и да я чукам. Аз вкарах един пръст, а усещането бе толкова приятно, влажно, топло и меко, усещането беше все едно си пъхаш пръста в купа с топло кадифено картофено пюре. Тя започна да се тесе още повече и след около минутка простена “свършвам” и от вагината и се изтреля тънка струйка прозрачна течност, която нямаше вкус и мирис и докато се усетя цялото ми лице бе опръскано. Аз бях силно шокиран, защото не очаквах, никога до сега не съм бил с жена която свършва по този начин и само съм гледал в порнофилмите подобно нещо.
Кака Деси седеше над мен, прехапала устни, зачервена, рошава и втренчена в мен, а аз бях пред нея на колене и цялото ми лице беше мокро. Тя ми се извини и видях, че много се притесни. Обясних й че това ми е харесало и няма за какво се извинява.
Поисках да я чукам, а тя ме попита дали имам презарватив. От къде да имам презерватив, като съм изляза да си изпия кафето пред блока по къси шорти. Отговорих й, че нямам, а тя заяви категорично, че няма да ми позволи да я чукам без презерватив. Тогава тя ми каза да се изправя и че иска да вкуси спермата ми.
Аз бях толкова надървен, че имах чувството, че пенисът ми ще експлоадира всеки момент. Тя клекна пред мен и започна отново да ми го лапа, като го поемаше целия чак до гърлото. Помолих я да ми оближе топките, защото това много ме възбужда, а тя без чака изкара езика си и ги облиза от долу нагоре. Усещах мокрия й език как се върти около топките ми и пенисът ми започна да пулсира, щях да свърша на момента, но се стисках, защото не исках тази игра да приключи. Докато си стисках силно пениса с ръка кака Деси повдигна топките ми и започна да ме облизва между ануса и топките. Това буквално ме изкара от равновесие, много ми хареса. Тя натискаше глава си и напъхваше езика си между краката ми, а аз усещах как косата й гали топките ми. В един моент тя ме бутна назад, а аз не можах да разбера какво се случи. Тогава ме накара да се завъртя с гръб към нея и аз веднага разбрах, че иска да ми оближе дупето. След като се завъртях усетих как палавия език на какак Деси влезе между бузките на дупето ми, усетих как езика й натиска ануса ми. Това беше върха на сладоледа и аз усетих как не мога да се сдържа повече. Попитах я къде иска да свърша, а тя каза на гърдите, обърнах тя вдигна блузката си, а аз се изпразних върху нея като кон, все едно не бях свършвал един месец. Явно от силната възбуда успях да и изцапам гърдите, корема и част от лицето.
Пооправихме се малко, а тя ми каза да изчакам първо тя да излезе, а аз 5 мин след нея, за да не изглежда подозрително.
Попитах я дали иска някой път отново да си поиграем, а тя ми се усмихна и ми каза да започна да си нося презервативи.
От тогава до сега винаги имам презервативи у дома, в колата и дори в мазата, но все още не е сме попадали в удобна ситуация, за да се изчукаме. Не съм вярвал, че тази кака Деси някога ще бъде интимна с мен, а още по-малко съм очаквал тя да е такава перверзна мръсница.
И така, почти се изчукахме със съседката и нямам търпение да усетя какво е да е надупена пред мен и да я чукам докато й пляскам сладкото меко дупе.

Rating: 3.62/5. From 13 votes.
Please wait...