Какво се случи на милата ми съпруга Сашка

С Александра сме женени от няколко години и сексуалният ни живот е добър, но не и прекрасен. Саша, както обичам да й казвам, е много резервирана и сдържана в леглото. Само на няколко пъти съм успявал да я накарам да се отпусне истински и да му изтърве края. Тя обикновено говореше за секс с мен, слушаше за фантазиите ми и дори ми помагаше с тях понякога, когато искаше. Напоследък бях малко затрупан с работа и усещах, че й се иска да направим един хубав, старомоден секс. Аз, като добър и съвестен съпруг, нямаше да я оставя незадоволена и започнах да привеждам в действие един интересен план. Разказвах й за една от фантазиите си- да я видя как се чука с група мъже, докато ги гледам. Винаги ми се е искало да чукам жена, след като е правила секс с някой друг… сигурно някъде дълбоко в мен се крие нещо би-сексуално. Продължих да споделям тази моя фантазия с нея, но само когато беше много възбудена, защото не исках да я изплаша. Отне ми около три месеца подготовка, докато най-накрая успея да я накарам да ми отговори нещо за тази моя фантазия, но дори и тогава тя ми каза, че това ще си остане само мечта. Случи се така, че ме изпратиха в дълга командировка. След като трите седмици минаха реших, че е време да действам. Бях се грижил за малкия редовно, биейки чекии всекидневно, но спрях да го правя около седмица преди да се прибера. Исках да имам много сперма за нея, когато дойдеше момента. Когато се прибрах вкъщи жена ми буквално ми разкъса дрехите от желание. Всичко вървеше по плана ми и направо наводних путката й със сперма. След като свърших, не се претърколих и не я оставих на мира, както обикновено правя, а се смъкнах надолу, изблизах всичката сперма и я целунах по устните, така както си бях облян в моята сперма. Тя направо подивя, казвайки ми, че това много я е възбудило и, че иска още. Чукахме се отново и аз отново я облизах. Докато лежахме един до друг й казах, че искам да й направя същото след като някой друг я е ебал. Тя реши, че отново й разказвам онази моя фантазия, но аз я уверих, че искам наистина да го направя. След като тя не каза нищо реших, че няма да успея, но тя ме попита как можело да стане това. Разказах й за моите планове и тя почти веднага се съгласи да опитаме.

Седмицата след този разговор беше цяло мъчение за мен. Жена ми се разхождаше гола из вкъщи, търкаше се по путенцето пред мен, но не ми позволяваше да я докосна. Един път ме хвана да си бия чекия, но ми каза да не се празня или нямало да го направим. За да ми е още по-гадно, тя клекна пред мен и ми духа, но когато усети, че ще се изпразня, стана и ме предизвика да се довърша. Топките ме боляха ужасно, но не исках да прецакам всичко, прекалено дълго си бях фантазирал за това и бях планирал.

Събота вечер най-накрая дойде и ние започнахме да се приготвяме. Тя се изкъпа и отдели специално внимание на путенцето си, за да го направи супер гладко. Облеклото й за вечерта щеше да бъде къса пола и стегната блузка. Нямаше да носи нито сутиен, нито бикини, защото щяха само да й пречат. Блузката й беше полупрозрачна и ясно се виждаха розовите й, големи зърна. Тя винаги се беше шегувала с мен, че иска да си сложи обеци на зърната, но още не го беше направила. Тази вечер беше сложила две халкички на зърната си и това ги поддържаше постоянно твърди. Това само щеше да привлича погледите на хората към големи гърди на Александра. Май е време да ви опиша жена си. Тя е естествено червенокоса и да знаете, че това, което казват за червенокоските е вярно. Червена коса, огън в леглото. Характера й също подхожда на червената й коса. Очите й са изумрудено зелени, а усмивката й е пленително-чаровна. Има тънък кръст и стегнато, кръгло дупе, което пасва идеално в големите ми ръце. Винаги съм си мислел, че съм най-големият късметлия да случа с такава жена. Саша завърши облеклото си за дена с 10 сантиметрови токчета, които само караха дупето й да изглежда още по-примамливо. Аз си обух широк панталон и риза. Тя беше готова за тръгване, но й казах, че има още нещо. Взех едно малко вибриращо яйце от набора ни със секс играчки и след като го намазах с малко вазелин го пъхнах в дупето й. След това вкарах и връвта с аналните топчета. Бяхме открили, че яйцето кара топчетата да се движат и това й доставя огромно удоволствие, както на нея, така и на мен… ако аз бях този, който я обладава, разбира се. А, да. Забравих да кажа, че яйцето беше с дистанционно управление, което остана в мен и щеше да я държи в сексуално напрежение през цялото време.

Качихме се в колата и отидохме в един от големите съседни градове, където имаше хубав стриптийз клуб, където танцуваха и мъже и жени. Това не беше някое пропаднало заведение, а хубаво и изтупано място, където не ходеха пропаднали типове. Планът беше, тя да влезе след мен, след като си избера място и да се правя, че не сме заедно. Бях се свързал със собственика и бях споделил с него, какво точно искам да направя. Той ми беше казал, че не може да позволи някой да прави секс в заведението му, но знаел мотел наблизо, който щял да свърши идеална работа. Също така ми каза, че може да запознае някои от служителите си и клиентите си с желанието ми.

Още щом влязох отидох при собственика и си избрах място на бара, от което можех да видя всичко, което ставаше на сцената, а и мястото където Саша трябваше да отиде да седне. Когато тя влезе в заведението имах чувството, че веднага ще оцапам панталоните си. Още преди да е направил и 10 крачки в заведението трима различни мъже й се представиха. Изглежда новината се беше разнесла и знаех, че тя ще ме обича още повече след тази нощ.

Саша намери място на бара и погледна към мен. Един от мъжете, които я бяха посрещнали отиде при нея и й купи питие, докато тя флиртуваше с него. Можех да разбера, че той се възбужда от нея по подутината в панталоните му. Мъжът постоянно се опитваше да си го намести, но изглежда не можа да се прикрие достатъчно добре, защото Саша се пресегна и му го намести. Мъжът направо се побърка от кеф. Няколко минути по-късно тя го хвана за ръката и го отведе до колата ни. По-късно научих, че мъжът имал голям хуй, и че тя му беше духала и го беше поела чак в гърлото си, докато били още на паркинга.
Когато се върнаха мъжът отиде право при приятелите си и можех да предположа, по оживените ръкомахания, че им разказва за уменията на Саша да го поема дълбоко. Тя имаше онази уникална способност да не се дави, когато духа и можеше да поеме целият ми хуй. Бях гледал в огледало, докато ми духа и бях видял, как гърлото й се издува много, когато го прави. Един път се бях пошегувал с нея, дали не е работила като гълтачка на мечове в цирка, а тя ми беше отговорила, че открила това си умение още в гимназията.

Саша беше на бара само няколко минути, когато друг мъж се присъедини към нея. Той беше огромен на ръст и това я плени. Когато видях, как хваща ръката му и я пъха под полата си за да му покаже, че е без бельо и колко е гладка, реших че е момента да се присъединя към нея. Отидох при тях и попитах мъжа, дали му харесва колко е гладка путката на жена ми. Изглежда това го притесни, но аз го успокоих с думите, че всичко е наред и му разказах за плана си. Той каза, че някой му бил казал за готината мацка, която искала да бъде чукана здраво цяла нощ. Направи знак на приятелите си да дойдат при нас и скоро Саша и аз бяхме заобиколени от 12 мъже. Тогава при нас дойде собственика и ни предупреди, че полицията също била разбрала за нашата малка игра. Помоли ни да изчезваме преди да сме му създали неприятности. Преди да тръгнем, той ни каза, че някои от служителите му също искали да участват и щели да се присъединят към нас по-късно. Изпихме по едно и излязохме от заведението. Мотелът беше само на 5 минути пеша. Саша не спря да се разголва на мъжете около нас през целият път, докато аз натисках копчето на дистанционното за яйцето в дупето й.

Апартамента, който бях избрал, беше най-големият в мотела и имаше голямо двойно легло и джакузи. Когато влязохме вътре, казах на мъжете да изчакат при басейна, докато жена ми се приготви. Тя бързо се съблече и ме целуна страстно, казвайки ми колко много ме обича. Отговорих й, че моите благодарности ще получи по-късно. Отидох при мъжете и им казах, че Саша е готова на всичко, но ще има кодова дума за спиране- ако кажеше “картоф” по някое време през нощта, те трябваше да спрат веднага. Саша така и не използва кодовата дума.

Мъжете влязоха и им казах да се съблекат. Хуйовете им стърчаха гордо и наперо. Избрах този с най-малкия да е първи, защото исках да свърши по-бързо и да се махне. Той се качи при Саша на леглото и започна да я ближе. Това, което му липсваше в размера, докарваше от умения с езика. Сигурен съм, че с този език можеше да оближе и веждите си. Саша обичаше френската и извика на някой да си го вкара в устата, защото не било често само да взема, а искала и да дава. Следващият мъж отиде при нея и тя му го налапа целия. Гледах как се мята по леглото, а после изпъна един пръст и го ръгна в дупето на този, който я чукаше в гърлото. С другата си ръка тя придърпа мъжа, който я ближеше и го накара да и го вкара. Той не издържа дълго и след няколко тласъка се изпразни в нея, но беше заменен бързо от друг мъж. Други двама мъже застана х до нея и тя ги пое в ръце и започна да им бие чекии. Обслужваше четири хуя едновременно, но това нямаше да е кулминацията на нощта. След като четирима мъже се бяха изпразнили в путката й, следващият мъж разтърка хуя си в цепката на дупето й. Той забеляза конеца на топчетата й ги изтръгна от дупето й. Четирите топчета излязоха с пльокане, а Саша изкрещя. Идеше ми да удуша идиота, защото си помислих, че жена ми ще извика кодовата дума и всичко ще приключи. Вместо това, тя извика на мъжа да й го вкара отзад, сега когато топчетата ги нямаше. Той веднага й го вкара, но мисля, че хуят му дори не докосваше стените на ануса й. Саша му се набиваше с всичка сила, а той я блъскаше в отговор.

Тогава си спомних, че яйцето е още вътре. Големият хуй на мъжа пореше ануса й с всеки тласък. Не знам, дали можеше да го усети, докато я чука, но със сигурно го усети, когато го включих. Извика, че това е най-готиното нещо, което е усещал. Саша едва не ухапа мъжа на когото духаше, но успя да се сдържи. Друг ебач се мушна под нея и тя се намести на надървеният му хуй. Мъжете я смъкнаха от леглото и един от тях си намести хуя между големите й гърди и започна да си бие чекия с тях. Не му трябваше смазка, защото те целите бяха покрити със сперма. Беше много шантава гледка, да видя как този, който я чукаше в путката, беше заровил главата си между краката на този, който чукаше циците й. Сега определено жена ми беше във вихъра на купона. Имаше хуй в дупето, друг в путката, един между циците, други два в ръцете и вярвате или не два хуя в устата. Това правеше общо седем хуя едновременно! Знам, че математиката не лъже и по сметките ми отдавна бяхме минали 12 мъже, но не бях забелязал кога много други се бяха присъединили към нас. Саша ме извика и ме помоли да забавим малко нещата, защото почнала да се уморява.

Всеки един мина по един или по два пъти, а някои дори казаха, че са успели да се изпразнят три пъти. Към края, някои от мъжете казаха, че не искат да я чукат повече, защото имало прекалено много сперма от другите мъже. Саша беше буквално покрита от плътен слой сперма по цялото тяло. Косата на челото й беше сплъстена и тя трябваше постоянно да бърше спермата от очите си за да може да гледа, но не я хвърляше настрани, а лакомо облизваше пръстите си. Предупредих я, да не се чисти прекалено много. Цялата стая ухаеше на сперма, а чаршафите бяха направо подгизнали и лепнеха.

След като и последният мъж се изпразни и си тръгна разбрах, че е дошло моето време. Започнах да я почиствам с език от лицето. Обожавах вкуса на сперма, но не си мислете че съм обратен. Проправих пътя си надолу по тялото, изсмуквайки дори пъпчето й. Когато наближих слабините й, видях голяма локва на леглото, а от путката й се стичаше още много сперма. Изблизах я и я почистих много внимателно. Тя беше много чувствителна, дори ми се струва я болеше от докосването ми. След като я изчистих, тя застана до леглото и ми позволи да изпия всичко, което можеше да изтече от нея. След това я положих на леглото и я любих нежно и внимателно. Беше толкова мило и страстно. Когато и двамата свършихме, тя ми позволи отново да я оближа и да я почистя. Сигурно съм изпил цял литър сперма онази вечер, както и тя.

Наложи се да спим в другата стая на дивана, защото целите чаршафи бяха прекалено мокри. На другата сутрин си тръгнахме за вкъщи, а Саша беше много мълчалива. Предположих, че е просто много уморена и претрита. Когато се прибрахме, тя ме целуна преди да влезе във ваната. Видът на подутите й, зачервени срамни устни направо ме подлуди и трябваше отново да я имам. Тя ми каза да бъда нежен, защото била много чувствителна. Казах й, че не бих могъл и направо я разглобих от чукане. Мисълта за всички онези мъже ме побъркваше от възбуда…

Rating: 3.86/5. From 7 votes.
Please wait...