Как бях изнудвана 2 – край

Той помаха на едно такси и се качихме. Както си пътувахме той повдигна роклята ми и напълно разкри катеричката ми. Мисля, че чак шофьора можеше да я види. Той даже нагласи огледалото за да вижда по-добре.Беше дебел и мръсен таксиджия…

Киро каза:
-Не мога да пропусна третата цепка. Разтвори крака.
-Моля, те! Моо..
-Сега-изкрещя той и аз разтворих краката си малко. Сложи колена на предната седалка- той ги разтвори до край.- Сега си поиграй!
-Какво?! Сега!
Пресегнах се и започнах да си играя. Шофьорът не отлепяше поглед от огледалото. Правих това за около 5 минути, когато стигнахме. Излязохме и чух Киро да казва на шофьора, че се надява, че е харесал пътуването. Шофьорът каза, че му е харесало и попита Киро дали да дойде да ни прибере по-късно. Киро му каза да дойде след около пет часа и таксито потегли. Стояхме пред някакъв клуб,който не бях виждала преди. Беше просторен, претъпкан и почти тъмен. Отидохме до бара и седнахме на една маса.
-Ще ти взема нещо за пиене-каза той
Реших, че ще ми помогне да се отпусна. Изпих го почти на един дъх. Поръча ми второ. И него изпих набързо.
Виждаш ли онези мъже на онази маса?
-Да.
-Зяпат те откакто сме влезли. Мисля да им дам малък аванс.-като каза това започна да ми придърпва роклята сантиметър по сантиметър почти до катеричката ми. Всички ме гледаха. Тогава той сложи ръка на катеричката ми и остана така докато другите зяпаха. Не след дълго вкара пръста си и започна да си играе. Опитах да избутам ръката му.
-Как смееш! Колко пъти да ти казвам, че ще правиш всичко, което поискам. Ти си мой роб!
Той отново ми показа една снимка. Беше просто ужасно. Той седеше на един стол. Зад раменете му стояха двама от приятелите му. Те всички бяха облечени. Обаче, аз бях чисто гола. Бях надолу с главата с лице към краката на стола. Всеки от приятелите му държеше по един от краката ми високо във въздуха. Катерицата ми беше напъхана в лицето му и той ме лижеше. Най-лошото беше, че ясно се виждаше как се изтласквам в лицето му, за да напъхам езика му по-дълбоко в мен.
-Радостина, омръзна ми да се разправям с теб. Просто ще трябва да те накажа.
Той стана и отиде до масата, където седяха онези мъже и им подаде снимката. Те изпищяха, засвиркаха и започнаха да правят груби забележки. Беше толкова неловко, че едва не се разплаках. Той се върна
– Това беше последното ми предупреждение. Другият път когато не направиш каквото ти кажа ще те накажа. Сега ставай!
Станах.
-Отиди до онази маса.
Бавно отидох, но очите ми бяха затворени. Не можех да понеса да ги гледам.
-Спри!-каза той. Един от мъжете на масата проговори.
-К’во ше каеш да изпапкам котето ти точно сега. Можем да пробваме като на снимката.
Друг каза , че искал да ме чука отзад. Киро каза:
-Съжалявам, момчета, трябва да вървим вие погледайте.
След което напъха пръст през цепката на роклята направо в ануса ми.
-Така я водя насам, натам.
Като каза това натика пръста си по-дълбоко докато тръгнах. Мъжете от масата почти закрещяха докато ние се отдалечавахме.
-Отиваме на дансинга, бонбонче. Ще следваш командите на пръста ми. Ако мръдне на ляво, тръгваш на ляво, и обратно. Ако го издърпам малко – спираш. Ако размърдам навън навътре просто стоиш и се наслаждаваш.
-Мразя те!- извиках.
-Много лошо, защото аз те притежавам и ще се възползвам от това си право и това великолепно тяло както си искам. Ти можеш да ме мразиш или да се наслаждаваш. Избора е твой, но аз ще те обладавам както, когато и където пожелая. Само това има значение.
Дансинга беше претъпкан. Киро ме накара да отида с него. Започнахме да танцуваме, а той продължаваше да повдига роклята ми отпред и отзад като излагаше на показ части от тялото ми. От време на време пъхаше ръка през цепките, които беше направил с бръснарското ножче, пъхаше пръстите си където се сетеше. Аз започнах да се чувствам замаяна. Всъщност тялото ми отреагирваше на случващото се като започваше да изпитва удоволствие. Въпреки, че това ме отвращаваше започнах да се възбуждам. Слязохме от дансинга и се спряхме до парапета, който го обграждаше.
-Подпри се, сякаш си почиваш.
Подчиних се. Почувствах ръцете му под роклята си.Докосна катеричката ми отзад и вкара пръста си в мен. Докато си играеше, аз започнах да се подмокрям. “Какво не ми е наред? Този кретен съвсем старателно ме унижава а аз се възбуждам? Защо?” Още веднъж тялото ми започна да се държи сякаш имаше свой собствен разум. Въпреки силното чувство на омраза и отвращение, което изпитвах,то продължи да отреагирва все повече на това, което му правеха. Той неочаквано извади пръстите си.
-Стой мирно и си затвори очите
Направих каквото ми каза. Почувствах, че ръцете му повдигат роклята ми до дупето ми. Почувствах как пенисът му прониква в мен. Когато достигна до край започна да се движи напред назад. Все още не смеех да отворя очи. Бях сигурна, че хората виждаха какво става, но не ми пукаше! Исках само да продължи да ме пронизва с члена си.
-Отвори очи!-чух го да казва. Гласът му идваше от лявата ми страна, и въпреки това той все още беше отзад и ме чукаше. Отворих очи и погледнах наляво. Киро стоеше отстрани и се смееше. Ужасих се! Погледнах назад. Там стоеше един напълно непознат и ме чукаше. Опитах се да се изправя, но няколко ръце ме натиснаха надолу. Усетих, че роклята ми се вдига до кръста и над гърдите ми. Сега беше само на врата ми. Не виждах нищо. Някой започна да смуче гърдите ми. Тялото ми гореше. Зaпочнах да въртя бясно. Не знам защо правех това, но не ми пукаше. Сега роклята ми беше изцяло свалена.

Имаше групи хора на дансинга и покрай парапета, навсякъде около мен. Всички се веселяха. Някой изнесе един стол на дансинга. Един от мъжете се качи върху него и напъха пениса си в устата ми.

През цялото време докато ме чукаха, имаше по двама да смучат гърдите ми. Видях и мъже, които се самозадоволяваха от двете ми страни. Толкова силно се възбудих! Тялото ми беше изяло извън контрол. Усетих спрема в себе си, по цялото ми тяло и в устата ми. Нови пениси замениха предишните. Това се случи отново и отново. Не можех да се наситя. По някое време и едно момиче се покачи на стола и пъхна катерицата си в муцуната ми. Толкова бях възбудена, че започнах диво да я осмуквам. “Какво правя? Лижа друга жена? Мъже ме чукат и мастурбират по цялото ми тяло. Много хора гледат и подхвърлят вулгарности. Това е напълно отвратително и отблъскващо. Но аз съм толкова възбудена, че не е за вярване!” Нищо не е от значение освен невероятното удоволствие, което изпитвах.
-Здрасти! Помниш ли ме?
Повдигнах глава и видях един от мъжете, от масата.
-Помниш ли какво ти казах? Искам да чукам страхотния ти задник. Е, Точно сега ще го направя.
При което той мина зад мен. Дори и при най-силната си възбуда изпитах страх . Опитах да протестирам, но отново твърде много ръце ме натиснаха надолу. Усетих пениса му на входа на ануса си и опитах да се измъкна. Толкова здраво ме бяха хванали, че не можех да помръдна. Изпитах болка от движенето навътре навън. Постепенно болката се превърна в удоволствие. Чух се как стена и почувствах как тялото ми отреагирва бясно.
-Наистина й харесва. –чух го да вика- Този готин секси модел наистина обича да бъде обладавана от непознати на обществени места и го иска отзад. Чукайте я здраво.Накарайте я да моли за това. –Всички завикаха:
-Моли ни, кучко!
Аз не отговорих и той спря.
-Моля те давай, още!
-Моли за това, Моли ме да те чукам отзад!
-Моля те чукай ме отзад, умолявам те! Моля!
Кажи ми, че искаш да напъхам члена си дълбоко в дупето ти!
-Моля те, напъхай члена си дълбоко в дупето ми.
Тълпата се оживи повече. Той отново започна. Чувството беше невероятно. Сякаш поне 20 мъже ме бяха обладали само в една от дупките ми. Може би съм изсмукала поне още толкова пениса и клитори. Една част от мен беше отвратена и смутена. Останалата част беше в друг свят. Свят на чисто удоволствие без угризения и отговорности. Беше като някакъв животински инстинкт. Едната част от мен беше изцяло под контрол. Колкото повече се отвращаваше едната част, толкова повече се възбуждаше другата. Аз бях роб на самата себе си. Гласът на Киро ме извади от размислите ми.
-Смятам, че за сега ти е достатъчно. Не искам да те изтощавам. Освен това мисля, че взе твърде много да се забавляваш. Да тръгваме.
Последните двама свършиха върху ми и аз се облякох. Излязохме навън. Отвън чакаше едно такси. Същият шофьор. Качихме се и той тръгна.
-Забавлявахте ли се?
Киро отговори:
-Да доста готино беше, но още не сме приключили. Имаме още време за малко развлечение. Нали, така бонбонче?
– Да, Киро, както кажеш!
Все още бях доста възбудена. Тялото ми жадуваше за още. Киро извади друга снимка и ми я показа. Още една от снимките в ресторанта. Пак бях гола и лежах по лице върху една маса. Под стомаха ми имаше голяма възглавница, която повдигаше задника ми високо. Имах превръзка на очите и бях завързана за масата с белезници. Един мъж върху мен ме чукаше отзад. Той опъваше косата ми и ме яздеше като кон. Друг беше сложил пениса си в устата ми. Навсякъде около масата имаше голи мъже.
– Кажи ми как се чувстваше тогава?
-Ами, спомням си, че бях объркана и отвратена както тази нощ. Напълно непознати ме обладаваха на обществено място по груби начини. Мразех го, но ми хареса. Исках да свърши и в същото време да продължи.
– А сега как се чувстваш?
– По същия начин. Отвратена и много възбудена.
Стигнахме до апартамента ми и Киро каза на шофьора да паркира близо до входа. Когато спряхме той показа на шофьора снимката. Онзи пощуря.
– Тя е мой роб и ще направи каквото й кажа. Радостина, качи се отпред на седалката и застани на колене с лице към мен.
Подчиних се.
-Сега се облегни.- Отново изпълних.- Е, бакшиш, ще ти платя и даже бакшиш ще ти оставя сега. Бонбонче повдигни си роклята.
Направих го. Сега бях коленичила на предната седалка с тяло облегнато на облегалката и задника ми беше изцяло на показ.
– Хайде! Стани и я чукай! На нея много й харесва в дупето, но както искаш.
При тези думи шофьора застана зад мен и напъха пениса си в дупето ми. Започна да движи бясно. Тялото ми отново започва да отреагирва по особено буен начин, без каквито и да е задръжки. Киро сграбчи косата ми и напъха пениса си в устата ми. Той опъваше толкова силно, че забързах ритъма. “Какво става?” Аз съм пред апартамента си. Чука ме този мръсен, отблъскващ шофьор, а аз лапам на някакъв пълен идиот пениса. Някой от съседите може да ме види! Но съм толкова възбудена, че всъщност въобще не ми пука. Още веднъж огромното удоволствие ме обзе и тялото ми пощуря. Не можех да се контролирам. Чух стонове и почувствах топла течност да изпълва дупето и устата ми. И двамата свършиха едновременно и си ги прибраха.
– Хубаво, Захарче. За сега сме готови. Можеш да чакаш следващото ми обаждане.
Понечих да сляза.
-Спри!
-Какво?
-Забрави да ми благодариш.
-Благодаря за какво?
– За това, че позволих на толкова много мъже да те чукат. Забрави да благодариш за всичките членове и котета, които ти позволих да оближеш. Забрави да благодариш за това, че те унижих и обругах пред толкова много хора. Най-вече забрави да ми благодариш за това, че ти позволих да обслужваш члена ми.
Излязох, качих се в апартамента си и заспах дълбоко.

(Спирам до тук понеже нещата продължиха още две вечери в които не ми се случи нещо по-различно от групово изреждане в едно денонощно кафе на гарата и втората вечер ме накара да седя на околовръстното 3 часа и да обслужвам всеки, който спре и поиска нещо от мен.)

Rating: 3.90/5. From 10 votes.
Please wait...