Как бях изнудвана

Казвам се Радостина. Имах едно невероятно преживяване изминалото лято. Казвам невероятно, защото никога не съм предполагала, че нещо такова ще се случи точно на мен. И все пак е факт. Наистина ми се случи! От тогава не ми излиза от ума. Първо бях в потрес от случващото ми се и как да го запазя в тайна, пък и нямаше с кого да споделя – нито на най-добрата си приятелка, нито на сестра ми и със сигурност не на мъжа ми…

Споделям го защото съм го надживяла вече и често маструбирам гледайки снимките и припомняйки си как бях разчеквана от всякакъв вид секс.

Надявам се, че като го разкажа на вас, ще получа душевен комфорт и някакво разрешение на проблема.
Първо ще ви разкажа на кратко за себе си. Аз съм на 24. С чисто сърце мога да кажа, че съм повече от привлекателна. Висока съм 175, 56 килограма, и мерките са ми 92-60-90. Спортен тип съм и често ходя на фитнес. Като цяло правя впечатление на изтънчена, притежаваща класа и чувствена. Но най-хубави са моята дълга, червена къдрава коса, пълните ми чувствени устни и много дългите ми добре оформени крака. Така, че съвсем нормално е мъжете да си падат по мен. Те винаги ме забелязват и започват да ме ласкаят и заливат с комплименти, като цяло правят всичко възможно да удовлетворят моите капризи. Не съм надута, но вече ми омръзва цялото това внимание към мен. Приятно е да усещаш, че имаш такава огромна власт да притежаваш, който си пожелаеш. Винаги за контролирам ситуацията и чувството е страхотно. Всъщност никога не правя нищо за да постигна това, просто предполагам, че съм голямо изкушение. Омъжена съм от две години. Мъжът ми пътува извънредно много, така че и двамата се съгласихме, че е нещо нормално ако аз се забавлявам с приятелки в нощите, когато е далеч. Той знае, че съм доста консервативна по отношение на секса и никога не бих му изневерила. Истината е, че съм имала сношение с трима през целия си живот и откакто излизам с мъжа ми съм му била напълно вярна.
Една вечер, когато мъжът ми беше извън града, с моята приятелка Хриси излязохме на ресторант. Бях си облякла къса разкроена рокличка. Отдолу бях само с черни прашки. Аз винаги се обличам секси. Обичам да привличам вниманието. Беше четвъртък и ресторанта беше доста пълен. Седнахме на една маса близо да бара и в продължение на няколко часа си приказвахме и изпихме по чашка. Около 11ч. ресторанта вече беше почти празен. Имаше само още четири мъже на масата срещу нас. По начина по който ни зяпаха можеше да сме сигурни, че ни обсъждат. Наложи ми се да отида до тоалетна и когато минавах покрай тяхната маса всички се обърнах след мен. Гърдите ми се поклащаха и видях, че привлякоха погледите им (погледи, които направо ме събличаха). Когато минавах покрай масата им можех да почувствам учестения им пулс и тежко дишане. Върнах се на масата при Хриси. Пихме по още едно и решихме да си ходим. Когато минахме покрай масата на оставащите единствени клиенти в заведението, погледите им направо залепнаха за нас. Когато с Хриси излязохме на вън почувствах някакво облекчение. Точно тогава осъзнах, че съм забравила телефона си на масата. Хриси бързаше да се прибира за да стане рано за работа на сутринта, така че я отпратих да си тръгва. Върнах се в ресторанта и видях четиримата все още да седят там. Отново трябваше да мина покрай масата им и този път освен похотливите погледи отправиха и коментари по мой адрес. Почвах да се чувствам неудобно. Но съвсем неочаквано за мен като реакция, започнах да се възбуждам от цялото това впечатление, което им правех. Сигурно бях попрекалила с чашките! Беше ми доста – замаяно, за да мога да събера мислите си и да контролирам действията си. Телефонът още стоеше на масата. Взех го и се обърнах да си ходя. Вървях и гледах надолу, тъй като не исках да срещам погледите на онези четиримата. Съвсем неочаквано един висок глас ме стресна:
-Ей, ти! Обърнах се по посока на гласа и чух:
-Да, ти! Нищо не казах и замръзнах на мястото си.
-Ела тук! По непонятни за мен причини се подчиних на тази команда. Краката ми просто ме понесоха в посоката на гласа. Когато доближих до масата, видях лицата им, зачервени от възбуда.
Защо го правех?! Когато стигнах на две крачки от него спрях.
– Как се казваш?- попита той.
– Радостина.- отвърнах, Какво си облякла под тази рокличка? –ме попита.
– Нищо. Прашки.- измрънках аз. “Божичко какво казах? Защо го казах това? Дали се опитвам да ги провокирам? Защо цялото ми тяло гори?”
– Ела по-близо,- ме изкомандва той и отново изпълних заповедта му. “Какво правя?”
Наблюдавах как ръката му се пресегна и сграбчи страничните връзки на роклята ми. Стоях там без да помръдна. С едно рязко дръпване роклята ми се разтвори от едната страна. Гърдите ми почти изпъкнаха както и предната част на прашките ми. “Бягай!”: помислих си аз, но не помръднах. Непознатият ме инструктира да поставя ръка на рамото си и бавно да откача другата презрамка.Ръцете ми направиха точно това, което той бе пожелал. Сякаш нямах контрол над тях. Плъзнаха се бавно по рамото ми и свалиха презрамката. Като се свличаше надолу роклята ми оголи изцяло гърдите ми. Зърната ми бяха набъбнали. Роклята продължи да се свлича надолу по бедрата ми и падна на пода. “Какво правя? Трябва да бягам!” Сякаш някой друг се бе вселил в моето тяло. Сега стоях пред четиримата само по прашки. В този момент към тях се присъединиха и управителя на ресторанта и бармана. Всички се взираха в голите ми, изпъкнали гърди. Можеше да се забележи как няколко пениса бяха издули панталоните на собствениците им. Чуха се коментари за бюста ми. От рода на кой ще ги посмуче първи? Колко ще е страхотно да ги постискаш и т.н. Аз стоях неподвижно и слушах. Беше страшничко,но ми харесваше.
– Завърти се! – изкомандва гласа. Направих каквото ми каза. Сега огледаха отблизо задника ми. Това сякаш възбуди някои от тях.
– Сега си свали прашките!
Отново ръцете ми направиха каквото им се казваше. Бавно смъкнаха прашките без да мога да ги спра. Беше ме страх, но новата роля на подчинен започваше да ме възбужда. Прашките ми тупнаха на пода. Каза ми се да се обърна с лице. Сега можеха да видят цялата ми катеричка. Бях чисто гола! Стоях в един ресторант със шест костюмирани непознати мъже. Правех това, което ми се наредеше и изобщо нямах идея защо. Започвах да усещам прилив на страст и похот, каквито до този момент са били чужди за мен. Мъжът издаващ командите стана. Премести стола си на около стотина метра от масата. Седна там и се провикна:
-Ела тук!Легни в скута ми!
Отново тялото се подчини. Сега се изтягах в скута му чисто гола, а останалите пет мъже гледаха внимателно.
– Ти си била лошо момиче. –каза той. – Много си готина и си го знаеш. Обличаш се секси само за да дразниш тези мъже тук. Ще ти дам урок!
Не казах нищо. Започнах да се паникьосвам. “Защо съм в това положение? Какво ще прави с мен?” Изведнъж Почувствах нещо да ме ужилва по задника и чух силен плясък. –АУ!- извиках. И отново почувствах жилещата болка и отново извиках. Видях проблясваща светилна, но нямах време де погледна нагоре и да видя какво е. Почувствах жилещата болка отново и отново. Чувах ШЛЯП, ШЛЯП, ШЛЯП. Започнах да хлипам. Задника ужасно ме болеше. Бях извънредно унизена. Тогава той каза:
– Вече научи ли си урока?
– Да!- отвърнах – Моля ви пуснете ме!
Още не бях започнала с молбите, когато той възрази. Лежах напълно неподвижна на скута му. Чувствах се като парцалена кукла. В следващия момент той започна да трие дупето ми. Разтвори краката ми и напъха пръст във вагината ми. Въпреки болката и унижението се възбудих извънредно много. Не можех да разбера защо, но беше факт. На непознатия не му трябваше много за да го разбере. Когато усети влагата той се провикна към приятелите си:
-Момчета, тя се е подмокрила. Сигурно и харесва тази гавра.- И завря пръста си още по-надълбоко в мен. Един пръст, втори трети вече бяха вътре. Вълни на възбуда преминаваха по цялото ми тяло. Тялото ми се гърчеше и задника ми се движеше все по-бързо. Изведнъж той рязко извади пръстите си. Помаха на двама от другите и те дойдоха. Застанаха зад гърба му от двете му страни, сграбчиха всеки по един крак и ги издърпаха нагоре върху раменете на тартора. Сега пък бях с главата надолу и задника нагоре. Така ме бяха разкрачили, че катерицата ми беше в лицето му. Почувствах един гладен, мокър език да проучва релефа на катерицата ми. Опитах да се отскубна, но те ме държаха здраво. Опитвах се с всички сили, но не можех да се въздържа да не се възбудя. Езикът бързо се движеше по всеки милиметър от катеричката ми. Продължавах да виждам проблясващата светлина, но не можех да погледна нагоре. Бях се възбудила много. Сграбчих двата крака на стола и започнах да се изтласквам нагоре към лицето на мъжа. Исках езикът му по-навътре в мен. Другите коментираха доста оживено. “Виж този страхотен задник!”, “Иска ми се да го схрускам!”, друг пък каза: ”Искам да го изчукам!”, “Виж само как подскача. Сигурно наистина го иска.” Дишах бързо и тежко и скоро започнах тихичко да издавам звуци на удоволствие. Те скоро прераснаха в силни стенания. Тялото ми трепереше от невероятно удоволствие. Тъкмо когато щях да свърша, когато той се отдръпна.
-Готова е за нас!-възкликна той.
При тези думи няколко от мъжете ме награбиха и ме отнесоха на една от масите. Повече от десет ръце ме опипваха – стискаха гърдите ми, триеха клитора ми, мачкаха дупето ми. Едва сега видях, че всички са голи. В този момент видях повече надървени членове от колкото съм виждала през целия си живот. Поставиха ме на масата на колене и лакти. Вече все по-малко изпитвах страх и все повече възбуда. Пак бях тази, която контролира нещата. Пак бях тази, която казва на мъжете какво да правят. Защо ли това толкова силно ме вълнуваше в този момент? Отнасяха се грубо с мен, а аз бях възбудена! Тялото ми трепереше. Бях мокра. Разтвориха краката ми широко. Някой разтвори с пръсти срамните ми устни. Почувствах как един език прониква в мен. Внезапно някой издърпа косата ми силно назад. От опъването устата ми се отвори и един член бързо се хлъзна вътре. Един от тях се беше покачил на един стол и започна бясно да раздвижва пениса си точно пред устата ми. Чух го да казва нещо за “тези секси устни да ми го засмучат”. Изведнъж усетих, как един пенис прониква в мен. Тялото ми отреагира по непознат за мен досега начин. Нито виждах, нито знаех кой е мъжът, но се чувствах страхотно. Клатех се напред назад колкото можех по-бързо, вкарвайки и двата члена (този в устата ми и този във влагалището ми) все по-надълбоко в мен. Продължавах да виждам бляскащите светлини, но ми беше твърде готино, за да се чудя какво е това. Усетих две струи сперма да се изстрелва в мен.. Веднага след това два нови члена ги замениха. Два нови залпа сперма. Отново два члена. Когато всички свършиха припаднах от изтощение. Помислих, че това е било всичко …….Но нямах и най-малка представа.

След няколко минути чух познатия глас да издава нова команда:
– Стани!
Изпълзях от масата и застанах гола и мокра пред шестимата.

Спермата им се стичаше от устата и влагалището ми.
– Падни на колене! Пълзи до бара!
Отново се подчиних.
-Легни по корем на бара! Искам този невероятен задник да се открои, пред всички нас да му се полюбуваме.
Направих каквото ми казаха. Изпълзях на бара. Главата ми висеше от едната страна. Задника ми беше точно на ръба обърнат към тях.
– Сега разтвори бузите!
Протегнах се назад и разтворих бузите. Сега на показ бе ануса ми.
-Сега стой така!
Видя ми се като цяла вечност. Още веднъж се почувствах унизена, дори повече от първия път. Чух, че някой приближава. Изведнъж усетих, че върху ануса ми се излива някаква студена течност.
-Да видим какъв ти е вкуса с малко бира. –И започна да изсмуква бирата от ануса ми.
Това винаги е била забранена зона, дори за мъжа ми. Сега някакъв непознат движеше устните си там. Съвсем скоро и езикът му си проправи път навътре. Бях отвратена, но вълни от удоволствие разтресоха тялото ми.
– Кой друг иска да я чука с език?- попита той.
Останалите се наредиха на опашка и един по един започнаха да ме осмукват и да вкарват език в ануса ми. Удоволствието, което изпитах беше извънземно. Задника ми подскачаше нагоре надолу по бара. Усещането беше невероятно. Чувствах се както никога преди. Мъжете от своя страна изпитваха удоволствие да виждат как реагирам. Чувах коментарите им. Сега всички ми се подиграваха и ме унижаваха, но на мен не ми пукаше. Единственото което имаше значение в този момент беше да продължат да пъхат езици в ануса ми.
По едно време, още докато не бяха минали всички да се порадват на задника ми, косата ми беше отново опъната и член напъхан в устата ми. Аз го погълнах. Бях отчаяна да задоволя неутолимите си вече желания. Пенис след пенис, изстрели сперма след изстрели сперма пълнеха устата ми. И през цялото време езици проникваха дълбоко в ануса ми. Тялото ми не спираше да се люлее, извива и подскача при тези техни действия. Най-накрая пак ме взеха и ме отнесоха на масата. Този път бяха поставили възглавници под корема ми, за да повдигнат задника ми. Главата ми висеше извън масата. Съвсем неочаквано ми поставиха превръзка на очите. След това ми завързаха ръцете и краката за масата. Бях като разпъната, не можех да виждам, да мърдам и със задник щръкнал във въздуха. Бях безпомощна. Представих си се на мястото на един от тях. Получих оргазъм само при тази мисъл. Те отново започнаха да коментират колко е готин задника ми и как ги възбуждал само като гледат как стои там и ги очаква. Аз също се възбудих. Очаквах, че отново ще започнат да проникват в ануса ми с езици и пръсти и се оказах права. Нечий пръст, намазан с нещо хлъзгаво се плъзна в ануса ми и започна да се движи на вън, на вътре. Усещането беше невероятно. След като този пръст беше изваден очаквах следващия. Вместо това усетих върха на огромен член да напира да проникне. Извиках да спре. Продължавах да викам, но членът влизаше все по-навътре и по-навътре. Наистина болеше. Щом влезе целият започна да се движи бързо навън, навътре. Умолявах да спре, но това само го караше да ускорява темпото. След няколко минути болката започна да утихва и приятно удоволствие започна да изпълва тялото ми. Унижението, срама и отвращението ми бяха неизмерими, но също толкова силно беше и удоволствието. Това което ме унижаваше и отвращаваше не след дълго се превръщаше във възбуда. Тялото ми реагираше експлозивно на това, което се случваше с мен в този момент. Вече крещях от удоволствие. Мъжът ми каза да го умолявам да продължи. Казах му това, което искаше да чуе.
-Да продължавам с какво? Кажи ‘Продължавай да ме чукаш отзад.
Отначало не отговорих. Той опъна косата ми. Чувствах се като обязден кон. Той продължаваше да опъва косата ми и да ме чука отзад.
-Да продължавам с какво? – крещеше той.
Най-накрая извиках:
– Умолявам те да ме чукаш отзад, моля те! Чукай ме отзад! Моля те! Моля те!
Всички останали се смееха. Докато косата ми беше все още опъната, някой напъха члена си в устата ми. Мъжът, който ме беше яхнал продължаваше да опъва косата ми докато вкарваше и изкарваше члена си. Чух някой да казва:
– Уверете се, че сте документирали достатъчно добре тази сцена.
Но аз не обърнах внимание. Бях толкова възбудена. Направо опиянена. Представих си, какво се случва с мен. Виждах се с вързани очи и завързана за масата. Напълно разпъната и задника ми повдигнат на високо с няколко възглавници.Някой се беше покачил върху ми и ме чукаше в ануса. Опъваше косата ми като юздите на кон. През цялото това време друг пенис ожесточено влизаше и излизаше от устата ми. Умолявах да ме чукат и наистина го исках. Задника ми помръдваше нагоре надолу, опитвайки се да поеме пениса по-надълбоко в мен. Поглъщах пениса, като че ли беше последната ми храна. Нямаше как да си представя по-унизителна и упадъчна сцена. Бях напълно и изцяло обладавана по всеки възможен начин от група непознати и бях възбудена повече от най-смелите ми сънища. Най-накрая усетих топла емоция да се разлива дълбоко в мен. Чувството бе наистина различно. Тялото ми се издигна възможно най-много, за да може да поеме пениса най-надълбоко. По същото време друга вълна сперма се изсипа в устата ми. Издавах сърбащи звуци докато се опитвах да погълна всичката. За втори път припаднах от изтощение. Усетих как развързват ръцете и краката ми. Превръзката още стоеше на очите ми, когато ме изправиха и завързаха ръцете ми отзад. Този път ме положиха някъде. Изведнъж с лицевата страна на тялото си почувствах струя хладен въздух след което ме бутнаха по посока на струята. Чух минаващи покрай мен коли. Клаксони свиркаха и хора викаха.
Най сетне успях да разхлабя и се освободя от въжето, което пристягаше ръцете ми. Бяха ме избутали навън. Минаваха коли и ме гледаха как стоя там гола. Огледах се уплашено. Видях роклята и чантата си. Взех ги и побягнах колкото сили имах към колата си. Качих се и подкарах. Следващото което помня е, че бях в апартамента си. Действието на алкохолът се беше изпарило, а също и сексуалната възбуда. Започнах да хлипам безутешно.Как можах да позволя всичко това да стане? Как можах да се възбудя, че да позволя на шест непознати да обладаят всяка част от мен? А най-лошото е, че бях в състояние на абсолютен екстаз докато всичко това се случваше. Защо? Защо? Защо? Поне не знаеха нищо за мен. Не знаеха дори името ми. Повече няма да се върна в този ресторант. Всичко ще отмине. Ще трябва да изтрия това преживяване от съзнанието си. Времето ще се погрижи за всичко. Всичко ще свърши и никой няма да разбере за случилото се.
След дълъг, горещ душ заспах дълбоко. Някакъв звънец ме събуди. Беше телефона. Когато се пресегнах да го вдигна видях, че е тъмно. Спала съм цял ден.
-Здравей Радостина! Как си днес?
-Кой е?
-Казвам се Киро.
-Кой? Не познавам човек с такова име.
-О, да! Познаваш и още как. Всъщност, устата ти, циците ти, катеричката ти и задника ти ме познават много добре.
-Какво?
-Виж сега Радостина, ако продължаваш така ще трябва да ти дам още едно добро чукане.
Останах безмълвна. “Господи как ме е открил? Едва успях да промълвя:
-Как ме ….
– Открих? – довърши той.- Има доста информация за теб в дамската ти чантичка. Имахме доста време да я прегледаме.
-Какво искаш?
Виж, Радостина, винаги съм се питал какво е да те видят с готин модел. Ти наистина си модел нали?
-Ами, аз…
-Ей, Радостина, не помниш ли какво носиш в чантата си. Името на агенцията ти, бележника с часовете за минали и предстоящи срещи.
-Стига! – извиках – Какво искаш?
-Както бях започнал да ти казвам, аз както повечето мъже можем само да си мечтаем за моделите. Ще се наложи да излизаш с мен, за да ни виждат хората заедно. И още повече, ще имам свой собствен модел, който ще прави каквото поискам, когато поискам.
– Какво?
– Чу ме добре. Не очаквам възражения иначе ще трябва да те наказвам.
-А защо бих направила това което казваш?
– Ами, предполагам,че защото ти харесва да те обладават толкова много. Знаеш колко се възбуждаш а и аз имам снимки да го докажа.
“Снимки? Снимки? Светкавиците, които виждах трябва да са били от фотоапарат.”
-Имам много от тях, Радостина. Но най-любими са ми тези от великия финал. Великолепно! Ти си в средата на ресторанта. Напълно гола и просната на масата. Завързана и с превръзка на очите. Задника ти стърчи нагоре. Върху теб един гол здравеняк на име Тони. Пенисът му-дълбоко навътре в ануса ти. С две ръце опъва косата ти назад. Донякъде наподобява на родео. Ти изтласкваш задника си нагоре за да вкараш пениса му по-надълбоко в ануса си. В същото време бясно смучеш моят пенис. Обичам тази сцена! Има и много други. Харесва ми да ги гледам и да изживявам всичко отново и отново. Все още мога да чуя как стенеш от удоволствие и умоляваш да те чукат отзад. На снимката виждам дори неща, които на момента съм пропуснал. След шляпането и ти си с главата надолу и катеричката ти е в лицето ми, не съм знаел за краката на стола. На снимката се вижда чудесно. Приличаш на гимнастик, който прави изтласквания. Доставя ми удоволствие да знам, че си искала езика ми толкова отчаяно. Както и да е, ако не направиш точно каквото искам, когато и където го поискам без оплаквания, ще се наложи да разпространя тези снимки. Съпругът ти вероятно ще хареса как красивата му жена се забавлява докато го няма. Агенцията ти със сигурност ще иска да ги види всичките. Мога да им направя много копия и само да ги разнеса из квартала ти. Естествено ще ги пускам по пощата и из интернет. Нещо искаш ли да ме питаш?

Бях като попарена. Не знаех какво да кажа.
– Добре, Радостина, предполагам, че разбираш. Ще ти се обадя.
Телефонът замлъкна. Бях в шок. Не знаех какво да правя. Мъжът ми ще ме напусне, агенцията ще ме изхвърли и какво ще си помислят хората от квартала?…

Чувствах се напълно обезнадеждена. Какво можех да направя? Какво щеше да стане сега?
Бяха минали няколко седмици от случката. Съпругът ми отново беше в командировка. Не му бях казала за ужасното преживяване. Той усети, че съм по-различна, но сметна, че съм подтисната защото наскоро не съм получавала работа като модел. Не знаеше, че бях отхвърлила няколко предложения за работа. Киро не се бе обаждал пак. Може би е променил решението си. Може би е осъзнал, че да си имаш “свой собствен модел, който да прави каквото поискам и където поискам” всъщност не добра идея. Може би е помислил, че ако разпространи тези голи снимки на мен и как ме обладава заедно с още петима от неговите приятели, може да си навлече беля. Не знам. Просто съм някак си облекчена, че не се е обадил. Много пъти съм мислила върху създалата се обстановка. Умът ми често се е лутал в тази посока….. бях обладана от шестима непознати в един ресторант и бях свръх възбудена, Умолявах да ме обладават. Защо? Това не съм аз! Винаги аз съм била тази, която контролира ситуацията. Аз съм тази, която възбужда мъжете без дори да се старае. Никога не бих правила секс с повече от един едновременно или с непознат, или на обществено място…. Аз съм много консервативна. Аз съм известен модел. Защо го направих? Защо бях възбудена? Защо молих? Как ще залича тези ужасни спомени?
Съвсем неочаквано едно иззвъняване ме извади от тези мои мисли. Беше телефонът.
-Да.
– Здравей, Радостина. Киро е.
Сърцето ми се сви. Прилоша ми.
-Радостина?
-Да.-казах.
-Киро е. От теб се очаква да се държиш мило с мен. Помниш ли?
-Да.
– Е, тогава да започваме! Разбираш ли?
-Да.
-Така е по добре. Имам добри новини за теб. Двамата с теб ще излизаме довечера и ще си изкараме страхотно.
-Моля те! Моля!
-Чакай, Радостина. Запази молбите за по-късно. Обожавам да ме молиш за това.
-Но аз……..
-Не казвай нищо повече само слушай! Ще дойда да те взема в 8 тази вечер. Искам да си облечеш същата секси рокличка с която беше миналия път с единствената разлика, че този път няма да носиш нищо отдолу. Никакво бельо. Разбра ли?
-Но….
-Разбра ли?!
-Да, разбрах.
Беше 8 часа. Бях много изплашена и разстроена. Бях се облякла както ми беше казано. Звънецът иззвъня. Бавно отидох да вратата и отворих. Беше той!
-Здравей, Радостина. Радвам се да те видя! Хайде да вървим.
Затворих вратата и излязох на площадката пред апартамента.
-Чакай! Какво исках? Искам да видя, че си се облякла както ти казах.
Изведнъж започна да повдига полата ми. Инстинктивно понечих да го спра.
-Какво правиш? Не можеш да повдигаш полата ми тук. Някой може да ме види.
-О-о! Предполагам вече си забравила. Ами, нека опресня паметта ти. Погледни това!
Беше една от онези снимки! На нея аз стоях чисто гола, просната на бара. Един мъж лижеше ануса ми. Друг опъваше косата ми, а аз бях захапала пениса му. От двете страни имаше мъже, които се редяха на опашка. Беше отблъскващо!
-Радостина! Сега спомняш ли си?
– Да, спомням си.
-Хубаво! Тогава стой мирно.
При тези думи той бавно повдигна полата ми откри бедрата ми чак до ханша. Задника ми беше изцяло на показ. Продължи да повдига до стомаха, долната част на гърдите ми, когато рязко я дръпна и изцяло извади на показ гърдите ми. Спря чак когато стигна до врата ми. Стоях на площадката с рокля вдигната изцяло до горе. Бях буквално гола. Молех се никой да не ме види.
-Е, Радостина въпреки снимките и гордите спомени, забравих колко съвършено е тялото ти. Краката ти са невероятни, а гърдите ти са съвършени. Обърни се.
Направих каквото ми каза при целия ужас да не ме види някой от съседите.
– И задника ти….Дори не мога да опиша колко е готин. Сега се наведи и докосни пръстите на краката си.
-Не! Недей, Моля те!
-Млъквай!
Отново направих каквото ми каза. Усетих как пръста му си прокарва път в ануса ми и почувствах, че е намазан с нещо мазно. Помислих си, че ще откача. Беше толкова унизително. Той си поигра така няколко минути и ми каза да се изправя. Изправих се и роклята ми се свлече. Помислих, че ще е добре да те смажа малко като за начало. След което извади малко бръснарско ножче и наряза роклята ми отпред и отзад.
-Нека погледна дали тези цепки са на мястото си.
Пъхна пръст в предната цепка и започна да масажира катеричката ми. След това ме завъртя и пъхна пръста си през задната цепка право в ануса ми.
-Идеално! Сега мога да те докосвам когато си искам. Да вървим.
Влязохме в асансьора. Аз живея на 14 етаж. Натика ме в един от ъглите. Асансьора спира няколко пъти и се качиха няколко хора. Още няколко етажа до долу и усетих един пръст да се промъква в ануса ми. “Какво прави? Та ние сме в асансьора!Има и други хора при нас!” Стоях колкото се може по неподвижно….като че нищо не се случваше. А той все по-навътре вкарваше пръста си. Искаше ми се да изпищя, но дори не помръднах. Снимката, която носеше и ми показа, още седеше ясно в съзнанието ми, а също и заплахите му да даде снимките на мъжа ми, приятелите ми, агенцията, съседите и където се сети да ги прати по пощата. Пръстът му влизаше все по-навътре и по-навътре. Болеше и беше трудно да стоя без да мърдам. Но се налагаше, за да не разбере някой какво става. Най-после асансьорът спря на първия етаж. Всички слязоха освен нас. Киро започна да движи пръста си навътре навън все по надълбоко. Когато излязохме от асансьора, ме пусна. Излязохме навън.
-Надявам се, че ти е харесало. Ще има още много преди да свърши нощта. Всеки отвор на твоето тяло ми принадлежи и ще ми ги предоставиш когато си поискам. Сега ела насам.
-Къде? – попитах аз
-Тук зад този храст. -ми отвърна той.
Скрихме се зад едни ниски храсти.
-Застани на колене.-изкомандва ме той.
-Няма да търпя да се отнасяш така с мен. –противопоставих се аз.- Наистина.
-Нека ти обясня отново.-каза той и отново извади една снимка. Аз погледнах и отново бях ужасена. На снимката бях чисто гола. Бях на четири крака върху една маса в ресторанта. Един мъж ме обладаваше отзад, а аз бях захапала пениса на друг. Няколко други мъже стояха голи около масата.
-Добре, Радостина. Застани на колене!
Направих каквото ми каза.
– Извади члена ми и го налапай!
Отворих ципа, пъхнах ръка в цепката и извадих пениса му.
– Не мога да вървя насам натам с надървен.-каза той-Хайде започвай!
Аз смучех и близах пениса му няколко минути. Той започна да пъшка.Изведнъж натика здраво члена си на дълбоко в устата ми и задържа главата ми в това положение. Нещо гадно започна да изпълва гърлото ми. Опитах да се отскубна, но това само затягаше захвата му.
-Гълтай всичко! –изкомандва той.-Не мога да те водя с мен цялата обляна със сперма. Още не сме излязли. Рано е.
Започна да ми се повдига, но той не ме пусна. Не знам как успях да глътна всичко и той ме пусна.
-Хареса ли ти така, както първия път?
-Отвратително беше-извиках.
-И ти ще свършиш по-късно, бонбонче. Потърпи малко…

(Следва продължение ако има интерес)

Rating: 4.21/5. From 19 votes.
Please wait...