Как жена ми си отмъсти

 Аз съм женен гинеколог, но имам и любовница. И жена ми разбра за това, ходи да се разправя с любовницата ми и са се сбили дори за мен.

Любовницата ми е надделяла обаче, жена ми реши да си отмъсти, като междувременно и ме напусна.

Един ден любовницата ми дойде да я прегледам и се оказва, че трябва да й направя едно малко по-болезнено изследване и да й сложа местна упойка. Тази упойка парализира долната част на тялото, за да не се чувства болка. Любовницата ми се съблече и си намести дългите секси крачета на гинекологичния стол – вдигнати и добре разкрачени.

Направих и местната упойка, но не съм забелязал, че жена ми е пред вратата на кабинета и дебне. До кабинета има едно малко помещение, аз отидох до него, за да взема някакви консумативи. И в този момент жена ми нахлула, блъсна ме в гръб и ме заключи в помещението. Между него и кабинета има прозорче и аз виждах всичко, което става в кабинета, но нямаше как да изляза от стаичката без да разбия прозореца.

Любовницата ми бе под действието на упойката и не можеше да си смъкне крачетата. Жена ми и заби няколко шамара и извади въжета и каишки от чантата си. С тях върза ръцете и краката на любовницата ми за гинекологичния стол. После извади вибратор и я чух да казва: “Ах ти малка мръснице, сега ще ти покажа как се крадат чужди мъже! “. И

Нагласи вибратора на беззащитната и путка и започна да и го вкарва злобно, яростно и брутално грубо, любовницата ми се дърпаше и извиваше, заплаши жена ми, Че ще си извади медицинско и оплаче в полицията, но не можеше да се освободи.

Първоначално аз се опитвах да и помогна, крещях на жена ми да не я наранява., но после се възбудих при гледката на разярената ми жена, която се гаври с любовницата ми и започнах да си го лъскам.

Жена ми започна да измъчва любовницата ми – Започна да стиска с пълни шепи гърдите и забивааше ноктите в сочните и стегнати гърди на младата ми любовница. В един момент започна докато я чукаше с вибратора с другата ръка да и удря шамари и само й повтаряше: “Още ли искаш чужди мъже, а кучко? “. А аз бях вече яко надървен. След като й омръзва да я разчеква с вибратора, жена ми си свали плата и бикините, качи се на стола някак си и си намести путката да и е на устата на ужасената ми любовница и накара любовницата ми да я излиже. “Никога, и ме развържи, глупачке” – извика отчаяно и бясна любовницата. Жена ми седна на лицето й и буквално насила и отваори устата и я принуди да я лиж.

После жена ми слезна от нея, извади огромния вибратор от разджваканата и путка, нагласи го на дупето и и започна да и вкарва вибратора чукайки я изродски грубо в дупето. И така докато не я измъчи максимално и не потече кръв.

Докато гледах всичко това , тази ярост на жена ми и всички мъчения, на които подлагаше любовницата ми, страшно ме бяха възбудили и започнах да се празня по вратата на стаичката.

Жена ми престана едва когато любовницата ми започна ревеейки и сподавен тон да я умолява да спре. После взе бикините си от земята и с тях запуши устата на любовницата ми, взе и дрехите и ни зарязва в кабинета.

Аз бях все така заключен и не можех да изляза, но се възбудих отново гледайки любовницата ми гола, разкрачена и мятаща се в безуспешни опити да се развърже.

Накрая колеги ни откриха и освободиха…..

Rating: 4.40/5. From 5 votes.
Please wait...