Как мислите, курва ли съм?

Това се случи, когато с приятеля ми преди години заминахме за Германия и се настанихме да живеем в Берлин.

Разбира се покрай проблемите с немския език и намиране на работа и тн ни се изостриха отношенията и започнахме да се караме за какви ли не дреболии и по-сериозни неща, което доведе и до раздялата ни там.

Всъщност не разсъждавах много трезво, но този задник, бившия ми, този път наистина ме ядоса. Скарахме се яко – най-големия спор, който сме имали. Дори не помня за какво беше. Помня обаче, че ме нарече “шибана курва”, и тогава най-накрая го изхвърлих от нас. Той си тръгна и, доколкото зависи от мен, този път ще е завинаги.

Абе, замисляли ли сте, защо всъщност мъжете винаги употребяват думата “курва”? Караницата ни не беше защото съм му изневерявала или нещо такова. Явно мъжете просто си мислят, че това е ултималната обида. Е, преди да разбера какво стана, вече бях почнала да откривам точно каква курва мога да бъда наистина.
Изпих няколко напитки и обух една къса пола и късо потниче без презрамки. Отидох до едно място, което Задникът беше споменал няколко пъти. Беше един от онези магазини, в които се предлагат книги 18+. Той беше казал, че имало кабинки и малък киносалон и наоколо винаги се навъртали загорели мъже. Реших, че това би било добро място да започна експеримента с курвеенето ми.
Щом прекрачих прага, веднага се уверих, че действително мястото гъмжи от загорели мъже. Стари, млади, дебели, хърбави, добре изглеждащи, и някои, изглеждащи така, че беше явно, че не са имали мацка от доста време.
В първия момент магазина ми се стори внушителен и тръгнах да разглеждам стелажите. Имаха най-различни еротични книги и порно филми, явно покривайки всички вкусове. Предлагаха и доста секс-играчки, преди всичко дилдота и вибратори, както забелязах. Всъщност всичко беше доста възбуждащо и започвах да се чувствам все по-комфортно.
А този факт беше и малко странен, тъй като забелязах, че всяко око в магазина беше насочено към мен. След известно време започнах да се наслаждавам на вниманието и реших да направя малко шоу като се наведох надолу да взема нещо и после пък се пресегнах нагоре за друго нещо. Естествено, късата ми пола предостави добра гледка на гащичките и задника ми и на мен това все повече ми харесваше. Най-накрая усетих, че вече съвсем съм се отпуснала и реших да разгледам “безистена” , както го наричаха. Много мъже влязоха и излязоха през вратата с този надпис, затова реших, че това ще е добро място да загрея със свалките.
Приближих се до един мъж от персонала и го попитах за безистена. Той каза, че имам нужда от монети по 1лв., за да активирам машините. Нямах дребни, но той ми развали една десетачка и ми намигна с думите:
– Забавлявай се!
Това ме притесни за момент, но събрах кураж и влязох. Вътре видях дори повече мъже, разпръснати из стаята. Не ми отне много да схвана, че червена лампичка над някоя кабинка означаваше, че тази е заета, а ако лампичката не светеше – че тази е празна. В опит да се скрия от погледите, които се плъзгаха по мен отвсякъде, влязох в първата освободила се кабинка.
Стаичката беше малка, със сгаваем стол, телевизор и място, където да пусна монетата. Пъхнах първата еднолевка и екранът на момента светна, показвайки мъж, правещ свирка на друг мъж. Това леко ме изненада и се надявах, че това не беше единствената ми опция за гледане. Веднага видях две копчета с означения за нагоре и надолу и схванах, че те са за каналите. Натискайки едното, с удоволствие установих, че съм права. Въпреки, че новия филм отново беше с мъже, предположих, че имам още опции.
Седнах на стола и започнах да натискам бутоните. Беше вълнуващо да гледам бързия поток от мръсни филми, които се изреждаха пред очите ми – филми, които никога не бих наела, но все пак много ме възбуждаха. Имаше всякакви – жени с жени, мъже с мъже, мъже с жени, една жена с много мъже… имаше и няколко, които бяха с мъже, изглеждащи като жени. За моя изненада започнах доста да се възбуждам.
С идеята, че трябва да науча повече за курвеенето, се спрях на един филм с руса мацка с изкуствени цици и цяла дружина мъже. Тя духаше на всеки от тях, докато други я чукаха отзад. На нея определено й харесваше. Точно когато се нагласих да гледам, екрана изгасна.
Е, това наистина ме ядоса. Пуснах още 1лв. и същия филм продължи. Успокоих се. Облегнах се назад и се загледах във филма. Не след дълго ръката ми вече беше вдигнала полата ми над кръста и разтъркваше клитора ми. Ооо, как се наслаждавах!
Вече бях във вихъра на мастурбацията, когато изведнъж се огледах и погледа ми попадна на дупка в стената. Не можех да повярвам, че не я бях забелязала до този момент беше поне 15 см в диаметър! Погледах през дупката и с изумление срещнах погледа на мъж, зяпащ директно в мен. Най-изумителното беше, че панталоните му бяха смъкнати под колената и той разтриваше чепа си. Стана ми ясно, че явно ме е гледал докато мастурбирах и изведнъж страшно се възбудих.
Точно в този момент, той се доближи до стената и пъхна хуя си през дупката. Не е нужно да си ядрен физик, за да разбереш какво се искаше от мен, а аз бях достатъчно възбудена, за да направя това, което никога не бях си и помисляла, че ще направя. Наведох се и поех с уста хуя на непознатия. Дори не знаех как изглежда мъжа, но в този момент изобщо не ми пукаше. Близах и смучех и правех всичко по силите си да поема целия пенис в устата си. Продължих да смуча докато бясно разтривах катеричката си. Скоро усетих как чепа започна да се движи напред-назад. Знаех какво означава това и, действително, няколко секунди по-късно усетих как сперма напълва устата ми. Изсмуках последните няколко капки от хуя, след което той се прибра през дупката. Гледах ядосано как съседа ми по кабинка си вдига панталоните и излиза.
Облегнах се назад и този път свалих цялата си пола, за да си осигуря пълен достъп. Докато обмислях какво да правя сега, чух как вратата на съседната кабинка отново се отваря и затваря. Наблюдавах дупката и видях как там се появи едно око и започна да оглежда почти голото ми тяло. Отново се бъзбудих безумно от мисълта, че един напълно непознат разглежда тялото ми. Махнах и потничето си и се обърнах към дупката така, че той да може да вижда директно путката ми. Бях толкова възбудена, че се разтреперах. Влюбих се в това чувство.
Последва звука от разкопчаване на цип, след което друг хуй се подаде от дупката. Слава богу! Наведох се и поех чепа в устата си. Повтаряйки процеса от преди малко, аз бях повече от щастлива. Вътрешно си помислих, че никога не съм предполагала, че курвите се чувстват по този начин, но ето че бях тук и духах на напълно непознати за удоволствие.
Скоро и този хуй свърши и аз наблюдавах, докато го прибираха обратно в панталоните. Побързах да пусна още 1лв. в машината и този път зачаках.
Вратата на съседната кабинка дори не можа да се затвори. Друг мъж влезе. Естествено, аз все още не можех да видя нищо от колана му нагоре, но, в крайна сметка, това е всичко, което ми трябваше. Наблюдавах как ципа бива свален, панталоните смъкнати, последвани от боксерките. После и този чеп се появи през дупката, право в очакващата ми оста. Този свърши доста бързо и аз всъщност бях леко разочарована. Успокоих се, че скоро ще дойде друг и той наистина дойде.
Този път се облегнах на стола. Исках този клиент да ме види. Лицето ми не беше на дупката и той действително се наведе да погледне през нея. Пред погледа му се откриха голите ми крака, разтворената ми путка и щръкналите ми от възбуда гърди. За момент задържах ръцете си настари, за да му позволя да се наслади на гледката, след което изкусително се разтърках навсякъде, отделяйки специялно внимание на клитора си. Очите ме гледаха през цялото време.
След това се наведох над дупката. Той схвана идеята и бутна хуя си през нея, вече изцяло надървен и леко намокрен от семенна течност. Явно шоуто доста му беше харесало, защото свърши почти веднага. С желание изсмуках чепа изцяло, стенейки от удоволствие докато си се представях.
Ето, бях напълно гола в кабинка в магазин 18+, позволяваща на всеки да ме види. Поемах пенисите на тези непознати мъже в устата си и им духах до пресушаване, като през цялото време бясно си играех с циците, клитора, путката, ануса си, поддържайки се максимално разгорещена. Усещането, че съм такава курва, беше вълнуващо. Точно тогава реших, че всъщност да си курва изобщо не беше толкова лошо.
Не след дълго следващия хуй се показа през дупката. Колената ми почнаха да се протриват и челюстта ми започваше да изтръпва. Изправих се и утърках главата на пениса по цялата ми путка и клитор. Обърнах се и разтърках и задната си дупка. Усещах как семенната течност вече започваше да се стича, затова се обърнах и поех чепа в устата си тъкмо навреме за наградата.
Ммм, всичко беше толкова вкусно, но усетих как вече съм се изпотила и съм уморена. Имах нужда от почивка. Точно тогава екрана ми изгасна и аз се сетих, че нямам повече монети. Ето, че се появи случай, ако не за друго, то поне да си разтъпча краката.
Изправяйки се внимателно, аз все още исках да направя шоу. Мислейки си колкоми беше горещо, отворих вратата, напълно гола. С изненада видях, че пред вратата ми чакат 6 или 10 мъже. Наистина ли те чакаха на опашка за мен? Мисълта беше изкусително палава и аз усетих как путето ми леко изтръпна от вълнение. Докато всички те внимателно ме наблюдаваха, аз бавно си сложих отново потничето без презрамки, после изкачих късата пола по бедрата си и около задника си. В момент на вдъхновение, вдигнах полата си толкова на високо, че задника ми почти се показваше. Леле, каква съм курва!
Усмихвайки се и кимайки на публиката ми, си проправих път през тях и излязох във фоайето. Там беше почти хладно и аз реших да се разходя малко из него докато ми се изпари потта. Котето ми обаче си остана мокро. Този път бях още по-освободено относно навеждането и повдигането на пръсти “да разгледам нещо”. Сигорно вече всички в магазина бяха видяли интимните ми части и усещането за това ми харесваше.
След като се поохладих, се приближих до асистента в магазина и попитах за кино салона. Той ми посочи вратата и каза, че струвало 5лв. Нямах повече пари, но все пак много исках да вляза. Павно повдигнах полата до гърдите си и попитах:
– Това брои ли се за 5лв?
– Определено! – заекна той, зяпвайки, и посочи входа. Бавно смъкнах ръба на полата там, “където му беше мястото” и минах през вратата. Вътре беше почти напълно тъмно, единствената светлина идваща от прожектирания филм, който показваше три момичета, усилено лижещи четвърто. Очите ми най-сетне свикнаха с тъмнината и се огледах наоколо. Няколко мъже ме зяпаха. С изненада установих, че повечето бяха с панталони под коленете, а няколко държаха чеповете на мъжете до тях. Един мъж дори беше коленичил между краката на друг, правейки му свирка. Изглеждаше ми като доста диво място.
Видях един празен ред и седнах, позволявайки на полата ми да се качи доста нагоре по краката ми. Реших да видя какво щеше да стане после…

След като вече се бях настанила в малкия кино салон, можех да отдъхна и да обмисля нещата. Разсеяно гледах момичетата на екрана, които продължаваха ужесточено да се лижат. Умът ми обаче обмисляше последните 40-50 минути. Мислех за всички чепове, на които духах и за чувството, което изпитвах, докато бях в онази кабинка – абсолютно удоволствие.

До сега винаги бях гледала отвисоко момичета, които се водеха по-леки. Всеобщото мислене беше, че те са по някакъв начин низки, ощетени или достойни за презрение и аз също бях възприела тази гледна точка. Сега обаче мислех по различен начин. Тези момичета, които гледахме от високо, всъщност бяха най-честните сред нас. Те обичаха секса, искаха секс, искаха различни видове секс и не ги беше срам да го признаят – нито пред себе си, нито пред другите. Останалите ги гледахме от високо, защото ни беше страх от тяхната смелост и честност. Ние, “цивилизованите” жени, бяхме прекалено страхливи, за да признаем истината от страх какво могат да си кажат за нас “другите”. Уау! Като си помисля за всички пропилени възможности, за цялото удоволствие, което съм пропуснала, всичкия срам, който бях изпитвала, заради своите “необичайни” чувства… ето тези мисли наистина ме караха да се срамувам сега.
Заклевайки се никога повече да не се водя по чуждия морал и правила, започнах да обмислям настоящата си ситуация.
Ето ме, седяща си в едва осветен кино салон в дъното на магазин 18+. Заобикаляха ме поне дузина мъже, отговарящи на най-различни описания, но всички интересуващи се от секс. Видът секс не беше важен. Някои искаха секс с мъже, някои с жени, други – и с двата пола, а аз бях готова да се обзаложа, че много от тях не биха се ограничили дори до тези две категории. Чудех се какво ли чувстваха те в момента.
По средата на това мъжко съсловие седях аз, с моята миниатюрна пола, вдигната почти до слабините ми и потничето ми без презрамки, показващо на практика почти целите ми гърди. Докато седях, други мъже започнаха да влизат в кино салона и по всяка вероятност вече бях духала на някои от тях. Забавното беше, че всъщност нямаше начин да знам със сигурност. Не бях виждала лицата им. Тези мисли, изкушаващо палави, се въртяха из ума ми. Доста се бях насладила на преживяването си в кабинката в другата стая, не ме беше срам от това и всъщност не желаех преживяването да свършва. Поне не за сега.
Скоро осъзнах, че докато съм гледала към екрана и съм си мислела тези неща, ръката ми автоматично беше намерила котето ми. Вече бях вдигнала полата си нагоре и пръстите ми бясно играеха в мократа ми путка. Погледнах около себе си и видях поне петнайсетина-двайсет мъже в малкия салон и на практика всички ме гледаха как се самозадоволявам. До неотдавна не бих повярвала, че съм способна на това, но ето, че сега бях тук, не се срамувах ни най-малко и бях на ръба на нов оргазъм при мисълта за всички зяпащи ме мъже.
Беше време да се съсредоточа повече, в това, което правех. Връщайки ума си към кино салона, си позволих отново да се усмихна и да се огледам. Вдигнах краката си на седалката пред мен и ги разтворих максимално. След това вдигнах полата на кръста си, повдигайки задника си нагоре. Свалих надолу и потничето ми, докато се срещна с полата и отново ме завладя онова блажено чувство, което усетих, когато бях разголена преди малко в кабинката. Движенията на ръката ми станаха по-бързи, пръстите ми сякаш се движеха от самосебе си, изследвайки дълбоко в путката ми и играейки си с клитора.
Един мъж от задните редове се прекачи и седна едно място в страни от мен. На момента извади хуя си от панталоните и започна да го лъска, докато гледаше краката и циците ми. Почти не вдигна поглед към лицето ми, всичко, което искаше да види, бяха интимните ми, секси места. Малко след като мъжът зае мястото си до мен, друг се прехвърли през седалките, застана на колене между краката му и започна да му духа.
Очите на първия мъж нито за момент не се отклониха от тялото ми, докато се оставяше да му направят свирка.
Няколко други мъже се преместиха на реда пред мен и обърнаха столовете си в моята посока. От звука на разкопчаващи се ципове и движенията на ръцете им знаех, че те също си играят с чеповете си.
Един възрастен мъж седна през едно място директно срещу мен. Очите му сякаш бяха прилепени към путката ми, докато търкаше пениса си. Предположих, че хуя му не се надървя особено, имайки в предвид колко възрастен и крехък изглеждаше, това обаче изобщо не му пречеше да зяпа в катеричката ми и да си играе със себе си. Бях готова да се обзаложа, че това е най-близкото разстояние, на което се е приближавал до гола жена от много време насам и мисълта, че той безсрамно зяпа мократа ми дупка, докато си играех с нея ме, ме възбуди още повече. Изстенах и разтворих краката си доколкото мога, за да може той да вижда всичко, което поиска, и отпуснах глава назад, докато се наслаждавах на усещането. При това един от по-смелите ми зяпачи извади хуя си и застана право пред мен. Въпреки, че ужасно го желаех, не бях съвсем готова.
В помещението не се чуваше почти никакъв звук с изключение на въздишките, стоновете и тежкото дишане, които долитаха от екрана. Тогава, за моя собствена изненада, се изправих и заговорих:
– Момчета, само след няколко минутки ще ви поема всичките по всеки начин, който можете да си представите. Но първо, дайте ми няколко минути да задоволя ексхибизионистките си желания и ме оставете да правя каквото поискам. Ще разберете, когато дойде вашият ред.
Коя беше тази жена, помислих си аз. Не я бях виждала друг път, но мисля, че я харесвах.
След като млъкнах, отидох в предната част на салона и застанах точно до екрана, така че да виждам публиката си. Махнах потничето през главата си, оставих полата да се смъкне по краката ми и, преди да се усетя, вече стоях пред всички тези мъже напълно гола. Стенейки, смъкнах ръце на путката си и започнах бясно да се обработвам. Забих пръст в котето си, след което го облизах, после го забих в задника си и отново го облизах. Беше ми трудно да стоя права от възбуда, дори на собственото си пййп-шоу пред цялата група мъже. Вдигнах единия си крак и го поставих на облегалката на седалката пред мен, така че публиката ми да вижда по-добре. Разтривах циците си, стенех и ахках. Накрая се обърнах с гръб към тях, наведох се и разтворих бузите на задника си, така че да гледат, когато забих два пръста дълбоко в мократа ми задна дупка. После се разходих из салона, така че всички добре да ме огледат. До този момент вече всички бяха извадили чеповете си и си играеха със собствения си или с този на съседа. Можех да застана близко до тях и да ги оставя да гледат мократа ми путка, докато бясто търкат хуйовете си. Един от тях беше млад и явно неопитен. Само след няколко секунди той започна да трепери и да стене и изведнъж коремът ми беше изпръскан с обилни количества гъста бяла сперма. Стенейки я разтрих по кожата си, надолу към катеричката ми, чак до задника ми. През цялото време той се тресеше и лъскаше, сякаш никога преди не беше свършвал. Коленичих пред него и поех твърдия му пенис в устата си и нежно го засмуках и облизах. Докато се отдръпвах усетих, как той вече е готов за нова доза.
Както бях коленичила, видях, че мъжете започнаха да се събират около мен, предлагайки ми чеповете си. Реших, че имам да свърша още нещо преди да се хвана сериозно за работа. Изправих се и видях, че възрастният мъж все още си седи на мястото, гледайки ме гладно. Приближих се пред него и коленичих. Нежно, поех полу-мекия му хуй в устата си. Започнах да го ближа, навън и навътре през меките ми устни, въртейки езика си около него. Пениса определено започна да се събужда още повече. Хващайки го в основата с два пръста, продължих да ближа и смуча, от време на време прокарвайки език по дължината му и по топките. Дишането на възрастният мъж се учести, докато той се приближаваше към финала, и аз вложих още повече старание в работата си около члена му. Скоро, без предупреждение и без пълно надървяне, усетих вкуса на малко количество сперма върху езика си. Усмихвайки се на себе си, продължих да смуча и ближа, докато той свърши напълно. Погледнах го и се усмихнах, а той отвърна на усмивката ми и се отпусна назад в седалката си.
След като вече бях оправила най-младия и най-възрастния от групата, беше време да се захващам сериозно с останалата търпелива част от мъже около мен. Излизайки от редиците и заставайки на открито място, заговорих отново:
– ОК, момчета, готова съм. Но преди да ви позволя да правите каквото поискате с мен, искам първо всички да ме опипате добре, да прокарате ръце по цялото ми тяло. Но, моля, бъдете нежни. Падам си по секс, не по болка. Не искам никой да ме нарани. ОК?
С тези думи, гордо изправена пред всички, разтворих краката си леко, така че да бъда лесно достъпна и повдигнах ръце над главата си. Незабавно изпитах невероятното усещане от половин дуцина ръце плъзгащи се навсякъде по мен. Някои хванаха гърдите ми, други се насочиха към твърдите ми зърна. Трети се отправиха директно към путката ми, вкървайки пръсти в мен и играейки си с клитора ми. Почувствах и такива, които нежно се заиграха с бузите на задника ми и в крайна сметка проникнаха в ануса ми. Ръце се движеха нежно нагоре-надолу по краката ми, отделяйки специялно внимание на бедрата и коленете ми. Усетих дори чифт ръце, които с желание обходиха стъпалата ми, влизайки между пръстите и масажирайки глезените ми.
Да чувствам цялото това внимание беше повече от неописуемо. Ах, ръцете на всички тези непознати мъже, плъзгащи се по тялото ми – беше невероятно възбуждащо. Бях потънала в екстаз.

Не знам колко време съм стояла там, със затворени очи, плуваща в морето от ръце, но скоро усетих, че краката ми се уморяват и имат нужда от почивка. Малко неохотно се отдръпнах и седнах на седалка от първата редица. Разторих краката си максимално, отпуснах глава назад и казах:
– Време е, момчета. Елате и ми се насладете.

Този път очите ми бяха отворени и ги наблюдавах как се приближиха към мен. Един бърз пич коленичи между краката ми и започна да лиже путката ми по цялото й продължение, чак до ануса ми. Очите му бяха затворени, докато доставяше удоволствие на себе си и мен. Два чепа се приближиха към лицето ми от две различни страни и тогава почувствах за пръв път неповторимата тръпка да имаш два хуя в устата си. Беше трудно да ги наместя и двата и то от противоположните посоки, но това не ми попречи да се насладя на прекрасното усещане от факта, че тази възможност изобщо е изникнала.
В крайна сметка се обърнах на едната страна и поех дълбоко в устата си единия пенис. Усещах как междувременно другия се трие в лицето ми. Не трябваше да чакам дълго за първата ми награда и усетих как устата ми се напълва със сперма от първия чеп. Гълтайки жадно, се обърнах към другия, поех го с уста и започнах да лижа и смуча. Друг пенис започна да се търка в лицето ми от другата ми страна, а трети се триеше в челото ми.
Гладните устни, които бях усещала до този момент на котето ми се заместиха с рязко проникване на доста внушителен по размер хуй в мократа ми путка. Докато смучех един чеп в устата си, усещах как този се движи в катеричката ми и изтръпнах в раздвоен екстаз. Скоро някой хвана едната ми свободна ръка и я постави върху члена си, а аз започнах да търкам. Почти веднага някой копирач схвана идеята и постави и своя чеп в свободната ми ръка. Други ръце продължаваха да си играят с гърдите и зърната ми, и аз се наслаждавах максимално на усещането и на пулсиращия хуй в устата си. Тогава той започна да свършва и, въпреки протестиращите ми устни, беше изваден и насочен към гърдите ми, които, 2 секунди по-късно, вече бяха обилно опръскани със сперма. Без да чака в устата ми проникна друг хуй. Ръцете на циците ми скоро започнаха да разтриват спермата по кожата ми и тогава усетих още две порции сперма да опръскват гърдите ми от две противоположни посоки.
Между краката, чепа помпаше все по-бясно, докато накрая усетих пулсациите, индикиращи оргазъм. Усетих стон, докато хуя се зарови дълбоко в мен, след което почувствах сперма, стичаща се от путката ми надолу към ануса.
Този пенис скоро беше заменен от друг, а междувременно онзи в устата ми свърши. След като се изпразни, го избутах от устата си с език и го прокарах надолу по брадичката и врата си. Дори докато това се случваше не се налагаше да се обръщам и вече друг чеп беше наврян в лицето ми.
После всичко се разми, докато чувстах хуй след хуй да прониква в устата и путката ми, доза след доза сперма да облива тялото, гърлото или слабините ми.
Нарисувах в главата си картинката как съм изглеждала. Напълно гола жена, напълно заобиколена от еректирали, потни мъже с всякакаво описание, в която непрекъснато проникваха и върху която отново и отново се изливаше сперма.
Колко ли курвенски съм изглеждала, и мисълта за това в комбинация с всичкото внимание на дузина чепове около мен, най-накрая ме докараха до финала и първия ми взривяващ оргазъм. Пръски сперма ми подсказаха, че и други свършиха с мен.
Оргазмът едва беше свършил, когато някой ми помогна да се изправя и ме изведе от седалките. Същия мъж легна на пода и ме настани да сетна върху него, нагаждайки ануса ми точно на твърдия си член. Целия ми задник беше толкова мокър от пот и сперма, че хуят му проникна от първия път, въпреки, че никога преди това не ме бяха чукали анално. Започнах да се движа напред-назад, нагоре-надолу, докато в същото време три други чепа се завряха в лицето ми.
Пресегнах се с две ръце и гладно засмуках и трите, до колкото можех, наведнъж. След това започнах да им духам, ближа и смуча един по един, докато първия свърши в устата ми, после втория, опръсквайки цялото ми лице и на края третия, покривайки лицето ми с втори пласт сперма. Всеки чеп на момента беше замемен от друг и разбрах, че изобщо не е нужно да си помагам с ръце – собствениците на чеповете сами правеха каквото искаха. Това беше добре, защото така ръцете ми бяха свободни да хванат други пениси или да разтривам тялото си, или да разтривам влажната си, покрита със сперма путка.
Скоро започнах бясно да подскачам, докато хуя в задника ми свършваше и аз се стараех да помогна с първото си анално чукане в живота. Съсредоточих се и се движех по възможно най-добрия начин, за да стимулирам оргазма. Когато мъжът свърши, аз се изправих, за да може и той да се отдръпне. Усетих как сперма се стича от задника ми и непознатото усещане ми хареса. Усещайки как крака ми започва да се схваща, се изправих на колене и неочаквано почувствах как една глава се навира между краката ми. Погледнах надолу и видях непознато лице, което с удоволствие излизваше путката и задника ми от всичката сперма и сокове по тях. Изненадващо, това много ме възбуди и с удоволствие установих, че лицето всъщност е на много привлекателен мъж. Свърших бързо и спазмите изтласкаха още останала сперма в жадната уста на лицето под мен. Първоначално не можах да повярвам, че някакъв мъж би искал да излиже сперма от путката ми, но след това си спомних къде се намирах и изведнъж това се оказа страхотно възбуждащо – нещо повече, наслаждавах се толкова много, че исках това да продължава вечно! Това беше по различно от всичко, което бях опитвала преди и неочаквано свърших отново, силно и разтърсващо. Само си представям количеството сперма, което навярно съм изхвърлила при този оргазъм върху новия си “обожател”, но той с израз на удоволствие върху лицето си продължи да излизва всичко.
Докато той ме почистваше, аз се огледах и установих, че явно всички са удовлетворени. Мъжете стояха наоколо, с чепове в ръка, гледайки как един млад мъж излизма спермата им от катеричката ми. Чак тогава осъзнах, че вече съм уморена и бях получила предостатъчно секс за една вечер – поне по старите ми стандарти. Бях лапала и чукала толкова много хуйове, че даже не им знаех бройката. Бях покрита от глава до пети в лепкава сперма. Дори задника ми беше мокър и отпуснат след цялото внимание, което беше получил. Но аз бях щастлива.
Все пак реших, че съм уморена и имах нужда да се прибера и да поспя. Не че се срамувах от това, което бях направила, просто наистина вече имах нужда от почивка. Изправих се и лицето под мен с желание се задържа максимално на слабините ми, очевидно притеснен, че може да пропусне някоя капчица. Това отново ме възбуди и аз стоях на колене, гола и доволна, докато той доизлиза до край задника и путката ми.
Когато все пак свърши, се изправи и ме погледна с леко срамежливи, но благодарни очи. В главата ми изплуваха цял куп нови мръснишки сценарии, включващи него, мен и още куп други мъже. Замислих се какво ли би било да го имам за партньор в този нов живот, който днес бях открила. Не бях сигурна, дали искам да го споделям с някой, но от друга страна би било много забавно да има с кой да си говоря за лапане на чепове и за други курвенски неща.
Очите му все още ме гледаха, както и тези на всички останали впрочем. Погледнах се и леко се изненадах от вида си. По цялото ми тяло имаше пръски и се стичаше сперма, а на някои места беше започнала да засъхва. Усещах как капчици се прокрадват надолу по лицето и врата ми, по гърдите ми, по корема, котето, бедрата и пръсците ми. Предположих, че сигурно изглеждах така и отзад и ми се прииска да можех да се видя.
Тогава изведнъж ме осени една мисъл – как щях да се прибера до вкъщи? През главата ми вече беше минала палавата мисъл да нахлузя потничето и полата си и направо да си мина през магазина и до колата покрита със сперма, обаче не исках тя да полепва по седалката. Поне за този първи път щеше да се наложи да измисля друг план.
Ръцете ми, почти сами, започнаха да разтриват течността по цялото ми тяло и множество очи проследиха гладно движенията ми.
– Хммм – чух се да казвам. – Това е толкова приятно, но може би вие момчета искате да ме почистите? Някой иска ли да излиже това от мен, или да го разтрие или нещо такова, за да мога да се прибера до вкъщи?
На мига няколко човека се скупчиха около мен. Мъжът, който беше излизал путката ми беше първият, който се осмели и атакува едната ми гърда с език и устни. Не след дълго и другите последваха примера му, избирайки си различни части от тялото ми. Усещах как нечий език се движи в цепнатината на задника ми, а още три чифта ръце се движеха по краката ми, за да замажат останалата сперма и да й помогнат да изсъхне по-бързо.
Не след дълго вече бях приемливо “чиста”. Аз просто си стоях там и се наслаждавах за пореден път на усещането как един куп мъже ме опипват, галят и лижат навсякъде. Исках това никога да не свършва, но бях уморена и жадна и реших да продължа друга вечер.
Дори обличането на дрехите ми се струваше еротично пред всички тези мъже. Разбира се, оставих по-голямата част от циците ми да се виждат, а и полата си вдигнах достатъчно високо, за да открива част от задника ми, а вероятно и катеричката ми. Докато правех това, намигнах на по-младичкия, който ме беше лизал, и направих лек знак с глава да ме последва. Той примигна няколко пъти с изненадан израз на лицето си. Не бях сигурна дали ме разбра. Обух сандалите си и отново му се усмихнах, след което се насочих към вратата. Отваряйки я, хвърлих поглед назад към ебачите ми и страхотно харесах гледката как те стоят там и ме наблюдават, повечето все още с чепове в ръце. Чувството, че имах такъв ефект върху тях, беше страхотно. Усмихнах се отново на онзи, който бях избрала и преминах през вратата обратно в магазина.
Светлината от ярките лампи беше леко изненадваща и на очите ми им трябваха няколко секунди да се нагодят. Когато ги отворих отново с изненада видях пет или шест мъже, които все още се въртяха наоколо. Очите им буквално станаха на паници, докато ме гледаха как гордо прекосявам магазина, показваща полу-голи подрусващи се гърди и доста задник, а по всяка вероятност и путка. Помахах на асистента в магазина, който се засмя и също ми помаха.
Вече бях излязла през външната врата, когато мишената ми се приближи колебливо към мен.
– Имаш ли ангажименти сега? Как дойде до тук? С кола ли си? Искаш ли да дойдеш в нас? – залях го аз с въпроси.
Той леко заекна и отговори накуп, че, не, нямал ангажименти в момента, не бил с кола, понеже живеел близо до магазина, но можело ли първо да ползвал тоалетната на магазина. Това ме подсети, че и на мен ми се ходеше до тоалетна, но на новопрограмирания ми мозък изведнъж му хрумнаха нови идеи.
– Не, сладурче, не можеш първо да пишкаш. Стискай, докато стигнем в нас. Имам планове относно това пишкане. Сега бързо влизай в колата, преди и двамата да сме си променили решението.
Леко стиснах члена му през панталоните, за да придам тежест на думите си и той побърза да се качи в колата. Аз седнах зад волана и изтеглих колата от паркинга. Междувременно позволих на полата ми да се вдигне така, че слабините ми бяха напълно открити през целия път, чак докато паркирах пред къщи. Започвах отново да се възбуждам докато прехвърлях в главата идеите си относно новия ми любимец и всичко, което можех да правя с него. Е, може би не всичко тази вечер, но следващите няколко седмици определено щяха да бъдат диви.
Смеейки се вътрешно, реших, че вече определено съм курва и това ми харесваше. Любимеца ми и аз влязохме в къщата и с това започна нова глава от живота ми.

Rating: 4.62/5. From 13 votes.
Please wait...