Как наебах красивата съпруга на Боби 2 част – пред погледа на Боби

Боби бе надървен , но не от вида на голото и тяло а от мисълта че вчера друг мъж го бе „ползвал“.
-Как си –попита той.
-Боли ме главата
-и мен, яко се напихме.
-Аха
Искаше му се да я разпита но не смееше, а на нея въобще не и се искаше да обяснява. Излязоха заедно за работа, а Боби с нетърпение чакаше Марян да тръгне на разходка. Той излезе към обед. След формалните празни приказки Боби изтърси:
– Е тя не се ли дърпа?
– Жена ти ли … дърпа се малко …. дърпа се докато не взе да го поема… после се успокой… ама страшна путка има… стегната ,не изтраях и 5 минути
– А що си и се изпразнил на корема , тя пие противозачатачни…
-Ах гадинката, тя ми каза да свърша отвън.. ей ти нали не се сърдиш –Боби кимна утвърдително , и Маряиян продължи – добре другия път ще и напълня сладката путка с клес. Разбира се ако даваш…
Боби само вдигна рамене“ Не стига че бе ебал жена му , а сега отново искаше, пък и за разрешение пита“
-А я виж кой идва, за вълка говорим а той в кошарата
По улицата се бе задала Гери. Русата и коса се вееше свободно, изглеждаше много добре облечена със права официална пола стигаща малко над коленете , сако и ризка. Тя дойде при тях:
-Здравейте – Още по пътя тя бе видяла че и Марян е при Боби „Те го тоя , да го дяволите вземат и мръсно животно… какъвто е простак сигурно разправя на Боби как ме е ебал… ма то моя си е виновен .. смотаняк“.
– Какво мило –попита невинно Боби –що си дошла
-Имам работа до НАП и реших да я комбинирам с обедната почивка и да те видя какво правиш , ама ти си имаш компания
– Мокро ли е путето – изтърси неочаквано Марян
-Не е –озъби му се жената – а и да е мокро не е твоя работа
– Вчера беше моя, целите ми топки бяха мокри от него
– Разкарай се –тросна му се Гери и влезе в магазина
Марян погледна Боби и потърка опънатия си анцунг:
– Иска и се да я прасна, ама се прави -подсмихна се мъжа
– Не знам
– Седи малко отвън и гледай да не влезе някой
Преди да може да каже нещо Боби ,Марян влезе в магазина. Боби видя как мъжът хвана Гери над лакътя и я издърпа в склада. От вътре се чу „стига бе , разкарай се , недей бе махани се от мен“, после нещата утихнаха или поне навън не се чуваше нищо. Боби изчака няколко минути измъчван от мислите „какво ли става,… дали ще я ебе пак, … е не няма шанс….сигурно я увещава“. Той влезе и направо се запъти към склада и отвори врата.
Гери не очакваше такава директна „атака“. Марян я завлече в склада, притисна я към стената и директно бръкна под полата и ,я хвана между краката.
-Пусни ме бе животно – опита се да го удари но той избегна шамара, дръпна я силно и я събори по очи върху подредените в ъгъла дрехи. После я притисна отгоре. Със сила разтвори краката и легна между тях. Жената усети възбудения му член допрян до бедрото си. Роклята и се плъзна нагоре –не искам …спри
Марян гледаше голото дупенце на жената прикрито само от тънката лентичка на прашките . Той я бе притиснал с ръка по средата на гърба и тя не можеше да стане. С другата си ръка смъкна анцуга си под дупето , освобождавайк възбудения си член. Легна върху и, отмести с ръка настрани прашките и допря главичката на кура си до топлия отвор.
-Аааа –Галя изписка когато кура на мъжа нахлу във сухата и путка. Единствената и мисъл бе „Животното отново ми го навря“ – аааааа …по леко…. хъъъ – члена му вече се движеше бавно напред назад, като с всеки тласък потъваше все по навтре –оххх, леле
Мъжът се надигна и члена му излезе от нея, той я хвана я за бедрата и я изправи до поза партер. След секунди вагината и отново започна да се разпъва. Сега само че паламарката на мъжа без проблем влезе, тя вече бе мокра.
Мъжът започна да я трамбова, и с ужас Гери осъзна че всъщност и харесваше , тя отпусна изправените си в лактите ръце и се подпря на лакти, оставайки дупето си високо вдигнато „ За да може по дълбоко да си го вкара… леле яко ебе“ . Мъжът вадеше бързо почти целия си кур и после отново бързо и го забиваше целия.
-Аааа….хъъъ… -Тогава чу врата да се отваря , мощните тласъци спряха и тя извърна глава.
-Ще и скъсам сладкото путе от ебане -каза Марян на стоящия на врата Боби , после погледна към Гери и додаде – тоя път ще те напълня със семе моме
Хуя в нея отново се задвижи и жената извърна глава от Боби.
Гледката разкрила се пред Боби едновременно го изненада и някак облекчи. Жена му бе коленичила на четири крака странично срещу вратата а зад нея бе залепен Марян със смъкнати над коленете анцунг. Роклята и бе набрана на кръста и отстрани се виждаше голото и бедро. „До корен и го е набил“. Той и Гери за момент кръстосаха поглед , но Марян се отлепи от дупето и Боби премести поглед към мястото където телата им се допираха. Той видя как от вагината на жена му бавно се заиздява лъщящия от соковете и член. После мъжа рязко стегна дупето си и отново се залепи за нейното. Отново погледна към главата и но тя вече гледаше напред.
Марян бе забравил за Боби и отново бясно помпаше Гергана. Бе се загледал в отвора на дупето и под което в момента члена му бързо я бродираше в путката.
-Ааааа……господи…спри..ъъъхх…не
Тялото на жената се разтресе , тя стисна юмруци и ги допря до главата си, след което тихо застена. На Боби и Марян им стана че тя бе свършила. Това подейства като спусък и на Марян, той се прилепи плътно към дупето и започна да я праска с къси дълбоки тласъци. След секунди спря с забит до край пенис, докато семето му се изливаше в нея.
-Леле – той се изправи и сега за първи път Боби видя пениса му .
„Егати главичката има тоя“ погледна към все още надупената Гери , от вагината и в момента изтичаше бяла течност „.семето му изтича… здраво я наеба… тя свърши..“
Гери се изправи като преди това сложи ръка на отвора си, изправи се мина покрай двамата мъже и отиде в тоалетната. След малко се върна със смъкната пола, но дършеще прашките си в ръка:
– Още си надървен Боби -обърна се към мъжа си тя- Яко те е възбудило да гледаш как тоя чичка ме шиба като последната курва…
– Ама ти хареса шибането -намеси се Марян като се пресегна и я стисна за дупето
– Друг път
– Да бе не ти е харесало, затова почна сама да се набиваш на хуя ми
– Абе марш от тука… и си разкарай ръцете от мен -тя отблъсна ръката му от дупето си -Ще си взема нови, тези да ги плати тоя понеже целите са в неговата сперма
Тя пусна омазаните прашки на пода ,отиде до бельото взе едни нови , запретна полата си на кръста пред погледите на двамата мъже и се обу , след което напусна магазина.
-Направо я побърках, след още един два пъти сама ще почне да го търси тоя-той се попипа по пакета – тоя път поне здраво я наебах а
-Предполагам -тихо отвърна Боби.
Марян бе превъзбуден и въобще не забеляза смущението на Боби:
-Хайде да идем да пушим- вече отвън Марян продължи – а е супер че си я накарал да пие противозачатъчни, голям кеф е да се изхвърляш вътре …. А лапа ли го хубаво?
-Не знам
-Е как не знаеш , изпива ли у мозъка
– Еми први, но не дава да и свършвам в устата
– То повечето не дават…. Ама по някой път ги изненадваме ха ха ха… е гледай тая- Мариян кимна към едно най много на 16години преминаващо момиче с пъпки покрай устата – само от смучене на хуи така се е изринала.
Той поседя още малко, докато при Боби дойдоха клиенти и той влезе вътре. Останал сам Марян се замисли как отново да му се отдаде случай да оправи Гери. Когато Боби се върна той вече бе измислил план:
– Пич жена ти се прибира в 5 нали -Боби кимна -дай си ключовете да я изчакам у вас…
-Абе стига но ти ще я разглобиш от ебане…
– Да бе жена от хуи се не плаши, особено от такъв който вече ие бил в путката
-Не бе , стига вярно
– Де бе , няма да и стане нищо , а и виж че и харесва да я шибам
-Офф добре –„Защо се съгласявам пу дяволите, нали тоя пак ще опъне жена ми“
В същото време Гергана се върна в кантората , но въобще не можеше да се съсредоточи ‚ Как само ме изчука… но хубаво ебе… ужас… а моя как се бе надървил …. Как може да му харесва да ме ебе някой друг-“. Тя усети че се възбужда , започна да се прави че оправя някакви документи и едвам дочака да стане 5 часа за да си тръгне.

Rating: 3.83/5. From 6 votes.
Please wait...