Как наебах красивата съпруга на Боби 3 част – двамата с мъжа ия изчукахме анално

В 4 Марян тръгна към дома на Боби. „Сега ще има време да я наеба както си трябва, а тоя Боби как може да не ебе такава хубава жена…. Аз по три пъти на ден бих я ебал“. Той бе взел  еднолитрово шише  ракия . Когато влезе отиде направо в хола , масата не бе разтребвана и той си сипа от ракията и отпи, после стана и разгледа апартамента. В другата стая имаше голяма спалня „Скоро ще я пробвам“ доволно потри ръце. Върна се в хола и се съблече чисто гол. Когато чу че врата се отваря той вече допиваше втората си ракия.

Когато Гергана  влезе тя се събу и отиде в тоалетната и се изпика. Съблече сакото, и разкопча ризата си , след което влезе в хола:

-Аааа -стресна се тя при вида на голия мъж -какво мамка му правиш тук….

-Ще пиеш ли една ракия , или направо ще те еба

-Айде стига бе

-Нали знаеш че при мен тия не минават … ако искаш пий една ракия… ако пък много ти се ебе направо да те почвам

-Оф стига глупости, трябва да  се   къпя -Гери загърна ризката си

– Ще се изкъпеш има време , аре пий една ракия- той и наля- Разтвори си само че  ризката и си махни сутиена

-Стига де – Марян наклони глава с усмивка  Гери въздъхна и изпълни  желанието му- доволен ли си

-Дръпни я малко , да ти видя хубавите зрънца де  – Марян бе взел да се дърви, той забели хуя си -Ела

-Нали щеше да пием по една ракия?

– Ще пием -той стана от фотьойла   и отиде до табуретката където седеше жената. С едната рука я хвана за темето а с другата хвана члена си, след което наклони главата и към него – Смучи го- Гери не реагираше затова той я потърка по устните -Хайде …лапни го- Гери отвори уста и хуя му се плъзна по езика и-  оооо….да… – той се пресегна и замачка с палеца и показалеца си зърното на гърдата и.

Когато и го вкара в устата Гери усети солено кисел  вкус „ Откакто днес ме е ебал не се е мила свинята…изрод“ .Тя задвижи глава и постепенно вкусът изчезна. Мъжът пусна члена си и Гери го хвана , вече ръката и се движеше в унисон с главвата си

-Добри свирки правиш- каза Марян като се отдръпна от нея -аре да си допием ракиите

Той се върна на мястото си, а Гери удари ракията си на екс. Гърлото и пламна но в корема и се разля приятна топлина. Тя си сипа отново:

-Ще се напиеш

-И кво , ти няма  да ме ебеш пияна

-Тебе бих те ебал винаги ,страшна путка си

Гери отпи от ракията „Ебати наглара……а що го слушам“ – тя се наведе и гърдите и се показаха, после погледна ръчния си часовник , беше 6 без 15 „След малко Боби ще се прибере… макар че това няма значение…. То няма кой друг да му е дал ключ на тоя…нерез“

-Свали си полата- тя помисли да каже нещо , но реши че няма смисъл- и прашките- Гери изпълни и това- седни срещу мен , …сега си  качи краката на седалката и ги разтвори

-Стига де….. неудобно ми

– От какво ти е неудобно… вече съм виждал путето ти …отвътре, хайде

Гери отново въздъхна , но разтвори крака, пред мъжа се откри прекрасна гледка към бръсната и путка и малкото отворче на дупето

-Мокра ли си

-Не знам

– Е провери тогава

-Добре де мокра съм -тя събра крака и ги свали

– След малко ще те проверя -той отпи от ракията си, -Наздраве -Гери се надигна и взе чашата си чукнаха се тя също отпи- отвори си краката – той забели члена си –много хубава путка имаш, стегната. …. Много си хубава

-Благодаря –по навик отвърна жената.

Като с пружина Марян стана отиде при нея и я хвана  под мишницата:

-Ела

Гери , се изправи и двамата отидоха в спалнята, Мъжът застана зад нея и нежно смъкна ризата от раменете и. После се прилепи до нея с едната ръка я хвана за гърдите , а другата между краката , като същевременно започна да я целува по врата.

-Много си мокра –прошепна в ухото и мъжа докато движеше пръста с в нея, пусна я и тя се качи на леглото а той я завъртя на една страна и се настани зад нея. Хвана члена си и го насочи, но уцели ануса

-Не там

Марян го премести малко по напред и топлата влажна слива на жената го обгърна. Гери бе толкова възбудена , че той буквално потъна от веднъж целия в нея. Сграбчи бузата на дупето като по този начин го разтвори и започна бавно да я тръмбова.

-Хъъъ…. Не си ли шибана отзад? –каза загледан в малкия розов отвор над члена си

-Не ми харесва – отвърна тихо жената

– Но си пробвала?

– Да веднъж..хъ…леле…за малко

-Това е щото е било за малко – „Ох как ще те наеба в сладкото дупенце“ помисли Марян . Той извади подгизналият си от соковете и член и го допря до ануса и

-Какво правиш –Гери се дръпна напред , но мъжът я хвана за таза и отново с прилепи към нея . Гери усети пак члена му на ануса си и отново се дръпна –Не искам отзад

– Стига се дърпа, че ще ти го отпоря от раз и ще опищиш блока

-Абе не искам отзад…аааа…..недей де .аааа… спри….боли

Въпреки че на думи отказваше , тя бе престанала да се дърпа , а Марян периодично натискаше, при едно по рязко натискане главата на члена най сетне разтвори стегната дупка и половината му член се заби в свинктера и.

-Аааааа……господи –Гери имаше чувството че ще се насере –спри за малко..ааааа –Мъжът спря и болката започна да отшумява

-Видя ли че няма страшно ха ха ха.. трудното бе докато влезе главичката, после е все тая

Марян я хвана за вагината и отново се задвижи , а Гери се отпусна безпомощно „ Браво сега и в задника те ебе… добре че вече по малко боли….то даже вече въобще не боли… а с Миро защо толкова ме болеше“ . Миро бе приятеля и от студентските години , с когото бе пробвала анален секс, помнеше че тогава много я бе заболяло и въпреки че той само и го бе вкарал , после като сереше два –три дни пак я болеше. „ А тоя направо си ме ебе и не е чак толкова неприятно…. понеже ме гали „ –Марян мачкаше усърдно вагината и докато я пореше в дупето „заради това ще да е… и този май по полека ми го вкара…а члена му не е по малък от на Миро… даже главата му е много по дебела“

– Харесва ли ти  -гласът на Марян я изведе от мислите и

-Хъ…не особено… имам чувството че ми се ака …ааах . влезе ли

-Ха ха ха ….  до топките мила –той я захапа за ухото – ще се научиш , казват че жена научи ли се отзад все там иска

-Ъхх. да бе …. да

На входната врата се позвъни :

– Сигурно е мъжо ти

– Е не знам…спри де- тя се дръпна, и  члена му излезе от дупето и, което предизвика едновременно чувство на облекчение и на някаква празнина . Тя стана от леглото

-Виж през шпионката

Жената взе от пода ризата си и се загърна , макар че тя стигаше до средата на дупето и не прикриваше нищо. Действително бе Боби, тя го пусна и заключи.

Боби огледа облечената само по риза жена:

–  Марян тука ли е

-Така като ме гледаш дали е тука -Боби наклони глава в знак на разбиране – пак е донесъл  ракия

-Вие пихте ли?

– Да …  но сега сме в спалнята

– Добре ти ще  се връщаш ли

– Нали затова си му дал ключовете си… може да удариш някоя ракия и да дойдеш да гледаш

– Да не би да ти е неприятно!?!

– Що да ми е неприятно… за едно денонощие вече за трети път ме опъва непознат.. е то вече не може да го  нарека непознат… добре го опознах

Гери се завъртя и се върна в спалнята а Боби отиде в хола . Пусна телевизора и се пресегна за ракията, сипа си догоре една чаша и отпи, после се загледа в екрана.

Когато Гергана влезе в стаята Марян лежеше по гръб на леглото. Той и направи знак с пръст да идва. Когато тя коленичи  на спалнята, той я хвана за ръката и се изправи до нея, след което я натисна да застене на подпряна на колене и ръце и се настани зад нея. Потърка с ръка вагината и , след което се изплю в  шепата си и намаза със слюнка хуя си. Разтри останалото по задника и,след което натисна с показалец ануса:

-Не искам пак отзад…ааа-пръста му бе влязал целия –Чу ли –извърна се тя към него но той извади пръста си и насочи члена на негово мяст- не ис…аааа…..не….оххх- този път болката бе по малка но пак я усети. Мъжът я хвана за тазовите кости и  се задвижи , вече ня болеше.

-Вече влиза като у дома си ха ха ха , …..гали си минджата .да

-Хъ.Хъ –при всеки тласък жената издишваше ,тя започна да си играе с клитора си и приятни тръпки обхванаха корема и.

Марян не бързаше а я помпаше с бавни дълги тласъци, въпреки това след 10 минути бе плувнал в пот, когато врата се отвори. Този път и двамата с жената не реагирахаа продължиха да се чукат.

Боби се приближи странично и погледна към дупето и“Господи ама той я ебе в гъза…. „после се загледа още по внимателно, но не бъркаше хуя на Марян се движеше в ануса и , а тя бе бръкнала между краката си и се галеше.

-Скъсвам и задника от ебане-каза Марян и я плесна по дупето, след което извади целия си член , но задържа бузите и отворени. На мястото на ануса и сега имаше огромна черна дупка, той се завъртя малко докато члена му не се оказа срещу черния отвор и огромната главичка потъна отново в него, което предизвика шумно стенание от Гери – яко съм я разработил а… – Боби несъзнателно кимна –хъъ. …оф леле капнах….аре да ме смениш малко

Без да се замисли Боби се съблече, правия му като копие конусообразен член вече бе възбудени . Марян стана и той застана зад жена си.

-Хъъъ –се отрони от устните на Гери когато члена на мъжа и нахлу в ануса и, през това време Марян се премести пред нея и седна с разкрачени около ръцете и  крака.

-Между другото ми хареса как духа –каза той като я хвана за врата и дръпна главата и към члена си.

Дали заради изпитата на екс чаша или заради това че вчера се бе много напила Гергана се чувстваше замаяна. Тя въобще не се замисли и веднага засмука стърчащия пред нея кур, а Марян постави ръка на врата и.

Боби гледаше ту към главата и , която ритмияно се движеше , ти към разтворените бузи на задника и където кура му влизаше. ‚ Ебати досега не я бях ебал в гъза … а на него му е дала…а и свирки му прави….и то след като я беше ебал в гъза „ той я помпаше от 4-5 минути когато тя неочаквано се закашля, понечи да отстъпи на зад но само се наби до край на чепа му. Погледна към Марян:

-Дааа…аааааааах- той я бе хванал за главата с две ръце, а тя го държеше за ръцете- оххххх- Боби бе спрял да я чука –Ооо кеф –той пусна главата и Гери се закашля отстрани на крака му.

От устата на жената течеше смес от лиги и сперма, около топките и по корема на мъжа имаше същата смес. беше и се изпранил в устата.

-Що спря да я помпаш , давай нищо и няма –обърна се той към Боби –задави се със сперма , ще и мини.. давай ..тъпчи и гъза

Боби машинално се задвижи и деиствително след малко Гергана спря да кашля, след което се изправи но без да се издява от чепа на Боби. Лицето и бе във сълзи:

-Ти си отвратителна свиня –каза тя на Марян- щеше да ме задушиш

Марян се пресегна сякаш не бе чул думите и , и я хвана за зърното:

-Много си добра  -след което изтри сълзите и с палец и ч погали по главата – ще те побъркам от ебане –после я целуна

Гергана до сега не го бе целувала, но като преплете език с неговия натрапчивия вкус  на семето му понамаля, затова тя продължи да го целува , докато не чу стенанието на мъжа си който се празнеше в дупето и.

Rating: 2.29/5. From 7 votes.
Please wait...