Как наебах красивата съпруга на Боби 4 – финално анално чукане на Гери

Когато извади хуя си от дупето на жена си, Боби седна на свитите си крака. Гери веднага стана и отиде в Банята. Напъна се и от дупето и затече спермата на мъжа и, от напъването  ужасно я заболя дупето. Тя пусна водата и отиде под душа. Тя се затърка със сапуна но когато насапуниса ануса си той буквално пламна и защипа. Стори и се че е станал огромен „Егати боклуците… и моя …направо ужас… стига толкова …. повече тоя няма да ме ебе… стига толкова …. няма повече… „- тя отвори уста срещу струята вода , напълни си устата и се зажабурка. Стоя докато водата не взе да става студена. Облече си халата и излезе. Ч у че мъжете са в хола затова тя отиде във спалнята  и се облече. „Сега ще го изгоня тоя“ –реши тя и влезе в хола.

Марян седеше гол, а Боби бе обул слиповете си. Двамата погледнаха към нея, тя бе облечена с сив екип :

-Що си се обличала, тепърва има да те ебеме –каза Марян с широка усмивка

-Ебането свърши – ледено отвърна жената – обличай се и се махай

-Да бе , знам че го искам- той се изправи и тръгна към нея , но Гери го блъсна с две ръце в гърдите. Марян спря за момент, после усмивката му изчезна , той пристъпи и я сграбчи за косат като силно я дръпна –Еи курво , ти не решаваш кога ще..

Една ръка го сграбчи ча гърлото. Бобисъшо бе станал, той бе с една глава по висок от него и много по широкоплещест:

-Пусни я веднага –Марян изпусна косата и Боби го прилепи към стената  – внимавай какво правиш, ако каже че не иска значи не иска…време е да си ходиш

Той го пусна и  отстъпи една крачка назад.

-Тя го иска… всички курвета го искат , но се правят на интересни

– Тръгваи си Маряне –сряза го Боби

– Аз искам да я еба

– Тя ти каза че не иска , тръгвай си веднага или ще те изхвърля

– Ще ме изхвърлиш , ще не се пробваш…

Боби замахна и тежкия му юмрук се заби в ченето на мъжа, Марян залитна и се подпря на стената:

-Веднага се махай или ще те пребия

-Ще си платиш за това

Марян припряно се облече и напусна апартамента. Гери се бе стъписала и седеше прав в ъгала, досега не бе виждала подобно агресивно отношение от страна на Боби. Той отиде при нея:

-Добре ли си

-Да

Тя го прегърна , и силно се притисна към него:

  • Тоя се оказа голям боклук –каза Боби
  • На мен ли го казваш, съжалявам че въобще бях с него
  • То аз съм виновен
  • Не си само ти,… и на мен ми се искаше…

Боби отиде и се облече след което двамата се заеха да почистят стаята. Легнаха си рано около 21 , защото и двамата бяха преуморени. На другия ден сутринта когато Гери отиде по голяма нужда дупето още я болеше. Тръгнаха за работа заедно.

Боби отвори магазина  и седна отвън. Той пиеше кафе когато сезададе съпругата на Марян Ваня. Тя дойде при него, силно притеснена:

-Боби, знам за станалото между вас и Марян. Не е трябвало да го удряш… ти не го познаваш. – тя бе видимо уплашена – той е много зъл човек…  нямаш представа какво ме е карал да правя докато бях по млада, а и по слаба…

-Той си го търсеше

-Зная … просто внимавай … с какъв акъл си му дал да ебе жена ти .. той не се отказва и е много отмъстителен … вчера ме преби … съжалявам .. трябва да вървя, че ако ме види… пазете се с жена ти.

Дебелата жена бързо се отдалечи , оставяйки сам замисления Боби. „ Какво може да ми направи тоя смотаняк… няма шанс да ме бие .. нищо не ми зависи от него.. а ако закача пак Гери ще му смачкам фасона“.

Към 11 Марян се появи пак с колелото си, и неочаквано дойде при него:

-Скоро пак ще се празня в устата на жена ти .

-Разкарай се –каза Боби като наклони глава –да не се изпразня аз в устата ти

– Ще ме моли да и го набия ха ха ха –каза Марян докато се отдалечаваше.

Марян не можеше да преживее че Боби го бе „унижил“ пред жена. Той се запъти към циганската махала, от където бяха повечето му колеги. Беше му ясно че не може да се бие с много по младия и силен мъж, но това не означаваше че нямаше да го победи.

Дни мина вечерта когато се прибираше пътя на Боби минаваше покрай малко паркче когато минаваш покрай едни храсти изведнъж нещо силно го удари по главата той залитна с периферното си зрение видя двама непознати които го блъснаха и започнаха да го ритат. Той загуби съзнание.

Гергана се беше прибрала в 5:00 но вече часът минаваше 8 а от Боби ни вестник класа че няколко пъти му звъня но въпреки че телефонът му даваше свободно той не вдигаше. Накрая вдигна непозната жена . Съобщи че мъжът е в болница и че от полицията са при него .Тя веднага взе такси и отиде .Докторът и съобщи че мъжът ти е бил пребит има няколко спукани ребра и множество контузии понеже бил загубил съзнание щели да го държат два дни за да се уверят че няма някакви мозъчни увреждания. Гери поиска да го види но те казаха че спи но все пак ако иска можеше. когато влезе в стаята тя видя че цялото му лице е подпухнало веждата му беше сцепена а едната ръка гипсирана. Докторът и каза че полицията е искала да говори с негов  близък. Казаха и да се прибира защото той щял да спи до сутринта а тя утре трябва да отиде в полицията .

Гергана си тръгна от болницата много притеснена вече минаваше девет.  Навън бе взело да се смрачава когато отвори входната врата срещу нея се оказа Мариан :

– Как е съпругът ? – ухилено каза той

– Да имаш нещо общо

– Казах ви че ще има последствия

– Ти копеле мръсно-Тя понечи да го удари но той хвана ръцете и-  пусни ме бе ще викам

Мариян я пусна и отстъпи една крачка назад:

– Скъпа следващия път мъжът ти може и да  не оцелее.

-Ще кажа в полицията че си бил ти

– Може само че аз до преди малко бях пред една банка има записи така че никой не може да твърди че съм бил някъде където се прибира мъжът ти

-Защо го правиш това, заради един удар- Още докато зададуаваше въпроса тя вече се досещаше за отговора

-Не защото ми харесва да те слагам на х** си

– Това повече няма да стане

– Значи може би скоро ще си  вдовица

Той пристъпи и я заобиколи като се направи че си тръгва, но Гери го хвана за ръката :

-Остави го на мира …..моля те

– Покани ме тогава във вас да го обсъдим

“Ох какво да направя …Как да се измъкна” – Гери бе толкова стресирана че не знаеш какво да каже за това тихо промълви

– Ела … но за последно

Той  хвана ръката и приближи се и  обхвана с ръка  вагината и.

– Помоли ме-  Гери  бе с  екипче и той замасажира вагината и през материята

– Моля те

– Не така кажи “ Моля те Мариане скъсай ме от ебане”- Гери мълчеше затова той настоя -Кажи го

Жената се чудеше как да се измъкне , какво да направи ,той доближи ухото си до лицето и Гери се замисли но не виждаше изход затова каза

-Моля те Марияне скъсай ме от ебане.

-Добре съкровище ще изпълня желанието ти

– Но за последно

-Тогава ще се шибам до заранта, и ще правиш каквото ти кажа

-Офф, добре

Двамата влязоха в асансьора той навря ръка в гащите и вкара средния си пръст в нея. Когато стигнаха на етажа извади ръката си Гергана отключи вратата и двамата влязоха.Той я хвана грубо за ръката , завлече я в завъртя я тя падна на спалнята .

– Тази вечер ще разбереш какво е да те чука истински мъж курво. Събличай се -нареди мъжът, Гери вече се бе прежалила“ Нали е за последно“  , тя седна на леглото и съблече тениската и сутиена си. После събу и долнището в едно с прашките си. Мариан също се съблече Курът ми вече беше надървен, Гери седеше с изпънати крака на средата на леглото. – Легни по гръб и си разтвори краката -Марян коленичи между разтворените и крака – много ми харесва путката ти-тои постави длан на срамната и кост след което заби средния и безимения си пръст в нея

-Ааа

Той удари толкова силен шамар на гърдата и че пръстите му се отбелязаха:

-Аааа….господи

-Не пищи курво -той отново ч зашлеви през гърдите

Очите на Гергана се насълзиха от болка , пръстите му бързо се движеха в нея.

Марян се ухили, ръката му се бе отбелязала и на двете и гърди „Мръсна курва“ -той погледна разпъната и от пръстите му вагина на жената, опъна и показалеца си и го заби и него.

-Хъъъ -простена несъзнателно жената  и още един отпечатъксе появи на гърдата и

-Моля те ,не ме удряй повече …аааа.. по ллеко

Марян , не я чуваше , той бързо движеше пръстите си в нея,с другата си ръка мачкаше грубо гърдата и. Щом ръката му отмаля , той се метна по гръб до нея:

-Възседни ме

Жената се качи и седна върху му, пресегна се хвана кура му и го насочи, бе толкова мокра че го пое от раз до край. Той я хвана за дупето и тя се задвижи. Марян набута палеца си в устат и , и тя го засмука, другата у ръка се насочи между краката и и другия му палец замасажира клитора и. Приятни тръпки преминаха през корема на жената „ Какво ми става.. мъжа ми е в болниц, аз се чукам с тоя нерез а ми харесва… не не ми харесва…. Тоя изрод е пратил ония да пребият Боби …изрод мръсен“ -желанието и поне за момента премина.

Краката на Галя взеха да се схващат. Тя нямаше представа от колко време се набива отгоре му , но и се стори цяла вечност. В стаята вече се носеше аромат на бурен секс, между гурдите исе стичаше вадичка от пот и тя дишаше тежко:

-Не мога повече…ахххх….нямам сили

-Тогава го лапай докато почиваш-Жената се издяна и се дръпна надолу- не така завърт се и легни на една страна. След като се обърна и легна на една страна тог разтвори краката и и отново заби два пръста в нея, а тя засмука мокрия от соковете и член.-Хубави минети правиш

Тя му го смука докато ченето не и се схвана, като той през цялото време си играеше с вагината и:

-Не можеш ли да свършиш

-Не искам, казах ти че ще те скъсам от ебане

-Схвана ми се устат

-Качвай се отгоре тогава

Тази смяна се повтори няколко пъти, Гергана вече бе цялата схваната, бедрата и трепереха от напрежение, а устат и бе като гипсирана:

-Не мога повече…хъъ…хъъъъ- тя седна върху му- и устата не си чувствам….скапа ме

-Искаш ли аз да те еба

-Да.хъъ.

Той я извъртя и я дръпна да застане в поза партер. Застана зад нея и с един тласък заби мъжествеността си до край в жената, след което стъпи с единия си крак странично от нея. Започна да я трамбова с дълбоки много кратки тласъци.

Гери бе легнала по очи с тяло извито в дъга с високо вдигнато дупе. Дълбоките тласъци събудиха в нея познатите тръпки. Тя се опита психически да ги прогони, но тялото и този път не я слушаше. Натрупаното от часовете секс напрежение изригна. Тя сграбчи чаршава:

-Аааа……ооооо……хоооо-Задника иконвулсивно потръпваше, тя го въртеше като обезумяла.

Марян я хвана и я притисна плътно забивайки колкото може по навътре паламарката си.

Досега не бе изпитвала подобен оргазъм, тялото и още се тресеше  когато  тръпките отново се зродиха в нея. Когато бе спряла да се гърчи Марян пак бе започнал с дълбоките тласъци и сега тя достигна отново върха, после пак и пак.  След поредния край, тя се дръпна бързо и седна с лице към мъжа. Дишаше тежко, сякаш се борше за всяка глътка въздух:

-Хъъъ..ь.ъъъ…хъъъ…господи..хъъъ-Марян също вече потен седна с разтворени крака срещу и.С трепереща ръка тя хвана члена му и започна да го забелва-хъъ…побърка ме….хъъъ,хъъъ..не мога повече… не издържам…-Тя се наведе и о засмука, но след секунда се изправи-хъъ..хъъ…

– Обръщай се -ухили се Марян

-Нееее…..хъъъ…неее…- тя се наведе и отново го засмука,

-Ха ха ха, досега путкта ти не е била така ебана а- той я дръпна от члена си

-Не

-Ще ми изпиеш ли спермичката

-Да

-Ха ха ха -засмя се мъжа и се изправи, след което и го подаде в устата- не я гълтай веднага искам да ти видя устат пълна със сперма

Мъжът също едвам се бе удържал да не свърши, затова след има няма половин минута откакто тя задвижи глава изригна. Гери бе захапала само върха на главичката му дкато той се празнеше. Когато спря да пръска , без да чака подкана тя отвори уста.Марян се ухили като видя покрития отсемето му език:

-Гълтай

Женат преглътна:

-Искам вода- тя стана но краката и трепереха, с несигурна стъпка тя се отправи към кухнята.

Гергана си сипа чаша вода и я изпи на един път, още осещаше вкуса на спермта,но това въобще не я вълнуваше. Тя се отпусна на стола. Навън вече бе много тъмно, тя погледна часовника на хладилника, показваше 1 без 15. Маян дойде ухилен , члена му бе спаднал. Той седна срещу и:

-Над 3 часа си ме ебал -каза по скоро на себе си отколкото на него жената

-Колко пъти свърши

– Не знам

– Мисля и още да те еба

-Неее -почти панически каза тя – не мога повече … още ми тръпне между краката

-Ха ха ха….свърших за тази вечер с путката ти , но като всяка жена ти имаш още едно място за ебане

– Стига толкова , ….искаше да ме скъсаш е успя ,никога досега не съм правила такъв секс…  а и още ме боли задника от миналия път….

Кура му бе започнал отново да става, тои го хвана и го забели:

– След малко ще е до тук забит в задник ти- прекъсна я той и хвана основата на члена си.

Пет минути по късно Гери бе в леглото на колене , а Марян бе зад нея и движеше пръст в ануса и. Той извади пръста си и допря голямата глава на члена си , после натисна и тя прникна в дупето и:

-Хааа….аааа…..моля те леко…. аааааа- Марян натисна и члена му завлиза още, тя се опита да се дръпне но той я държеше здраво през кръста- хъъъ….хъъъъ- тя се бе изправила , долепила плътно гърда си към него и извила глава назад до рамото му. Дишаше шумно

-Казах ти че след 5 минути ще е целия в теб…..подпри се на ръце

Гери се подпря и той се задвижи , когато се измори толкова че не можеше да диша повече , той  седна зад нея и продължи с два пръста да бърка в ануса и . После започна отново да я чука, това се повтори няколко пъти , на Гергана и се стори че минаха часове, най накрая го чу че простена и остана дълбоко забит „Добре че се изпразни“

Марян извади члена си и вкара двата си пръста , след това вкара още един на другата ръка. Разтегна ануса и , погледна в получилия се отвор:

– Сега можеш и 2 кура да поемеш отзад ха ха ха, стига ти толкова – той я плесна по задника  а Гери се отпусна по корем.

Марян се облече и си тръгна, Гери се надигна и отиде в тоалетната, поседя малко докато сперата не изтече от дупето и , след което си легна. Беше 3 без 20.

Гери  отидена работа , беше като пребита, оправда се с състоянието на Боби и си тръгна. Когато отиде в болницата мъжът и бе още по подпухнал, оплака и се че го боли като диша. Не познаваше нападателите, но бил сигурен че Марян му е спогодил този номер.

-Ще го пребия тоя само да се оправя

-Остави го, не искам повече неприятности- тя потръпна при спомена за предишната вечер, но същевременно усети и че се навлажнява.

– И ти изглеждаш изморена, не се притеснявай , нищо ми няма

-Офф , мило

Тя си тръгна , прибра се и веднага отиде в банята. Не се бе къпала след снощните изпълнения, а сутринта почти бе закъсняла за работа защото се бе успала. Тя припряно се съблече когато забеляза синините по гърдите си „Ама какво е станало,… мръсна свиня“ – пред огледалото тя забеляза няколко сини отпечатъци по гърдите си –„ мръсна свиня , как ме е посинил“. Изкъпа се и веднага си легна . Заспа  уж за малко но се събуди чак в 2 през нощта. Продължи да се върти , но сънят не идваше а в главата и изникваха спомени от предходната нощ , пак бе възбудена. Накрая след 2 часа на  въртене най после заспа. Събуди се на време и отиде на работа.

След обед пак си тръгна от работа и се прибраха заедно с Боби. Той трябваше да си почива затова си взе 3 седмици болничен. Гергана вече не се чука с Марян , но години наред щом се сетеше за него и се подмокряше.

КРАЙ

Rating: 4.00/5. From 13 votes.
Please wait...