Как отмъстих на моя за изневярата му

Автор: Силвана

Искам да споделя своя опит от преди няколко години. Хванах приятеля си, с когото бях от година и половина, в леглото с най-добрата ми приятелка. Имаше много викове, плач, извинения и така нататък, но не можех да му простя. Бях си резервирала стая в един хотел в близкия голям град (за негова сметка, разбира се) и просто исках да се махна от тук за малко. Не бях планувала да правя нищо, освен може би да удавя мъката си в бутилка вино, но когато го направих в петък вечер, осъзнах, че това не решава нищо. След това ми хрумна щурата идея да изляза някъде навън, да намеря някой готин непознат и да правя див, неангажиращ секс.

Бях прекарала следобеда, купувайки си дрехи, които мислех, че се ми гарантират привличането на мъжкото внимание като магнит, след това започнах да се приготвям … избръснах всички важни места, включително и пиченцето си, което обикновено само подрязвах. Не исках да изглеждам като уличница, но се постарах. Черната копринена пола едва покриваше задника ми, но си пасваше отлично с новите ми обувки с 10-сантиметров ток, които правеха краката ми да изглеждат много дълги и тънки. Червеният потник, който носех, стигаше едва до под гърдите, като се виждаше обецата на корема ми. Той беше плътно прилепнал и очертаваше извивките на големите ми стегнати гърди. Аз изпих още една чаша с вино и реших да бъда смела и да сляза долу в бара на хотела. Точно, когато слизах, още една луда мисъл ме удари по главата и аз свалих бикините, което носех. Барът беше пълен с хора и аз почти си изгубих цялото търпение. Изглеждаше, че никой не ме забелязва, докато поклащам сексапилно ханш към бара. Седнах на свободния стол, поръчах си питие и зачаках. След няколко часа барът бавно започна да се изпразва, но там нямаше никой наистина интересен. Единствените мъж, с който бих искала да си побъбря, беше сервитьорът. Той беше младо момче, студент предполагам, с гъста чуплива руса коса и сини очи. Беше с дънки и тениска и изглеждаше, че има стегнато и добре поддържано тяло. Но сега аз изглеждах прецакана. Всичките тези усилия за нищо. Продължих да стоя там до към 1 часа сутринта, докато останахме само аз, барманът и някакво момче в костюм отляво.
-Предполагам, че трябва да си тръгна и да ви оставя да затворите – казах аз на бармана.
-Не, всичко е наред. Отворено е, докато има хора в бара – отвърна той – Така че, ако ви се стои още, е добре за мен.
Момчето с костюма се приближи и се присъедини към нас. Той стоеше зад мен, наведен към бара, така че ръката му докосваше гърба ми. Панталоните му бяха доста пълни и аз реших, че въпреки всичко може би усилията ми не бяха напразни. Той се представи като Жеко и започна да си говори с бармана и мен за неговия бизнес с компютри. Не му обръщах чак толкова голямо внимание, просто го изучавах. Той носеше тъмно син костюм без вратовръзка и леко разкопчана риза. Имаше тъмно кафява коса, мургава кожа и с леко набола брада. Представях си го без дрехи и какъв ли би бил сексът с него, докато мислите ми бяха прекъснати от гласът му, който ме питаше:
-И как е възможно такава прекрасна дама като теб да стои в бара на хотела съвсем сама? – смееше се той.
Историята ми се изливаше леко, докато двамата мъже слушаха внимателно. Пакета на Жеко изглежда нарасна, когато започнах частта, в която казах, че търся някого за див секс и знаех, че той определено се заинтересува. Ръката ми се плъзна надолу, търсейки да усети еректиралия му кур през панталоните – беше голям! Аз се наместих на стола си и усетих познатата влага между краката си вече. Жеко знаеше точно какво се случваше в главата ми и затова се премести по-близо до мен. Ръката му се премести на бедрото ми, издърпа полата ми и бръсната ми пичка лъсна пред него и бармана. Не бях много сигурна за това и погледнах нервно бармана, но той се беше отпуснал на бара и ме гледаше право в очите с онзи познат прелъстителен поглед. Жеко сложи едната си ръка на рамото ми, играейки с тънките презрамки на потника ми. Той се ухили на бармана, който сложи ръката си на другото ми рамо. Бавно двамата свалиха презрамките и откриха голите ми гърди. И двамата започнаха да ги мачкат и аз внезапно осъзнах, че щях да имам и двамата. Бях се качила на бара и бармана се падаше зад мен. Той държеше гърдите ми с двете си ръце. Той се наведе отстрани и налапа едната в устата си, смучейки и потупвайки твърдото ми зърно. Облегнах се назад, затворих очи и усетих, че краката ми се раздалечават и че Жеко започва да лиже пичето ми. Езикът му се местеше по дължината на путката ми към клитора и обратно към влагалището. Езикът на бармана си играеше със зърното ми, докато с ръце стискаше гърдите ми. Дишането ми стана затруднено и аз почувствах топла вълна да прелива по тялото ми.
Жеко отмести езика си и започна да търка клитора ми с пръсти. Дразненето се усили и аз чух собствените си стенания. Той навря няколко пръста в пичето ми, карайки ме да извикам силно. Пръстите му се движеха умело навътре и навън, а аз се натисках към тях. Няколко минути по-късно отново извиках високо. Бях свършила и вълни на удоволствие заляха цялото ми тяло. След като се поуспокоих малко, отворих очи и видях, че барманът се беше присъединил към нас и стоеше върху бар плота, а панталоните и боксерките му бяха паднали долу до глезените му. Курът му се беше надървил изцяло и почти опираше в корема му. Аз се обърнах по корем и го налапах, държейки топките му в ръцете си. Жеко лижеше путката ми отново изотзад, а ръцете му разделяха бузите на задника ми.
-Да, бебчо – стенеше той – по-спокойно, остави ме да чукам устата ти.
Главата ми се движеше нагоре и надолу по парчето му, а през това време Жеко се движеше към мен. Чепът му излезе от устата ми и аз го хванах с ръка. Беше толкова голям и твърд, колкото си го представях по-рано и аз започнах да го масажирам, докато продължавах да смуча кура на бармана. Това продължи няколко минути, докато усетих, че топките на бармана се стегнаха и той извика:
-О, Господи! – докато стреляше спермата си в гърлото ми.
Аз изпих всичко, което той изхвърли в мен, докато накрая той изтегли омекналия си пенис.сега бях жадна за още сперма, затова налапах инструмента на Жеко и му отдадох същото внимание, каквото бях отдала на кура на бармана. Жеко се облегна на бара и стенеше от удоволствие, докато езикът ми работеше нагоре и надолу по парчето му. Барманът се движеше зад мен. Той започна да ме лижи и да пъха пръсти в хралупката ми, както беше правил Жеко до преди малко. Устата ми отново беше пълна със сперма, когато Жеко се изпразни. В същия момент още една огромна вълна премина през собственото ми тяло и аз се задъхах от липсата на въздух.
Докато се опитвах да възвърна самообладание, Жеко се притисна г.към бар плота и започна да се търка в мен. Преди да успея да мръдна, усетих как хуят на бармана се опира във входа на влагалището ми отзад. Импулсивната ми реакция беше да се натисна към него, докато ръцете му ме придърпваха, хванали бедрата ми. След това той усили темпото и аз усещах пулсиращия му кур дълбоко в себе си. Жеко гледаше, съвземайки се, докато пичето ми беше тъпкано мощно. Барманът ме хващаше за косата, за гърдите, за бедрата, стимулираше клитора ми, изобщо той ме докосваше навсякъде, където можеше да се докопа, докато ме помпаше яко. Всеки тласък като че ли стигаше все по-дълбоко и по-дълбоко в мен и аз изкрещявах при всеки един от тях. Усещах силни горещи вълни в себе си, каквито никога не бях изпитвала преди. Но преди да бъда готова да свърша, барманът се отмести и направи място на Жеко да продължи на свой ред. Жеко ме хвана с две ръце и ме постави на една от масите. Той легна по гръб и ме подкани да се кача отгоре му. Аз придърпах твърдия му инструмент към путето си и седнах отгоре му. Той ме стисна за гърдите, а аз се наклоних към него, за да го целуна. Езикът му изучаваше устата ми нежно, а ръцете му стискаха гърдите ми. Аз усещах пулсиращото му парче вътре в мен, а стените на влагалището ми нежно се стягаха около него. Започнах да движа бедрата си нагоре и надолу отгоре му все едно го яздя. Той ме наблюдаваше известно време преди да започне да се движи заедно с мен. Чукането ни беше по-бавно в сравнение с това с бармана, но скоро забързахме темпото. Още един оргазъм започна да се надига в мен и знаех, че когато дойде, ще бъде огромен! Жеко и аз се плющяхме върху масата, а тласъците ни ставаха все по-бързи и по-силни. Аз лежах върху Жеко, търках клитора си в него, а членът му влизаше и излизаше от капещото ми пиче. Барманът беше отново зад мен. Той сложи ръцете си върху задника ми и разедини бузите му. От гърдите ми се изтръгна мощен вик, когато той притисна кура си към ануса ми. За момент си помислих, че това няма да сработи, но тези двама мъже бяха толкова умели и добри в това, което правеха, че се оставих изцяло в техните ръце.
Чукаха ме в путката, чукаха ме и в задника, а аз стимулирах настървено клитора си с ръка. След известни трудности, успяхме да намерим един и същ ритъм и се задвижехме заедно – три пищни тела като едно. Това беше най-невероятното усещане, което съм усещала някога в живота си – два твърди члена наведнъж, които че докарваха към най-силния, луд оргазъм, който някога съм изпитвала. Изгубих контрол над тялото си, докато подскачах лудо между двамата мъже. Аз се разплаках, молейки ги да не спират, когато тласъците им изгубиха ритъм. Те се изпразниха почти едновременно, пълнейки путката и ануса ми със соковете си. Оргазмът ми продължи дълго, разтърсвайки ме в мощни тласъци. Един от мъжете ме целуна, докато другият засмукваше врата ми, докато накрая и двамата извадиха омекналите си курове.
Полежахме там няколко минути, просто държейки се един друг, напълно изтощени. Когато си фантазирах да правя луд секс, определено нямах предвид това, което се случи сега. Но дали бях разочарована? В никакъв случай! Когато започнахме да се обличаме, Жеко ми бутна в ръцете телефонния си номер „в случай, че някога отново поискам неангажиращ групов секс”.

Rating: 3.93/5. From 15 votes.
Please wait...