Как преди година изчуках бавачката ми


Баща ми работи в строителството. Миналата година лятото, трябваше да замине в командировка със неговия колега, за да довършат някакъв огромен хотел около Стара Загора, и то по спешност. Както и да е, заминаха, и се очертаваше да поработят там около седмица-седмица и половина. И се оказа че ще трябва през цялото това време да съм сам си сам самичак вкъщи, понеже пък майка ми беше вече трети месец е в Испания и трябваше да си дойде чак за коледа. И преди да заминат баща ми и колегата му, дефакто ми поднесоха една добра и една лоша новина. Добрата- че оставам сам за цяла седмица време и цялата къща е на мое разположение! Лошата- че ще ми запълнят цялото това време като ме накарат да се превърна в “бавачка” на детето на колегата на баща ми. Дефакто добрата новина се обезмисли много резко, и във сила влезе само и единствено лошата. И след като се направих че не искам и не мога, те двамата дружно ме разубедиха- “Не, не.. виж сега, ти няма да се занимаваш с нея (детето), гледай сега.. нея просто я е страх да остане сама толкова време, а няма при кой да отиде за цяла седмица.. Айде сега ще се занимавате, има басейн на двора, на компютъра ще играете…” И те докато ме разубеждаваха си мислеха че ги слушам, нали. Е да, ама колкото и да не ми се искаше нали се сещате че бащами като каже “ТИ ЩЕ НАПРАВИШ ТАКА!”…. направо си се озовах във тях превърнал се в бавачка. В смисъл- наистина. И доколкото ме подготвиха, какво трябва и какво не трябва да правя докато пътувахме натам да ме заточат за цяла седмица в изгнание, ме известиха разбираш ли че “тя е голяма вече няма да се занимавам да я наглеждам, просто да съм там понеже я било страх да седи сама камо ли нощно време.. Чувала звуци 😆 много филми с призраци гледала, и”.. тъй нататък. Викам си на акъла- добре че поне компютър ще има там (и само да не е некоя щайга с картофи дано, дано..) .
Еми, пристигнахме.. В един даден момент, аз нарамил си сакчето с принадлежностите и подготвен за едноседмичното си заточение влизам, съпроводен до “моята” стая, която всъщност се оказа хола. Както и да е. Пак с креват са ме наградили хората. И в този момент на баща ми златният колега се изцепи като Павароти на участие: “Кристинаа-а-аа-а!! Ела за малко долу! ” И докато чакахме въпросната Кристинка да дойде за да я запознаят с новата и бавачка, така набързо ми пошариха очите по къщата и.. да ви кажа останах с доста добри впечатления, личеше си че е къща на човек занимаващ с есъс строителство- теракоти, мрамори, стъкларийки.. Едно хубаво дворче във хубав висок камнен зид, та даже наистина имаше и басейнче на двора.. та не беше и много малко. Не беше чак някъв лукс къщата, но.. доста добре изпипана. И, любимият ми момент- слиза Кристинката, и аз очаквах реално да видя някое момиченце сравнително малко 5-6 клас.. пък се оказа че тя била на 16. Като се замисля така, точно в този момент се изнервих още повече мислейки си: “Значи, пращат ме да съм бавачка на някво си момиче, не че е много голяма де, ама кадето може и сама да се оправя поне месеци наред, но видиш ли НЕ, ако че е голяма, там да има човек до нея и требва аз да съм този, за да не съм си вкъщи да си купонясвам с приятелите…” Няма значение, то се беше видяло. Извадих си нещата, оправих си кое каде да ми е, запознаха ме с тоалетната, банята..
Този ми първи ден там ми мина във абсолютна и пагубна тъпоча. Това за което най-много се благодарях беше че Кристинка си имаше едно лаптопче от което тя не ставаше, което автоматично ми спечели правото аз да кеся с часове необезпокояван на настолния им компютър. И така до вечерта правейки нищо на компютъра и ровейки се в бездънният интернет, но все пак.. беше си по-нещо отколкото да нямаше и комп там. И така до вечерта. Бях си насфалял 3 филма, и когато изгледах третия се оказа че вече е 00:40 часа. Брей, казах си, фанах му цаката как да ми минава бързо времето тука. И се отправих да си лягам, а и очите ми бяха станали на понички цял ден пред тоя монитор. Легнах си, и се замислих- “Хм, с тва момиче днеска си разменихме точно 5 думи- какво, кога, ти, да, не. Нещо май нито тя беше на кеф че съм там, явно е очаквала някоя приятелка да и бъде бавачка, но баща и предвидливо е избрал чужд човек, за да не може Кристинката да вдига лудници вкъщи. Е браво, добре ме използват значи. ” И както хем си мислех хем се нервирах.. Ден втори.
Събудих се, и лежах, лежах, лежах… колкото се може повече, та даже и се правих на заспал. То като стана какво ли да правя. Ще седя на компютъра. Еми.. то така и стана. Е, случи се нещо което не бях предвидил все пак- Кристина ме попита дали искам да закусвам. Аз казах “не”. Това ни беше единствения диалог до към 15:30 някаде, когато реших да откъсна очи от компютъра и и казах “Аз ще отида до кухнята да си направя нещо за ядене”. Тя дали ме чу, дали не.. така и не забелязах. После пак на компа се засадих. Та чак до 19:00 някаде, когато пак огладнях, и пак отидох и си направих сандвичи. Този път без да и казвам каде и какво отивам да правя, понеже не съм във 3-ти клас отдавна 😀 И пак си свалих филми, единият го бях гледал 2 пъти вече но.. Нещо е повече от нищо. (: И пак стана късно, и пак с кръвясали очи си легнах към 12.
Ден трети ли? Оу, досущ като ден втори. Даже и четвъртият беше почти същият, с тази разлика че останах съвсем сам за около 3 часа понеже тя излезе.
Ден пети. И чак от тук нещата за които съм тръгнал да разказвам започват да започват. Сутринта я забелязах че е във едно такова добро настроение, свирка си, пее си.. Викам си Ха, на какво ли се дължи госпоицата да се е развеселила така. И между другото някак си и при мен изчезна мрачното и подтискащо настроение. Вероятно ме е заразлила с положителна енергия- си викам. Е разгеле попита ме каква музика слушам. Ми, казах и- всякаква, квото ми пуснеш. И без да искам , забелязах че я подканих да пусне музика. И тя веднага се насочи към компа при мене: …” Влез само тука в мойта музика да пуснеш една песен че много ме кефи. “
И аз я пуснах. Но какво се случи в този велик момент: чак тогава аз забелязах нещо в това момиче, и то просто защото откакто бях там не я бях заглеждал така, или поне не по този начин, както го направих в момента в който тя се надвеси над мен за да ми покаже какво да и пусна. Надвесвайки се тя над мен, усетих един лек аромат на някакъв парфюм, с косата си понеже и беше спусната ми мина през лицето и сякъш ме “погали с нея”, и самото и излъчване докато беше до мен.. Имах в момента едно такова усещане както когато в препълнения автобус примерно съм се натъпкал до някое красиво и добре ухаещо момиче и се усеща работата на флуидите, и се чудя дали да я поогледам още малко или дали пък да спра.. Та така. През целия ден Кристинка беше радостна една такава, щастлива.. А аз взех че се заиграх на една онлайн игра чак до през нощта и.. Ден шести.
Събудих се умрял от глад, че даже и почти не помнех предишния ден веднъж или двапъти ядох. Станах и отидох в кухнята да си направя сандвичи. Тя беше там и си правеше същото за нея. Посрещна ме със “Бреее много рано си станал?!” , аз казах че не ми се е спало повече просто. Докато дружно си ядяхме сандвичие, тя ме попита:
-Можеш ли да плуваш? Аз:
-Ами.. по принцип мога, защо?
– (смее се) Ами.. щото мисля да напълня басейна днеска и ако ти се плува плувай..
-Мм, не.. (замислих се) ..аз и да дойда то няма да е заради плуването.. може примерно като ми стане топло към обяд.
-Ти си знаеш. (полу-сериозна).
После поседях на компа. Но… действително към обяд някаде, си стана жегата.. Пък точно този ден беше страшен мор. Чак се учудих що за жега. И се замислих- “Аз, така ако го реша да се цопна в тоя басейн, какви ли бански да облека като ги нямам…” Иии, имах едни така по-прилични боксерки кадето си бях взел, и веднага го измислих- обувам ги и отивам на плажа на двора. То егати плажа, аз като го огледах по-обстоийно… и тя за плуване ми говори, той басейна ми бил до криста 😀 Ако че ми е до кръста, аз си се цопнах, иии много добре ми дойде даже. И както се бях полу-излегнал накрая на басейна потопил се до гърдите чак с вода, ето ти я и нея, по едни жълтеникави бански, и си оправя презрамките идвайки.
-(Тя:) Уаау, хахахах.. Ти си се престрашил (смее се).
-Ем.. то баси и жегата. Викам стой малко и аз да се поплицикам тука, няма само ти я! (с усмивка)
-Да, бе много ясно.. яко жега е днеска.
Явно, или аз не се бях загледал толкова, или просто тя с тези дрехи с които досега я бях виждал… Абе, това момиче си имаше цици и то стабилни. Хм.. И започнах да я виждам във “малко” по-друга светлина..
Стояхме и двамата в басейна, пък взехме че подкарахме едни теми от живота.. пък взе че се оказа и умничка, мислеща, разсъждаваща.. Започна все повече да ми харесва. И както си лафехме тя се “полу-гмурна” напред правейки се че плува уж… И ми вика на мене:
-Айде де нали каза че можеш да плуваш дай да видя (смеейки се)
-Е ти представяш ли си в това малко басейнче да почна да плувам.. тре да стана целия в синини..
-Защо?!

-Еми защото е малък, как да плувам? (с лека шегувка)
И.. както го казах това тя се изправи над водата и на другия край на басейна и се подпря. И мигновенно погледа ми забеляза че след като си беше намокрила банските, те леко и прозираха отдолу. И сега още повече се видя че има идеалните гърди. Както и да е. Избягвах да гледам там. После излязохме от водата, и тя си сложи хавлията отстрани на басейна и легна да се пече, а аз влязох на компа вътре. Поседях, поседях и.. реших че да си лафя с нея ми е доста по-забавно. Отидох при нея отвън, и влязох пак вътре в басейна, а тя ме приветства отново с “добре дошъл” и продължи да си се пече. Този път нещо не беше разговорлива и.. настъпи удивителна тишина, тя печейки се, и аз мързеливо провесен и полу-излегнат накрая на басейна във водата. И този път имах цялото време на света да го огледам това момиче от крака до глава, докато тя лежеше със затворени очи. Казах си: “Уааау-у-у… . . нямам думи” ! След 10-15 минутен мързел и безплатна гледка на живо, тя се поразмърда и каза че ще ходи да си направи нещо да яде. Понеже и аз бях огладнял казах че и аз идвам. Както си бяхме на басейна по тя по банските аз по “псевдо-банските отидохме в кухнята да си правим ядене. Но в един момент, докато си правехме сандвичите на кухненската маса, както стояхме прави един до друг и всеки си режеше по нещо, вече усетих че започва да ми набъбва бунтовникът в гащите… И както се усетих какво става веднага казах: “Е сега идвам…” и се махнах от там. Отварям вратата на банята и веднага влизам там, уж съм до тоалетна.. и оная ми работа продължава да расте ли расте.. Викам си, тука ако чакам да изляза от банята със спаднала пишка, бая ще почакам. И единственото ми решение беше да се изпразна за да ми спадне. Така и направих.. освободих напрежението набързо и пак в кухнята. От там пак на компа, и от компа в леглото. Като си легнах, доста си мислих за това момиче. Имах чувството че още ден два и ще се влюбя в нея. Както и да е. Ден- Следващ. Закуска, компютър и.. на обяд пак в басейна. И тя там , и аз там. Лаф моабет за какво ли не, даже малко поспорихме на темата: “Настолен компютър или Лаптоп е по-добрият..” И.. в един момент тя пак се излегна да се пече. Викам си: “Ммм, дойде и днеска тоя приятен момент..” Е да, ама дойде и нещо мноого повече от това. Докато си печеше гръбчето, реши да се обърне по дупе да си пече коремчето. И.. В първият момент не разбрах защо ме погледна така но.. обърна се примигайки заради слънцето с едното око към мене и една такава полу-объркана как да го каже се изказа:
– Ако.. Знаеш кво, аз по принцип не обичам да се пека на бански… смисъл като се пека и те ми остат едни бели петна под банските кадето са били и…. а навсякаде съм черна, а…
Аз за да запълня празнотата във сконфузната и пауза от притеснение:
– Да де, кажи??
– Ами, искам да махна горнището за да не ми се изпекат гърдите на бански, сещаш ли се?
– Ем.. хубаво де добре.. какво?
– Ами не.. може да се притесняваш от мен де да знам.. (сваляйки си горнището).
Е, какво да ви кажа… гледката беше невероятна, и навсичкото отгоре ТЯ мене ме попита “дали съм щял да се притеснявам”, представяте ли си?! Излегна се на хавлията и гледката беше като за рисунка просто.. Явно тя беше доста с по-либерално мислене от моето- помислих си. Пък не и правеше впечатление дори, докато аз неусетно се надървих доста здраво под водата. Сега беше момент, в който нито можех да изляза от водата навън с надървен *, нито, нито… Ии продължавах да я гледам. 😀 Докато тя:
-.. Знаеш кво?
– (Аз) Какво?
– Аре само да ми вземеш лосиона от мойта стая да ми донесеш моля те?!
– Ее-е-е.. (чудя се какво да кажа!) … сега хич не ми се става от тука, имаш ли си на идея как ме мързи..
– (тя се надигна леко и ме погледна с едно око): Е айде де моля те, на две крачки е от теб!
– (мисля си то и от теб е на толко..): Е добре де, аре моля те, вземи си го..
– (пак се надигна да ме погледне) Добре, нарочно ли не искаш да ми го донесеш?! Аз просто те попитах а ти май се ебаваш с мен??
– (не очаквах така да реагира) Не ,не.. не се базикам просто…
– Какво?? Не ти се излиза от водата ли?! (смее се)
– Ами да.
– Хаха аре аз ще хода да си го взема еееей егати човека си егати кавалера.. кво да не ти видя пишката ли та не ти се излиза?! (сама си прави смях, сама си се смее..)
– Ами да в случая, да.. ( и се спрях веднага че ще се сети)
– Уау.. защо пък в случая? Да няма нещо , да не си.. (смее се яката) да не си се възбудил ли?
– (започнах да се дразня вече) Ами малко съм се възбудил точно в момента да, и не искам да излизам..
– Леле… егати човека си..
След последният и коментар, взех да се обърквам какво да си мисля вече.. И като дойте със лосиона си продължи. Легна по корем и:
– (Тя) Аре само да те истормозя само с още едно нещо и те оставям става ли??
– Какво искаш?
– Ела само да ми намажешш гърба за 1 секунда и те оставям ОК? Излез от басейна аз няма да те гледам споко, щом се притесняваш от мен..
Е аз се съгласих. Егати. Харесвам я. Но пък не искам да напъвам нещата, не искам да я притискам за каквото и да е още по-малко нещо свързано със секс.. че ако не се навие не знам какво ще си помисли, не знам какво ще каже на баща си после… и ще стана за резил. Но отидох и започнах да я мажа по гърба. . . . … Леле, както я докоснах, топлата и мека кожа.. тръпки ме побиха. Ужасно красиво момиче просто. Мажейки и гръбчето се притеснявах да минавам близко покрай областите отстрани около гърдите и.. знам ли я какво ще си помисли. Както и да е. По едно време обаче, както бях застанал над нея, разкрачен над едното и бедро и я мажа, докато се навеждах явно съм си допирал оная работа на бедрото и някаде, и тя ме е усетила:
– (ТЯ смеейки се:) Ехааа ти наистина ли си се възбудил? /и в този момент се надигна от хавлията и се извъртя към мен и първата и работа и беше да ме погледне тамм../
– (АЗ) Ами… ето не виждаш ли?? Кво толко, нормално е, теб нали не те притеснява?! /реших да я попитам същото което и тя ме попита мен/
– (ТЯ продължавайки да ме гледа втренчено там) Амии… не не ме притеснява споко.. аа.. Толкова ли ти е голям по принцип?
– Е.. как да ти отговоря на тоя глупав въпрос сега, еми.. щом го виждаш да е толкова голям ,значи е толкова.. как да ти отговоря..
– Не не.. да де.. (чуди се какво да каже продължавайки да ме гледа там) не, заради друго попитах просто..
– Защо кажи де??
– Ами.. не, понеже с приятеля ми като правя секс и му е малко.. мъничък (смее се) и като те видях тебе и.. ми стана интересно че…
– Че какво??
– Ами че има момчета с по-големи… просто..
– Какво?
– Ами.. (обръща се срещу мен цялата) По принцип винаги ми се е искало само да усетя да видя ако ми влезе по голям дали ще ми е по-хубаво… Смисъл мойта приятелка нейното гадже.. е с големичък и казва че е супер усещането, но има момичета кадето ги боли пък…
– И сега какво за секс ли ще си говорим?! (смея се а)
– Мм.. хаха, ми, не просто съм се чудела.. ако искаш.. Аз не се притеснявам от теб ако искаш ще си сваля долнището само да ми го вкараш, аз ще ти казвам до каде, само за да видя какво е чувството и дали ще ме заболи и това е.. Става ли?
– Значи, искаш само да ти го вкарам за да видиш дали ще ти е хубаво и дали ще те боли?!? (казвам с абсолютно недоумение).
– Ем.. Да бе да, искам само да проверя споко, и без това ти е надървен аз ще ти кажа до каде..
В такава ситуация никога не бях попадал, в която не мога да разбера дали момичето иска да правим секс, или не иска.. но въпреки всичко ми беше интересно да видя какво ще излезе, и каквото и да излезеше кво пък, пак нема да съм валат. Пак е имало неква интрига(; И навих се… :
– Ами добре хубаво ще пробваме щом искаш..
/тя си свали банския но само от единия крак, и и остана на другия. Което ме наведе на мисълта че май наистина ще има само едно вкарване./
– (ТЯ, хващайки си устните ги разтвори настрани) Добре давай вкарай го ..
– Мм.. наеш кво?

– Кво?
– Ако искаш да сложа малко от лосиона като лубрикант, за да не те заболи??
– (смее се) Да верно сложи..
/сложих на пръстите си и нямазах отвън, и след това леко проникнах и навътре с единия пръст, да намажа и леко отвътре, гледайки я каква ще и е реакцията/
-(ТЯ) Давай хайде..
И аз опирайки вече главичката срещу входа и, просто си помислих че когато дойдох и го видях това момиче.. исобщо не съм си и представял че ще държа супер скоравеният си * на милиметри срещу входа на путката и. И.. започнах леко да прониквам в нея с главичка, докато я следя зорко каква ще и е реакцията. Но, тя седи мирно излегната и разкрачена на хавлията със затворени очи, без да помръдва. Аз продължих, навътре, навън, навътре, навън, стремейки се със всяко следващо проникване да достигам все по-навътре… Докато в един даден момент си го вкарвах до половината вече вътре в нея, и тя ме спря леко с ръка.. “Чакай че тук май ме боли вече.. постой така за малко”. И, стоях така вътре в нея с до половината вкаран, изчаквайки я да ми даде нареждане какво да правя. Около 20 секунди. “Давай пак”- ми каза със затворени очи. Аз продължих, малко по-навътре, и по-навътре.. на тласъци късички изкарвания и вкарвания.. След малко, се оказа че вече целият ми * навлиза със лекота във нея, до края. Тя:
– Уаау… доста по-хубаво е…
– Така ли??
– Ами.. да, усещам го много по-навътре.. опира ми точно до края и е много готино.. до сега не бях усещала нещо там толкова надълбоко в мен.. Давай още малко.
– Да-а.. . те чукам??
/тя надигна изведнъж глава към мен както си лежеше, видимо спря, и тези 3 секунди в които тя мълчеше ми се сториха най-заплашителните и дълги в очакване на отговор 3 секунди в живота ми./
– (ТЯ) Ами.. оффф.. Знаеш кво, по принцип не исках да ме чукаш, просто ти видях оная работа като се беше възбудил че ти е големичък и ми се искаше просто да разбера какво е усещането.. разбираш ли..?
– Ами.. да.. (незнаейки какво да отвърна) .. ок , добре.. какво сега?
– Ами.. .
И след това нейно “Ами”, гледайки и красивата путка, и широкият отвор който просто крещеше за секс и беше останал там след последното ми изваждане на оная ми работа от там.. Просто не знаех как ще реагирам на отговор “спираме”, и да и оставя путката разтворена и недооправена…
– (ТЯ) Ами виж, аз не исках да изневерявам на гаджето ми по принцип и за това не исках да ме чукаш… и.. ти искаш ли??
– Ти си много красивва, харесваш ми страшно много, путката ти е уникална и ДА, искам да те чукам, ако това ме питаш. Какво решаваш??
– Знаеш ли… добре давай изчукай ме.
– Наистина ли??
– Да давай но бързо моля те… само за малко.. и край!
След гениалното и разрешение, я хванах за кръстчето и я сложих да ръба на басейна, аз застанах долу във водата, разтворих и краката широко срещу мен… Гледката между краката и беше великолепна, една красива путка, разтворена със широко разтворена дупка в средата и цялата облята в лосион и “течност на възбута” отразяващи жаркото слънце… И стоейки срещу нея, просто толкова се бях надървил че когато си го хванах за да и го вкарам вътре, имах чувството че хващам камък… Започнах със бързи и резки тласъци, блъзках я. Все по-силно и по-силно. Тя превиваше и прехапваше устни изпънала се назад, разкрачена докрай и извила назад вратле… В този момент имах чувството че е единствено и само моя… И така си беше просто. През цялото време ми повтаряше “по-бързо, по-бързо”… Въпреки че не знаех дали ми го казваше за да свърши секса по-бързо, или просто защото и се иска да я чукам по-бързо, аз и изпълнявах желанието, и я чуках още по-диво и бързо… докато не усетих в един омент че тя започна да се превива от удоволствие и усетих че ще свърши… в този момент тя ме зграгчи към нея с две ръце и започна да крещи от оргазъм докато аз и го вкарвах навътре и навътре… Оргазмът и беше толкова дълъг, че имах чувството че няма да свърши никога… В тази поза, така притиснала ме и крещяща от кеф просто усетих че и на мен ми идва… И и казах:
– Ще.. ще свърша и аз…!
– Свършвай…
– КАкво??
– Свършвай!! (викна ми)
– Вътре в теб ли?!
– СвъРшВаЙйй!! (изкрещя ми.)
Просто… имах чувството че след този и крясък к*ра ми ще експлоадира.. всеки момент. Изчаках още малко просто момента да ми се насъбере хубаво спермата, стиснах се даже, за да мога да я изкарам наведнъж на и да се изпразня на силни тласъци… и просто усетих че край, пълня я… Изведнъж усетих страшно силна пулсация и изригнах вътре в нея.. просто като вулкан… тя започна да вие от удоволствие когато усети как всичко от мен, се излива в нея… докато се празнех през цялото време в нея, ме притискаше с две ръце към себе си.. сякъш искаше д вляза целия вътре в нея… . . .
След цялата тази нечовешка еуфория, бяхме толкова изморени, и треперещи дори от превъзбуждане.. хванахме се за ръце и се метнахме единодушно във леглото и. Заспахме прегърнати и голи..
Сутринта ни сабудиха баща ми и нейният баща. Звъннаха ни. Казаха че до 2-3 часа си идват. Това беше момент, в който давах всичко на света за да остана с нея. Да не си тръгвам. Исках я… Но, дори и нямахме време да се сбогуваме с нея.. тръгнахме си много набързо с баща ми, те дори дойдеха и по-рано отколкото бяха казали. Не можах дори да я целуна по бузата, не можах дори с поглед да и кажа “сбогом”…
В момента ни делят няколко стотин километра.. от тогава не съм я виждал, а и с нея дори и не си разменихме телефоните, нито скайповете, нито нищо. Сякъш бе една точица от живота ми. Можеби се влюбих в нея. Ако не исках първият ден да ходя при нея и да и ставам бавачка, то 300 пъти повече не исках да си тръгвам от нея…

Rating: 4.00/5. From 11 votes.
Please wait...