Как разбрах, че жена ми всъщност е курва

За начало ще кажа няколко думи за себе си. Казвам се Станимир, на 30 години съм, имам си собствен бизнес, който ми позволява да живеем доста добре с жена ми. Имаме си голяма, уютна къща и два луксозни автомобила. Не съм някакъв мачо, но се опитвам да се поддържам и изглеждам доста добре. Жена ми се казва Александра, на 26 години е, висока към 170, има доста големи гърди и закръглено дупе. Доста сприхава и нервна, има гадния навик да се заяжда с хората. Що се отнася до секса – има какво още да се желае, макар, че всъщност доста неща ми позволява.
Една вечер, жена ми ми позвъни, за да ми съобщи, че ще спи у една нейна приятелка. Между впрочем, въпросната приятелка се казва Катя, истинска кучка, която не мога да понасям. Тогава си помислих, добре, нека да спи у приятелката си, какво пък толкова. На следващият ден отидох на работа, а някъде след обяд в офиса ми се появи и въпросната Катя. Беше нагримирана като проститутка и сякаш миришеше на алкохол.
— Привет Станимире…
— Казвай, какво искаш, че съм зает! – отрязах я направо.
— Имам нещо за теб и Александра… – тя седна на масата и положи крак върху крак.
— А защо не й го даде? Нали бяхте заедно снощи?
— По-добре да е при теб, а довечера го прегледайте заедно… — тя е усмихна ехидно и ми подаде някакъв диск.
— А какво има на него?
— Филм! — тя слезе от масата и поклащайки задник, напусна стаята.
Странно, помислих си и прибрах диска в джоба на сакото си. Вечерта, когато се прибрах у дома, намерих жена си спяща на леглото. Даже не се беше преоблякла, беше с къса пола, чорапи и потник, а краката и бяха завити до коленете с одеалото. Може би пак беше пийнала, та реших да не я събуждам. Съблякох се, поставих диска в ДВД-плеара, пуснах го и легнах до Сашка.
На екрана се показа пияна компания от няколко мъже, които не познавах. Камерата се завъртя и видях гадната мутра на Катя, явно тя снимаше. Помаха пред обектива и завъртя камерата към мъжката компания. Този път видях и жена ми, която си говореше с един от господата, а той галеше бедрото й, все по-нагоре, под полата. Александра забеляза, че я снимат, отмести ръката на мъжа и като му прошепна нещо, излезе от стаята. Камерата се изключи, но после отново се включи някъде в коридора. Операторката се приближи до вратата на тоалетната и я отвори, а вътре видях съпругата си и онзи мъж. Той седеше прав и държеше косата на жена ми, която беше коленичила пред него и му правеше свирка! Всъщност, не тя му правеше свирка, а той просто я чукаше в устата. Всичко това се случваше на сантиметри от тоалетната чиния! На блузката на Сашка имаше следи от капещата й слюнка, ръцете й бяха зад гърба, а очите й – затворени. Тя стенеше леко, а топките на онзи я удряха по брадичката. Той почти си го изваждаше, а после й го вкарваше отново чак до гърлото. Така продължаваше вече няколко минути, като през това време камерата показваше или едър план на жена ми или на доволната физиономия на мъжа. Членът му беше около 20-ина сантиметра дълъг и не можех да разбера, как успяваше да го вкара толкова дълбоко в гърлото й, на мен никога не ми го беше поемала целият. Докато се чудех, мъжът я накара да се обърне и да се надупи, като с ръце се подпря на тоалетната. Онзи надигна полата й и камерата се фокусира на мократа й вагина. Тя блестеше от смазка, което ясно показваше, че това отношение й харесва. Мъжът с размах й до вкара и започна да я чука бързо-бързо. Катя снимаше ту откъм отзад, ту лицето на жена ми, при което тя пък стенеше и се усмихваше на камерата. Тук в кадър се показа още един от компанията:
— По-добре иди си я чукай в спалнята, че на нас ни се ходи до кенефа!
— Че пикай бе! Няма да уцелиш ли?! – ебачът хвана жена ми за косата и надигна главата й нагоре.
Новодошлият бързо си го извади и го насочи към тоалетната чиния. Явно беше стискал дълго, струята урина първо попадна върху лицето на Александра, но след това онзи коригира посоката . Когато задоволи нуждата си, той излезе, а партньорът на жена ми почти навря главата й в кенефа и продължи да я чука здраво. След още няколко минути той свърши, право в любимата ми, плесна я по дупето и излезе. Александра извади главата си от кенефа и се усмихна уморено на камерата.
Когато отново се появи изображение, пред обектива отново беше съпругата ми, която отново правеше свирка. Този път в устата й беше някакъв наистина огромен хуй, не по-къс от 24-25 сантиметра и нямаше никакъв шанса да го поеме в гърлото си. Мъжът беше целият в татуировки, седеше на леглото , а жена ми беше коленичила пред него. На нея беше все тази същата поличка, но с голи гърди, които се поклащаха в такт с движенията на главата й. Мъжът погледна към камерата и каза:
— Отлична курва си ни довела! Страшни свирки прави.
— Даа, обича да го смуче… – каза Катя зад кадър.
— А останалите й дупки добри ли са?
— Ами в шундата й ще можеш да го вкараш, ама в дупето не знам… — иззад камерата се показала ръка, която надигна полата на Александра и свали прашките й, при което тя дори и не трепна. – Виж я, колко е мокра! — каза Катя вкара два пръста в лоното на моята свиркаджийка. След като ги подвижи малко там, операторката ги извади и без кой знае какво усилие, ги вкара в дупето й. Направи няколко движения вътре и когато ги извади, пръстите й бяха доста изцапани. — Мдаа… Явно не си е мила задника, преди да дойде тук!
— Защо не си се приготвила, курво?! – извика й мъжът и така я плесна по бузата, че тя изплю члена му.
— Аз не искам там! Имам си путе за тая работа!
— Млъкни! Ще те чукам, където си искам! — изръмжа онзи и като я хвана за косата, отново й го набута в устата.
Камерата се изключи и когато се включи отново, показа, как жена ми стоеше на четири крака, а мъжът я чукаше на задна прашка.
— Чакай, дай й да изпие това! – каза Катя и подаде на жена ми чаша с течност, която тя изпи на един дъх, без нищо да попита дори. Ебането продължи.
— Айде сега отзад! — каза мъжът.
— Не, не искам! В шундата не ти ли харесва?! — помоли се Сашка.
— Шундата ти е широка! Отпусни се, че иначе ще видиш зор! – онзи намести члена си срещу ануса й.
— Нее, почакай малко! – намеси се и Катя. – Елате с мен!
Екранът помръкна. Гледах го и не знаех, какво да правя. Идеше ми да убия тая курва, която лежеше до мен, но не можех. И тук камерата отново се включи, а на мен ужасно ми се прииска, да догледам видеото до край.

В кадър отново се появи жена ми, само по едно чорапи. Лежеше върху масата, ръцете й бяха разтворени встрани и завързани, краката й – надигнати. Всичките й отверстия бяха достъпни.
— Трябва да я намажем добре, че иначе ще събуди и комшиите с виковете си. — раздаде се глас иззад кадър. Катя поля слабините й с някакъв гел и го размаза по ануса й, като вкара в него първо един, после два пръста. Жена ми въртеше дупето си стенеше като истинска курва.
— Хайде, давай! – изкомандва Катя. Мъжът намести хуя си срещу ануса на жена ми и с рязък тласък проникна вътре. Александра изохка силно, но по изражението на лицето й нямаше болка. Катя се приближи и вкара мръсните си пръсти в устата й, а тя с наслада ги облиза!
— Ах, курво! – не издържах аз и извиках, от което спящата ми до мен съпруга изсумтя нещо и без да отваря очи, измънка:
— А, ти си дойде… Искаш ли да се чукаме?
— А отзад ще ми дадеш ли? — попитах я.
— Не, давай друг път… – ясно защо не искаше, на екрана в дупето й се движеше огромен член. прииска ми се да я завържа, както на записа и да й го сложа отзад, но исках да си догледам “филмчето”.
— Добре, заспивай! Като искам, ще те събудя…
— Импотент такъв! – измърмори тя и се зави с одеялото. Ей сега ще си догледам и ще ти дам един “импотент”, курва долна!
На екрана онзи я чукаше отзад, като й го вкарваше до дъно, а тя стенеше в такт с движенията му. В стаята влязоха още двама мъже.
— Опа, к’во правите тука?!
— Прочистваме й тръбите. – дочу се гласът на Катя. – дадох и разхлабително и върху чийто член се осере, той печели.
— Ще пада миене после значи!
— Не, тя сама ще си го оближе! — ухили се опараторката.

Единият от мъжете застана до главата на Александра, разкопча си гащите и вкара в устата й полу-станалият си член. След няколко минути онзи, който я чукаше отзад, ускори движенията си и държейки я за циците, започна да я чука с бясно темпо. Накрая й го вкара целия и като замря, се изпразни в нея. Поседя малко така, после си го извади и се приближи до главата й:
— Хайде бе, дръпни се! Виж, дупето й се освободи! — каза на онзи, дето я чукаше в устата, а той, без много да му мисли, се намести между краката й. — Айде сега, да ми го изчистиш! — тези думи пък бяха насочени към Александра, която без дори да се намръщи, се зае старателно да го облизва. На устните й останаха кафеникави следи. Пфуу! Никога повече нямаше да я целуна!
— пробвай в гърлото й… — каза женският глас зад кадър.
— Не, вече свърших, пък и трябва да тръгвам.
— Добре. Ела пак, когато искаш. Можеш и приятели да вземеш…
— Аха, разбира се – каза онзи, докато излизаше навън.
Този, който чукаше съпругата ми, свърши сравнително бързо и също се пристрои до устата й, докато неговото място се зае от друг. Когато осмука и вторият член, жена ми се облиза и уморено се усмихна на камерата.
— Ходи ми се по голяма нужда! – каза тя.
— Търпи! Ако издържиш всички, без да се наакаш, обещавам, че няма да покажа записа на никого!
— Не, няма да го направиш! Нали си ми приятелка!
— Ти сега се съсредоточи! Остават още осем човека…

Ускорилият се мъж свърши и на свой ред застана до главата на Александра.
— Бързо повикай другите! – каза тя и му го налапа. Нататък всичко тръгна като на конвейр. Ануса – устата, ануса – устата…
— Ето го и последният! – каза Катя и се усмихна ехидно на камерата. Мъжът с доволно изражение на лицето разкопча гащите си и извади члена си. Жена ми не можеше да го види от това си положение, но аз го виждах и той беше наистина огромен! Понеже не беше напълно готов, той се запъти към главата на благоверната ми, но Катя го спря:
— Чакай! Нека това да е изненада за нея… – каза тя и сама започна да му го лъска с ръка.
— Защо се бави!? – изстена жена ми.
— Не беше готов. Аз му помагам. — отвърна й операторката.
— Да беше дошъл да му го оближа…
Мъжът, обаче, вече беше готов. Мина зад лежащата безпомощно Александра и допря чудовището си до ануса й. Тя усети, какво я чака и истински се притесни:
— А, не! Разкарай това нещо от мен!
— Айде, отпусни се! Ще ти хареса.. – чу се глас иззад кадър.
Катя постави камерата така, че да се вижда добре случващото се, след което се приближи до жена ми и разтвори добре дупето й с ръце. Чудовището започна бавно да прониква в разебаният анус на съпругата ми. Тя се опита да му попречи, като завъртя дупе, но мъжът не спираше и влизаше все по-навътре. Беше вече наполовина вътре и нямаше никакво намерение да спира. След още минута напъни, топките му се допряха до полу-кълбата на Александра. Ебачът се задвижи бавно, после ускори, като инструментът му вече се движеше по цялата си дължина. По изражението на лицето на жена ми се виждаше, че такова чудовище й идва прекалено голямо и че й причинява повече болка, отколкото удоволствие. Лицето й се зачерви, по него избиха капки пот, а мъжът явно се приближаваше към финала и я чукаше наистина зверски. Свърши в нея и замря за малко, след което си го извади и на свой ред го постави пред устата й, за да го оближе.
Екранът угасна, а аз останах сам с тази курва до мен и с огромното ми желание да отмъстя за това, което видях…

Rating: 3.33/5. From 6 votes.
Please wait...