Как се превърнах в секс робиня част 7

Когато първият негър излезе от стаята, влязоха много други. Не знаех дали са точно 32ма, както ми беше обещано, но бяха предостатъчно, за да ме стреснат. Големите им курове също бяха плашещи, а и никога до сега не бях обслужвала толкова много мъже наведнъж. Двама ме хванаха за ръцете и краката и ме повдигнаха. “Я да видим какво имаме тук. Охоо, в едната дупка дилдо, в другата сперма! Добре си се уредила!”- каза единият мъж и грубо извади дилдото от путката ми. Преди дори да успея да изкрещя ми го навря в устата. “Лапай, курво! Да се упражниш, че на всички ще ни лапаш така!” Друг негър се провикна: “Ебаси колко е широка. Момчета ние всичките ще можем да се поберем. Елате да видите.” Разтвори ми путката с 4 пръста на едната ръка и 4 на другата, а останалите се наслаждаваха на гледката. Мъжът, който ми бутна дилдото в устата ми бръкна в гъза с няколко пръста и извади спермата, насочвайки я към устата ми. “Яж, курво!” Докато изследваха дълбините ми, устата ми също се оказа разширена. “И тука ще побира по 2-3 пишки.” “Ми хайде да я почваме!”- провика се друг. Озовах се на пода върху един мъж, който ми го ръгна в путката, над мен – още един за гъза и не пропуснаха и устата да ми запълнят. Този в гъза си го извади и се набута в путето ми при другия. Но не извиках от болка. Даже ми харесваше. Исках по 5 кура в дупка, исках, ако може всичките да се наврат в мен наведнъж. Не знам какво ми ставаше, но ужасно много ми харесваше, това което се случва. Може би наистина съм курва. Може би за това съм създадена – да ме ебат 3-ма отзад и 2-ма в устата. Както си ги мислех тези неща изведнъж ме разкрачиха във въздуха и се озовах с 4 кура в гъза. А аз исках дори още. За съжаление беше физически невъзможно да ме ебат по повече. Докато ме разпорваха отвсякъде една мисъл се завъртя в главата ми. Колко щеше да е хубаво всички мъже да имат над 30 сантиметрови курове, като този, който ме изчука първи днес. Въпреки това всички бяха доста надарени. И най-хубавата част беше, че почти нямаше момент, в който да остана без кур в мен. По едно време чух: “Курво, отваряй уста!” Без да мисля се подчиних и гадният вкус на сперма докосна езика ми. Тръгнах да го плюя, но мъжът, който току що беше свършил, си го ръгна в устата ми и беше застанал така, че да го гледам в очите. “Няма да плюеш и капка, ясно ли е?” Покимах с глава и погълнах течността.

След някакво време ужасно много ожаднях, защото цялата течност от тялото ми отиваше в подмокрянето на путката ми и по куровете на мъжете. Помолих за вода и пак ми казаха да си отворя устата, но трябваше и очите да си затворя. Помислих, че някой просто ще свърши в устата ми, но консистенцията и вкусът бяха различни. Преди да се усетя вече поглъщах пикнята на този, който беше свършил току-що. Той се изсмя, като видя колко съм погнусена. Затворих си устата, за да не влиза в устата ми, но веднага ми запушиха носа и така принудително всичко влезе в мен. Беше отвратително. Това уби цялото ми желание да ме ебат и започнах да се дърпам, но никой не отрази желанието ми – даже напротив. Колкото повече се дърпах, толкова повече имаха желанието да ме разчекнат. Пак ми го бутнаха четирима, този път в путката, но не исках повече, исках да ми свършат набързо всички в устата и да ме оставят на мира. Не работеше така за съжаление. Един свърши в путката ми и трябваше да духам на останалите, защото имаше сперма по куровете им. Този, който свърши в мен, ми го наби директно в гърлото и се изпика. Дърпах се, но здраво ми държеше главата и не можех да се отскубна, докато не погълнах и последната капка. “Е какво се дърпаш сега? Нали беше жадна?”- измя се и останалите го последваха. Продължиха да ме ебат и вече путката и гъзът ми не поемаха само сперма. Пикаеха и там и после ме караха да им духам, докато тече от мен. 

Не знам колко време мина вече, но накрая и последният негър свърши в мен. Не можех да повярвам. Той ме опъна на кучешката в гъза и след като се изпразни, се изпика, дори без да си го вади. Накараха ме да стоя в тази поза, за да не излезе пикнята. От течността вече много ми се акаше, но винаги имах кур в гъза и нямах възможност, а сега едвам се сдържах, но ме беше страх какво може да измислят с изпражненията. Както си размишлявах и отново усетих как гъза ми се разпорва, но този път от нещо по-голямо. Реших, че негърът с най-големия кур е дошъл пак да ме ебе, но грешах. Осъзнах какво се случва чак, когато топките на силиконовото дилдо пронизаха гъза ми. Това беше същото дилдо, което седеше в путката ми толкова време. Извиках от болка, а мъжете се засмяха. “Я се изправи да видим дали ще капе нещо така.” Изправих се и нито капка не излизаше от гъза ми. Цялата сперма и пикня си седеше заключена вътре. Наредиха ми да седна на пода отново и мъжете ме наобиколиха. Просто знаех какво ще последва. “Отваряй уста!” Всички групово се изпикаха по мен и ме караха да гълтам. “Хайде отивай Кралят да те види. Няма да те  познае направо!”

Rating: 3.83/5. From 6 votes.
Please wait...