Как Симона се самоподари на трима

Симона беше красиво 18 годишно момиче с дълга руса коса и красиви сини очи. Слабото й, гъвкаво тяло и ангелското личице я правеха едно от най-желание момчета в гимназията. Тя беше избрана за най-красивата абитуриентка.

След като завърши приятелят й, Станимир, отиде да следва в университета, а Симона остана да следва в колежа в града. Тя се притесняваше, че Станимир ще си намери някоя друга, но истината беше, че имаше повече мъже които желаеха Симона, отколкото момичета, които да искаха Станимир. Въпреки, че не пропускаше да излиза с момичета ако се появеше възможност в университета, той с удоволствие пропътуваше двата часа при за да се види със Симона.
Но последният път когато Станимир тръгна тя направи едно малко стряскащо откритие. Докато разглеждаше дисковете му намери такива на които имаше филми със садо-мазо. Въпреки, че беше малко объркана, Мона малко по малко започна да приема идеята. Дори на няколко пъти се улови да си фантазира, как е завързана за леглото и Станимир я намира и прави любов с нея.
Тя планираше да изпълни фантазията си, когато Станимир се прибере за коледната ваканция, но той й се обади и каза, че няма да може заради проект, който трябва да завърши. Той се надяваше да успее да се върне поне за посрещането на Нова Година.
Симона беше страшно разочарована. Стана й още по-неприятно, когато разбра, че всичките му приятели ще прекарат празниците със семействата си, а Станимир ще е сам самичък. Тогава реши да го изненада и да го посети и да прекарат заедно Коледа. След като окончателно го реши, Симона си помисли, че ще го изненада приятно, като подготви фантазията с връзването за тях двамата.
Тя събра смелост и посети секс- магазин. Там разгледа различните приспособления за садо- мазо, като търсеше нещо подходящо за нейната фантазия. След като си избра няколко неща плати в брой, за да не остави никакви имена и бързо излезе от магазина, като избягваше похотливите погледи на мъжете в магазина.
Когато беше сама в къщи, Симона тренираше с различните приспособления. Беше си купила по два чифта белезници за глезените и китките, които бяха направени така че ръката да е завързана за съответният крак, освен това беше купила и пръчка за разкрачване. Тя без проблеми успяваше да завърже лявата си страна, но дясната беше по-трудна, защото беше вързана. След като порови из екипировката на баща си за къмпинг, тя намери малък карабинер, който пасваше в халките на белезниците. Започна да се упражнява с карабинера и белезниците ( без да връзва другата си ръка и крак) и след известно време започна да уцелва ключалката и да се закопчава сама с една ръка. Като допълнение Симона беше купила и халка за уста с кожена каишка, която като се сложеше държеше устата отворена. Тя се погледна в огледалото след като си я беше сложили и реши, че това е страшно секси и възбуждащо.
След това тя се обади на Станимир за да разбере програмата му, а после се обади и в информацията на университета за да разбера в кое общежитие е приятелят й. Точно тук започнаха проблемите й.
В колежа имаше двама с името Станимир Стоименов- приятелят й и още едно друго момче, което живееше в друго общежитие. Жената от информацията бързаше да разкара момичето от телефона и да се върне към интересния роман, който четеше и погледна набързо в регистъра и набързо даде първия адрес, който му се мярна пред очите със същото име.
На сутринта на Бъдни вечер Симона се качи в колата си и тръгна към университета на Станимир. Когато стигна там, тя взе малкия куфар с дрехите си и приспособленията и влезе в сградата на посоченият адрес, който й бяха дали по телефона. Тя омая чистача със сладки приказки да я пусне в стаята на Станимир и се зае за работа.
Влезе през вратата и видя две малки спални, всяка с по две легла. Прерови шкафчетата за дрехи, докато не намери една тениска на която пишеше “Миро” и реши, че това е неговото легло. После взе червилото си и написа на бял лист хартия “Весела Коледа Миро! Вземи ме!” и я залепи за огледалото.
След това Симона се съблече гола и извади от куфара си панделка, широка около 4-5 сантиметра. Тя завърза панделката около гърдите си, после прокара едната лента през рамото си и надолу между краката си, над добре оформеното русо триъгълниче на венериния хълм и я завърза между щръкналите си гърди. Изглеждаше като един страхотен коледен подарък.
Следваха останалите атрибути. Тя извади халката за уста и след като си я постави, я завърза зад главата си. След това завърза белезниците за глезени с прикрепената към тях пръчка за разкрачване. Намести лентите на ръцете и внимателно постави халките до карабинерите на глезените. Когато щракнеха ключалките, нямаше да има връщане назад. Тя си пое дълбоко въздух и натисна халките. Сега оставаше само да чака излегната на леглото на Станимир със завързани за краката ръце и разкрачена.
Симона се размърда на леглото. Путката й вече беше започнала да се овлажнява. Тя се възбуждаше все повече с всяка изминала минута и нямаше търпение Станимир да дойде.
Тя чу вратата да се отваря и сърцето й заби лудо. След това започна да се паникьосва, когато чу гласове в коридора пред вратата. Тя не разпозна нито един от гласовете, като гласа на Станимир.
– Мамка му.- помисли си тя.- Дано съквартирантите му да не са отменили пътуването си.
Симона беше вързана на леглото и не знаеше какво да направи. Тогава вратата се отвори и вътре влезе симпатичен млад мъж.
– По дяволите! Ей, момчета! Елате тук!- извика той.
Симона щеше да се побърка от страх, когато още две момчета влязоха в стаята. Нито един от тях не беше привлекателен като първият, но и не бяха грозни. Симона извика, но халката в устата й не позволяваше да се разбере какво се опитва да каже.
– Погледни огледалото, Миро!- каза едно от момчетата.- Някой ти е направил страхотен подарък!
– И това ако не е най-щастливия ден в живота ми!- каза този, който се казваше Станимир.
Преди Симона да може да проумее какво става трите момчета се съблякоха бързо и се приближиха до леглото.
“ Нееееее!” викаше Симона в халката, докато нетърпеливи ръце разкъсваха панделката, разкривайки сексапилното тяло и започнаха да го опипват. Тя започна да се мята завързана, когато пръсти започнаха да щипят зърната й, а едното момче започна да опипва путката й.
– Мамка му! Тая вече е готова!- каза единият от тях.
Симона видя как едно от момчетата се премества и идва близо до главата й. Хуят му беше напълно възбуден. Тя изкрещя, когато момчето вкара хуя си през дупката на халката в устата й. Симона не можеше да спре хуят който проникна в устата й, плъзна се по езика й и се притисна в гърлото й. Тя започна да се бори с инстинкта да се задави, докато другите две момчета започнаха да окуражават приятеля си.
“Как можеше да се случи това?” помисли си Симона, докато се опитваше да игнорира хуя, който проникваше в гърлото й. Едно от момчетата се казваше Станимир, но той не беше нейният Станимир. Някак беше направила ужасна грешка, но това нямаше никакво значение сега. Щяха да я чукат групово и за всичко си беше виновна сама.
– О, да!- изкрещя първото момче и започна да се празни в устата на Симона.
Тя се задави от спермата, която се изливаше в устата й и в гърлото й. Нямаше нищо против да прави свирки, но много рядко позволяваше на Станимир, единственият с когото беше правила секс, да се празни в устата й. Дори и тогава тя никога не преглъщаше. Сега обаче нещата бяха различни, нямаше избор. Или трябваше да преглътне или да рискува да се удави, докато непознатият продължаваше да чука лицето й и да се празни в устата й.

Първият мъж извади хуя си от устата й и към нея се приближи симпатичният. Симона беше шокирана от вида на хуя му. Не беше огромен, но беше поне 20 сантиметра, което беше повече отколкото тя някога беше опитвала, преди тази вечер.

Тя се опита да извие главата си настрани, но той хвана главата й с две ръце и натика парчето си в устата й, докато топките му не опряха челото й. Той започна да чука устата й, като се стараеше да вкара колкото се може повече от хуя си в гърлото й.
За втори път тази вечер някой чукаше лицето на Симона. Тя усети как едно от момчетата започна да ближе путката й. Опитваше се да се бори с физическото удоволствие което се надигаше в нея, но за да станат още по-лоши нещата, момчето което се беше изпразнило в устата й започна да си играе с гърдите й и да смуче зърната.
Симона се опита да устои на нарастващото чувство в путката си, но беше възбудена още преди мъжете да влязат в стаята, а и момчето което я ближеше не беше аматьор. Въпреки това което мозъкът й казваше, тялото на Симона бавно, но сигурно се приближаваше към оргазма.
Тя беше върната към реалността, когато момчето което чукаше устата й започна да се празни дълбоко в гърлото й. Той не спря да помпа устата й, докато не изцеди всичката си сперма в нея.
– Тая е страхотна! Донеси камерата!- каза той.
“Мамка му, не!” си помисли Симона, но нямаше време дори да помисли за камерата преди третото момче да застане до главата й и да започне да чука устата й. Изглежда беше мастурбирал, защото не издържа повече от няколко минути и бързо започна да се празни в устата й. Когато си извади хуя от устата й, Симона видя най-високото момче да държи видео камера и да я снима.
– Трябва да изчукам тая кучка!- каза той и подаде камерата на момчето, което току-що се беше изпразнило в устата на Симона.
“ Не! Моля ви!” започна да се моли Симона, докато момчето се качваше на леглото и се наместваше между краката й. Когато видя, че момчето нямаше презерватив тя започна да вика с всички сили, но виковете й бяха игнорирани и той започна да вкарва 20 сантиметровия си хуй в тясната й путка. Виковете на Симона бяха игнорирани и момчето започна да я чука с дълбоки и силни тласъци. Скоро виковете й се превърнаха в стенания. След това гъделичкащото усещане отново започна да се надига в нея и този път Симона знаеше, че няма начин да избяга от удоволствието дори и против волята си.
Симона започна да дърпа лентите с които беше завързана, но не успя да се освободи. Главата й се замята напред назад, когато оргазмът избухна в нея. Тя чу силните си пъшкания, докато свърваше нанизана на хуя, който не спираше да я чука. Когато оргазмът й отмина, тя усети момчето върху нея да ускорява движенията си и разбра, че той скоро ще свърши в нея. Тя се развика, като се надяваше той да си изкара хуя, но той нямаше да се откаже от удоволствието да се изпразни в сочната й путка. Симона усети хуят му да потреперва и как спермата му започна да се изстрелва в нея. Той беше първият мъж, който се изпразваше в нея без презерватив.
Насилникът на Симона стана от нея и другите две момчета я награбиха. Единият я дръпна върху себе си, така че тя да го възседне. Тя не можеше да направи нищо с ръце привързани към глезените. Тогава вторият се намести зад нея. Отначало Симона беше малко объркана, но после с ужас разбра намеренията на момчето, когато то започна да търка хуя си в цепката на малкото й дупе.
“Не! Моля ви! Не!” се опита да извика Симона през пръстена натикан в устата й, когато хуят започна да се притиска към ануса й. Тя погледна нагоре, само за да види, че момчето което я беше чукало държеше камерата и снимаше всичко което се случваше. Тя изкрещя силно, когато хуят проникна в девственото й дупе. Вече я чукаха два хуя едновременно. Болката без малко да я накара да загуби съзнание, но тялото й постепенно свикна с двата хуя. За нейна най-голяма изненада тя започна да усеща как тялото й отговаря на двойната стимулация.
Симона не знаеше защо, но се радваше на наближаващият оргазъм. “О, да!” изломоти тя, през пръстена в устата си, когато тялото й се разтресе за втори път в оргазъм тази вечер. Когато оргазмът отмина и двамата мъже започнаха да се празнят в путката и задника й. След като изляха спермата си я претърколиха от себе си и я поставиха да легне по гръб. Момчето с камерата се приближи за да хване в близък план путката и дупето й и как спермата примесена с нейната мъзга бавно изтича.
Задоволени, момчетата я отвързаха, любопитни да разберат защо е избрала точно тях, за да реализира еротичната си фантазия. Симона се облече бързо, опитвайки се да обясни на трите момчета, че всичко това е било една ужасна грешка, но накрая просто избяга навън, опитвайки се да не обръща внимание на подигравателните им подвиквания и закачки. Щом излезе от сградата тя бързо скочи в колата си и бързо излезе от града. Чак щом излезе извън рамките на града намали скоростта и спря на първата бензиностанция за да се успокои. Трима непознати мъже я бяха изнасилили. Но това не беше истинско изнасилване, защото тя самата се беше поставила в тази глупава ситуация и то доброволно. Тя нямаше какво да направи по въпроса. Докато прехвърляше събитията в съзнанието си, тя осъзна, че се търка между краката. Огледа се наоколо и след като не видя никого, разкопча дънките си и започна да се чука с пръсти, докато не достигна до оргазъм. Самата тя не вярваше, колко много й е харесало всичко което й се беше случило. Определено трябваше да опита това и с Бен, но при по добри и сигурни условия.
– Мамка му!- каза тя на глас, след като се успокои от оргазма.- Само се надявам онези момчета да не започнат да показват записа наляво- надясно и Миро да го види…

Rating: 4.11/5. From 9 votes.
Please wait...