Как станах курвата на свекър ми

Elinkata

Здравейте! Най-накрая и аз се престраших да пиша тук. Казвам се Елина на 27 години и ще ви разкажа за една нощ, която никога няма да забравя.

С мъжа ми сме заедно от 6 години, женени сме от 4. Имаме хармонични отношения и нямам от какво да се оплача, е добре, може би само от едно нещо, за което ще прочетете малко по-късно.

Свекър ми е изключително привлекателен мъж с изваяно тяло, професионален спортист, понастоящем треньор с пронизващ поглед и винаги леко самодоволна усмивка. Разведен е, а всичките му гаджета са на моите години. Не оставя жените безразлични с присъствието си, никога.

Когато го срещнах за пръв път, стомаха ми се сви. Беше на семейно събиране, държеше се много любезно с мен и ме гледаше право в очите, сякаш се опитваше да ме подчини с поглед. Никога не ми е казвал нещо директно, но жестовете му, намеците му, начинът по който ме прегръща, ми говореха достатъчно.
С течение на времето мисълта за него тайно се насаждаше в ума ми, бавно, но настойчиво, харесваше ми много, не можех да го отрека. Започнах умишлено да се обличам предизвикателно, когато знаех, че ще се видим, докосвах го неволно, предизвиквах го, а той продължаваше да бъде просто мил, но погледа му… познавах този поглед.
И така годините си минаваха, ние ставахме все по-близки, без да признаваме какво се случва в главите ни. На сватбата с мъжа ми, танцувахме, когато той ме притисна силно към себе си, беше близо, прекалено близо, целуна ме нежно по врата и ми прошепна “спираш дъха ми”. Сърцето ми заби силно, желаех го, но трябваше да се овладея, затова просто се усмихнах и не казах нищо.

3 години след този момент към мъжа ми беше повдигнато обвинение, няма да навлизам в подробности, но благодарение на него имам този стандарт на живот, голяма къща, никакви грижи относно финансови въпроси, затова и никога не съм задавала въпроси доколко са му чисти парите. Бях съсипана, когато това се случи, но в крайна сметка лежа по-малко от година.

Една вечер свекър ми ми се обади, попита дали имам нужда от нещо. Имах.. от секс. Отговорих, че може би само от малко компания, поканих го вкъщи, сложих дълги чорапи в телесен цвят с жартиери и светъл пуловер до под дупето с голи рамене, имам хубави големи сочни гърди и не ми се налага да нося сутиен, а дупето ми изглеждаше съвършено в жартиерите. Запалих камината, отворих бутилка вино и зачаках. Харесваше ми вълнението и притеснението, което усещах в стомаха си, отпивах големи глъдки вино, когато чух колата му пред къщата. Отворих, усмихна ми се и ме прегърна силно. Цяла вечер пиехме, говорихме си, смеехме се, на моменти дори се преструвах на разтроена заради ситуацията с мъжа ми, а той ме обвиваше със силните си ръце.

Пресушихме и втората бутилка, когато и двамата се умълчахме. Алкохолът ми даде смелост и както бях в прегръдките му, сложих ръка на бедрото му и леко притиснах, погледна ме право в очите и прошепна, че му влизам под кожата и ако остане, няма да се сдържи, после ме целуна, възбудих се много. Дръпна пуловера ми надолу и гърдите ми изскочиха, започна да смуче зърната ми и аз стенех тихо. Дишаше тежко, когато изведнъж спря и ми каза “това не е правилно и ще съжаляваме, трябва да тръгвам”. Изправи се, а аз хванах ръката му, за го спра, не казвах нищо, просто го гледах в очите и бавно застанах на колене пред него, като откопчах колана му и ципа му. Свалих колана и му го попадох в ръката. Каза ми “момиче, не знаеш какво ще не накараш да направя”. Уви колана си около гърлото ми, стегна го и ме придърпа към сваления си цип, послушно извадих члена му, беше съвършен, поех го в устата си, засмуквах го силно и се давех на него, докато слюнката ми течеше чак по гърдите ми, а той стенеше и казваше, че съм малка мръсна учичница, харесваше ми.

Хвана ме и ме сложи на дивана, разтваряйки краката ми, скъса прашките ми и зарови език в тясното ми путе, щях да полудея, бях толкова мокра, не след дълго свърших на езика му и докато още се съвземах, вкара члена си в мен. Удряше ми шамари по лицето и гърдите и ми говореше мръсотии, как иска да съм малката му курвичка и от деня, в който ме бил видял искал спермата му да тече от устичката ми. Хвана ме за гърлото, а аз за почнах да крещя да ме ебе и да не спира, усещах тласъците на ташаците му и това още повече ме подлуди. Тогава дойде и вторият оргазъм, след който застана над мен и ми подаде ташаците си, ближех ги лакомо докато леко ме биеше с члена си през лицето ми, гримът ми вече беше размазан от слюната и свирките.

Вдигна ме и ме опря на масата в трапезарията, разтвори дупето ми, изплю се на негои мушна пръст в мен, извиках, но и ми хареса, обичах аналния секс. “Сега ще го поемеш и в тази дупчица и ще ме молиш да се изпразня в нея”, разтворих дупето си, а той ми го вкара грубо, заболя ме, но путенцето ми се намокри оше повече, хвана ръцете ми зад гърба с една ръка, а с другата ме натисна на масата. Чукаше ме като животно, а аз крещях и го молех да ме напълни с топлата си сперма, не след дълго усетих горещите струи в задника си, беше завладяващо.

Седна отново да дивана и строго ме извика да дойда при него. Свали грубо пуловера и ме сложи с скута си, мачкайки и смучейки гърдите ми. После ме обърна по корем в скута си, и започна да ме удря с колана по дупето, докато спермата му изтичаше от него. “Какво си мислеше, че като ми се демонстрираш с тия цици, че няма да дойде този ден ли? Отговаряй шафрантиьо малка!” И плъзна два пръста в путенцето ми. “Моли се!” Молех се да не чука, да напълни всичките ми дупки със спермата си, че съм негова, че може да прави всичко.

Хвана ме на ръце и ме сложи отново на масата в трапезарията по гръб, а главата ми висеше надолу от нея. “Лапай!” изкрещя, а аз го поех в устата си, но той го тласкаше все по-навътре, започнах да се дърпам, но ме държеше за гърлото и нямах избор, догади ми се, но го преодолях, а той продължи, вкара го целия в гърлото ми, извади го и отново, слюнката се стичаше по лицето ми, а топките му се удряха ритмично в него. Започнах да изпитвам огромно удоволствие и издадох главата си оше назад, за да му осигуря по-дълбок достъп. Той биеше шамари по гърдите ми, а те се зачервиха. Усещах че е близо, когато рязко спря бързо ме свали, уви колана си около гърлото ми и ме завлачи така до голямото огледало в хола, бях на колене, когато се изпразни върху него, натисна лицето ми в спермата си и ми каза “Ближи, сега ще оближеш всичко и ще се гледаш каква расова курва си”! Изпълнявах с удоволствие и благодарност, спермата му беше божествено вкусна а студеното огледало се опираше в гърдите ми, омазани с нея… след това облизах члена и топките му, не знаех на кой свят съм.

Оттогава се отбягваме, не споменаваме случилото се и не си говорим особено, но никога няма да забравя тази нощ.

Rating: 3.24/5. From 21 votes.
Please wait...