Как ще изчукам някоя моя почитателка от сайта тук

Автор: BGerotikautor

Любима фантазия ми е, как някоя красива и секси жена прочита някои от разказите ми, които са публикувани тук и в коментар ми пише, че иска да се срещнем.

На Имейли се уточняваме кога и къде да я чакам. Тя идва на срещата а аз я поглъщам с очи и не вярвам, че такава секси и красива жена ще ми бъде скоро в ръцете и нанизана на кура ми във всяка дупка и ще я изчукам като долна евтина курва.

Тя е около 1,70м висока, с черна коса, зеленоока, слаба но със сочен стегнат бюст, малко вирнато дупе, дълги и красиви крака чиито бедра бялата и къса рокля показва щедро.

Сядаме да пием по кафе и когато я питам, какво обича в секса, тя ми казва, че й харесва да бъде чукана, както аз искам да чукам, ТВЪРДО и СКОРО!

При което плащам сметката и се качваме в колата и отиваме в дома ми.

Приближавам се, целувам я и удрям хубавото й лице. Пъхам члена си докрай в гърлото й и тя го държи там. Започвам да я чукам в устата, след това тя облизва топките ми и аз и удрям два шамара по лицето, плюя в устата й и отново я забивам дълбоко. Обръщам се и сядам на лицето, а тя лиже задника ми, после заставам между краката и вкарвам три пръста в стегнатото и путенце и лижа поглъщайки соковете и.

Стоя на дивана и я чукам дълбоко в гърлото, а тя ми казва да я задуша, докато не може да диша. Пъхам пръсти в гърлото и, а тя се качва отгоре ми и яхва члена ми. Тя го поема целия и ми казва да я ударя по-силно понеже е възбудена. Удрям и още един шамар и я плюя в лицето. Тя казва, че мога да направя всичко, което искам с нея.

Отново я слагам на колене. Чукам я в гърлото. Удрям няколко силни шамара по путката и, като тя ми казва да я плюя отново и тя свършва.

Лежи с главата надолу облегнала дупе на дивана и я чукам в задника. Удрям и силни шамари по задника както е на дивана и тя ми казва, че е безполезна курва и да я плюя. Казвам й да млъкне по дяволите, когато я чукам и тя казва „да“, сър.

Вдигам я във въздуха, обръщам я с главата надолу и я чукам в путката а тя е опряла ръце на земята.

В спалнята я удрям по лицето и отново я питам дали мога да и направя каквото искам. Тя облизва зърната ми надолу по тялото ми до члена ми и го поема целия, а аз грубо започвам отново да я чукам в устата докато лигите и текат по краката ми.

Лягам на земята, тя ме яхва с гръб към мен намества си го в задника и язди члена ми около 5 минути, лед това аз чукам в устата и докато е на колене пред мен и в момента, в който вижда, че ще се празня си отваря устата гледайки ме с красивие си очим а аз и изливам всичката сперма в устата.

Ето така се празня в устата…….

След това пушим по цигара и си вземаме по един душ и аз започвам отново, като хващам големите и цици и тя ми казва, че не заслужава да диша.

Пъхам члена си докрай в устата и и я карам да го задържи така за минута.

Удрям шамар по красивото и лице и плюя по големите и цици, телефонът й звъни, обажда се мъжът и а членът ми е в гърлото и, така че я наказвам, като удрям задната част на главата й надолу по члена си. Удрям лицето и го плюя и я чукам още по-грубо.

Застава на колене и притиска големите си цици, слагам го между гърдите и започвам да я чукам между тях. В един момент я навеждам я дивана и я чукам подпряна, след което сядам на дивана а тя яхва члена ми, Тя се навежда над мен на дивана и ме целува с език дълбоко, а аз чукам здраво в путката.

Полагам я с лицето надолу на дивана и я чукам. Пъхам пръсти в гърлото й няколко пъти и удрям големите й цици, докато тя се опитваше да се извие. Чукам я грубо на мисионерска на дивана, след което тя язди члена ми отново на обратна каубойка.

Отиваме в спалнята и аз й правя специална изненада, плюя я и я чукам в устата. Сядам върху лицето й с цялата си тежест и тя лиже дупето ми. След няколко минути продължавам да я чукам в путката и задника и да я пляскам по големите цици.

Обръщам я по гръб с главата надолу на леглото, и я чукам в устата, докато не започне да се плюе навсякъде и дави в лигите си, след което стъпвам на врата и я чукам в устата с крак..

Слагам и белезници, поставям я на колене и чукам я бързо в устата докато усетя, че ми идва отново, тогава и го забивам на задна докрай в тясната й путка и изливам още повече сперма в путката и в сравнение с първото изпразване в устата.

Rating: 2.00/5. From 12 votes.
Please wait...