Карина

Ran

Аз съм Карина.

Аз съм на 41 години и работя, като мениджър в международна компания. Достатъчно натоварена но рутинна работа от девет до пет. Последните ми години изминаха ей-така, покрай децата, съпругът и работата ми, като в един момент се оказа, че съм преминала през годините с някаква неудовлетвореност в себе си. Висока съм 173 см. и нося сутиен с чашка D. Имам начупена дълга и естествена черна коса. Харесвам да обличам леки и ефирни костюми в светли тонове. Въпреки, че коремът ми е плосък, а задникът ми стегнат поради ежедневните тренировки аз не приемам себе си за привлекателна жена..

Не знаех и аз какво точно искам но просто желаех нещо да се случи. Може би тръпката, която да ме развълнува, да ме разтърси, да ме “събуди” и да се почувствам жива.

Това лято се случи нещо, за което дори и не бях помисляла, че може да се случи. Не съм допускала дори за миг, дори дълбоко в моите съкровени желания, че всичко това може да се случи на мен.
Стана така, че в началото на Юни, мъжът замина с децата ни за Карибите за летните месеци, които прекарвахме там всички. Бе месец по-рано от другите години, а аз останах да довърша задълженията си с обещанието, че ще успея да се измъкна след две-три седмици и да замина при тях в края на месеца.

Бях сама и вечерите ми бяха още по-празни и безкрайно скучни. Тогава, в една вечер неволно започнах да влизам сайтове – четях обяви за запознанства. Попадах на форуми, в които се обсъждаше всичко, свързано със секс – френски ласки, анален секс, двойни прониквания, групов секс, размяна на партньори… толкова много неща, които на практика не знаех какво са, а виждах, че съществуват и се практикуват. Спомням си, че усетих едно много особено потръпване ниско под корема ми, едно дълбоко и забравено желание в мен и в моите усещания. Непреодолимо почувствах, че желая да направя нещо забранено или най-малкото непознато и ново за мен. Нещо, от което и аз не знаех, как ще се почувствам след това.

Неволно започнах да се регистрирам в разни сайтове и да поствам анонимни обяви, но обикновено ми се “лепяха” все разни кретени – логично. С времето установих, че в тези сайтове е пълно с мъже, които комплексират сами себе си, които всъщност са такива, защото просто не знаят как да общуват с жени.
В цялото това мое отегчение попаднах на един непретенциозен профил. Профил на мъж. Профил, който аз самата не разбрах защо ме заинтересува. Беше на мъж с ник “dominus”, профилът бе без снимка и дори бе изписан неграмотно с малко d. Просто бе написал в профила си “Готова ли си?”. Едва по-късно разбрах, защо е написано с малки букви но за това ще ви разкажа по-късно. Не знаех, дали бях готова и на какво, но – писах му. Той отговори, кратко и сдържано. Неусетно някак разговорът ни потръгна. Не ме разпитваше, не ме напрягаше. Просто приятен разговор с един напълно непознат профил от другата страна на монитора ми. Писахме си цяла нощ. Той не ме провокираше, просто разговаряше с мен, а от това аз се чувствах свободна и усещах себе си. На тръгване той написа телефонния си номер, а аз първосигнално му отговорих с моят номер. Как можах да направя тази глупост, та аз съм омъжена жена с две деца – изплаших се. Помоли ме за моя снимка. Не осъзнах защо но станах и се снимах с телефона си пред огледалото в спалната и фриволно му изпратих няколко. Не ми отговори.

Нямаше го в онзи сайт дни наред. В края на седмицата по някакъв начин усещах неговата липса и се запитах защо и с какво ми липсва – не намерих отговор за себе си.

Беше събота вечер. Телефонът ми издрънча еднократно. Бях имейл. Не му обърнах внимание. Няколко часа по-късно вечерта преглеждах пощата си от телефона. Непростимо – бил е той, той ми е писал в сайта, а аз съм го пропуснала. Светкавично влязох, него го нямаше, отговорих му и зачаках. Не след дълго той отговори. Попита дали е възможно чуе гласът ми.

Звънна.
Чухме се.

Гласът му бе плътен, равен и уверен. Говореше ми на Вие и беше спокоен, лежерен но и някак си категоричен и по много особен начин властен.
Поиска да се видим – на кафе, обяд, вечеря и ако пожелая да приема поканата му то аз да определя мястото и часът – приех.

Ужасен!
Разбрахме се да вечеряме в идващия петък в 18.00 часа.

На следващия ден по инерция, меланхолично и отегчително посетих моя козметичен салон само с една процедура – епилация. Прибрах се и педантично, не зная защо но обилно втрих многократно хидратиращ крем тялото си, там долу също и тя стана много гладка, пухкава, нежна, тръпнеща и желаеща – за кого ли. Неусетно започнах да го правя по няколко пъти на ден.

Петък.

Тръгнах, бях в таксито към ресторанта, той ми звънна. Беше запазил маса и ме чакаше. Бедрата ми чувствено се притиснаха в нежност.

Когато пристигнах хостесата на ресторанта знаеше моето име и ме отведе до запазената маса. Той стана, покани ме да седна и нагласи стола ми зад мен. Той бе хубав мъж. Висок, с прошарени от времето коси. Добре сложен, с поддържани фини ръце, с ненатрапващ и едва доловим парфюм с аромат на мускус и табак. Очите му бяха изразителни, като бадеми но бяха някак тъжни и уморени. Не беше “мачо”, бе мъж. Стомахът ми бе свит, сякаш като топка, не знаех къде да си държа ръцете, чудех се дали изглеждам добре. Мислех си, че отстрани изглеждам доста нелепо. Той сякаш усети моите мисли и повдигна чашата си с шампанско към мен. Говореше непринудено, обран в изказа си, имаше премерено чувство за хумор. Така неусетно преминаха малко повече от два часа. Нахранихме се и решихме да повикаме келнерът. Когато келнерът донесе сметката, той му подаде картата си, дори не погледна сметката, която бе донесена. На тръгване предложи да ме изпрати с автомобила си. Приех. Хвана ме за лакътя докато вървяхме към лимузината. Аз стоях мълчалива и смутена на седалката. Достраша ме. Отворих малко прозореца за да влезе свеж въздух. Все пак бях с абсолютно непознат човек, за когото нищо не знаех. Той шофираше спокойно и уверено. Светофарите се заизнизваха един след друг пред нас. След няколко километра казах:
– Не!
– Какво не – промълви той съсредоточен в натоварения трафик?
– Хайде да изпием по нещо – отвърнах аз
– Добре, къде, дори не се досещам. Къде? Все пак аз съм шофьор и не е редно – знаеш. Добре,
заведи ме някъде….. всъщност би ли приела да отидем удома? Допускам, че така ще се
почувстваш по-спокойна! Така ще научиш кой съм и повече няма да съм нещо виртуално за теб!
– Хмммм….. добре, съгласна съм – измрънках аз несигурна и плаха!
– Но преди да се качим в нас имам едно условие. Нека се разберем за едно нещо– “НЕ” да означава “НЕ”.

Съгласих се и той обърна колата към дома си. Жилището му бе просторно и уютно. Още с влизането се чуваше тиха и приглушена музика. Помоли ме да се чувствам, както в моя дом. Аз отидох до бар плота и седнах на високия се въртящ бар стол.
– Вино, бяло, червено, шампанско, мартини – попита ме той?
– Искам нещо силно, нека е уиски – уверено отговорих аз!„
– Нека е силно – замислено ми отговори!

Взе две широки кристални чаши, отвори близкия фризер, извади две големи топки лед, постави ги в чашите и наля уиски за мен и за него.
Отпихме. Продължихме да разговаряме по темите от ресторанта, дълго ненатрапчиво и фриволно.
– Притеснена ли си, как се чувстваш, липсва ли ти нещо – попита той?
– Спокойна – отговорих аз.

Той остави чашата си, намали до минимум осветлението но не го спря, дойде до мен, погледна ме в очите, прегърна ме през кръста с едната си ръка, а с другата ме погали и целуна бавно и нежно. Разтворих краката си, прегърнах го силно, притиснах го към себе си и го целувах, целувах, целувах. Усещах устните му по шията ми, усещах дъхът му, дланите му по тялото си. Усещах как сваля и захвърля сакото ми, как разкопчава бавно, копче по копче ризата ми, как разкопчава сутиена ми, как сваля сатенените ми бикини. Аз бях желание.
Отпусна ме и усетих как разкопчава панталона си с дясната ръка.
– Не – отроних аз, нека бъде както уискито – силно!
– Нека бъде силно – отвърна той!

Отиде до другия край на големия хол, отвори едно чекмедже от масивната барокова мебел. Върна се при мен и носеше някаква малка тубичка с крем. Започнахме да се целуваме бавно и страстно. Усетих, че държи нещо в шепата на едната си ръка. Взех ръката му и разтворих пръстите му. Държеше малък метален анален разширител. Аз се изчервих още повече, повдигнах глава, погледнах го свенливо в очите и замълчах. Взех разширителя и го облизах. Поех го с навлажнените си устни. Помоли ме да му го върна. Завъртя високия стол, пропълзя с длани под дупето ми и леко го придърпа извън стола. Аз се подпрях на бара и разтворих бедрата си, като заклещих високите токчета на обувките си в металната подпора на стола. Въпреки двете ми раждания никога не бях правила анален секс. Споделих го с него. Той ме погали и по бузката и ме целуна смълчано. Усетих как коленичи зад мен и нежно разтваря дупето ми. Целуваше ме бавно, облизваше с върха на езика си милиметър по милиметър всичко. Нежно се опитваше да проникне с навлажнения си език в стегнатия ми анус. Втриваше с пръст хладния гел и проникна бавно с пръст, отново и отново. Положи дланта на лявата си ръка върху стегнатия ми корем. Усетих как бавно се опитва да проникне с металния разширител в ануса ми. Как го притиска, как го отпуска, как леко го завъртва и отпуска. Аз не можех да се отпусна и бях много стегната. Премести ръката си върху пухкавата ми малка вагина и започна да гали с върхът на средния си пръст възбудения ми нараснал клитор. Целуваше ме по лявото рамо и вратът. Не съм усетила как съм отпуснала ануса си – проникна. Болката, присвих очи и отроних дълъг стон на удоволствие примесен с наслада. Едно ново усещане за мен, усещане как е в мен, как съм го обгърнала, как го затоплям. Отпуснах тялото си върху мокрия от вагиналните ми сокове стол. Бедрата ми лепнеха.

Завъртя ме отново, коленичи пред мен, отметна ефирната ми пола, повдигна бедрата ми на рамената си и внимателно и нежно ме целуна. Облизваше я с езика си, засмукваше клитора ми, проникваше с език във вагината ми. Аз бях примряла от удоволствие и отметнала главата си назад. Той усети моето потрепване, изправи се, проникна с два пръста, умело погали и притисна малкото възвишение във вагината ми и аз избухнах в стонове. Цялата стая около мен се завъртя. Не можех да контролирам тялото си. Аз бях в оргазъм. Той усети момента и извади двата си пръста – изпръсках го със соковете ми в конвулсии. Не зная колко е продължило всичко, докато не усетих дланите му под дупето ми, а върхът на езика му да докосва шията ми.
– Добре ли си – попита ме той?
Погледнах го невинно и го целунах безмълвно.

Той взе двете чаши с уиски и ме покани да отпочинем на мекия фотьойл. Разговаряхме надълго, не брояхме минутите. Поръчахме храна, смяхме се и се закачахме.
– Сега искам да бъдеш мой – му казах аз!

Погледна ме с почуда. Поставих показалеца си върху устните му в знак да замълчи.
Станах, бавно разкопчах панталона му и свалих боксерките му. Притиснах гърдите му с моята длан към облегалката на дивана. Той бе в началото на възбудата си. Имаше впечатляващ размер. Пенисът и тестисите му бяха обръснати и много, много гладки. Погалих го нежно. Отпих една голяма глътка уиски. Обвих пръстите си около пениса и го зацелувах с влажните си устни. Пенисът му нарасна още повече и стана много твърд. Натиснах тънката кожа на дебелия ствол надолу към основата докато се покаже главичката му. Показа се огромна, розова, стегната, със силно изразени изпъкнали ръбчета в долния си край.
– Мммммм…… – отроних аз!

Вече исках този пенис в устните си. Наведох се, целунах го по върха на главичката и внимателно я засмуках. Стараех се постоянно да е навлажнен със слюнка. Той отрони тих стон и прокара пръсти в косата ми. Поех го но не целия, бе вече огромен, бе невъзможно. Кожата се бе събрала под ръбчетата образувайки пръстен, който силно притискаше основата на главичката, от което тя набъбна още повече до пръсване. Главичката му изпълваше вече цялата ми уста. Стимулирах го с език докато бе в мен и не спирах да се движа нагоре и надолу. Усещах го как пулсира в мен, усещах насладата му. Движех енергично ръката си по ствола. Засмуквах, поемах отново и отново, и отново. Нямах никакво намерение да спирам.
– Ще ми позволиш ли една малка грубост с теб – отрони той!
– Сега е момента – отвърнах уверено аз!

Той се изправи пред мен, аз коленичих пред него и продължих, като усещах как леко прикляква с колене. Пуснах пениса му и обвих с длани дупето му. Поех и засмуквах с желание. Не исках да излиза от мен. В един момент леко притисна към пениса главата ми. Нямаше накъде повече да влиза.
– Нека опитаме, отпий малко уиски – промълви той и ми подаде чашата!

Отпих една голяма глътка. Не исках и миг да е извън устните ми. Поех го отново. Тогава вплете нежно дланите в косата ми, помоли ме да си поема въздух. Притисна главата ми внимателно към себе си и с премерен натиск вкара главичката в гърлото ми. Получих силни спазми в гърлото, гърбът ми се сгърчи и издадох раменете си напред. Той го извади веднага. Очите ми се бяха насълзили. Цялата бях в слюнки и гърлени сокове. Никога до сега не бях го правила по този начин Бях объркана но и крайно впечатлена. Целуна ме нежно по мокрите устните.
– Хайде отново – помоли той!

Смирено го погледнах във възбудените му очи и поклатих с глава в знак на съгласие. Засмуках го нежно и поех дълбоко въздух. Той разбра. Поех първият тласък в гърлото си и отново получих спазми но не реагирах. Той задържа така за миг и я извади. Продължи с втори и третия натиск да вкарва главичката. Спазмите в гърлото ми намаляваха. Извади я и вече нямах сълзи но адски много слюнка и сокове. Помоли ме да не се обърсвам.
– Искам още – отроних аз!

Вече бях чудовищно възбудена, вагината ми пулсираше. Поех го отново въздух. Вече знаех как. Но този път той извади част от пениса от устата ми и с плътен натиск притискайки главата ми вкара целия член в гърлото ми и задържа така за миг. Гърлото ми реагираше бурно. Извади го. Аз бях в несвяст. Изчака ме да се съвзема. Утвърдително кимнах с глава и изпълних дробовете си въздух. Този път го вкара на няколко пъти. Изваждаше, изчакваше да поемам дъх продължаваше внимателно отново и отново, и отново. Чукаше ме в гърлото. За мен времето бе спряло от наслада. Извади го, искаше да свърши.
– Направи го така, свърши в гърлото ми – помолих го аз!
– За първи път го правиш по този начин. Притеснен съм за теб, да не направим беля!
– Голямо момиче съм – отговорих уверено.
– Добре, нека опитаме, но няма да те предупреждавам когато свърша.
– Заведи ме до там –отвърнах аз!

Горях цялата, тръпнех исках го. Той започна бавно и нежно, оставяше ме да си поемам дъх. С три къси натиска вкара огромният пенис дълбоко в мен. Сега разбрах, че до сега не е вкарвал целия си пенис в гърлото ми. Усетих устните ми как обгръщат основата на ствола. Не обръщаше внимание на спазмите ми. Не спираше да се движи в синхрон с мен. Не зная как намирах време да си поемам въздух. Усетих как дупето му се стегна, притиснах го към мен и той изригна спермата си в гърлото ми. Аз вече бях в разтърсващ за себе си оргазъм. Отпусна ме, извади го и ме остави да преглътна. Имаше прекалено много стичаща се сперма в гърлото и в устните ми. Поех дъх и преглътнах жадно с няколко глътки. Не исках нито една капка да бъде извън мен. Облизах устните си за последните капки сперма. Той се наведе над мен, целуна ме и каза:
– Благодаря ти! Ти си смела и безумно мила, нежна жена!

Седнахме, пихме уиски. Хапнахме и пихме много вода. Чувствах челюстта си, като разглобена и леко се усмихнах. Разговаряхме за това, което се случи без капка свян и притеснение. Каза ми, че до половин час вече няма да се чувствам така. Спомних си за онова метално нещо в мен, бях забравила но усещането да е в мен бе ново и любопитно, споделих го с него. Призна, че се чувства невероятно възбуден в мое присъствие. Сподели, че е направил това с мен, поради чувството на доверие, което съм създала в него и ми благодари, че съм била заедно с него в оргазмът му. Отвърнах му, че нямам спирала и не вземам никакви контрацептиви но имам силното желание и той да се чувства добре и да свършва, както трябва. Соковете на наслада изтичаха от вагината ми. Той ме целуна и каза, че това е прекрасно и не бива да се притеснявам пред него от този факт. Отпочивахме си и отпивахме от уискито. Казах му, че никога не съм знаела за тази техника и съм силно впечатлена но и, че това ще мога да правя само и единствено с него и с никого другиго. Той ми благодари и ме попита:
– Ти никога не си правила анален секс – нали?
– Не съм – свенливо отговорих.

Стана и бавно ме хвана за ръка. Заведе ме в спалнята си. Загаси всички лампи, спусна плътно дебелите завеси. Легнахме на голямото и леко твърдо легло. Вече исках всичко от този мъж. Не си давах сметка как ме подчинява – това ме влудяваше. Чувствах се жена!
Сега искам аз да бъда твоя – прошепнах му в ухото!

Той се обърна, отвори чекмеджето от шкафчето до спалнята и взе няколко презерватива.
– Аз вярвам в теб – казах тихо аз.
– Аз също в теб но все пак ти не използваш контрацептиви – отвърна той.
– Това остави на мен. Аз съм жена и аз мога да преценя – отвърнах и го прегърнах нежно.

Толкова силно го желаех. Бях се притиснала до гърдите му. Лежах по гръб. Той разтвори широко дългите ми бедрата обути все още в обувките с висок и елегантен ток. Всичко под мен бе мокро. Премести се между краката ми и заоблизва нежното ми набъбнало от възбуда пуси. Правеше го ту енергично, ту бавно и с наслада. Усещах как прониква с език във вагината ми, клитора си между устните му и как пие от соковете на моето желание. Докато лизваше устните на пусито ми стимулираше с мокър пръст клитора. Оргазмът рязко изви тялото ми в конвулсия. Свих се за миг и замрях. Когато се съвзех бях прегърната от към гърбът ми. Чувах дъхът му в ухото си. Съвзех се, усмихнах се и опих на едри глътки вода.
– Искаш ли глътка уиски – попита той?

Кимнах с глава утвърдително. Той стана и донесе чашите. Отпихме и се наслаждавахме на тишината.
– Хайде да го направим – прошепна той.
– Желая те – с треперещ глас отвърнах аз!

Разтвори отново широко краката ми, легна върху мен и започвахме да се целуваме страстно. Не усетих как главичката на пениса е застанала между разтворените устните на мокрото ми пуси и леко натисна входа на влагалището. Не се притеснявах от размера му, все пак бях родила две деца и съм широка. Целуваше гърдите ми, лизваше зърната ми. Засмука едното ми зърно и усетих с лек тласък до прониква с голямата си главичка на пениса си в мен. Заболя ме но сладко, въпреки възбудата и мократа ми вагина. Той долови моя стон от болката. Извади го и докато ме целуваше по устните го направи още няколко пъти – бавно. Повдигнах леко таза си, той усети това и проникна изцяло в мен. Изпъна ме до край, чувствах натиска върху шийката на матката ми. Той застина за момент. Бях изпълнена до краен предел. Целунах го нежно. Всичко в мен крещеше, аз стенех неистово. Отпуснах всеки мускул във вагината си за да го поема отново. Усещах всеки негов тласък, всяка целувка. Започна да го вади целия и отново да потъва в мен, още и още, и още. Болката отмина. Пенисът докосваше аналният разширител през тънката преграда на ректума и го караше да се движи в ануса а това бе нещо ново и неповторимо. Изпразних се бурно върху пениса му. Той усети това, стана, обърна ме, помоли ме да застана на колене и да се подпря на ръцете си на таблата на леглото. Направих го и повдигнах леко дупето си.
– Искам целия да бъда в теб – тихо отрони той.

Застана зад мин и проникна. Чак сега разбрах колко голям и мощен е наистина този пенис. Хвана ме с двете си ръце за тясната ми талия. Не ми даваше да мърдам и започна да прониква мощно и непрестанно във вагината. Аз мятах главата си в неистови стонове. Входът на влагалището ми бе опънато до скъсване. Свърших отново. Задържа го в мен, докато изригвах бясно за пореден път. Бях изпълнена с моите сокове. Отново го вкара рязко и докрай в току-що изпразнената ми течаща вагина. Разпъваше я неистово със ствола и чудовищната главичка. Не спираше да си движи интензивно с мощните си, плътни тласъци. Крещях в екстаз и въртях дупето си около ствола. По бедрата ми се стичаха соковете ми. Не зная колко продължи. Обърна ме отново по гръб, разтвори бедрата ми събу едната ми обувка и засмука с устните си палеца на крака, като отново проникна мощния си член в гостоприемна вагина. Легна върху мен, не спираше, възбудата му беше огромна, щеше да свърши всеки момент. За момент замря и понечи да го извади от мен за да свърши отвън.
– Ще те убия ако го направиш вън от мен, чуваш ли, ще те убия – изкрещях аз!

Разтвори още повече бедрата ми и ги притисна с дланите си между ръцете и тялото ми. Вкара го и интензивно и плътно продължи да ме изпълва и разтяга вагината. Усещах входа на влагалището ми как обгръща и пристяга силно основана на пениса му. От това пенисът му нарасна още повече. Бях впила нокти в ръцете му, изпитвах поредния оргазъм. Събрах последни сили и стегнах максимално вибриращата вагина върху пениса. Главичката му нарасна още в мен и разпъна до краен предел мускулите, които го притискаха. Замря за миг, вагината ми пулсираше върху пениса. Въздъхна и с няколко плътни тласъка и изстреля спермата в мен, без да вика и крещи. Свърши тихо, бурно и нежно. Вагината ми преливаше от неговата сперма смесена с моите сокове. Беше ме дарил с неимоверно количество сперма. Погледна ме в очите, целуна ме и легна до мен. Хвана дланта ми мълчаливо. Не зная колко време лежахме така. Аз бях спряла вече да броя своите оргазми. Лежахме. Попитах го, къде е банята но той ме спря и ме помоли да не ставам от леглото. Възбуда в него все още не бе преминала. Стана и целуна клитора ми. Постави лявата си длан на стегнатия ми корем и вкара средните си два пръста в преливащата от сперма отпусната и зееща от неговия пенис вагина. Галеше ме нежно отвътре. Докосваше и галеше входа на матката. Извади двата си пръста, които аз облизах. Бях напълно отпусната от изминалата наслада. Той си играеше с вагината ми. Помоли ме да го хвана за ръката зад дланта му и каза:
– Моля те, искам ти да контролираш!
– Да контролирам – възкликнах недоумяващо?
– Да, моля те отвърна той!

Хванах ръката му, както ме помоли и вкара в мен още един пръст. Внимателно продължи да ги движи в мен. Не след дълго вкара и четвърти пръст. Релаксирах. А той притискаше леко с другата си длан основата на коремът ми. Вече пръстите в мен бяха пет. Почувствах се особено но той определено знаеше какво прави. Това ми доставяше удоволствие. Пресегна се и взе лубриканта. Внимателно извади аналният разширител от стегнатото ми дупе и обилно втри с пръст входа на ануса, върна отново металния разширител там бавно преминавайки сфинктера. Този път не заболя. Дори бе приятно. Втри обилно лубрикант в срамните ми устни и входа на вагината и ръката си. Възбудата ми се засилваше отново примесена с любопитството от неговите действия. Леко стенех но бях отпусната и много спокойна. Усещах как пръстите му, които бяха подредени, като в шепа ме докосваха отвътре, не бързаше, правеше го бавно и внимателно. Натисна леко с длан. Входът на вагината ми се разшири до край, много леко заболя но аз не дръпнах дланта му навън и го погалих с пръсти. Той отпусна и започна да го прави по-често и много бавно. Обля още с лубрикант и ме помоли максимално да се отпусна и да остана така спокойна. Послушах го въпреки притеснението от новото ми усещане и възбуда. Той продължи, като сякаш леко усили натиска на ръката си към широко разтворения от пръстите вход на влагалището. Продължавах да държах спокойно ръката над китката му. Помоли ме сега по никакъв повод да не се стягам там долу. Притисна леко с длан корема ми надолу. Вагината леко се издаде напред, завъртя внимателно шепата с пръстите си в мен и в същото време натисна внимателно навътре. Тънката кожа на входа максимално се разшири и обгърна преминаващата длан. Той проникна в мен с с дланта си. Всичко бе в мен. Извих тялото си в екстаз. Опипах с върха на пръстите си входа на влагалището си, което обгръщаше китката на дланта. Имах чувството, че ще се разкъса всеки миг на хиляди парченца. Замря за миг с дланта си в мен и тихо ме попита:
– Как се чувстваш?
– Много плътно и особено изпълнена – отговорих аз.

Знаех, че няма да ми причини нищо лошо. Сплетох ръцете си под главата ми и му отдадох вагината си. Той докосваше всичко там вътре, докосваше разширителя в ануса ми, движеше го през тънката и разпъната стена, която разделяше ануса и вагината. Понечи да извади дланта си от мен – спрях го и го помолих да ме изчака за миг. Надигнах глава и се подпрях с гръб на леглото. Исках да наблюдавам какво прави. Поставих пръсти на входа на вагината си. Той започна бавно да излиза. Виждах как нежната розова кожа, която обгръщаше китката му започна да се разпъва все повече и повече и да се изхлузва от дланта. Започнах да треперя от възбуда. Върховете на пръстите ми галеха разпънатата ми до пръсване кожа. Очаквах всеки момент мигът, в който ще ме разкъса. Вече не бях на себе си. Виждах как с онова особено движение на китката си проникна отново в мен и ме изпълни плътно. Започна да се движи в мен. Наведе си леко и пое в устните си набъбналия ми клитор. Галеше го с езика си. Сви пръстите си в юмрук и натисна входа на матката някъде дълбоко в червата. Това вече ме срина. Продължи всичко това отново и отново, като увеличаваше темпото. Не спираше. Крещях и гърчех тялото си. Той усети момента и миг преди да свърша, прилепи пръстите и внимателно извади ръката си от разтегнатата течаща вагина. Бръкна с два пръсти и ловко напипа и започна да почуква интензивно онова възвишение вътре в мен, като същевременно натискаше основата на коремът ми с другата си длан. Сгърчих се. Отдръпна се назад, постави ръка върху таза ми и ме остави неконтролирано да се гърча гола върху леглото. От вагината ми изхвърча мощна струя сокове напред. Празнех се неистово и продължително. Не можах да задържа втората мощна струя и го опръсках. Имах чувството, че няколко силни оргазма се сляха в един безкрайно дълъг. Най-дълбокият и продължителен оргазъм, който някога съм имала!

Той легна до мен. Галеше настръхналото ми чувствено тяло, всеки милиметър от което бе поредния оргазъм. Прегърна ме нежно. Аз взех дланта му и облизвах всеки пръст поотделно, целувах върховете на пръстите му. Вече бях много изтощена. Притихнах кротко в прегръдките му.
– Болеше ли те много – попита той?
– Не много! Но това ме изстреля в друга галактика. Никой и никога не е прониквал с мен по този
начин. Нали ще го направиш някога отново – отговорих уверено?
– Страх ме е да не те разкъсам в страстта ни!
– Нищо, искам го – отвърнах!
– Искаш ли да се изкъпем и да гледаме някой филм – попита той?
– Това е мило, хайде – отговорих аз.
– А би ли искала да останеш за уикенда тук при мен?
– Ще помисля, още не зная но зная, че за сега искам да остана с теб до сутринта – отговорих аз.

Той поиска всеки сам за себе си да вземе душ. Донесе ми в банята ароматен халат. Извини се, че не разполага с дамски чехли. След мен влезе той. Докато го чаках в просторния хол взех телефона си за да проверя имейлите и други съобщения – не, отказах се, не и сега, не и в тази нощ и го захвърлих небрежно!

В хола бе оставил за мен негови спортни дрехи с бележка “Обличат се на голо – без бельо”. Пристегнах долнището на анцугът му и облякох фланелката. Зърната на гърдите ми стърчаха и бяха все още много чувствени от допира с фланелката. Когато той дойде решихме да вечеряхме. Предложи бутилка хубаво вино но решихме да не смесваме питиетата. Вече бяхме преполовили бутилката уиски но определено не бяхме замаяни от питиетата. Докато се разминавахме при подреждането на масата той ме прегърна, отметна косата от лицето ми, целуна ме по челото и каза, че ако аз желая може да разговаряме за всичко, което се случи след вечеря. Помоли да седнем един срещу друг на масата. Докато сядахме усетих отново онова метално нещо в мен. Каза, че иска да ме съзерцава и да гледа в очите ми. Вечеряхме дълго. Разговаряхме за книги и музика и пиехме много вода. Бяхме уморени и двамата. Той не скри, че е силно впечатлен от моята култура и поведение. Разказа ми за проваления си брак, за провалът в предишния му бизнес. За това как се е изправил след всичко това. Аз пиех вода постоянно.

Сега виждах очите му искрящи и живи. Деликатно отклоняваше въпросите ми свързани с жените в неговия живот. Разположихме се удобно пред телевизора. Избрах един стар филм, прегърна ме и аз положи глава на гърдите му. Аз си поплаках на филма но краят бе добър. Той бършеше внимателно сълзите ми. Усетих тялото си, като разглобено на съставните си части но усещах как силите в мен се възвръщат.
– Искаш ли да легнем и да поспим – попита той.
– Не, ако имаш сили, аз имам потребност от това да разговарям с теб за всичко екзистенциално, да
чувам гласът ти, да се наслаждавам на тембъра ти.
– Имам – отговори той уверено.
– Но се притеснявам за теб, ти си много изтощена и обезводнена.
– Имам още сили и не бих искала все още да заспиваме. Възстановявам се.

Поисках от него да поговорим за всичко, което се случи до сега.
– За какво да говорим – отговори той. Ти подари на мен тялото и доверието си. Това не е ли
всичко?

Коленичи пред мен, както бях седнала във фотьойла, хвана дланите ми с неговите, погледна ме с бадемовите си очи и каза:
– Обичам те….. и не поради твоето шеметно тяло, визия, изтънченост, усещане за жена, богат ум и
неповторима и неподправена сексуалност, не поради краткото ни запознанство, а заради
доверието, с което ме наказа. Аз не зная как ще живея с всичко това занапред.

Това ме разтърси. А аз самата как щях да живея след всичко случило се от последните няколко часа. Погалих го, целунах клепачите на очите му. Сега той бе слаб и не се поколеба да изрази тази своя слабост пред мен. Наистина беше мъж. Прегърнах го, но не както се прегръща дете, а както се прегръща мъж – не исках да го пускам.
– Би ли приела една среднощна разходка с мен сега? По среднощните улици на тихия квартал.

О, да. Точно от това имах нужда. Облякох измачканите си дрехи и излязохме. Той ме хвана през кръста, притиснах се към него, склоних глава на рамото му и тръгнахме. Разглеждахме осветените витрини на магазините, ходехме хванати за ръце по осевите линии на улиците, смеехме се дори си купихме кутия цигари от едно нощно магазинче и пушихме цигари прегърнати на една пейка. Нощта бе топла, а луната светла и огромна.

Всичко в мене конвулсираше, потръпваше и пулсираше. Все още не осъзнавах сексуалната си зависимост от него. Все още и неясно за мен тя ставаше съществуваща и бе на път да се превърне в нещо непреодолимо за мен. Но не беше само сексуалната ми зависимост. Аз исках този мъж само за мен.
– Ти поиска аз да бъда твой и аз бях твой.
– След това аз поисках от теб ти да бъдеш моя и ти бе моя.
– Искам да направим нещо заедно, когато се приберем.
– Добре – отговорих аз, дори не знаех защо така му отговорих.
– Но ми обещай, че до сутринта ще останеш с мен – попита той?
– Искам го – отговорих аз.

Всичко тръпнеше в мен, всичко бе в конвулсии и всичко това вече не беше просто секс. Аз безумно го желаех за мен и само за мен.

Върнахме се в неговият апартамент след дългата разходка. Чистият въздух явно бе подействал и на двама ни. Тихата и приглушена музика продължаваше да звучи. След цялата тази вечер и неясно за мен усещах желанието в телата ни. Той взе нови чаши, отиде до фризера, постави голяма топка лед и наля уиски.
– Помниш ли – каза той?
– Така започна всичко.
– Да – казах аз и седнах отново на високият бар стол.

Взех чашата с охладено от топката лед уиски. Неясно защо бях възбудена отново. Той ме целуна нежно и страстно през барът, така сякаш никога не сме се целували. Сякаш бе за първи път но моето отношение към него бе вече друго. Доверието, онова другото, онова споделеното се бе настанило вече между нас. Погледнах в очите му – бяха възбудени. Оставих чашата с уиски, отидох до него, приклекнах с разтворени крака пред него и разкопчах панталона му. Исках да пия от него. Имах потребност да го направя. Той ме хвана за ръка, изправи ме и ме погледна в очите и каза:
– Винаги ще имаш мен и всичко от мен и винаги, когато го пожелаеш. Аз съм подвластно и
безропотно твой.

Той вече не криеше своето обожание към мен и не се притесняваше от това. Остави ме само по моята риза. Аз усещах как доминира над мен, как властва и това не бе неговото его. Желаех го неистово. Хвана ме за ръка и ме отведе до онзи моят, високият бар стол. Повдигнах се и седнах. Не спирахме да се целуваме и, колко повече го правехме усещах как, толкова повече не е достатъчно.
– Сега нека бъдем двама – прошепна в ухото ми.

Завъртя столът с мен. Прихвана тазът ми и изтегли навън стегнатото ми дупе. Аз отново наместих високите си токчета в основата на стола. Тръпнех. Желаех го. Усетих как пръстите галят ануса ми. Усетих дъхът му там. Целуваше ме нежно и лизваше с върха на езика си около онова металното нещо, за което бях забравила. Взе лубрикант и леко започна да ме втрива. Хвана го с нежните си пръсти и го извади бавно. Проникваше с пръст в ануса. Втриваше нежно и внимателно лубриканта. Прихвана ме с ръцете си за таза и изтегли внимателно дупето ми още малко навън от стола. Аз се бях подпряла на бар плота. Чувах ускореният ритъм на сърцето ми в ушите си.
– Страх ме – промълвих аз.
– Зная – отговори той.
– Ще боли ли – попитах?
– Да – отговори той.

Чух го да разпечатва презерватив.
– Недей, искам да те усещам въпреки предстоящата болка – казах аз.
– Довери ми се, така е по-добре за теб, за първи път ти е – отговори той.

Чувах го как поставя презерватива върху чудовищния си член. Стоеше зад мен и не можех нищо да виждам и контролирам. Той загаси всички лампи. Холът едва се осветяваше от далечна улична лампа. Доближи се зад мен, постави лявата си длан на корема ми, притисна ме нежно и каза:
– Усещай всеки миг!

Не го разбрах. Бях готова заради него на всичко, на цялата болка, която трябваше да изпитам. Исках него. Исках го в мен. Желаех го с цялото си същество. Вече знаех размера на пениса с чудовищно голямата главичка. Аз никога не бях правила анален секс и той го знаеше. Ануса ми все още бе толкова стегнат въпреки металния разширител, който бе в мен през цялата нощ. Бях толкова стегната. Столът под мен не беше мокър както преди няколко часа. Той бе хванал с лявата си ръка рамото ми. Усетих допира от пениса до ануса ми. Потръпнах. Някак си бе неестествено, независимо, че вече бе с презерватив. Наведох главата си надолу, косата ми закри очите ми и силно стиснах с пръсти краят на бар плота в очакване. Той взе дясната ми ръка, постави я върху моето пуси и ме помоли да погаля клитора си. Докато галех клитора усещах как върхът на пениса му притиска ануса ми но не проникваше. От докосването на клитора анусът леко се отпускаше. Прокара пръсти по гръбнака ми. Целуна ме и усили натиска. Аз бях изпъната, като струна и стегната въпреки, че галех нежно клитора си. Той премести ръка на хълбока ми и тогава го усетих. Започна да прониква. Разширяваше ме с чудовищната си главичка много бавно. Сфинктера се свиваше и не го пропускаше. Спря, извади го за миг и отново се опита да проникне в мен няколко пъти. Чух го да прошепва в ухото ми:
– Сега бъди с мен.

Хвана ме с двете си длани за таза, притисна ме плътно с пениса си и с натиск огромната главичка премина през сфинктера. Свинктера се сви силно зад преминалата главичка върху ствола. Кошмарна нетърпима болка. Извиках силно, превих се, заскимтях, разцепваше стегнатото ми дупе. Извади го бавно.
– Не спирай – казах тихо аз в конвулсия?

Притисна ме отново. Отново адска болка. Сякаш ме разкъсваше на хиляди парчета. Стегнатия ми сфинктер притискаше главичката в основата й. Хванах с ръцете си неговите, които държаха таза ми и впих силно нокти в тях. Целуна ме по гърбът и отново вкара огромната си главичката. Неповторима болка. Изскимтях. Но този път той не спря. Вкарваше отново и остави свинктера ми да конвулсира в края на това чудовище, което проникваше в мен. Направи го отново и отново докато аз се гърчех в болка. Извади го. Погали ме нежно и ме целуна по пресъхналите устни. Аз застанах на колене пред него. Свалих презерватива и втрих обилно от лубриканта върху пениса му.
– Направи го – промълвих смирено аз.

Покачих се на стола, подпрях се на бар плота и изнесох дупето си навън. Той втри отново лубрикант и постави пениса си на входа на ануса ми, стисна силно таза ми и с няколко тласъка премина през сфинктера, който вече се бе отказал да оказва съпротива и вкара целия ствол дълбоко в ректума ми. Бях убедена, че това чудовище разцепва ануса ми. Изкрещях силно. Сега вече болката бе чудовищна, болеше зверски.

Той бавно и внимателно го извади. Завъртя стола, прегърна ме, погали ме по косата и впи устни в моите.
– Не кървиш, не съм разкъсал ануса ти. Хайде сега да изпием по едно уиски – каза той и свали
презерватива.
– Мразя те – казах аз!
– Зная, но това, което все още не знаеш е, че ме обичаш – отговори той.

Ядосана пресегнах към кутията с цигарите, извадих една и запалих нервно. Дупето ме болеше зверски и пареше. Той галеше с пръсти ръката ми и някак си закачливо ме поглеждаше. Не можех да го понасям след цялата тази болка, която изпитах заради него. Заливах го с упреци и гняв. Ръцете ми трепереха. Той мълчеше и спокойно ме гледаше в гневните ми очи. Дори си позволи леко да се подсмихне.
– И какво се подсмихваш – промълвих аз?
– Имаш ли представа колко боли?
– Защо ми го причини?

Прегърна ме докато го обиждах всякак.
– Зная, че те боли и си давам сметка, колко ти е трудно сега и, колко си гневна на мен. Не ме
упреквай във всички злини. В един момент ще разбереш колко не си права.
– Това ли е прословутия анален секс – попитах нервно?
– Не – отговори той!

Той бе лаконичен, а това негово постоянно спокойствие просто ме побъркваше в този момент. Запалих втора цигара. Замислих се върху думите му но дълбоко в мен продължавах да го желая безумно. Погледнах го.
– Ще боли ли много – попитах нервно аз?
– Да но този път за кратко – отговори той.
– Да бе да – отговорих аз с омраза.
– Опитай ако прецениш но искам да те предупредя, че след това ще си зависима от това – отвърна
той.
– Аха, как ли пък няма да съм зависима от това – категорично и безапелационно отвърнах.
– Искам да знаеш, че ще опитам само заради теб и цялата прекрасна вечер.

Отидох и седнах на онзи отвратителен стол. Той отново ме обля с онзи гнусен лубрикант и попита:.
– С презерватив?
– Я се разкарай – троснато му отговорих аз.

Завъртях противния стол както бях седнала. Приближи се зад мен и опря члена си до ануса ми. Нежно ме хвана за таза. Вкара главичката си в мен. Онази възбудена главичка. Изпънах гръбнака си и гневно измрънках. Сфинктерът ми дори и не реагира. Заболя но вече не бе онази адска болка. Извади го и го направи отново.
– Идея си нямаш колко тясно и гостоприемно е твоето малко секси дупе – чух в ухото си.
– А сега нека бъде още малко – прошепна той.

Усетих го как натисна внимателно още и започна да прониква все повече и повече дълбоко в дупето ми. Свинктера ми вече не се свиваше зад главичката му, а някъде над дебелият му пенис. Знаех, че е разпънал максимално ануса ме и тази мисъл започна бавно да ме влудява. Обладаваше ме внимателно и методично. Това приглуши моят гняв и започнах да се отпускам. Все още не му бях простила за онази неистова болка. Пронизваше ме много бавно и предпазливо. Аз вече бях отпусната и бях престанала да галя пусито си за да отпусна ануса. Вагината започна да вибрира и да подмокря стола под мен.
– Не бързай – прошепна той и продължи да прониква в мен.

Мисълта, как това чудовище е разпънало ануса и разбърква червата ми започна да ме влудява. Осъзнах, че той е изключително внимателен с мен.
– Искам те нежен и груб – тихо промълвих.
– Още мъничко – отговори той.

Извади го от мен и го вкара отново и продължи да ме отпуска бавно. Направи го отново и отново и отново. Анусът ми бе разширен и отпуснат.
– Сега вече си готова – едва доловимо чух неговият глас.
– Наслади се – отговорих аз!

Отметна косата ми и ме целуна. Прокара пръсти по гърбът ми и обхвана с ръце малкия ми таз. Вкара рязко и безапелационно целият си дебел пенис докрай в мен. Сега разбрах, че ме е пазел и внимавал до сега. В дупето ми бе онова негово чудовище. Движеше се енергично и безспирно. Чувствах в ректума си набъбналата му главичка. Тялото ми трепереше, цялото ми тяло. Хванах го за ръка и го спрях. Издърпах дупето си и пенисът излезе. Обърнах се към него, хванах главата му с двете си ръце и впих жадно устни в неговите и отново седнах така в наслада и очакване. Той извади възбудения си пенис от мен и отново ме прониза дълбоко. Всеки тласък вече бе така – изваждане и проникване в ануса ми. Тестисите му непрекъснато ме удряха по пусито и се мокреха от соковете. Извадих го отново, коленичих пред него и жадно го поех в гърлото си, както вече ме бе научил. Щеше да свърши. Отпуснах станах, прегърнах го силно и обсипвах устните му с целувки. Хванах го за ръка и го отведох в спалната. Членът му бе огромен, много повече от всички предишни пъти. Завъртя ме, подпрях се на ръце и го поех целият отново с уста. Исках го, исках това никога да не свършва. Исках яростно да ме пронизва до безкрай. Обожавах това, което прави с дупето ми. Легнах по гръб, повдигнах таза си към него и го обвих го с дългите си бедра. Целувахме и хапехме до кръв устните си. Сега не го вадеше. Бе плътно в мен и се движеше енергично без да спира. Не преставах да въртя дупето си докато ме пронизва. Чувствах се неимоверно изпълнена. Ускори максимално движенията си. И замръзна някъде дълбоко в мен. Пусито ми се сви в конвулсии и се изпразни заедно с дупето ми. Първият ми анален оргазъм. Усещах как тека, като река. Той го разтвори широко полукълбата ми с дланите си и изригна в мен с мощните си тласъци. Усетих го как ме облива многократно отвътре и излива спермата си в мен. Когато се поуспокои поех в устните си пениса му. Имах непреодолимо желание отново да усетя вкуса на спермата му. Погледна ме в искрящите ми очи и постави показалеца си върху устните ми в знак на мълчание. Отново ме прониза с члена си. Наслаждавахме си и двамата. Аз тихо скимтях и повдигах дупето си поемайки неговите тласъци. Той легна по гръб и аз мигновено го възседнах, като с ръка го вкарах в ануса си. Движех и въртях таза си енергично върху него. Вкарвах докрай всичко в себе си. Той разтвори устните на пусито ми с пръстите си започна да гали клитора. Свърших отново, докато той гледаше как се празня и обливам корема му със соковете си. Рухнах до него от изтощение. Първият ми анален секс. Зави ме и ме целуна. Заспала съм дълбоко и непробудно.

Не зная колко време съм спала. Събудих се и станах от леглото. Очаквах краката ми да треперят и въобще да не мога да ги събера. Но не. Тялото ми бе тонизирано и жизнено, много повече от преди. От мен извираше енергия. Облякох се и тръгнах към хола. Усетих протриването във вагината си и леката сладка болка на ануса. Усмихнах се сладострастно. Усещанията, чувствата, мислите, тялото ми, всичко бе различно. Беше още тъмно навън. Той бе в кухнята и пиеше кафе. Стана, когато аз влязох и ме покани да седна. Някак си се чувствах много повече жена от когато и да било. Имах някакво особено самочувствие и високомерие в погледа си. Вече всичко в мен бе много по-различно. Сипа кафе и на мен. Оказа се, че съм спала цял ден и това е втората ми вечер при него. Наблюдавах го и усещах някаква много по-различна нежност да струи от него към мен.
– Благодаря ти за завършека на вечерта – ясно казах аз!
– Ти си бил прав. Това наистина ме зашемети. Радвам се, че аз го направих за първи път с теб.
– Знаеш ли – отроних аз.
– Аз много мисля за това, което се случи между нас – продължих.
– Зная – отговори той.
– Това което се случи е веднъж…
– Е веднъж в живота – прекъснах го аз.
– Не, веднъж в годината – продължи той.
– Искаш ли да запазим този последен петък от месеца и независимо, къде сме по света и този
петък да бъде за нас и да бъдем само двамата?
– Не зная – отговорих високомерно.

Аз бях убедена, че той беше правил невероятен секс с моето тяло но всичко при него е до тук. Знаех, че съм поредната жена в живота му, която той изчука по един блестящ начин, независимо от това колко премерен, мил и внимателен бе с мен през цялото време на нашето запознанство. Станах и бързо се облякох.
– Сега имам потребност да си тръгна и да остана сама със себе си и мислите си.
– Зная, че когато си тръгнеш и се обърнеш към мен ние никога повече няма да се срещнем отново
– каза той замислено.
– А нима това интересува теб – попитах арогантно? Нали вече ме изчука така невероятно. Поправи си ник
неймът в сайта. И dominus се пише с голямо D. Нали си Господ. Жените ще започнат повече да ти се
връзват.

Той ме погледна със сериозния си поглед и отговори лаконично.
– На Латински език “dominus” изписанано с главно D наистина е Господ. Но, когато “dominus”
е изписано с малко d може да се преведи и като “домакин”.
– Много ги разбираш нещата – отвърнах заядливо. Изчукай така и следващата, не се притеснявай. Правиш
неповторим секс.
– Няма да има следваща. Нека поне те откарам с автомобила?
– Не, искам да се прибера с такси.

Той извади телефона от сакото, назова адреса и поръча такси.
– До пет минути ще е долу.

Почуквах делово с токчетата на обувките с в коридора. Той бе няколко крачки зад мен.
– Карина – чух гласът му.

Замръзнах. Аз не бях научила името му. Сълзи потекоха от очите ми. Обърнах се, погледнах го, приближих се до него и поставих топлата си длан нежно на бузата му.
– Моля те, кажи го – казах аз с треперещ глас!
– Ран, всички ми казват Ран – отвърна той.

Ран се усмихна леко и опита да разсее атмосферата:
– Чакай, не съм направил онова нещо, което правят всички достойни мъже.

Целуна ме и леко ме шляпна игриво по дупето.
– Не, Ран, ти не си като всички мъже – отвърнах аз.
– Ти си моят Ран, когото вече обичам безумно!

Излязох от апартамента му и тръгнах към асансьора. Понечих да се обърна и да го погледна за последен път. Нямах тази сила за да го направя. Това бе моят Ран.

Бях в таксито. Получих СМС “Обичам те”. Влязох в първата аптека и купих необходимите хапчета. Запазих си час при моят гинеколог. Исках да си поставя спирала. Неволно си помислих “Колко ли дълга ще бъде тази една година.”

Продължението на “Карина” се казва “Ран”.

Rating: 3.75/5. From 12 votes.
Please wait...