Кристин

Автор: Звезда

Категории: Би/Гей/Лесбийки, Романтика, Анален секс

Животът в Англия беше като да яздя влакче в увеселителен парк. Нагоре, още нагоре, рязко надолу, докато дъхът ми застива в гърлото, дълго плато след плавно изкачване и пак пропадане. Писъкът не успява да излезе, докато се вкопчвам в защитната система на седалката и стискам с всичката сила, която мога да намеря у себе си, за да открия някаква сигурност в този сгромолясващ се около мен свят. Би ми се искало нещо по-обикновено и спокойно – като онези кратки мигове, в които влакчето забавя движението си. Просто да се насладя на пътуването и гледката от високо на света, който от тази точка спира да изглежда незрял и хаотичен. Да намеря мира в себе си в илюзорната му подреденост като на пръснати по земята парчета от Лего в краката на великан.

Всеки с неговата съдба. И аз с моята.

Взирам се в бледорозовите чертички. Тестът е положителен. Отново. Третият подред. Пластмасовите обвинители, наредени на мивката, са безучастни и сухо констатират продължението на ужаса. 

Не помня нищо от онази нощ, освен че се събудих в собственото си повръщано на пода в една от широките кабинки на служебната тоалетна. Гола. Почти. Бельото ми го нямаше, липсваха и чорапогащите ми. Оголените ми гърди бяха изтръпнали от студения под. Каквото и да се беше случило на служебното парти, сега, почти три месеца по-късно, не заслужавах цялата гадост, която бледорозовите чертички ми съобщаваха. Никога не бях пила повече от чаша вино или някакво лигаво сладко питие, което мъжете с известна доза подигравка и превъзходството на метаболизъм, на който само можех да завидя за лекотата, с която изяждаше твърдия алкохол, наричаха „женско“. Със сигурност не помня и на онова парти да съм пила повече от половин чаша от проклетия им пунш, който минава за нещо като националното им коледно питие. Някой се беше изгаврил да сложи нещо в чашата ми и извратената шега никак не ми хареса, когато бръкнах между голите бедра под вдигнатата на кръста ми пола и ги извадих омазани със собствените ми сокове и белезникав секрет, който безспорно беше сперма. Гадината дори бе свършил вътре в мен.

Задникът ми пулсираше тъпо и с някакъв ужас, който се надигна в мен, вече знаех какво ще открия, още преди да преместя пръстите си там. Бях изчукана. Здраво изчукана. И имах подарък – някой беше натикал в ануса ми една от дебелите дълги пластмасови гилзи на сухото лепило, което всички ползвахме в офиса. Изстенах, когато разбрах предназначението му – стоеше като тапа, която задържаше още сперма вътре в дупето ми. Изтече толкова много, че вече бях сигурна – бях изчукана от повече от един мъж и повече от веднъж. Гърдите ме боляха и като се надигнах и успях да се погледна отпред, ги намерих зачервени, с възпалени нахапани зърна. Следите по кожата ми – там, а и на други места по тялото ми, избуяха малко по-късно като ярки морави петна, на които им трябваха седмици, за да избледнеят до жълтозелено, преди да изчезнат напълно. Косата ми беше дърпана и скубана, корените ме боляха. В устата си имах противен вкус на сперма и само една мисъл ме спря да повърна – трябваше да съхраня пробите непокътнати. Изобщо не чаках, не помислих, не си дадох време да се свестя напълно, преди да стана с олюляване и да намеря телефон, за да набера полицията.

Била съм в безсъзнание и кучите синове се бяха възползвали. Дебнеха ме от повече от година – закачките, подхвърлените мръснишки забележки, пренебрежителните погледи, нарочното бутане в мен в асансьора. Всички онези гадни номера, които един мъжки колектив погажда на единствената колежка в офиса. Бях нежелана. Бяла врана сред всички тях, много по-по-кадърна и нахъсана от повечето, отлична в работата си на корпоративен адвокат. При това бях постигнала всичко това съвсем сама в една чужда страна, в която се налагаше да работя двойно, защото съм жена и да се доказвам с четворно повече усилия, защото съм емигрант. Правеха го всички заедно, сякаш се бяха наговорили да ме изгонят като стъжнят живота ми до там, че сама да го поискам. А нищо чудно и наистина да се бяха наговорили от самото начало. Коледното парти го доказваше. Бяха ме използвали и изхвърлили в проклетата тоалетна като отпадък, който чистачката, единствената друга жена, която пристъпваше в светая светих на етажа, да открие на сутринта да увие в торба за боклук, преди да ме метне пътьом в контейнера.

Заведох дело. Подложих се на унизителните медицински и полицейски процедури, на почти грубия разпит, докато гърлото ми гореше от жажда и се свиваше от погнуса и гняв. В крайна сметка постигнаха това, което искаха – напуснах фирмата и се преместих в предградията. Но бяха допуснали няколко сериозни грешки. Бяха ме подценили. Защото макар да бе тромава и бавна, системата в Англия даваше дори и на мен, чужденката, обещание за възмездие. Добре познавах тази система, бях част от нея години наред, докато учех право и се свирах с три други българки в тясната викторианска квартира, в която стените пукаха, в коридора навяваше, а над главите ни по гредите се чуваше трополене от гризачи.

Години наред учих, спестявах, работих, лишавах се. Борих се. Нямаше да спра сега. Копелетата бяха толкова арогантни, че дори ми бяха оставили спермата си. Повече от щедър ДНК материал. Колкото и тромава да бе съдебната процедура, рано или късно резултатите нямаше да закъснеят. Сперма по дивана, по двата фотьойла, на пода до професионално украсената елха, петна по килима. Туба лубрикант, завряна зад една възглавница, с отчетливи отпечатъци по нея. Намачкана офисна хартия, в която някой арогантно се беше изтрил след акта. Всички до един ми се бяха изредили и всички до един сега съжаляваха, че са се родили. Почти три месеца по-късно, освен делото, което се превърна от борба за лична справедливост в целенасочена вендета на не една женска организация, се водеха две бракоразводни дела, за които знаех, и вероятно още едно, за което чух само слухове.

На новото ми работно място ме приеха предпазливо, но топло. Изгубих шанса си да работя на високоплатена длъжност – нямаше адвокатска фирма, която би ме наела след скандала и моя гневен разобличителен отпор. Да се примиря ли? Не беше в мой стил. Направих всичко възможно гадините да си го получат и дори делото да завиеше в неочаквана за мен посока, медийният отзвук не стихваше и с тяхната репутация също бе свършено. Не мога да повярвам, че го казвам, но радвам се, че съм едно дете и родителите ми са починали. Имам близки в България, но от пълнолетието си живея сама и далече от тях – кошмарът, в който се озовах, засягаше само мен и не можеше да нарани друго човешко същество.

До днес.

До двете чертички на теста.

Разплаках се. Бях сама в офиса. Всички си тръгваха навреме в петък, ако нямаше нещо извънредно, за да могат да прекарат повече време със семействата си в почивните дни. Аз работех усилено и оставах всеки ден до късно по две причини – нямах семейство и имах нужда да забравя случилото се. Убивах се от работа като служебен защитник и поемах дела, които не бих погледнала преди месеци. Бях оставила скъпите костюми в миналото и носех обикновени панталони и скучни памучни ризи, затворени до яката. Нищо предизвикателно, което да предизвика нежелан интерес, и нищо подчертано женствено, макар че не можех да избягам от размера на бюста си, който опъваше отпред и най-строгата блуза. Токчетата отидоха в миналото и аз пак се върнах в онези времена, в които съм най-ниската от всяка групичка и гледам всички отдолу нагоре. Но поне не бях разплута като повечето си колежки. Въпреки ръста и ниските обувки без ток изглеждах сто пъти по-елегантна и по-добре физически от повечето от тях. Спортувах, отнасях се внимателно към храната и здравето си и харесвах тялото си. Въпреки това, което ми бяха причинили, въпреки предпазливото отношение на всички на новото ми работно място и старателното избягване на какъвто и да било физически контакт от страна както на мъжете там, така и на жените, стъпка по стъпка преодолявах последствията и започвах отново да се обичам и ценя. Имах малко спестени пари и ги използвах за две неща – преобзаведох новата си квартира в ярки свежи цветове като лек срещу газещата ме депресия, сложих стабилна охранителна система и започнах да посещавам психолог. Стъпка по стъпка излизах от блатото на груповото изнасилване и от чернотата, в която то ме бе хвърлило.

Не можех обаче да отричам промените в тялото си. Изгубих съня си, рязко свалих няколко килограма от и без това ниското си тегло, цикълът ми спря. Отдавах всичко на стреса, но когато гърдите ми видимо нарастнаха с още един номер и сутиенът спря да ги побира, а зърната леко потъмняха и изпъкнаха почти недоловимо като ми причиняваха лека, приятна болка, когато се триеха в бельото ми, когато плътта им набъбна и се втвърди, вече бях сигурна. Не ми трябваше тест, но имах цели три за доказателство. Това променяше нещата, завърташе ме в нов въртоп от ужас и ме изправяше пред последствия, за които не бях готова.

– Какво има, момиче?

Рязко вдигнах поглед и срещнах съчувствие в зелените очи на една от колежките ми, Валери. Имаше френски корен, макар да беше родена в Англия. Харесвах я, но и тя, както и всички останали, се отнасяше крайно предпазливо с мен, сякаш бях бомба, която може да гръмне всеки момент. Не се бях сприятелила искрено с никого в офиса и това ми тежеше.

Поколебах се. Какво толкова. Всички щяха да разберат. Мълчаливо побутнах трите теста по бюрото към нея. Очите ѝ се разшириха и тя ахна.

– Да не би…? О, Криста…!

В Англия ме наричаха както им дойде. От пълното ми име Кристина, през Кристин, Криста, Крис… Понякога Валери се забавляваше да го произнася с нежен френски акцент и да ми смига, докато се взирах насреща ѝ с приятно погален слух от неочаквания завършек на дългото „и“, отчетливото меко „н“, следвано от глухо „ъ“, произнесено с език, залепен за небцето. Само французите са способни да те изчукат с гласа си, докато те викат по име. 

Прегърна ме неочаквано и аз, неподготвена за съчувствието и топлината на друго човешко същество, рухнах напълно. Не знам колко време съм плакала в ръцете ѝ, но всеки път, когато мислех, че вече не са ми останали сълзи и спирах да хълцам, някакъв нов пристъп се зараждаше в топката в стомаха ми и аз наново избухвах. Изморих се след много, много време, когато в стомаха ми имаше само празнота.

Валери ме остави да се излея, без да казва нищо повече от някакви тихи безсмислени звуци, докато ме галеше по косата и утешително ме полюляваше.

– Всичко ще е наред, наред ще е…

Нищо нямаше да е наред и това го знаехме и двете. Но някак се оставих, изтощена от плача и от блъскащите ме мисли в главата ми, да се отпусна в тази илюзорна утеха. Добре, че рухнах само пред Валери, а не пред целия офис. Сигурно изглеждах ужасно и нямах нужда от огледало, за да ми го докаже. Подпухнала и зачервена, очите ми като кръвясали цепки, носът ми запушен от секрети, кожата ми цялата на петна. Засрамих се като се видях в банята, но се наплисках с вода и се стегнах, за да понеса нова доза унизително съчувствие. Или, ако бях късметлийка, Валери щеше да си е тръгнала дискретно и тихо и никога нямаше да каже и дума за случилото се. Де тоя късмет!

Погледна ме изпитателно. Беше седнала на бюрото ми със скръстени в глезените крака, които се полюшваха на няколко сантиметра от пода. Висока беше, разбира се – една разкошна съвременна амазонка. Нито слаба, нито пълна, тялото ѝ бе съвършено хармонично, сочно и с примамливи извивки, но за разлика от мен имаше малки гърди и често я бях улавяла, че не носи сутиен. Изглежда, че на никого не му пукаше – нито на хората в офиса, нито на клиентите, които си имаха далеч по-сериозни проблеми от зърната на гърдите на адвокатката им, които издуваха тениската ѝ отпред.

Харесваше ми небрежното ѝ отношение, което демонстрираше към всичко – от неглижирането на външния ѝ вид до спокойствието и дори леката досада, в които подхождаше към работата си, сякаш проблемите на хората въобще не я досягаха и ги приемаше като съвсем естествени. Това успокояваше клиентите – даваше им твърдост и сигурност, че нищо от това, което преживяваха, не бе непоправимо, че не са сами и могат да разчитат на Валери. Дали беше съзнателно поддържана поза, не знам, но Валери си вършеше съвестно работата, въпреки на пръв поглед разхвърляното ѝ бюро, препълненото с хартии кошче в краката ѝ и недоядената зарязана от седмици ябълка, на която се развиваше нов организмов свят от непозната за науката плесен. Разръфаните дънки и черната тениска на Блек Сабат, умопомрачителната ѝ къса прическа, обръсната до голо от едната страна и с лилави връхчета, кожената каишка около врата и на китките ѝ – всичко това не допринасяше за добро първо впечатление, но Валери беше много повече под повърхността. Пласт след пласт, който можеш да откриеш, ако ти позволи да свалиш защитите ѝ. Много по-човечна от всеки друг, когото познавах и много по-малко склонна да го развява наляво и надясно като проклето знаме.

– Слушай, Криста, ела да се напием. Заслужаваш го, момиче.

– Не мога да пия, Валери… Бременна съм, мамка му.

– Да, по дяволите, вярно! Гадост. Ти ела, аз ще пия и за двете.

Засмях се против волята си. Не знам защо се съгласих. Може би една шумна петъчна кръчма бе точно това, от което имах нужда сега. Да се омеша с местните, да оставя някой мускулест мачо да ме сваля несръчно или младок с акне да ми се пробва с изтъркана реплика. Да огледам жените в бара, изрусените им коси, ярките червила, нацупените устни, изкуствения смях и да се радвам, че не живея техния живот на фалшива приповдигнатост и опити да разпуснат, напивайки се като прасета.

Бях оставила колата си на паркинг недалеч от офиса, но Валери в типичния си стил ме побутна към нейната.

– Къде отиваме? – попитах, когато подминахме няколкото ми известни кръчми в района.

– Вкъщи – отвърна ми лаконично и ми се усмихна с леко крива усмивка. – Спокойно, няма никого там. Живея само с паяците на тавана. Може да останеш да преспиш, ако искаш – струва ми се, че точно днес не трябва да оставаш сама.

Права беше. Защо пък не.

Домът ѝ беше изненадващо женствен и уютен. Приех чаша вино, колкото да ѝ правя компания, макар само да натопих устни в течността. Запали камината и когато топлината най-сетне отпусна въздуха, вече седяхме на дивана с подгънати под нас колене и си говорехме. От виното, от компанията, от това, че отдавна не бях говорила искрено с друг, освен с психоаналитика си, на когото така или иначе плащах, за да ме търпи, от човешкото разбиране и липсата на осъждане и на съжаление, не знам… но се отпуснах да говоря и ѝ разказах моята версия на събитията отпреди няколко месеца. Разказах ѝ за детството си, за трудните първи години в Англия, за всичко. Имах няколко провалили се връзки, нищо особено – и нищо, с което да се гордея. Детето, което носех, щеше да промени всичко и все още не знаех как да постъпя.

– Ще го махнеш ли?

Вдигнах рамене. Точно тази вечер не ми се мислеше за това. Утре. На свежа, трезва глава, когато не съм толкова изморена.

– Не знам.

– Ще ти дам телефона на моя лекар. Ще те приеме по-бързо, ако му кажеш, че те пращам аз. Беше ми клиент в едно бракоразводно. Може да е късно за аборт и сега трябва бързо да вземеш решение.

Кимнах. Да се добереш до лекар в Англия не беше лесна задача. Трябваше да се възползам и да отида на преглед възможно най-скоро. Исках или не, нямах много време да протакам.

Неволно сложих ръка на корема си. Беше ли изпъкнал или си въобразявах?

– Може ли?

Валери се премести по-близо и се пресегна към корема ми с копнеж.

– Не мисля, че вече ми личи…

Ръката ѝ беше топла и ласкава, когато нежно се отпусна на голата ми кожа под блузата. Тя леко я раздвижи, сякаш се опитваше да обследва малкото хълмче и да погали живота в него. После ме погледна със замъглен поглед. Изненадах се да видя в тях непролята влага.

– Не мога да имам деца – призна ми тихо. – На 38 съм и още съм сама. И не мога да имам деца. Никога. Разбрах го преди няколко години.

Преглътна и понечи да се отдръпне, но аз я спрях. Ръката ми легна върху нейната, а другата сложих на бузата ѝ.

– Съжалявам…

Тя кимна. Поколеба се, после приближи лице към моето. Не разпознах въпроса, но скоро разбрах какво е означавал погледът ѝ. Устните ѝ се притиснаха към моите и тя ме целуна. Беше лека, проучваща целувка, просто допир – топъл и нежен, изучаващ. Беше неочаквано и не отвърнах на целувката. Не знаех, че Валери… Аз никога не бях… Докато се борех с изненадата, тя се отдръпна. Срещна потресения ми поглед и се усмихна накриво с тъга, която ме съкруши.

– Извинявай, Криста. Не знам защо… Наясно съм, че ти не си гей, просто се поддадох на момента. Няма да се повтори. Не мисли, че съм те поканила тук, за да…

Прекъснах я като сложих пръст на устните ѝ. Не бях опитвала с жена и не знаех докъде съм готова да стигна, но можех поне да я накарам за момент да спре да се чувства толкова зле и да я целуна истински. Само толкова, помислих си, колкото да споделя с друго човешко същество топлина и да обменя нещо повече от секрети. Някаква нежност, разбиране… може би.

Устните ѝ се разтвориха и аз очарована се взрях в розовия ѝ език, който деликатно се показа и впримчи пръста ми навътре. Тя го засмука, докато ме гледаше с неразгадаемо изражение. Противно на всякаква логика утробата ми реагира със стягане. Усетих как по лицето ми плъзва червенина и неволно облизах устни. Ръката ми се вдигна и обгърнах врата ѝ, за да я привлека към себе си. Така както бяхме седнали на дивана не си личеше толкова разликата в ръста ни, но тя пак доминираше над мен. Този път не се поколеба и се наведе към лицето ми. Затворих очи и оставих езика ѝ леко да обходи контура на устата ми, преди да се гмурне навътре. Ръката ѝ върху корема ми се стегна, тя леко ме стисна отстрани, докато аз простенах срещу нея и дъхът ни учестено се смеси. Неволно стиснах бедра, когато усетих, че тялото ми реагира на нейното и между краката ми овлажнява. Имаше свеж вкус – на стоплено вино, резливо и плодово, с едва доловим дъх на дъб. Сякаш вкусвах самото вино, но смесено с нейния собствен аромат в съвършения декантер на устата ѝ.

Трябваше ми известно време, за да осъзная, че ми харесва това, което Валери събужда в мен. За разлика от секса с мъж, когато винаги в началото има някакво яростно нетърпение – както негово, така и донякъде мое, да усетя как прониква в мен, с нея беше бавно и чувствено и тялото ми отговаряше като се събуждаше с непознато за мен спокойствие и липса на напрежение.

Тя се отдръпна, за да ме погледне и да даде време и на двете ни да си поемем дъх.

– Още? – попита ме дрезгаво.

Кимнах. Още много, по дяволите. От това винаги щях да искам по много.

Езикът ѝ се преплете с моя. Подпря се с една ръка до главата ми, а другата изучаващо се плъзна под широката ми блуза по корема и нагоре към гърдите. Те както обикновено преливаха над сутиена – отказвах да нося от онези палатки за цицорести с големи широки презрамки и огромни чашки, които обхващаха целите полукълба като някакви проклети медицински пособия, измислени от човек без капка чувство за женственост и удобство. Вместо това сутиените ми бяха от гладък, нежен сатен без дантели и обхващаха гърдите ми отдолу като поемаха тежестта им и ги повдигаха, без да ги скриват. Понякога ареолите ми се показваха над чашките и се налагаше скришом да ги оправям, за да не изскочат. 

Трябваше съвсем леко да натисне сутиена ми надолу, за да оголи гърдите ми и те преляха. За мой срам простенах почти отчаяно още в мига, в който обхвана плътта ми. Тя пое стона ми с усмивка и засмука езика ми, докато пръстите ѝ галеха зърното ми и го дразнеха. Ръката до главата ми се зарови в косата ми и тя леко я опъна, за да оголи шията ми. Езикът ѝ се спусна отстрани зад ухото ми и прокара влажна огнена пътечка надолу към ямката на шията ми точно над последното копче на затворената до горе блуза.

Не ѝ трябваше друго разрешение, освен учестения ми дъх. Копчетата поддадоха и тя оголи ключицата ми. Блузата се отваряше само отгоре, но достатъчно, за да може да плъзне език по нежните кости, които свързваха раменете ми с ямката между тях. Засмука ме. Езикът ѝ оставяше влага там, където минеше и затопленият въздух в стаята целуваше мокротата и извикваше допълнителни тръпки по цялото ми тяло. Извих се под нея, когато и двете ѝ ръце се заровиха под блузата ми и гърдите ми се оказаха в тях. Не усетих кога се е справила със закопчалката, която беше отпред и вече вдигах покорно ръце, за да свали и блузата, и бельото под нея. Преплетох крака с нейните и на свой ред плъзнах длани по тялото ѝ отзад и задърпах тениската ѝ нетърпеливо.

– Свали я…

Валери се отдръпна за малко, колкото да хване ръба и да се измъкне от памучната материя. Гърдите ѝ се освободиха пред погледа ми точно такива, каквито си представях, че са – изглеждаха като на недоразвито момиченце. Твърди, навирени, но малки, с остри връхчета и дребни зърна, а алвеолите бяха розови и почти незабележими на фона на нежната ѝ бяла кожа като на типична английска роза. Коремът ѝ беше плосък и рязката извивка в таза, където тялото ѝ преливаше в нежната плът на добре оформеното ѝ сочно дупе бе изненадваща в еротизма. Плъзнах длан към това дупе, стегнато в тесните дънки. Стиснах я там в покана. Не знаех какво искам повече – да я оставя да ме докосва или аз да докосвам нея. Женското тяло нямаше тайни за мен и в същото време нейното бе различно от моето. Нямах търпение да опозная голотата ѝ, да се насладя на реакциите ѝ и да видя какво се харесва както на нея, така и на мен самата. В докосването ни нямаше прибързаност – само любопитство и бавна сласт, която се натрупваше полека в цепката между краката ми.

– Не съм била с жена, Вал… Да не бързаме… нали?

Тя кимна и се наведе към гърдите ми. Отпуснах се назад върху възглавниците и сграбчих късата ѝ коса, когато пое едно от зърната ми в уста. Беше нежно, но в същото време силно и чувствено докосване. Топлината се сключи около зърното ми и го втвърди, езикът се заигра около него, преди тя да го обхване с устни, а после и със зъби и да го опъне към себе си. Изохках и се извих, неволно притиснах главата ѝ към себе си, а тя тихичко се засмя, заровила нос в набъбналата ми плът. Премести се към другото ми зърно и остави пръстите ѝ да мачкат и дразнят предишното. Пресегнах се опипом и сложих собствените си длани върху нейните малки остри гърди, които се изгубиха в шепите ми. Сключих палец и среден пръст върху всяко от навирените ѝ връхчета и интензивно ги затърках. Тя изохка, когато я стиснах малко по-силно, но изглежда ѝ харесваше. Обхванах ги отдолу и ги повдигнах само с палци, докато с другите пръсти я галех отстрани и настойчиво я приканвах да се премести нагоре, за да мога на свой ред да поема гърдите ѝ с устни.

Вал ме обкрачи и ме прегърна. Гърдите ѝ бяха на точната височина и само се наведох малко напред, за да мога да ги засмуча. Първо едната, после другата, докато в скута ми тя се гърчеше и тихо скимтеше от удоволствие.

– Мокра ли си? – простенах, без сама да вярвам, че го казвам на глас.

– Много… А ти?

Кимнах. Лицето ми пламтеше. Разпиляната около лицето ми коса не ме притесняваше, когато виждах в какво гнездо се беше превърнала под моите пръсти старателно подредената прическа на Валери.

Ръката ми се плъзна към ръба на дънките ѝ отзад и аз се поколебах. Тя се надигна и ми позволи да се преместя отпред и докато се целувахме, едно по едно да откопчея копчетата, за да оголя същността ѝ. Смело плъзнах пръсти под ръба на неочаквано яркочервеното дантелено бельо, което носеше отдолу. Успях да пъхна само пръст навътре под разкопчаните, но тесни дънки, и тя се надигна още, за да ми позволи да го плъзна по голата ѝ кожа в нежната цепка между краката ѝ. Отърках го между свитите ѝ устни и те се разтвориха, разкривайки избликнала влага, топла и примамлива, в която пръстът ми се хлъзна и неволно хлътна. Валери извика и стисна бедра, приклещвайки ме, а аз неуверено застинах, чудейки се дали да продължа или да спра.

– Кой кого… – започна задъхана тя – … кой кого прелъстява тук, по дяволите?

Въздъхнах в устата ѝ и жадно поех езика ѝ. Пръстът ми се задвижи в нея, доколкото бе възможно, ограничаван от тясната материя. Толкова гореща и мокра… и готова за чукане… трябваше само да…

Клиторът ѝ беше малък твърд израстък, набъбнал и изпъкнал сега, когато кръжах около него. Не виждах какво правя, но не ми беше нужно. Съсредоточих се и затворих очи, докато Валери движеше таза си срещу ръката ми. Гърбът ѝ се беше извил напрегнато и тя зарови лице в косата ми, докато я мастурбирах първо бавно и изучаващо, а после все по-бързо и настойчиво, а тя пресекливо дишаше до ухото ми и стенеше едва чуто. Оргазмът ѝ дойде с внезапното стягане на тялото ѝ срещу дланта ми и първата конвулсия, която неволно я накара да се отдръпне. Подпрях я с длан като я стиснах за дупето и я натиснах към другата си ръка и френетичния ритъм на пръстите ми, които насилваха клитора ѝ. Отдаде ми се с тих вик, бедрата ѝ се разтресоха.

– О, Боже, Боже… чукай ме!

Приклещих клитора ѝ между показалеца и средния пръст, когато изглеждаше, че оргазмът вече я отпуска и тя отново се изви под мен и се разтресе.

– Мамка му… Момиче…

Държах я. Тялото ѝ се беше отпуснало върху моето, ръката ми беше заклещена между нас под неудобен ъгъл, от който леко изтръпна. Издърпах я и я прегърнах здраво, докато дишането ѝ постепенно се успокояваше, а тазът ѝ спря да се движи срещу мен.

– Добре ли беше, Вал…?

– Ти шегуваш ли се? – изръмжа в ухото ми и яростно вкопчи зъби в долната ми устна.

Целуна ме несдържано, животински, с все още накъсан дъх, който проникваше в моята уста на тласъци.

Радвах се. Можеше нищо повече да не се случи тази вечер и да ми остане само това страхотно усещане, че съм докарала една жена до оргазъм, без дори да ѝ сваля гащичките. Честно казано, не смятах, че ще е кой знае какво да ме изчука тя. Какво повече можеше да направи, което сама да не успявах? Или който и да било мъж? При това без необходимите атрибути, за да ми го вкара и да ме накара да се извивам, докато утробата ми се свива от кеф около стегнатата твърда мъжка плът?

Нямах представа колко много греша.

Валери сякаш усети настроението ми и се отдръпна, за да ме погледне. Беше разрошена и зачервена, устните ѝ бяха пламнали. От червилото там не беше останала и следа. Перфектният грим около очите ѝ ги караше да изглеждат блестящи и ярки. Или беше от оргазма?

– Не сме свършили, Криста. Мой ред е. Ще те чукам така, че да се чудиш какво толкова са ти давали мъжете досега…

Изхъмках не особено убедено. Но се усмихвах. Защо не, по дяволите?

Леглото ѝ беше широко и меко, завивката неоправена и отметната настрани, сякаш нарочно оставена така. Валери ме побутна и аз се отпуснах назад върху купчината възглавници в ярки цветове, които контрастираха с тъмносините чаршафи.

Тя набързо се съблече и с някаква неосъзната животинска грация се завъртя набързо из стаята, за да запали няколкото дебели свещи на широкия перваз на прозореца и на шкафа до мен. Меката светлина ни обгърна и тялото ѝ се очерта в червеникаво сияние. Отвън уличната лампа едва проникваше между щорите и хвърляше тъмни и светли черти върху завивките.

Пъхна се до мен и се зави. Хладно си беше. Парното работеше съвсем слабо, пращеше и съскаше успокояващо, но мудно и като цяло само отвръщаше въздуха, без да го топли. Гърдите ми бяха настръхнали, кожата ми също. Щяхме да се любим под завивката, колко типично английско, помислих си и въздъхнах. И после за дълго спрях да мисля.

Валери ме прегърна и вкара езика си в мен. Обърнахме се една към друга и краката ни се преплетоха. Още бях с панталон, а бельото ми беше залепнало за влагата между краката ми. Бедрото ѝ се плъзна между моите, а с другото ме обкрачи както си беше чисто гола под завивката. Галеше гърдите ми, повдигаше ги и дразнеше зърната, спускаше пръсти по нежните линии на тялото ми, докато не се задъхах от копнеж за повече. Смъкна се надолу и се заигра с ципа, за да го отвори. Повдигнах се, за да ѝ помогна да свали всичко, но тя се ограничи до чорапите и панталона. Носех прибрани сатенени боксерки без шевове в същия скучен телесен цвят като сутиена ми. Валери се настани между краката ми коленичила и захапа горното ръбче. Смъкна го бавно, докато пръстите ѝ се подпъхнаха под дупето ми и тя го разтвори, отпращайки тръпки от чувствителното място между полукълбата ми по цялата ми кожа. Ахнах, когато едновременно ме докосна с език между краката и с пръст ме загали отзад. Свих се конвулсивно, с едва свалени до горната част на хълбоците ми боксерки, които ми пречеха да се разкрача пред Вал. Ръцете ѝ ме разтриваха и разтваряха, пръстът галеше стегнатия ми анус и аз свих колене към гърдите си, за да отворя дупето си повече и да мога да се разкрача, за да се насладя на езика ѝ. Жената между краката ми се намести удобно и отново ме облиза. Прокара мокра пътека от клитора до ануса ми и после, за моя пълна изненада, го завъртя там.

Мили Боже! Никой никога…!

Валери сви краката ми още повече към гърдите ми и аз ги подхванах под коленете, оголвайки се напълно пред нея. Подпъхна една възглавница под кръста ми и езикът ѝ се върна на входа на ануса ми. Нямах време да мисля. Оставих се само на усещането за топлина и влага, което се разливаше по нежната кожа там и я правеше податлива и трептяща от желание. Вал въртеше език в кръг, засмукваше с издадени напред устни, после ме ближеше пак и аз се намествах срещу движенията ѝ. Ръката ми се спусна надолу по тялото ми и аз затърках клитора си. Валери твърдо отмести ръката ми.

– Не още. Не се пипай. Ще свършиш, когато кажа.

Ахнах от заканата за удоволствие, което тези думи отправиха като нарочно еротично предизвикателство в студения въздух на спалнята ѝ. Подчиних се, потръпвайки. 

Вал си поигра с ануса ми с език, после, когато прецени, че съм готова, се премести нагоре към оголената ми вагина с разтворени срамни устни, между които се процеждаше женската ми влага. Когато ме докосна там, не се сдържах и извиках. Вкара средния си пръст леко навътре и като го изкриви, започна да ме чука така, докато езикът ѝ се завъртя около клитора ми. Надигнах се, за да мога да виждам какво прави – сякаш само да чувствам не ми беше достатъчно. Валери ми хвърли поглед, но не спря да ме обработва и да ме чука с език и пръст. Беше приятно, но някак недостатъчно. Имах нужда от по-силна стимулация.

– По-силно… моля те! По-силно, Вал…!

Валери отдръпна пръст, колкото да нагласи още един да застане на входа на вагината ми. Отдавна не бях правила секс. Като изключим груповото изнасилване, от което нямах никакви спомени, не се бях любила от повече от година и половина. Може би две. С последния ми приятел се разделихме набързо, когато осъзнах, че за него съм само странична връзка за чукане, докато чака истинската си любов, която да е достойна да представи на майка си. Отдавна не се бях сещала за този бозав нещастник с белези от акне, чието единствено достойнство бяха сантиметрите между краката му и бясното самочувствие, с което ги вкарваше в мен, блъскайки ме с неочаквана издържливост, докато свърша веднъж, два пъти и понякога дори три, преди самодоволно да се изхвърли на лицето ми. Винаги там, сякаш очакваше да отворя уста и да го оближа като покорна и задоволена кучка. Някъде на десетата ни среща за секс си дадох сметка, че един вибратор върши същата работа и ми трябва повече – исках да бъда не само чукана. Споделяне, да правим нещо заедно, да опознаваме другия не само в сантиметрите гола кожа… всичко това ми липсваше и сексът не можеше да го замести за дълго.

Затова бях тясна. Вагината ми беше стегната и дори както бе мокра и хлъзгава, пое двата пръста на Вал сякаш бяха напълно достатъчни по размер, за да ме задоволят. Валери редуваше пръстите в мен, въртеше ги и ги търкаше. Чука ме така известно време, докато изтръгна стонове и като усети, че съм на прага, се отдръпна и ме остави задъхана и незадоволена. Поигра си така отново, започвайки отначало, докато бях готова да я сграбча, да заклещя ръката ѝ между бедрата си и да се търкам в нея, докато свърша най-сетне и освободя това напрежение, което неудовлетворено се трупаше в мен.

– Вал! Валери! По дяволите, не мога…!

Тя се засмя и внезапно рязко извъртя ръката си така, че да вкара пръстите си едновременно и във вагината и в ануса ми. Изкрещях и се извих, но другата ѝ ръка ме натисна надолу и устата ѝ се залепи за клитора ми. Чукаше ме с пръстите си и ме смучеше, първо по-бавно, а след това интензивно и силно. Този път, когато кулминацията се приближи, краят не ме подмина. Подмокрих се, докато свършвах върху пръстите ѝ и на лицето ѝ. Беше така шибано приятно, тръпките ме тресяха и гърбът ми се изви, докато застинах сякаш във въздуха, прикована към леглото само от нейните пръсти и устни в парещите натегнати точки на моето удоволствие. Валери ме ближеше, устите ѝ засмукваха клитора ми, пак и пак, рязко вкарваше пръстите си в мен, силно и до дъно. Маникюрът ѝ, не напълно изрязан, ме драскаше отвътре и ми причиняваше сладка болка, аз виках и тазът ми се надигаше към нея, а тя пиеше соковете ми, стискаше ме и ме ръгаше с инструментите на удоволствието, в което се бяха превърнали екстензиите на устата и ръцете ѝ. Дупето ми се опитваше да налучка нов ритъм и аз се тресях от желание и удоволствие под нея. Потръпвах дълго, след като се беше оттеглила от дупките ми и ме беше прегърнала, а топлото одеяло загръщаше потните ни тела.

Валери се извъртя и отвори чекмеджето на шкафа до главата си.

– Завърти се, Криста – подкани ме нежно.

Побутна ме и аз се извъртях в леглото, докато тя ме нагласи да застана по корем. Натисна ме леко, колкото да ме насочи да свия колене към гърдите си. Дупето ми беше на показ. Вал метна одеялото върху настръхналата ми кожа и аз зарових глава във възглавницата. Докосването ѝ се забави и дойде влажно, хладно и лепкаво. Нямах сили да се противя, бях изцедена. Очевидно Валери имаше още сили, защото си играеше с ануса ми отново. Галеше ме с мокри пръсти и размазваше лубрикант по халката на дупето ми. Ахнах и се наместих, когато пръстът ѝ отново потъна в мен, после осъзнах, че не беше пръст. Чукаше ме с нещо – някаква играчка. Беше малка и влизаше безпроблемно като не ми причиняваше никаква болка, но събуждаше приятните усещания по раздразнените ми нервни окончания. Вал си играеше да ме разшири отзад, сякаш ме подготвяше за проникване с член. Оставих се да ме гали и когато плъзнах ръка под себе си, за да докосна клитора си, тя не възрази. Новите тръпки не закъсняха, но бяха по-леки, някак незавършени. Отново бях възбудена и исках повече от повърхностен оргазъм. Натиснах дупето си към Валери в напълно осъзната подкана.

Валери извади играчката и се измести. Когато най-сетне коленичи отново зад мен, вкара пръстите си в течащата ми вагина. Закриви ги като куки и ме принуди да стоя така и да не се движа, нанизана и подчинена. На дупето ми застана нещо студено и твърдо и Валери бавно го натисна навътре. Ахнах от усещането как анусът ми се разтваря. Беше дебело като мъжки пенис, но студено, метално. Постепенно се разширяваше и в най-дебелата си част ме разтвори неимоверно, докато аз съсках и се опитвах да не мърдам, а пръстите на Валери ме държаха отвътре. Задишах тежко и съзнателно заотпусках мускулите си, докато проклетото нещо не влезе напълно и с мокър звук не се прибра в ректума ми. Беше ме насилила с това чудо, но макар да ме болеше леко и да ми беше непривично да съм толкова пълна отзад, в същото време тялото ми издаде възбудата ми и аз неволно се заизвивах към жената зад гърба ми, молейки за нещо повече.

– Не мърдай.

Тя целуна навирените ми полукълба.

Пръстите излязоха от мен и ме оставиха празна и незадоволена. Одеялото се беше смъкнало над главата ми и не виждах нищо. От кръста надолу бях напълно оголена и за миг си представих гледката, която представлявах – надупена и отпусната, напълно оставила се на милостта на Валери. Затворих очи и се опитах да дишам, даже леко отметнах завивката, за да може хладният въздух да погали лицето ми.

Когато леглото потъна отново и Валери се намести зад мен, въздъхнах с удоволствие. Очаквах пръстите или езика ѝ да ме довършат и се приготвих за чувственото усещане, което щяха да ми донесат. Затова се изненадах, когато ръцете ѝ ме сграбчиха силно отстрани на кръста и бедрата ѝ се прилепиха към моите. Изстенах, когато усетих твърдото парче, което висеше помежду ни и се отърка в мокрия ми готов отвор. О, мамка му, беше си сложила пенис колан. Идваше ми да се обърна и да го оближа, да измъркам от удоволствие, докато го правя, и да я гледам право в очите, сякаш ѝ духам, но Валери не ми позволи да помръдна. Тазът ѝ се отъркваше в мен отзад и аз пъшках несдържано. Вече не издържах, защото всеки път изкуственото парче плът се буташе настоятелно в клитора ми, а аз бях така готова, че ми идеше да вия от желание да го усетя вътре в себе си.

– Сега, Валери! Мамка му, сега!

Тя се отдръпна малко, колкото да поеме пениса с ръка и да го насочи. Главата на изкуствения фалос леко проникна в мен. Въздъхнах от удоволствие. Време беше! Ръцете ѝ се върнаха на кръста ми, за да направляват движенията ми, аз разтворих бедра още повече и се подложих за първия тласък. Той не закъсня. Заби го отведнъж, с едно дълго плавно движение. По дяволите! Голям беше! Дебел и дълъг, разтвори ме почти до болка. Прехапах устни и стонът ми този път не беше от удоволствие. Можех да се задоволя и с нещо не толкова… импозантно, като за първия път след дългата суша, помислих си. И все пак не дебелината, която ме претри, въпреки естествената ми смазка, бе решаваща. Играчката в дупето ми ме стесняваше допълнително и правеше проникването много по-плътно, докато усещах как всеки сантиметър ме пронизва. Освен това беше и дълъг и натисна стената на матката ми, огъна я навътре, причинявайки ми тъпа, но приятна болка, която се смеси с другата.

– Добре ли си? – попита Вал зад гърба ми и се отпусна, за да може да пъхне ръцете си под гръдния ми кош и да обхване бюста ми. Започна да дразни зърната и да ги опъва, докато пъшках тихо и се намествах под нея.

– Не спирай – помолих я тихо, почти засрамено. Радвах се, че не вижда лицето ми. Наслаждавах се на смесицата от усещания – болката от триенето и от блъскането на главата на изкуствения член вътре в мен, разтворения ми анус, който пламтеше и леко ме смъдеше, опънатите ми зърна, които изпращаха тръпки към врата ми и се събираха на върха на главата ми, сякаш Валери опъва косата ми назад и нагоре и удоволствието… безспорното удоволствие на това да лежа разтворена и надупена, напълно подчинена на движенията на тази жена, която знаеше какво и как да натисне, за да получи реакцията, която очаква от мен. Остра, несдържана реакция, напълно открита и ненапудрена. Исках да свърша пак. И исках да ме блъска и трие с пениса между краката си, да ме докара до там да ѝ се моля. Не бях далеч от това още сега, на секундата, а тя все още кротко лежеше на гърба ми и опъваше зърната ми, без да движи друго, освен пръстите си.

Надигна се зад мен и хвана ръцете ми отзад. С дългите си пръсти успя да захване и двете ми китки на кръста ми и чак тогава се задвижи. Не можех да помръдна. Ръцете ми бяха хванати здраво, главата ми беше забита във възглавницата, дупето ми беше вирнато във въздуха, разтворено и запълнено, а сега и вагината ми поемаше твърдото парче плът, което ме блъскаше отвътре и се отъркваше приятно в някаква точка – една или сто, кой да каже, която бързо ме докара на прага на нов оргазъм. Усещането се натрупа някъде във вагината ми, разля се във вените ми като упойващо вино и остави крайниците ми треперещи и омекнали, а после рязко се концентрира и аз избухнах с тънък писък, докато главата ми бучеше от придошлата кръв и пред очите ми се завъртяха кръгове като огнени бенгалски огньове, подхвърляни от опитен жонгльор. Валери държеше ръцете ми опънати назад за моя и за нейна опора, буташе и ме хласкаше, въпреки че вече виках в кулминацията си, сякаш нямаше никакво намерение да спре. Прехапах се до кръв, докато се опитвах да дишам и да спра да викам, но се тресях толкова силно, че не успявах да контролирам мускулите си и мислех, че накрая като нищо може и да умра от някой проклет сърдечен удар. Вагината ми се свиваше конвулсивно и правеше последващите прониквания на члена по-трудни, на по-тясно, но това още повече усилваше тръпките ми. Валери не спря още дълго. Поредица от малки оргазми последваха първия, после някак окаменях и се подчиних на ритъма на таза ѝ, без да вярвам, че мога да прекрача границата отново. Исках да ѝ кажа да спре, защото започва вече да ме боли, но не можех, защото се давех от собствената си слюнка и задъхано дишане.

Остро и бързо, навътре, навън, тласък до дъно. Пак. Вал ме пусна и ръцете ми безсилно се опряха на чаршафите. Усетих пръстите ѝ на клитора ми. Тя рязко ме стисна, изпращайки болезнени тръпки чак в мозъка ми. Издишах със свистене и извиках, докато мускулите и на ануса, и на вагината ми отново се свиха, невъзможно твърди и неподатливи около играчките и в двата ми отвора, причинявайки ми болка, но и никога до този момент изживяно по сила удоволствие. Виках и мачках чаршафите около себе си и едва дишах. Течах неконтролируемо и всичко от вагината ми надолу го чувствах мокро, лепнещо и хлъзгаво.  

Но оцелях. Оживях и след тази кулминация.

Валери ми даде малко време, колкото да дойда на себе си и да започна отново да оценявам въздуха, който влиза и излиза в дробовете ми, после се изхлузи от мен и ме обърна по гръб, отмятайки одеялото. Лежах разкрачена, напълно изцедена и изтощена и още потръпвах. Тя свали колана, докато ме гледаше и ръката ѝ нежно погали набъбналата червена плът, в която се бе превърнала вагината ми, а аз буквално подскочих, сякаш на ръба на следващ оргазъм, но бях толкова изморена вече, че не мислех, че мога да издържа още един.

Вал плъзна цялото си тяло върху моето, докато органът ѝ не застана над лицето ми и тя се сниши над мен, обкрачвайки ме. Не ми стигаше дъх и в началото я ближех на пресекулки, оставяйки я да определи темпото, докато се снижава и надига над устата ми. После се зарових в нея и започнах да пия соковете ѝ – леко сладникави, с далечен привкус на море и на първичен мускус. Исках да я изям цялата, да я изгълтам. Но колкото повече въртях езика си около изпъкналия ѝ клитор или ги заравях навътре, толкова повече течеше тя. Вече не можеше да се сдържа. Пъшкаше тихо, едва доловимо, много по-деликатно от мен самата, когато получавах удоволствие, и се въртеше над лицето ми или се набиваше на езика ми като се чукаше сама.

Прегърнах дупето ѝ и върнах жеста, като плъзнах пръст към ануса ѝ. Тя извика приглушено и се присви, после сграбчи таблата на леглото за опора, докато се празнеше на езика ми с пръски несдържана възбуда. Вкарах пръста си в тресящото се от оргазма ѝ дупе и тя застина, нанизана, а вагината ѝ пред очите ми се разтваряше като мида и откриваше тъмен отвор навътре към утробата ѝ, конвулсивно се свиваше пак и се отваряше още веднъж. Влагата изтичаше от нея в безспорно доказателство за удовлетворената ѝ възбуда. Пъхнах езика си в пещерата и я загалих докъдето успях да проникна.   

Рухна върху мен и се наложи да я натисна да се измести, за да не ме задуши. Дишаше тежко и бързо, накъсано. Строполи се без никаква грация до мен и се възползвах от капитулацията ѝ, за да плъзна ръцете си по малките ѝ гърди и да се заиграя с тях. Дупето ми запротестира, когато се извъртях настрани, за да ми е удобно да я докосвам и ми напомни, че играчката още е в ректума ми. Засега я оставих там. Исках тя да я извади. А може би и да ме чука там с пенис колана си после, докато съм разширена и готова. Но първо имахме нужда да поспим.

Заметнах ни с одеялото и се притиснах към нея. В онзи момент бях забравила за абсолютно всичко – коледното парти-изнасилване, унижението от болката и прегледите, от разпитите, делото, таблоидите, дори бременността ми, която преобръщаше всичко. Единственото, за което мозъкът ми можеше да мисли, бе сладката умора след доброто чукане, топлото ѝ тяло до моето, разлялата се по вените ми нега. После двете потънахме в сън – моята ръка на клитора ѝ, пръстите ѝ в мен, а влагата между краката ни бавно изстиваше в лепкавия еликсир на приспаното за момента желание.

Rating: 4.14/5. From 7 votes.
Please wait...