Купона на Деси 3част

Автор: Ема Славин

Деси коленичи на дивана до него и обви ръце около надървеното му парче. Пръстите й едва се докосваха. Очите й светеха, когато повдигна големия член и го придърпа към устата си. Устните й се разтвориха и обвиха около стегнатия член и го засмукаха. Езикът й го обходи и да почна да се върти около главичката му, а после погали малката дупчица на върха. Деси се плъзна надолу по него и усети, че курът сякаш порасна в устата й и я разпъна още повече.

Вените пулсираха по огромния член. Пръстите й вече не можеха да го обхванат. Деси се опита да го поеме малко по-дълбоко в устата си, но осъзна, че това е невъзможна задача. Главичката беше в гърлото й, но повече от половината от хуя беше навън. Тя се отдръпна засрамена, че устата й беше токова малка и продължи да го масажира с ръце и език.

Някой мина зад нея и вкара два пръста в подгизналото й путенце. Стенанията й бяха заглушени от парчето в устата й. Този зад нея добави и трети пръст в нея и Деси започна да чука ръката, въртейки дупе и пъшкайки, докато от нея не започнаха да се стичат сокове.

Тя беше толкова концентрирана върху кура на Мишо, че дори не забеляза палецът, който галеше дупето й, а после почна да прониква навътре. Натискът беше толкова солен, че анусът й се отпусна в един момент и пое половината пръст. Никой до сега не я беше докосвал там и идеята за това я плашеше. Тя се опита да се отдръпне от Мишо и да каже нещо, но напрежението изотзад беше твърде силно и тя не успя да се откъсне.

Пръстът влизаше още по-надълбоко, докато другите три пръста я чукаха в путето. Това усещане беше ново за нея и определено доста й харесваше, напук на това, което беше слушала. В момент на умопомрачение от алкохола и възбудата Деси се пристисна към ръката зад себе си с надеждата да успее да вкара още от пръстите в себе си. За нейно учудване пръстът се отдръпна от нея, но скоро се върна, като този път бяха два пръста, но намазани с нещо, защото вторият път влязоха много по-лесно.

В това време, докато някой си играеше с путето й дупето й, Мишо държеше главата й и я чукаше в устата, така както би я чукал в путката. Деси проплака тихо, когато усети още един пръст да се опитва да проникне в ануса й, но се опита да се отпусне и да се нагоди бързо към това ново усещане.

Деси се усети празна, когато пръстите внезапно напуснаха дупките й, но само секунда по-късно анусът й беше разкъсан от остра болка, когато почувства проникването на нечий надървен хуй, навлизащ в девственото й дупе. Обзе я ужас от това, че ще бъде разкъсана от големият хуй, каращ я да се извива от болка. Опита се да се отскубне, но борбата беше безсмислена.

Тя усети как дупето й се разпъва максимално, докато хуят проникваше в нея и болката не спря, докато целият не се намести в нея. Деси се опита да се стегне, но това само отново върна болката и тя се отказа. Сълзите потекоха по лицето й, чувстваше се засрамена, унижена, обидена и имаше чувството, че ще припадне от болката.

Мишо я вдигна за косата, а от устата й се стичаше слюнка. Деси погледна назад и видя Боби да набива дебелото си парче в дупето й. Мишо обърна главата й към себе си и отново вкара парчето си в устата й, като се опитваше да го вкара по-надълбоко. Деси се концентрира, върху ануса си и по-точно- искаше да се нагоди към новото усещане и да преодолее болката.

Усещаше как се й влиза дълбоко. Той го вкарваше, задържаше го малко, може би в опит да й помогне да свикне по-бързо, а после отново го вадеше и го вкарваше. Всяко негово движение откъсваше стонове на болка от устата й. След няколко минути бавно чукане обаче дупето й сякаш започна да свиква с това нещо да влиза в него и болката започна да намалява.

Имаше нещо много мръсно в това, което правеше, мислеше си тя. И въпреки това мисълта, че я чукаха два хуя едновременно, като единия беше в дупето й я възбуждаше по неописуем начин. Тя усещаше всеки тласък, всяко плясване, всяко докосване толкова интензивно, че когато той се изпразни в нея, тя цялата се напрегна и за малко да свърши заедно с него. Деси спусна едната си ръка към клитора си и го разтърка бързо, като само миг след това последва Боби и свърши бурно. Когато Боби най-сетне извади кура си от ануса й, спермата му се разтече надолу по бедрата й, а Мишо повдигна главата й я погледна в мътните очи.

– Хайде, миличко, да видим сега това дали може да ти влезе.- поклащайки с ръка голямото си парче пред очите й.

Деси се залюля, изправи се и го обкрачи, разтваряйки бедра, а след това и устните на путенцето си с пръсти точно над тръпнещия хуй. Мишо също и помогна, като продължаваше да го държи изправен право нагоре, като дори го разклати за да размаже спермата на Боби по блестящите устнички. След това той я натисна надолу, а тя се разкрачи още повече и седна върху хуя му. Голямото парче проникваше дълбоко в нея, разпъвайки я до край, а Деси крещеше през цялото време докато му се нанизваше.

Преди да й го вкара до край, тя свърши още един път. Тялото й се напрегна и разлюля, придържано единствено от дебелият хуй в нея, а ноктите й се забиха в рамото му. Пореден писък се откъсна от нея. До сега никога не беше изпитвала Тя го прегърна и се притисна към него, като почна да мърка в ухото му:

– Ох… да! Чукай ме! Вкарай ми големия си кур… скъсай путенцето ми от ебане!

Rating: 4.00/5. From 4 votes.
Please wait...