Купона на Деси 1част

Автор: Ема Славин

Деси бе хубаво младо момиче, на което му предстоеше да прекара чудесна вечер сред приятна компания. Тъй като й предстоеше да тръгва си даде достатъчно време за да се облече. Искаше да изглежда провокативна и секси. Безсрамните й голи и непокрити гърди пъчеха зърна напред и изпъкваха под памучната блузка, която стигаше точно до пробитият й от обеца пъп. Късата поличка едва покриваше малкото й стегнато дупенце. Сенките на очите й бяха искрящи, а червилото – ярко червено. Погледна се в огледалото и се усмихна. Определено бе постигнала видът, който искаше и който сякаш с пълно гърло крещеше „Изчукай ме! Искам да ме чукаш като кучка!”.
Малката палавница си беше решила да го върне на Румен, който по-рано тази седмица я беше зарязал заради една курва- Яница, която беше руса и с големи цици. Отначало Деси беше наранена, но сега се чувстваше по-скоро обидена и ядосана. Гърдите й не бяха никак лоши, а освен това имаше хубаво стегнато дупе за което дори курвите като Яница й завиждаха. Съжаляваше, че беше сглупила да му пусне няколко пъти. Е, не беше блондинка с чашка Д, и какво от това! Поне не беше курва като Яница.
След като събра мислите си и преразгледа ситуацията, реши, че най-доброто лекарство в случая ще е отмъщението. Деси реши да покаже какво има и да флиртува безсрамно пред него за да му покаже какво изпуска. Ако искаше само кучката в една жена, е щеше да я види. Щеше да направи такова шоу, че Яница да изглежда като невинна девица. Кой знае, може би щеше и да се изчука с някой. Все още невинното й путенце вече се подмокряше при тази мисъл.
Въпреки, че беше вече на 22, Деси нямаше много опит в секса. Румен беше едва третия мъж на който беше позволила да я има. Случи й се точно след друга дългогодишна връзка, която се беше провалила и докато се възстановяваше от болката в местния бар, където работеше, срещна Румен. Приятелката й Глория ги беше запознала. Той изглеждаше свестен мъж и сякаш наистина не му пукаше за нея, за това тя наивно му се довери и му позволи да я има още на третата им среща, мислейки си, че вече са двойка. Е, сега, припомняйки си това наистина се ядоса.
Когато таксито спря, Деси с учудване откри, че отпред нямаше много коли. Беше доста късно и би трябвало купона да е в разгара си. Глория я беше поканила и я беше уверила, че Румен също ще бъде там, всъщност цялата идея беше на Глория и точно когато Деси реши да й се обади за да разбере дали това е точното място, разбра че е забравила телефона си.
Малко притеснена, тя колебливо се приближи до вратата и почука. Отвори й едно много приятно и сладко момче на двайсет и няколко години и тя го огледа от глава до пети. Той беше облечен в шорти и тениска и не само беше готин, но беше и много висок и мускулест, със сини очи.
– Мога ли да ти помогна с нещо, сладурано?
– Ами… аз съм тук за купона. Глория ме покани.
Момчето я изгледа малко изненадано, но очите му светнаха и той каза:
– А… да… купона… Ами, Глория я няма още, но ти можеш да влезеш. Аз съм Мишо.
Деси се представи и влезе. Минаха през антрето и влязоха в дневната, където имаше други пет момчета, които бяха все така добре сложени. Бяха седнали на дивана и на фотьойлите до его и гледаха футболен мач. Никой от тях не изглеждаше като да е на купон, а и нямаше никой друг. Мишо я представи на другите:
– Това са Йордан, Радостин, Боян и Давид. Момчета, това е Деси. Тя е тук за купона. Глория я е поканила. Деси, защо не седнеш, докато ти направя нещо за пиене. Сигурен съм, че другите ще дойдат съвсем скоро.
Боян и Давид й направиха малко място, но те се поколеба дали да седне. Нещо не беше както трябва. Опита се да се придърпа малко по надолу късата си поличка, но дупето й си остана на показ. Зърната й също стърчаха безсрамно през блузката й, а Деси усещаше как четири чифта очи са се втренчили в нея и я събличат бавно. Беше започнала сериозно да се притеснява и се надяваше останалите да се появят скоро за да я спасят от това неловко положение- да е сама с толкова момчета.
Мишо й наля нещо за пиене и й подаде чашата. Деси надигна чашата и отпи от портокаловия сок с водка. Йордан стана за да угаси телевизора и пусна бавна и приятна музика. Деси се притесни още повече от обстановката и гаврътна чашата си на един дъх. Мишо побърза да й направи още една чаша, като този път наля повечко водка и й подаде чашата. Когато изпи и втората чаша Деси започна да се чувства замаяна и стаята започна да й се върти бавно.
Ръка докосна бедрото й и се плъзна нагоре по крака й. Друга хвана гърдите й и ги стисна, мачкайки материята на тънката блузка. Ръката на бедрото й се плъзна още по-нагоре и не спря докато не достигна до бикините й. В замаяното си състояние Деси изобщо не можеше да реагира на бързо случващите се събития. Ръката между краката й се плъзна по дъното на бикините й я погали по цепката на путето й.Деси стисна крака, хващайки ръката в капан.
– Какво, по дяволите, правите?- каза тя, заваляйки думите.
Някой хвана главата й и я наведе назад. Деси видя, че това е Мишо, който се наведе към нея и я целуна, вкарвайки език в устата й. Тя се опита да се бори, но опитите й бяха напълно напразни и безполезни. Част от съзнанието й крещеше, че всичко това е грешно и че трябва да го спре по някакъв начин, но същевременно всичко й се струваше като сън и беше безсилна да го спре. Освен това, тя беше облечена като курва, нима това не беше нещото, което искаше да се случи тази вечер?
Внезапно блузката й беше дръпната нагоре и две хубави, силни ръце започнаха да мачкат гърдите й. Ръката, която атакуваше краката й слабините й хвана путето й в шепа, като пръстите не спираха да я галят и търкат през бикините. Деси разтвори крака несъзнателно и изпъшка. От този момент нататък на всички ласки откликваше само тялото й, а не тя самата. Сякаш нещо дълбоко в нея искаше точно това, дори и повече.
Дъното на бикините й беше дръпнато настрани и един пръст се плъзна в мократа долина. Тя усети как пръстът навлиза в нея и изпълва, въртейки се Деси разтвори крака още по-широко. Втори пръст се намести във влажната й дупчица и започнаха да се движат, впускайки се в нея и излизайки с лекота по хлъзгавото каналче. Далечен глас заехтя в главата й:
– Гледай само каква шибана курвичка! Само да знаете колко е мокра отдолу, толкова много й харесва…
Момичето се опита да фокусира погледа и мислите си. Една част от нея искаше да може да се спре, но това беше напълно невъзможно. Цялото й тяло гореше в отговор на мъжките ръце, които я изследваха и проучваха. Искаше още и още. Никога преди не беше изпитвала по-силно желание, почти животинско. Деси осъзна, че сама се притиска към ръката между широко разтворените й крака и сама засмукваше езика на Мишо в устата си. Зърната на гърдите й бяха засмукани от две от другите момчета, които придържаха с ръце стегнатите й гърди, докато си играеха с нея.
Тя усети как бикините й се изхлузват от краката й и отново биват разтворени широко, като този път момчето ги повдигна нагоре. Следващото приятно усещане бяха устни, които целуват клитора й и език, който се плъзна по мократа цепка, а след това и гореща уста, която се опита да налапа цялото й путе. Деси се измъкна от целувката на Мишо за да види кой е между краката й и видя главата на Давид да се притиска към нея. Езикът му задълба в нея и тя цялата се разтресе в мощен оргазъм. Изкрещя от удоволствие и стисна главата на Давид, трепереща и мокра.

Rating: 3.33/5. From 3 votes.
Please wait...