„Курвата“ /Да те чука Ник – част II /

Бяха изминали няколко дни откакто се случи всичко онова в парка. Вече беше края на август и скоро щях да замина да следвам в чужбина. Бях загубил всякаква надежда да се видя отново с Ник, но това не ми пречеше да фантазирам с него. Кълна се, че усещах пръстите по дупето ми и чувах как ми казва, че когато приключи, от мен ще остане само една малка гей пикла. Каквото и да значи това.

От както се помня винаги съм знаел, че си падам по момчета. Но винаги, когато съм гледал порно, когато съм лъскал, когато съм фантазирал и дори когато съм сънувал, съм бил активния. И когато най-после ми се отвори възможност да правя секс с мъж, наебания отзад бях аз. Не знам какво да си мисля. Но определено не беше никак зле. Възбудата, адреналина, сладката болка, мъжката грубост, всичко това беше адски секси. Но все пак исках да усетя какво ще бъде чувството да наместя кура си в мъжко дупе. Усещах, че Ник ще бъде твърде властен, за да ми се остави. Но Ник беше всичко, с което разполагах. А тъй като не ме беше търсил с дни, вече се съмнявах, че разполагам дори и с него.

Помня онази нощ така добре. Загасих лампите. Събух си боксерките, съблякох тениската си. Обух футболните шорти и легнах. Надървих се почти мигновено. Но не исках да правя мизерии в леглото. Затова се опитах да се сдържам. Пипах се рядко. Повече обарвах дупето си. Телефонът ми извибрира. Беше Ник. Сърцето ми започна да бие лудо. „Готов ли си за продължението?“ ми написа той по месинджър. Това беше и първото съобщение, което ми беше пратил.

В пристъп на смелост, хванах телефона си и направих снимка със светкавица в тъмната стая. Виждаше се само палатката, която кура ми опъваше. И ръката ми, която го опипваше през плата на шортите. Пратих му снимката без да се замисля. Той реагира моментално с влюбени очички. Изчака малко и ми писа: „Ела в парка точно така. Ще те чакам в сив Опел.“

„Къде ще ходим?“, попитах го аз.

„Ще ти кажа, когато се видим“, отговори той. Аз си взех телефона и ключовете, облякох един бял суитчър, обух си маратонки и с излизането от входа на блока наметнах качулката.

След няколко минути бях на паркинга в началото на парка и го видях в колата. Единствената кола в целия паркинг. Той носеше потник и шорти. Миришеше на пот.

 • Здрасти, казах му аз.
 • Ко ста‘а? , попита ме той сякаш машинално.
 • Ами, не знам. Ти ми писа.

Той започва да си обарва пакета. Погледна ме и се усмихна.

 • Искаш ли да ми набиеш една чекия?, попита ме той. Замислих се малко. След това се съгласих.

Бръкнах му в гащите и във същия момент той запали колата. Аз се сепнах и понечих да извадя ръката си, но той ме спря на момента.

 • Не, не. Продължавай така. Споко. Аз ще си карам, ти ще ми го лъскаш. После може и да се наведеш да ми го лапнеш. Няма да ти се обидя.

След няколко секунди бавно продължих да му го лъскам. Излязохме от паркинга и той продължи да кара по задни улици.

 • Отиваме вкъщи.
 • Да се ебем?, попитах аз.
 • Да те еба, отговори той откровено сериозно.
 • Е, няма ли да ми дадеш и аз да те чукам?
 • Да ти приличам на педал?, попита ме той.
 • Аз да не би да ти приличам?
 • А, не изобщо. Само ходиш да бягаш из парка по без гащи. И оглеждаш на мъжете пакетите.
 • А, ти си мъж, така ли? А аз съм педал. Евала, – извадих си ръката от гащите му – Отбий ей там.
 • Ей, курво, много взе да знаеш. Ама миналия ден като те ебах охкаше и пъшкаше като разпран. Тогава ти харесваше да съм мъж. Какво се промени? – погледна ме в очите за няколко секунди. Не можех да отговоря по никакъв начин. Затаих дъх. Точно преди да кажа каквото и да е, той смени скоростта и се присегна към моя кур. – И като те гледам май и сега ти харесва да съм мъж.
 • Не, – казах му аз.
 • Не, не, ама да, – започна да ми бие чекия – Ей такива като тебе колко съм минал. Имаш късмет, че ти е тесен задника още.
 • Това ли имаше предвид миналия ден?
 • Имах предвид, че ще те еба, докато ти се разтвори дупето. Да си готов да поемаш курове където и да отидеш. Да не те боли, а да ти харесва. Голяма курвичка ще направя от тебе тези дни, да знаеш.

Исках да изляза от колата още в този момент. Мозъка ми казваше да се измитам от там и повече да не го погледна този гнусен простак. Но кура ми щеше да се пръсне от възбуда. Анусът ми се изпоти и по едно време усетих как капка пот се спуска между бузките ми. В този момент започнах да се празня.

 • Мале, какъв секс го очаква гъза ти, – закани ми се той. След малко отби пред една къща. Подкани ме да сляза.
 • Сам ли живееш?
 • Тези дни, да.

Не знам с какъв акъл влязох у тях. Знаех, че е грешно, но имах нужда от секс със Ник. А и малко ме беше страх от това, което той можеше да направи, ако му откажа. След няколко минути вече бях легнал чисто гол по корем на леглото му. Разкрачен. Очакващ. Него го нямаше в продължение на една-две минути. Върна се след малко. Качи се върху мен.

Започна да пляска дупето ми. Да ме опипва по цялото тяло. Захвана зърната ми с две ръце. Облиза гърба ми с език. Настръхнах.

 • Така по-приятно ли е, отколкото в парка?, – аз изръмжах от екстаз. След малко усетих как нещо се опитва да проникне между бузите на дупето ми. Но не беше пениса му.

Беше огромно дилдо. Много по-дебело и по-дълго от неговия хуй. Беше мазно. Започна да разтяга халката ми. Той натискаше зверски и аз започнах да пищя от болка. Той ме плесна по гъза и ми каза да млъкна. Захапах възглавницата щом усетих, ще изкуствения кур отново напира да проникне в мен. Този път, за мое щастие, успя.

Изкара така няколко минути. Започна да ме чука, захващайки в шепа края на дилдото. После го извади. Накара ме да си вирна дупето нагоре и да го държа разтворено с двете си ръце. Той се премести. Седна на главата ми и продължи да набутва дилдото. Поигра си с дупката ми още известно време. Усещах колко е разтворена. Той вкара цялата си ръка и някъде дълбоко в мен, стисна юмрук. Аз изстенах от болка. Очите ми се напълниха със солена пот. Разплаках се. Докато ме мушкаше с ръката си, неволно се изпърдях. Това го разяри и той започна да ме псува и да ме чука мощно с ръка.

 • Ах, как се изпърдя като наебан педераст. Още даже не съм те чукал с хуя ми. И него ли ще го опърдиш?.

Не знаех какво да кажа. Беше ме срам. Но бях много възбуден.

Той не ме остави да отговоря. Напълни ми дупката с лубрикант и мушна пениса си дълбоко в мен. Изобщо не ме заболя. Дори ми се стори твърде малък.

 • Ох, как влезе! Усети ли го изобщо, курво? Толкова ти е широка халката, че ти влезнах от раз. Мале, как ще те еба. Ще ти пръсна сливата. Голям мъжкар се изписа! С тоя гейски гъз, дето мъжки курове влизат и излизат като в тунел. Искам хубаво да запомниш как ти влизах и излизах. Как те пълних като сарма.

Започна да ме чука зверски бързо. Но не болеше. Беше мазно, приятно. Секси. Опитвах се да не го слушам. След малко ме напълни със семето си. Изкара си кура, но веднага след това ми навря дилдото отзад.

 • Ти в тая къща няма да стоиш и секунда без кур в гъза. Това да си го знаеш. Ще те разхлабя както само аз си знам, – каза ми той.

Погледнах го изморено. Бях засрамен, но и възбуден. Харесваше ми това, което ми правеше. Но докато той си мислеше, че притежава гъза ми, нямаше и идея какво му бях намислил. Скоро щеше да разбере. Скоро щеше да узнае кой от двама ни е истинската курва.

Следва продължение…

Rating: 4.20/5. From 5 votes.
Please wait...