ЛЕЛЯ ВИЛИ 5

Вили пусна душа и нагласи водата.

–          Ела момчето ми да те изкъпя – каза на Тони.

Той си приближи и влезе под душа. Водата беше приятно топла и той се наслаждаваше от обливането по цялото му тяло. Вили взе сапуна от сапунерката, хвана го за ръката и го изтегли към себе си.

–          Я сега да те насапунисам първо аз и след това ти мен.

Обърна го с гръб към себе си и започна да размазва сапуна от раменете надолу. Търкаше го внимателно и продължи надолу към дупето. Натърка му стегнатите бузи и леко плъзна сапуна по цепката на дупето, от което малкия настръхна и курът му започна да се пълни с кръв. Усещаше началото на много приятна възбуда. Тя прокара пръсти към дупето и леко му натисна дупката. Тони се стресна, но му стана хубаво. Бабата продължи да масажира дупето му, като го побутна да се наведе малко. Прокара ръката си между краката и му хвана висящите топки. Масажира ги нежно със сапунчето и бутвайки ръката по нагоре усети твърдата палка, че е готова за действие. Както беше зад него с ръка между краката му, хвана кура и започна да го забелва нежно. Самата тя се беше възбудила отново и и трепереха краката, но спря, пусна кура и си извади ръката.

–          Ооох Тонка, искам и ти мен да натъркаш със сапун. Изплакни се и вземи сапуна.

Той я послуша, изплакна се и направи място на Вили да влезе под душа. Тя обливайки се стоеше със затворени очи и усети ръцете на малкия по гърдите си да размазва хлъзгавия сапун. Излезе из под душа и остана със затворени очи. Тони размазваше сапуна вече по корема и и плъзна ръката си по пубиса и между краката и. Тя леко се разкрачи, за да му даде повече възможност да я сапуниса. Малкият размаза сапунчето по цялата и путка и продължи, както беше застанал пред нея да вкарва ръката си, докато стигна до дупето. Размаза я около ануса и пусна сапуна на пода, като продължи да масажира омекналия анус. Вили трепереше от възбуда, защото докато малкия масажираше дупката и, ръката му търкаше пичката и по цялата дължина, включително и клитора, което я побъркваше. Избутвайки го назад, му каза – Искам да ме наебеш Тонка, сега веднага и се завъртя със задницата към него, разкрачи се, приклекна леко, за да може да я стигне хлапето, протегна ръка, хвана му надървеното парче и го насочи в путката, която беше много хлъзгава от сапуна и соковете и. Хуят му потъна докрай. Извади го и рязко го наби докрай. Бяха се преместили под душа и водата измиваше насапунисаните им тела. Малкият я хвана през кръста и тъкмо да и го набие, когато звънецът на входната врата звънна. Двамата се стреснаха, той я пусна, тя се изправи, спогледаха се, но Вили бързо се съвзе. Сложи показалеца на устата си и му направи знак да мълчи. Звънецът отново звънна продължително. Тя взе хавлията и се облече. Даде една голяма хавлиена кърпа на момчето. Излезе от банята и се запъти към входната врата.

–          Кой е?

–          Ани съм, съседката.

Вили отвори вратата, бършейки си косата.

–          Какво има Ани, бях в банята и затова се забавих.

–          Аааа, затова си се зачервила така.

–          Да.

–          Извинявай, но искам да направя един сладкиш и се оказа, че няма да ми стигне захарта. Дали имаш?

–          Не, нямам. Днес изках да направя кекс на Тони, нали го знаеш – внукът ми, но се оказа, че нямам захар.

–          Знам го Тони, сигурно е пораснал много.

–          Да. Така е.

–          А той сега тук ли е?

–          Да влезе да се къпе.

–          Сам ли или ти го къпеш? – с лека усмивка я попита.

–          Амии сам се къпе, той виче е голям.

През това време Тони се появи от ъгъла завит през кръста с хавлиената кърпа, като подутината от все още полунадървения хуй стоеше. Това не остана незабелязано от двете жени.

–          А Тонка ти си готов – каза баба му.

–          Здравей Тони – поздрави го Ани. – Аз съм съседката Ани.

–          Здравей лельо Ани – отвърна той и влезе в хола.

–          Много е пораснало и хубаво момчето – каза Ани.

–          Ани, искаш ли да го пратя да купи от магазинчето под блока захар и да ти донесе.

–          Супер ще е. Тъкмо ще го почерпя с пресен сок от бъз.

–          Добре. Той ще ти звънне.

Вили затвори вратата и влезе в хола при Тони. Той беше облякъл тениската и вече си обуваше късите гащи без да си сложи друго бельо. Нали си беше вкъщи.

–          Тонка, развали ни работата моята съседка, но ще имаме време да продължим, малко по-късно. А сега ще та помоля да отидеш да купиш захар от магазинчето под блока и да занесеш на леля ти Ани, за да си направи сладкиша.

–          Добре бабо. Отивам. – Взе торбичката и пари и излезе.

Вили остана да се облича и избра една шарена на цветя къса рокля, която и стигаше до средата на бедрата. Облече я без да си сложи гащи и сутиен.

Ани се прибра в апартамента си и продължи с приготвянето на сладкиша. Тя беше с две години по-млада от Вили, но беше по висока – 1.85 м. – бивша волейболистка. Имаше много дълги крака, стегнато дупе за възрастта си. Циците и бяха не много големи, но с едри, дебели зърна. Косата и беше светла, не съвсем руса – подстригана късо. Подържаше форма със спорт. Живееше сама. Беше разведена от 3 години. Детето и – момиче учеше в чужбина и се прибираше в България веднъж през лятната ваканция. Трудно и беше да си намери мъж, защото беше много висока. Имаше една среща с един по-възрастен мъж от квартала преди година, но не изпита никакво удоволствие в секса. Задоволяваше се, като мастурбираше – галеше си клитора, вкарваше си пръстите в пичката. Не ползваше предмети. Така беше свикнала, но не го правеше често. Веднъж в седмицата. Възбуждаше се от филми и като излизаше, гледаше млади момчета в чатала. Правеше си игрички и си представяше на кой колко е голям. До днешния ден не се беше задоволила сексуално около 10-12 дни.

В този ден, когато позвъни на Вили, беше облечена с къс халат, превързан с колан през кръста, който едва покриваше кръглото и дупе, малко под чатала над средата на бедрата. Беше без сутиен, само с черни бикини – тип „Бразилиана”. Оправяше си продуктите в кухнята, когато се звънна на вратата. Беше Тони. Отвори му и го покани да влезе.

–          Заповядай Тони, влез.

–          А не. Имам с баба да свършим някои неща.

–          Ела де. Аз съм ти много благодарна, че ми донесе захар и искам да те почерпя едно сокче. Заповядай, няма да те задържам.

–          Добре – каза момчето и влезе.

–          Влез в хола, аз сега ще дойда.

Той влезе в хола. Там имаше диван и фотьойл срещу него, а между тях ниска масичка. Огледа се и седна на фотьойла. Сядайки потъна в него. Беше много мек. След две – три минути леля Ани се появи с две чаши сок в ръцете. Тони чек сега забеляза с колко къс халат е лелята, загледа я в краката – „Лелеееееее, колко дълги крака”- каза си наум. Тя нищо не забеляза, постави чашите на масичката и седна на дивана. Диванът явно също беше много мек, защото тя потъна в него и понеже халатът беше много къс, малкият успя да види черният триъгълник между краката и. Моментално усети топлина в слабините и си помисли, че е видял космите на путката и. Тя от своя страна нищо не збеляза и си кръстоса краката, сложи дестния върху левия и от това движение, Тони пак видя черното петно между краката и, като вече започваше да се възбужда.

–          Как си прекарваш при баба ти Тонка? – попита тя. – Скучно ли ти е или се забавляваш. – Имаш ли си приятелчета вече в квартала?

–          Мииии, да хубаво е тук. Играем пред блока футбол, разхождаме се и общо взето приятно е. Но днес беше най-хубавия ден откакто съм тук.

–          Защо, какво се случи, че ти е бил толкова хубав деня?

–          Баба Вили ми го направи хубав. И мисля да остана по-дълго време тук при нея.

–          Е да, тя е готина съвременна жена и много те обича, затова и те глези и се грижи за теб. Искаш ли да разкажеш за днес, какво се случи, интересно ми е да чуя.

–          Добре, щом искаш, ще ти разкажа. Днес, като се прибрах при баба разглеждахме снимки от албума, когато е била млада. Тя наистита е била красива, но и сега също е много готина. После тя ми показа путката си, научи ме да и я лижа… (Ани в този момент изтръпна, направо и падна ченето. Леко се изправи, като се подпря на двете ръце и не можа да каже и дума) той продължи… след това тя си сложи кура ми в устата си, смучеше го, изгълта всичката сперма. После ме накара да и го вкарам там в пичката и да я еба. Дори ме накара да я еба и в дупето. Много беше яко. А ти като звънна, тъкмо я ебях надупена в банята, но трябваше да спрем…

Ани беше шокирана от разказа на малкия и в същото време направо се беше подмокрила между краката. Не очакваше нито да се случи това с Вили и Тони, нито да се възбуди толкова от разказанота, а от възбуда не можеше да пророни дума. Устата и беше пресъхнала. Протегна ръка и взе чашата. Отпи коляма глътка и с трепереща ръка върна чашата на масичката.

Тони продължи… затова ти казах, че беше прекрасен ден.

–          А…..а ттттова наистина ли сссссе сссслучи. – тя направо пелтечеше.

–          Да лельо Ани. Не лъжа. Ако искаш може да я попиташ.

–          Ддддобре Тони. Вярвам ти. – тя малко се съвзе, но възбудата не я напускаше, дори и ставаше още по-горещо между краката. За да ти повярвам наистина, ммможеш ли да ми я опишеш.

–          Какво да ти опиша?

–          Амиии, там пппу..

–          Путката ли? – малкият не се стесняваше, приемаше го, като нещо нормално, като игра.

–          Дддда. – плахо му отвърна тя.

–          Миии имаше триъгълник от черни косми и розова цепнатина, която беше много влажна и хлъзгава. Вкусът и е леко солен, но повече е сладък. Никога не бях виждал до днес. Много ми хареса. А всъщност сигурно всички путки на жените са еднакви с черни косми…

–          Как така прецени, че всички са с черни косми и еднакви? – прекъсна го Ани.

–          Зззззащото видях твоята, като седна на дивана. Видях черните ти косми, затова така мисля. – „Малък перверзник, гледал е под халата ми” – каза си наум тя и трепна от свиването на мускулите на възбудената путка.

–          Н..не моето момче, не е точно така. На всяка жена е по различна. Не са всичките с черни косми.

–          Значииии.. на баба и твоята са с черни косми, а на други жени не са. Така ли е?

–          Не. Не е така. – Ани беше тотално шокирана и възбудена от разговора, до толкова, че незнаеше какво да прави, как да постъпи с това момче. Беше я срам от него. Отпусна се на дивана и въобще не се усети, че халатът и се е вдигнал много нагоре, като бедрата и се виждаха почти до гащите. Докато мислеше какво да прави, Тони и помогна…

–          Лельо Ани, аз наистина видях черния триъгълник между твоите крака. Ако искаш покажи ми го. Толкова са ти разголени краката, че остава само да ги разтвориш и да ми покажеш. –„Лелеееее, какво да правя? Добре. Щом иска ще си играем, ще му покажа, нищо не ми пречи, а и явно не лъже, че Вили му епоказала нейната и още какви ли неща са правили” каза си наум Ани.

–          Искаш да ми видиш черните косми на путката ли?

–          Даааааа.

–          Ето виж.

Ани се облегна на дивана свали си крака от другия и бавно започна да разтваря краката си. Тони вече беше надървен и гледаше с широко отворени очи. Ани разтвори до край дългите си крака. Тони гледаше и се изненада, че това бяха черни гащи, а не косми на путка. Ани остана така няколко секунди и си прибра краката.

–          Видя ли космите ми.

–          Ннннеее.  Това са гащите ти. А….аз не съм видял добре одеве. Лельо Ани, моля те покажи ми я, моля те! Аз ще ти покажа моя. Казвайки това, малкият стана и с един замах си смъкна гащите до коленете, като срещна малко затруднетие, защото надървеният му хуй се закачи на ластика им. Курът му щръкна в цялата си дължина. Ани ахна от размера му. Гледаше го с недоумение и похот.

–          ОК. Ще ти я покажа, но не си прибирай хуя. Свали си изцяло гащите!

Той не чакаше втора покана и ги свали на пода. Ани стана, дръпна колана и халатът се разтвори. Хвана гащичките с двете ръце и ги смъкна до долу, като ги ритна настрани. Тони остана вцепенен. Путката на лелята беше със светли косъмчета, които бяха подстригани на права чертичка, съвсем късичка и под нея се виждаше обезкосмена част. Гледката беше супер, но той освен правата линия от светли косми, нищо друго не виждаше.

–          Видя ли че не е като на баба ти Вили моята путка.

–          Не, не е, като на баба. Тя има много къдрави косми. А може ли да ми я покажеш цялата, и отдолу между краката.

–          Ела малкия!

Тони заобиколи масичката и се приближи до нея. Тя седна отново на дивана, облегна се назад, вдигна краката нагоре, разкрачи се максимално и ги хвана с двете ръце през прасците си. Краката и бяха страшно дълги, красиво разтворени маскимално и момчето можеше да я разгледа цялата. Путката и беше гладко обезкосмена. Имаше много дебели срамни устни – висящи с по тъмен цвят, които леко се бяха разстворили от разкрачката и между тях имаше прозрачна течност, която беше потекла към ануса, който беше леко кафяв на цвят и почистен от косъмчета.

–          Да на баба путката няма такива висящи устни, като твоята и цялата е в косми.

–          Така е момчето ми, защото аз съм я почистила от косми, а и на баба ти има такива устни, но са покрити с косми.

–          Ааааа, може ли да я помириша…

–          Ддддобре. – отговори му тя и вече възбудата беше тотално я превзела.

Малкият вече знаеше какво да прави. Нямаше никакви притеснения, защото баба му го научи. Наведе се и я подуши. Имаше по-различен аромат от на баба му – някак си по-силна миризма, най вероятно от потеклата мъзга. Както я миришеше, извади си езика и я облиза отдолу нагоре, от ануса до клитора. Повтори го още веднъж. Ани се разтрепера от неочакваното лизане. Искаше и се много да я наебе малкия.

–          Ттттони, моля те вкарай си хуя в мен, вкарай гооо. Искам ти хуя вътре. Напъхай го целия, мооооляяяя тееее!

Тони са отдръпна се малко назад. Путката на лелята беше на нивото на хуя му, защото Ани беше много висока и вдигайки си краката беше точно до кура му, както беше прав. Хвана си хуя и го сложи между дебелите устни. Натисна бавно и го вкара в топлата влажна паст. Вкарваше го бавно, но опря в дъно и се спря. Путката на Ани не беше толкова дълбока като на Вили. От хуя му останаха два-три сантиметра. Извади го и пак го наби.

–          Ттттонии…, ти ме ебеш вче. Оооох.. еееей момченце как сладко ме ебееееш… аааааааххх. Той вече не спираше да го вади и вкарва, колкото можеше по-дълбоко. Направо си я ебеше яко. – ааааааххх Ттттттонииии ебеш меее, ооооохх. Нннн…али само щщщеше а я вввввиидиш. Ааааа……. казвайки тези думи, Ани не беше си променила позата. Държеше високо вдигнатите си крака с ръце и се наслаждаваше на проникването на младото момче. Той засили темпото и тя започна да се празни мощно. Конвулсиите обхаваха хуя на момчето, стягаха му влизащата главичка и я обливаха със мазна течност. Трепереше, но не си пускаше краката. Изпразни се, а той продължаваше да я ебе. Усети се, че малкият ще се изпразни и държейки краката си му извика:

–          Нннеее в мен… Ннне вътре…. ннне.. в путката ми. Тони блъскаше кура си в пичкта на леля Ани и незнаеше какво да прави. Той вече беше на финала да се изпразни и в този момент тя пусна краката си, избута го леко назад и го хвана за хуя, който в този момент изригна, като първата порция сперма се стрелна в челото и, но тя го лапна и всичката останала сперма се изля в устата и. Преглъщаше, но не успя всичкото и малко от течността се стече върху излязлите от халата цици. Хуят на Тони започна да омеква в устата и, но тя още не го вадеше. Всмука и последните капки и чак тогава се отдръпна от него. Обра с пръст спермата от бузите, където се беше стекла спермата и го облиза. След това събра спермата и от циците си и облиза отново пръстите си.

Тони стоеше прав с треперещи крака от силния оргазъм и не можеше да повярва, че наеба тази висока красива леля Ани. Тя също трепереше от силния оргазъм и се отпусна на дивана.

–          Ехааа, какво направи с мен малкия? Не очаквах, че ще ме ебеш толкова яко. Беше супер.

Тони не успя да каже нищо, защото звънецът на входната врата звънна продължително.

–          Лелеееее, това е баба ти. Какво ще правим? Обувай се бързо!

Ани заметна халата, завърза колана и отиде към вратата. Тони набързо си навлече късите гащи и седна на фотьойла, като за пръв път отпи от сока.

–          А. Вили ти ли си? – каза Ани, отваряйки вратата.

–          Да Ани. Какво става? Тони нещо се забави.

–          Ааа, той е тук. Почерпих го със сокче. Ела в хола. Искаш ли кафе или сок?

–          Добре. Може да изпия едно кафе. – Вили влезе в хола и Ани след нея.

–          Ей Тони как си? Хареса ли ти сокът?

–          Да бабо. Много е хубав.

–          Вили, аз отивам да направя кафето. И аз ще пия с теб.

–          Добре Ани.

Лелята излезе от хола и двамата останаха сами. Вили сядайки на дивана, забеляза захвърлените черни гащички на пода. В този момент се усети, че може Ани и малкия да са се забавлявали сексуално.

–          Тони, много се забави, а нали трябваше да довършим започнатото. Затова те потърсих. Я виж нямам гащи, за да ти е по-лесно! – казвайки това се разкрачи и повдигна роклята си. Черната и космата путка се видя в цялата си прелест.

–          Ддддда бабо, но с леля Анииии, малко си говорихме.

–          За какво си говорихте?

–          Амииии зааа. Казах и, че си ми показала пичката си.

–          Така ли? – стреснато го попита. – Защооо? Това е наша тайна. Не трябваше.

–          Миии, то и тя ми показа нейната путка.

В този момент Ани влезе в стаята…

Следва…

Rating: 3.44/5. From 79 votes.
Please wait...