Леля Вили6

iliokoyman

Леля Вили 6
Ани влезе в стаята и остави кафетата на масата. Погледна и видя гащичките си на пода. Обърна се към Вили, която беше изпаднала в шок от това, че малкият е разказал за сексуалните им подвизи на Ани, наведе се и взе гащичките. За Тони всичко беше някаква игра, която му доставяше огромно удовствие. От девствено момче, никога невиждало путка, сега вече беше наебал и то доста успешно две зрели красиви жени. Ани сложи гащичките в джоба на халата и седна до Вили на дивана. Тони глътна от чашата последното количесто сок и каза, че му се пишка и ще отиде до тоалетната.
– Тони отиди в моята тоалетна, каза Ани.
– Добре лельо.
Малкият излезе от стаята. Двете жени се спогледаха и не можеха да отронят дума. Вили се престраши и се обърна към Ани с треперещ глас:
– Ааанни, Тттони еба ли те?
– Ддааааа – заеквайки и отговори тя. – Каза, че ти си го учила да ебе, лизал ти е путката, смукала си му хуя и дори те е ебал отзад в дупето…
– Лелееее, как можа да ти разкаже такива неща, но аз съм виновна, защото нямах време да го предупредя, че това не трябва да го разказва на никой. – отвърна Вили.
– Като ми го разказа, толкова много се възбудих, че се разкрачих максимално, показах му я, той ми я облиза и направо го накарах да ми го вкара. Много силен оргазъм изпитах, а и курът му е супер голям. Ако можех щях пак да го накарам да ме ебе. – казвайки това съседката усети топлина между краката си…
– Ани, и аз не можех да спра да се чукам с него. Млад и жилав кур, голям и сладък. Направо се възбуждам, като си помисля – вече съм мокра…
– И аз Вили съм така, направо тека. Виж! – казвайки това Ани си разтвори халата, разкрачи се и с два пръста разтвори дебелите си устни на путката. Розова и бледстяща от мъзга…
– Лелееее, виж и моята, каза Вили, като си вдигна роклята и разтвори косматата си путка, чиито сокове бяха напоили космите.
Двете жени явно бяха много възбудени и положението им беше неудържимо. Ани, като в транс протегна ръка и с цялата си длан хвана подгизналата путка на Вили. Ръката и се намокри със лепкав сок, тя я вдигна, доближи я до устата си и я облиза. Вили направо изтръпна, като видя съседката си да и облизва соковете и от своя страна, скочи, застана на колене между разтворените крака на Ани и заби езикът си в течащата паст. Облиза я и отново седна на дивана.
– Какво става с нас, каза Ани.
– Незнам какво. Искам секс. Възбудена съм.
– И аз така, но той с мен се изпразни три пъти. Един път в устата, в путката и в дупето.
– И с мен се изпразни, като ме еба, но не му разреших вътре в мен, а му изпих спермата – каза Ани.
– Дали ще може още сега или да го направим утре.
– Ще видим, нека дойде – ще го пробваме.
През това време Тони отиде до тоалетната изпика се и видя в коша за пране захвърлени гащи на Ани. Моментално ги взе и започна да ги мирише. Миришеха на путката и имаха жълтичко петно точно в средата, където покриват пичето и. Това го възбуди и започна да се втвърдява. Отново му се ебеше, но сега не знаеше как да действа с двете жени едновременно.
Двете възбудени жени, чуха, че малкия излиза от банята и си дръпнаха роклите надолу. Те също незнаеха как да продължат.
Тони влезе в стаята и седна срещу тях на фотьойла. Заейки, че и двете са без гащи още повече се втвърдяваше.
Ани пое инициативата. Наведе се и взе чашката с кафе, облегна се и вдигна левия крак, като го сгъна и сложи на дивана. Естествено леко се разкрачи и блестящата от сокове пичка се показа. Виждаики това, Вили също се наведе, взе чашката и се облегна, като дръпна нагоре роклята и се разкрачи, така че да се вижда подгизналата космата путка. Путката и беше неподстригана, но с редки косъмчета потънали във влага.
Малкия се побърка от гледката на двете яки зрели путки. Курът му ще пръсне панталоните.
– Тони, харесва ли ти как си пием кафето с баба ти?
– Дддддааааа. Вижте какво ми стана. Казвайки, стана и им показа с пръст издутите панталони.
– Това е супер, каза Вили.
– Даааа, каза и Ани. Я ела при нас. – Ани пусна кракът на пода и с двата крака избута ниската масичка.
Тони заобиколи масичката и застана между двете. Те протегнаха ръце и му дръпнаха панталоните, оставяйки го по тениска. Ани стана и му свали тениската. След това си свали халата, оставайки съвсем гола. Вили стана и започна на разкопчава роклята си. През това време Ани хвана хуя на малкия и започна да го забелва нагоре-надолу. Наведе се, защото той беше нисък и не го стигаше. Реши, че това му е малко и се наведе още, сложи гу в устата си и започна да го смуче. Така наведена, дупето и беше обърнато към Вили, която вече си беше разкопчала роклята и беше чисто гола. Без да мисли баба му коленичи, разтвори бузите на дупето на съседката и започна да я лиже. Ани се наместваше върху езикът на баба му и дълбоко в устата си набиваше вече яко надървеният кур. Малкият изобщо не знаеше какво става, просто се наслаждаваше на удоволствието от свирката на съседката на баба си. Ани смучеше, облизваше главичката, движеше езика си нагоре-надолу по ствола. Позата обаче не и беше удобна, въпреки удоволствието от лизането, което получаваше от Вили.
– Тонка, каза Ани, сега ще ни чукаш и двете с баба ти. Слушай какво ти казваме и изпълнявай. Няма да съжаляваш. Казвайки това тя легна на дивана по гръб.
– Вили, ела и ми седни на лицето с грлавата към путката. – Вили я прекрачи и с единия крак остана права, а с другия приклекна и си сложи пещерата на устата на Ани. Ани започна неистово да я лиже и ди обира потеклата лепкава течност. Тони още беше прав до дивана. Вили се наведе и направо му лапна дебелата палка. Движеше си бързо главата и си помагаше с ръце. Ани толкова добре я лижеше, че тя не издържа и започна да трепере от мощен оргазъм и пръска в устата сокове, които съседката гълташе с удоволствие. Изпразвайки се, Вили пусна хуя на момчето, легна върху Ани и започна да я лиже настървено. Тони не знаеше какво да направи, но като видя надупената си баба, мина зад нея и със замах заби парчето си до край в мократа цепнатина. Баба му още беше възбудена и се движеше към него назад, набивайки се на шиша му. Ани от лизането на Вили вече беше към кулминацията на оргазъма. Курът на Тони ебейки путката на Вили, беше точно пред лицето на Ани. Тя гледаше от сантиметри, как голямото парче месо влиза и излиза в пичката на зрялата и съседка. Топките се клатеха над лицето и. Тя леко се повдигна, облиза клитора на путката и налапа дясната топка на Тони, нежно я засмука. Вили я лижеше, смучеше и клитора, вкарваше си езика в нея и го въртеше на всички посоки. Ани се разкрачи още повече, надигна се и започна да трепери. В този момент Вили захапа клитора и го засмука яко. Ани получи страхотно силен оргазъм тресеше се цялата и от нежно смукане на ташака на малкия с дясната ръка му хвана двете топки и си ги сложи в устата, като ги засмука с всичка сила. Изплю ги и извика:
– Аааааааааааах. Оооооох. Повдигаше таза към устата на съседката и се празнеше жестоко. Вили смучеше клитора и от оргазъма на Ани започна и тя да свършва. Тони усети това и я блъскаше здраво, като го набиваше до край и го задържаше, и пак гонабиваше до край ……и пак го задържаше. Вили щеше да припадне от оргазма и му извика – Аааааааааааааа Сприиииии, сприиииии моля те ще припадна. Викайки се строполи тресейки се върху Ани, която се отмести и баба му падна на дивана. Ани енергично се надигна и налапа отново хуя на малкия. Тя тъкмо се беше изпразнила, но искаше още. Хареса и да смуче топките му и отново го направи. На Тони много му хареса да му смуче леля Ани ташаците. Беше много възбуден, но това му беше пети път за деня и още не можеше да се изпразни, а курът му беше, като стомана твърд и готов за още. Ани смучеше едната, другата, двете ги пъхаше в устата, движеше език по ствола нагоре надолу, лапаше главичката му и си пъхаше езика в отвора на върха на хуя му. Възбудата я настигаше отново. Докато му правеше фелацио, с ръката си търкаше набъбналия клитор и засилваше възбудата си.
– Ей момченце, ще ме побъркаш. Желая те да ме ебеш ощееееееее. Ощееееееее.
Ани го пусна и застана на колене на пода. Надупи се по най-безсрамния начин пред момчето. Наведе се и опря главата си в пода, като вирна задницата нагоре.
– Хайде, не чакай вкарай го и го набий до край, скъсай ме от ебане. Давааааай…
– А кккъде да го вкарама лельо Ани – пелтечейки попита ебачът.
– В пичката го вкарай. Ще ме чукаш докато се изпразня и после ще ти дам дупето. Давааааайй.
Без втора покана малкият опря главичката в пичката и натисна. Вагината и беше толкова хлъзгава, че той проникна до дъното с един замах. Извади го до главичката и пак го наби и пак, и пак, и пак… беше се разкрачил над задника и и я ебеше силно. Вили се съвзе и реши отново да се включи в секса. Стана и мина зад двамата. Коленичи и започна да лиже путката на Ани по клитора, а курът на малкия при всяко вадене я удряше в езика. Топките му се клатеха над нея и тя реши на свой ред да ги налапа. Започна с едната и после другата и след това двете си ги навря в устата, като смучеше и ги галеше с език. Ани се натискаше срещу курът на момчето и започна сама да си масажира клитора, защото Вили беше заета да смуче ташаците му. И……. оргазъмът на Ани дойде…. Наби се до край на хуя му и така остана за няколко секунди, като главичката му се беше опряла в матката, а лелята трепереше тресеше се дърпайки клитора си. Мощно изпразване намокри парчето му. Тя искаше още усещания обаче…
– Вкарай го в дупето ми. Вкарай го в задникааааааааааааааа. Изчукай ме ощеееееееее.
Тони извади подгизналия зи кур и без да внимава подпря главата му в халката и рязко и го наби целия. Тук той влезе докрай. Ани изкрещя, издърпа се леко напред и рязко се надена отново на хуя.
– Блъскай мееееее, даваааай…
Малкия я чукаше здраво, а Вили се насочи към дупето на малкия, разтвори му бузите и започна да му облизва дупката, а с дясната ръка си галеше клитора, вкарваше си пръстите в пламтящото огнище . Тони не очакваше това, но беше много приятно. Това го водеше до изпразване. Каква прекрасна ситуация и гледка бяха – момчето ебе в задника красива висока зряла спортистка, а още по зряла яка жена го чука в дупето с език.
– Ще свършаааааааааааа, набивай гоооооооо. Ааааааааааа…. Ани мощно се изпразваше. Вкарай го в путката и свършвай в меееееееен. Напълнииии мееееее.
Тони изпълни точно каквото каза леля му. Премести си хуя в пичката и заблъска. Вили вече леко вкарваше езика в дупката му и той не издържаше. Вече беше пред свършване. Наби го за последен път и се разтресе, хвърляйки огромно количество сперма в лелята. Баба му също за последен път натиста с пръсти клитора и тя започна да се празни, като застана между краката на Ани и всичката сперма, която изтичаше от нея я обра и за изгълта, а вътре имаше още много количество.
Тони си извади кура от Ани тя се завъртя, клекна и му го налапа. Хуят и топките му бяха омазани със сперма и соковете и, и тя старателно му го облиза и изчисти, докато главата на Вили беше между краката и и пиеше от течащата и пещера. Като свърши с малкия, Ани го пусна и той седна на дивана. Вили стана, но Ани я накара да клекне върху устата и, за да я измие и нея от соковете. Сега всички бяха с чисти органи.
Двете жени уморени от оргазмите застанаха от двете страни на Тони, след това му легнаха на краката и му целунаха омекналия кур.
След около половин час, Вили каза, че трябва да си ходят, облякоха се и тръгнаха. Тримата се целунаха на излизане от Ани……
Ще има още…………

Rating: 4.58/5. From 31 votes.
Please wait...