Летни тръпки

Автор: Звезда

Категории: Романтика, Домакини/Съпруги, Истински случки

Запознахме се край лагерния огън до едно езеро в Пирин, когато двете ни ученически групи се засякоха по екскурзионните си маршрути за една вечер. Ние бяхме предимно момичета, а тяхната група беше момчешка и под благосклонните, но бдителни погледи на учителите и на двете групи се събрахме вечерта и до късно огласявахме околността със смеховете и песните си. Не ме биваше особено да пея, но се наслаждавах на гласа на момчето с китарата, което стоеше срещу мен и пламъците на огъня приятно огряваха лицето му, запращайки игриви сенки по наскоро наболото му окосмение. Казваше се Антон и беше от Враца. Заедно с него имаше и други момчета и момичета, всичките от един клас и някак се получи така, че неусетно ме включиха в групичката си и скоро се смеехме заедно на шеги, разбираеми само за нас. Антон ме гледаше някак особено през цялото време, но макар да харесах гласа и уменията му с китарата, бях срамежлива, освен това бе по-малък от мен с няколко години, затова останах край огъня, когато една по една двойките се заизмъкваха тихо към околните храсталаци, за да се насладят насаме на звездното небе и несръчните, но пламенни милувки в тъмното. Антон остана с мен, леко прокарвайки пръсти през струните и дълго си говорихме тихо, без да се докосваме и без да се приближаваме един към друг.

Вече в университета отидох няколко пъти на гости на едно от момичетата от врачанската група и всеки път се виждахме и с Антон. Беше леко пълен и всъщност ми допадаше повече като приятел, отколкото физически, възхищавах му се и до там. Когато усетих, че той изпитва нещо повече и нескрито ми намекна за чувствата си, се постарах да се отдръпна, за да не го накарам да страда. Макар че всяка несподелена любов неминуемо кара влюбения да изпитва болка. Не исках да се получи така, ласкаеше ме възхищението на Антон, компанията му ми доставяше искрено удоволствие. Затова аз също се чувствах зле, когато с годините животът в София ме завъртя, гаджета се намираха, макар и да ме оставяха винаги разочарована, загубих девствеността си с един популярен днес радиоводещ, дори се наложи на два пъти да отказвам мераците на двама от преподавателите си на достопочтена възраст над четиридесетте, когато това ми се струваше адски противно и гнусно, а те – като някакви старци, два пъти по-възрастни от мен. Бях само на осемнайсет, простена ми е тази глупост с възрастта. Не, че днес бих си легнала с тях, погнусата си остава, независимо има ли я или не възрастовата разлика.

Завърших, работих, омъжих се, пътувах, родих, животът ме завъртя. Съпругът ми ме напусна заради друга, дълго се лутах между обидата и мотивацията да продължа да живея и да докажа, че съм една красива, умна и самостоятелна жена, която няма нужда от мъж. И така живеех, добре и спокойно, някак примирена с липсата на мъж до себе си, отдавна пораснала и спряла да вярва във феи и принцове.

Антон се обаждаше от време на време – някое съобщение, кратък поздрав за рождения ми ден, коментар под моя публикация във Фейсбук. Пълничкото момче дълго бе самотно, после бе намерил жена до себе си, с пораснало дете на годините на дъщеря ми, гледах снимките от сватбата им – проста, семпла, съвсем обикновена и дори леко кичозна за моя вкус, направена с провинциална показност. Въпреки това се усмихвах, докато гледах снимките, защото тромавото момче беше пораснало и бе намерило човек до себе си. Това, че бе разведена и с дете (или самотна майка), само ме радваше, защото показваше, че Антон е добър човек

и

когато се е влюбил, всичко останало е било маловажно, а детето ѝ бе приел за свое като всеки истински мъж. След време обаче Антон се разведе, загуби се по чужбина да работи, после се върна, от време на време пак се чувахме и така годините минаваха, докато той постепенно не изплува в работата си и зае доста висока позиция в една международна компания.

Обади ме се преди няколко дни. Щял да бъде по морето, имал нужда от почивка, дали не бих искала да се видим и да пием кафе? Разбира се, много щях да се радвам да видя какъв мъж е станал, почти двайсет години след последната ни среща. Сега и двамата бяхме „старчоци“ малко над четирийсетте (аз) и малко преди да ги навърши (той). Разликата ни бе едва две-три години, но тогава, когато бяхме още деца, тя ми се струваше твърде голяма, а аз – много по-зряла от него. Сега с удивление разглеждах този непознат мъж, който ми се усмихваше, и се опитвах да открия момчето в него. Годините го бяха очукали, но го бяха направили мъж. Нямаше и следа от тромавото пълно тяло, което помнех. Пред мен се беше изправил висок, стегнат мъж с тренирани мускули и широки рамене, плосък корем и тесен ханш. Носеше небрежно дрехите си, които изпълваше на най-правилните места. Синя риза на дискретни райета, леко разкопчана на врата, където къдрави косъмчета се показваха, и дънки над дългите му крака. Неволно разширих очи, запленена от сексапилното му излъчване и дори леко потръпнах, привлечена от него. Това ли беше Антон? Накарах го на шега да ми покаже личната си карта и да, наистина бе той. Взирах се в снимката на документа, после в него, клатех глава, докато не избухнахме в бурен смях.

Беше ми приятно с Антон. Бързо се отпуснах и заговорихме на всякакви теми, често прекъсвани от спомени и смях. Почувствах се млада, невинна и лековата и се поддадох на импулса си да го поканя да остане да спи вкъщи, защото дъщеря ми беше на някакъв летен планински лагер и бях сама за следващите дни и нощи. Имах много работа, но можех да я свърша и накуп, когато той си отиде. Предложих му да го разведа, ходихме заедно и на плаж, отдалечен и пуст, за да бъдем сами и да не трябва да се притеснявам от погледите на целия град, които и без друго нямаха друга работа, освен да одумват кой с кого, кога и какво.

Вечерта приготвих набързо салата и мезе и седнахме да пием вино и да си говорим. Събух се и вдигнах босите си нозе на стола до него, а той спокойно ги взе на коленете си и започна да ги разтрива, сякаш бяхме отдавна женена двойка и това бе част от вечерния ни ритуал. Беше приятно, отпускащо, той нито за миг не показа, че иска нещо повече и се почувствах спокойна в неговото приятелско присъствие, а пръстите му ми доставяха истинско удоволствие. Отдавна не бях се чувствала така освободена с мъж, така себе си, без да очаквам да прояви задни мисли и без аз да се чувствам напрегната или застрашена до него.

Можех да му постеля да спи на дивана или да си поделим леглото, макар че не ми се струваше уместно. Тясното легло на дъщеря ми в детската ѝ стая нямаше да го събере, но предложих аз да спя там.

– Дани, не е нужно. Големи хора сме. Не е нужно нито ти, нито аз да се свиваме на тясно и неудобно. И какъв мъж ще съм, ако ти взема леглото и хубавия сън. Няма да ти посегна, ако легнем на една спалня.

„Не се и съмнявам“, помислих си унило. Твърде голям джентълмен бе, за да го направи против волята ми, а и аз никак не бях лесна – ако изобщо бе понечил да направи нещо грубо, което да не ми харесва, ако бе пристъпил към мен с дебелащина, отдавна щях да съм го пратила с багажа му в неговия хотел и да си ближа раните, че е станал такова прасе. Вместо това бях очарована и от поведението, и от тялото му, което банският днес приятно бе разкрил. Направо си глътнах граматиката, когато видях мокрия му задник да излиза от водата, а пакетът отпред

бе приятно голям и предизвикваше палави мисли. Но като че ли само аз изпитвах интерес. Той почти не ме поглеждаше, докато лежахме на плажа и нито веднъж не плъзна поглед по моето тяло и по гърдите ми, които горнището ми повдигаше приятно и леко предизвикателно. Гледаше ме само в очите и отпуснато ми говореше, само от време на време рязко отмяташе хавлията от скута си и на половин дума скачаше, за да се топне в морето.

Все пак се притесних, докато си лягахме. Вечерните ми ритуали бяха някак припряни, накъсани, цялата бях изтръпнала, докато си вземах бърз душ, зъбите, разресах косата си, сложих си крем и се поколебах коя нощница да избера. Нямах нищо особено предизвикателно, а и нали нямаше нужда да го прелъстявам (имах чувството, че съм забравила и как се прави това) и затова философски вдигнах рамене и посегнах към обичайното си нощно облекло – обикновена памучна нощница, леко прозираща на гърдите, дълга почти до коленете ми, широка и удобна, макар и не особено сексапилна. Въпреки това като ме видя, Антон като че ли рязко си пое въздух, после се обърна и свали дрехите си с гръб към мен. Не носеше пижама в багажа си. Облече някаква размъкната розова тениска с разнищен подгъв, която извади от куфара и която щеше да ме накара да се изхиля, ако не я изпълваше така добре, и остана по боксерки отдолу. Бързо се плъзна от своята страна на леглото и метна на кръста си тънкия чаршаф, който в горещите летни нощи бе напълно достатъчен. Усмихна ми се, пожела ми лека нощ и ми обърна гръб. Поседях неловко няколко мига и на свой ред си легнах от другата страна, далеч от него, почти на ръба на леглото. Изтупах възглавницата няколко пъти и зачаках съня, напрегната и будна. Мъжът зад гърба ми не помръдваше, дишаше равномерно. Вслушвах се, но не можех да разбера дали наистина спи. По някое време, дълго след като лятната жега отстъпи на нощния повей откъм морето, успях да се унеса, свита на кълбо под тънкия чаршаф, все още напрегната в някакво кътче на потъващото в хипнос съзнание, което ми донесе неспокоен, объркан и накъсан сън.

Пробудих се за пореден път, когато усетих как мъжът зад гърба ми ме обгръща с ръце и ме притегля към гърдите си. Свих колене и се избутах назад, доволна за топлината на силното му тяло, леко напрегната от позата, в която усещах ерекцията му на гърба си. Той спи, помислих си, просто спи. Няма да го будя и да го притеснявам, нека се насладя на усещането за мъж до себе си, само тази нощ, от толкова време не съм чувствала някой да ме прегръща. Вероятно ме беше обгърнал съвсем инстинктивно в съня си, неосъзнато. Нека ме почувства и той, сигурно е самотен, след като живее сам в този безумен напрегнат ад в София, където досегът на сърцето с другите човешки същества бе някак насилен, арогантен, студен и толкова измислен, че не си заслужаваше усилието. Просто две самотни души в нощта, които споделят топлината и присъствието си.

По някое време се пробудих отново, този път озовала се лице в лице с Антон, единият ми крак бе затиснат между неговите и ми тежеше, но всъщност се бях събудила от излъчващата се от тялото му жега. Не го виждах в пълния мрак на стаята. Мъжът бе сложил ръка под възглавницата ми, а другата на кръста ми. Дланите ми бяха върху неговата усукана на корема тениска и голата му кожа. Несъзнателно плъзнах пръсти нагоре под памучната материя и спрях върху сърцето му. Дъхът му пресекна, преди шумно да си поеме дъх. Ръката му конвулсивно ме стисна и ме притисна към долната част на корема му, където безспорното доказателство за възбудата му се блъсна в пубиса ми. В несъзнателна покана издишах срещу него и неволно се извих, отърквайки краката си в неговите. Косъмчетата му ме погъделичкаха и изпратиха ток нагоре по краката ми и между тях. И толкова. Замряхме, сякаш и двамата не бяхме съвсем сигурни дали другият е наистина буден или това се случва неволно за всеки от нас.

Отдръпна се от мен и аз цялата се свих от отхвърлянето. Можеше да ме има, ако бе поискал, но проклета да съм, ако поема инициативата първа. Мъжът е мъж, когато посегне първи. Колко по-ясно да го поканя?

Антон се извъртя в леглото и опипом намери ключа на нощната лампа. Когато се обърна пак към мен, меката приглушена светлина обгърна и двама ни в сенки и очакване.

– Дани…

Мъжът ме обгърна пак, колебливо се вгледа в очите ми и наведе глава към моята. Поколеба се, сякаш не знаеше дали ще го приема или отхвърля.

Притворих леко очи и разтворих устни, облизвайки ги леко, отправяйки му недвусмислена покана да ме целуне. Аз също се притеснявах.

Устните му бяха топли и твърди срещу моите, докосна ме леко и нежно, отдръпна се да погледне в очите ми и после със стон се гмурна в устата ми, превземайки ме. Езикът му се заигра нежно с моя, засмука ме, обходи ме цялата отвътре. Тазът му се притискаше леко към моя отстрани и той се надигна на лакът, за да може да ме достигне по-добре. Разтворих леко крака и той се плъзна между тях отгоре ми и като се подпря на лакти, за да не ми тежи, нежно отметна косата от лицето ми. Целуна ме пак, преплетохме се, в един момент се извъртяхме отново настрани и този път тялото ми се отърка съвсем съзнателно в неговото. Исках го. И ако може веднага!

Антон не бързаше. Задърпах тениската му и го принудих да я свали през главата си, за да мога да го докосна. Обърнах го по гръб и го обкрачих, намествайки пакета му между краката си, където дантелата на гащичките ми вече бе мокра и топла от желанието ми. Той се повдигна с копнеж, отърка се в мен и с ръмжене, което се надигна дълбоко в гърлото му, ме стисна за дупето и отпусна глава назад върху смачканата възглавница. Наведох се към него, целунах го, докато се задъхахме и двамата. Дишах тежко и плитко, неговите гърди също се повдигаха под ръцете ми. Обходих го с пръсти – здравите му широки рамене с оформени бицепси, не като на някой напомпан здравеняк, но силни и тренирани, напрегнати като стомана, докато ме обгръщаха със силата си, мускулите на гърдите и на плоския му корем, който се сви и той изохка, когато го докоснах там толкова близо до центъра на неговата възбуда.

Конвулсивно ме стисна, когато се наведох и поех едно от зърната му с устни. Насладих се на усещането как то се втвърдява под мокрото ми топло докосване, мъжът остро издиша и изви глава назад, докато ерекцията му се притискаше между бедрата ми. Голата ни плът бе разделена от неговите боксерки и моите бикини, но нито аз, нито той понечихме да ги свалим, докато се наслаждавахме на допира на телата си, на топлината и споделеното пътуване към опознаването на другия. Галеше ме леко под нощницата докъдето стигаха ръцете му и кожата ми пламваше там, прокарвайки магистрали от желание.

Застина, когато свалих нощницата и я захвърлих небрежно на пода, а гърдите ми се освободиха на червеникавата светлина на лампата. Дръпна се назад със стон, сякаш го заболя, и затвори очи, дишайки тежко. Ръцете му ме държаха здраво да не мърдам върху скута му. Спрях.

– Какво има?

– Нищо. – Той поклати глава, отвори очи и се позасмя, сякаш на себе си. – Просто толкова… толкова си красива. А аз те искам така отдавна. Още бяхме деца…

Знаех. Но някак не ми се вярваше, че през всичките тези години бе запазил копнежа си по мен. Това ме поласка по един мил начин, почувствах се желана и красива и усетих властта, която ми даваше с това признание като доверие, което ме стопли отвътре.

– И ти си красив, Тони. – „Толкова силен и толкава нежен“, помислих си. – Караш ме да се чувствам толкова… жена…

– Но ти си жена…! И то каква!

Обгърна ме и ме притисна под себе си, със смях зарови лице в шията ми, нежно прокара език по чувствителната кожа над сънната ми артерия, духна в ухото ми и дори леко го захапа, изпращайки тръпките на удоволствието по цялото ми тяло. Бях изтръпнала и се чувствах лека, преизпълнена с напрежение и желание, но някак омекнала, отпусната, готова да се оставя напълно в неговите силни ръце. Исках да бъда любена, да бъда обичана и превзета.

– Днес цял ден бях на ръба да ти се метна. Щях да изригна, докато беше до мен в онзи оскъден бански. Откъде жените ги намирате тези неща? Трябва да ги забранят със закон!

Засмях се, внезапно дала си сметка, че през цялото време е внимавал да не гледа тялото ми, и въпреки усилията да скрие ерекцията си с кърпата в скута, той няколко пъти е губил контрол и затова ме оставяше посред друма – за да охлади страстите си в морето. Беше възбуждащо и приятно да осъзная как съм му подействала, след като самият той ме предизвикваше към размисли, съвсем неблагоприлични за една дама. Но да, мъжете нямат предимството да могат да скрият кога една жена ги възбужда, докато жените сме по-прикрити, по-потайни. А би трябвало и на нас да ни личи, за да няма толкова много недоразумения. Животът би бил доста по-лесен, ако мъжете знаеха, че ги желаем също толкова силно, колкото и те нас.

Антон ме галеше, прокарвайки връхчетата на пръстите си по невероятно чувствителната ми кожа, изпращайки огнени сигнали към мозъка ми. Прошепна ми, че иска да ме има, но първо ще ме накара да се моля, че ще ме докара до оргазъм, преди да влезе в мен. Обеща ми да е издръжлив, да ме чука дълго, докато спра да помня коя съм и само неговото име ще има значение. Цялата настръхнах от еротичната му закана, извих се и извиках, когато мозъкът ми реши, че мога да свърша само от думите ми, още преди да ме е докоснал между краката. Антон невярващо, усмихнат, с блеснали очи гледаше как се извивам под него, пламнала и готова, като при оргазъм. Едвам дишах от страст и желание.

– Боже, жено…!

Сграбчих ръката му и я насочих между краката си, стиснах я силно там, свила бедра, извивайки се, и наистина свърших с конвулсия, търкайки клитора си в заклещената му длан.

Той прехапа устни, очите му ме гледаха почти с благоговение. И аз не можех да се позная. Тази страст, това пълно отпускане пред него… никога не съм била така разкрепостена със съпруга си, никога. И сега, вместо да се почувствам неловко от предателството на тялото ми и ненавременния оргазъм, аз облизах устни и като разтворих полека бедра, освободих ръката, която бях използвала, за да се изпразня, докато той бе само пасивен наблюдател на оргазма ми. Вярно – плитък и кратък, но не се оплаквах. Не бях свършвала с мъж в леглото си отдавна. Доста отдавна. Въобще не се чувствах засрамена и смутена. Чувствах се жива. Бях пълна с енергия и задоволство.

Антон ме целуна лекичко, докато още се опитвах да успокоя дишането си и обхвана гърдите ми с ръце, наслаждавайки се на порозовялата ми плът и набъбналите зърна. Свих се, когато ме

докосна, беше приятно усещане, докато езикът му запреброжда долината между едрите ми гърди, леко отпуснати от кърменето на дъщеря ми. Отново облизах устни, опитвайки се да наквася пресъхналото си гърло, докато се наслаждавах на пръстите и устните му.

Той вдигна поглед.

– Искаш ли да ти донеса малко вода?

– Да, моля те. Има чаши на рафта над мивката.

Загледах се в силния му гръб, по който играеха мускули, и надолу към тесния кръст над силните, тренирани бедра. Дупето му беше апетитно и закръглено като на еротичен танцьор, изпъкнало навън, стегнато. Исках да го сграбча там и да се насладя на усещането да го докосвам така интимно и собственически, сякаш ми принадлежи.

Антон се върна с чаша вода и леко крива усмивка.

– Имаш много интересни неща в този шкаф.

Погледнах го неразбиращо, после пламнах. Беше объркал шкафовете. В една картонена кутия от чаши за вода държах стария ми вибратор, който все се канех да изхвърля, и една анална броеница, останала незнайно от кога с липсващо скъсано топче. Дъщеря ми не би погледнала там, защото държах какви ли не ненужни джунджурии – стар тостер в оригиналната му опаковка, пасатор, който вече не работеше и все се канех да го занеса на поправка, някаква мелничка за орехи, която никога не ползвах и още много кутии с подарени, но никога ползвани тортени чинии и чаши за кафе. Отдавна бях забравила, че бях пъхнала вибратора и броеницата набързо там, когато дъщеря ми ме спипа да се опитвам да ги изхвърля. И така си остана, вече повече от няколко месеца, докато все забравях, че трябва да ги метна в боклука, без тя да разбере.

Прикрих засрамено очи с ръце и се разтресох от смях.

– Не се предполагаше да ги виждаш. Чашите… – захълцах от смях, – чашите са в другия шкаф, отляво… Отдавна се каня да изхвърля другото…

– И ги държиш в шкафа. Над мивката. Хм. Умно…

Гласът му бе развеселен, той ми се присмиваше. Отдръпнах ръка, колкото да хвърля едно око и го видях как стои на колене на леглото до мен, седнал на петите си, прекрасен в голотата си, все още възбуден и твърд под отеснелите му боксерки, и оцених хумора в ситуацията. Изплезих му се и му се метнах на врата.

– Не казвай на никого – прошепнах, – но тук в чекмеджето имам други…

Мъжът в леглото ми простена и зарови глава в рамото ми.

– Нарочно ме предизвикваш!

Засмях се и изпих до дъно чашата с водата, макар че на няколко пъти напълно успешно се задавих от смеха, който наново бликваше в гърлото ми.

Когато оставих чашата настрани, вперих очи в неговите и изведнъж се умълчахме и двамата. Цялата се напрегнах, когато ме побутна да легна и се настани на колене между бедрата ми. Целуна голия ми пъп и езикът му прокара пътечка надолу към линията на бикините ми. Бяла дантела, не особено еротична, но вършеше работа сега, когато размъкнатата нощница беше на

пода. Антон дръпна със зъби ластика и аз свих пръстите на краката си в инстинктивен отговор. Погледна ме и закачи ръбчето, сваляйки го невъзможно, мъчително бавно по бедрата ми, надолу към коленете и през ходилата ми, за да върне очи към оголената ми кожа.

Този път само затаи дъх, не простена, не затвори очи. Само ме гледаше няколко дълги мига, аз приканващо разтворих колене и ги свих нагоре, стъпила здраво на леглото. Антон се наведе между тях и ме погали. Докосването му бе съвсем леко, почти въздушно. Прокара показалец от горе до долу и леко раздели гънките на женствеността ми. Няколко пъти направи същото, докосвайки ме нежно и полека, докато избилата срещу пръста му нова влага не му помогна да потъне леко навътре във вече готовата ми за него вагина. Плъзна се леко, влезе целият, после добави втори пръст и ме загали отвътре, влизайки и излизайки от мен, като събуди нови огнени тръпки на очакване. Когато езикът му ме докосна, аз извих гръб и неволно свих колене. Мъжът ми не обичаше да ме целува там, гнусеше се като че ли или пък бе прекалено голям егоист, за да ми достави удоволствие по този начин, докато за сметка на това не изпитваше никакви скрупули, когато поемах органа му с уста и го празнех, без да очаквам нищо в замяна.

Антон бе нежен и всеотдаен любовник и като ме облиза старателно, опитвайки вкуса ми, се погрижи да ми достави удоволствие с езика си и за първи път от наистина много време някой смучеше клитора ми. И за първи път изобщо някой го правеше не само умело, но и с удоволствие. Погледах го между краката си към възбуждащата гледката на тъмната му коса, която се нуждаеше от подстрижка, заровена между бедрата ми, палавият език, който обхождаше клитора ми и пръстите, които ме галеха отвътре, докато аз течах и го молех за още с всеки стон, отронил се от устните ми и с всяко повдигане на таза ми към лицето му… Беше възбуждаща, невероятна гледка. Бе коленичил пред женствеността ми и аз се опивах от силата си, от властта си над него, подмамена от обожанието в очите и от старанието му да ме задоволи.

Ахнах, когато засмука клитора ми и после леко прокара зъбите си там, опъвайки нежния израстък към себе си, сякаш иска да го откъсне. Дупето ми се повдигна, натиснах таза си към него, извиках и бях готова отново да свърша, когато той се отдръпна с леко виновно изражение.

– Нека заедно…

Кимнах бурно и посегнах към боксерките му. Отпред бе избило малко петно влага. Той ми помогна да ги сваля и ги хвърли на пода да правят компания на моите бикини. Беше надарен, но не прекалено, просто изглеждаше съвършен с пениса между краката си, така изправен и твърд, дълъг и набъбнал. Беше обезкосмен, което за момент ме озадачи, имайки предвид склонността на българските мъже да не се поддържат там, приемайки този тип хигиенна грижа за педерастка и ненужна. Изкуших се да опитам вкуса му, когато липсата на косъмчета в основата го правеха да изглежда дори по-голям и толкова съблазнително чист.

Сложих ръка на гърдите му и му подсказах да се облегне назад на възглавниците. Подчини ми се и типично по мъжки сложи ръка зад тила си, отпуснат и готов да го задоволя. Обхванах го за основата, където топките му тежаха, и като облизах устни, лекичко плъзнах език по главата. Не бе необходимо да издърпвам кожичката на пениса надолу, за да я оголя, защото Антон беше обрязан. Знаех, че не е по религиозни причини и уважението ми нарастна – беше го направил от хигиенна гледна точка. И чисто естетически обрязаният му пенис изглеждаше много красив. Езикът ми намери малката цепка на върха и облиза капчицата, която светеше там. Имаше приятен, чист вкус, не можех да определя точно на какво, и миришеше малко и на парфюм, на одеколон или нещо такова. Мъжко, приятно, без да е натрапчиво. Поех дъх и отворих уста да го

поема навътре. Антон се изпъна под мен, ръката му намери главата ми и той леко, настоятелно ме натисна към себе си.

Не на мене тия.

Ужасно мразех да ме натискат да правя свирка. По дяволите, защо мъжете държат винаги да контролират жената в секса, толкова ли не могат да се отпуснат за малко и да се насладят на движенията ѝ, без да я насилват. Бях готова да се дръпна и да блъсна ръката му, когато усетих, че Антон всъщност не ме натиска към себе си, а настоятелно ме привлича нагоре към лицето си, за да ме целуне. Разтопих се и се отпуснах отново, докато се целувахме жарко, а ръката ми се спускаше и издигаше по ствола му, твърд и изправен до пръсване.

– Може ли да съм отгоре…?

Погледът му светна, той се усмихна и се отпусна, разтваряйки ръце.

– Целият съм твой…!

Яхнах го и като се наведох леко напред, го обхванах с ръка и го насочих към мокрия си възбуден отвор. Нарочно го стиснах силно в основата, докато той изсъска под мен, и прокарах главата на члена му няколко пъти върху клитора и между срамните си устни, за да се насладя на усещането и да удължа играта и за двамата. Ръцете му стиснаха чаршафа и го извиха, и аз почти очаквах да чуя звук от скъсване, когато най-накрая се надигнах над него и леко си го вкарах. Нанизах се постепенно, без да бързам, докато дупето ми не се опря в горната част на бедрата му и аз не седнах напълно отгоре му. Беше дълъг наистина и се чувствах много изпълнена там долу, приятно разтегната, докато се опитвах да се нагодя към размера и лекичко се полюшвах настрани с кръгово движение, за да се отпусна и да го приема. Беше и леко болезнено усещане, макар че бях мокра и готова, защото отдавна не бях чувствала мъжки орган в себе си.

Нагласих се като се подпрях на гърдите му и после се надигнах, поемайки тежестта си на колене и длани, за да се вдигна от него. После се снижих отново като нарочно се бавех, докато Антон не издържа и като сви колене за опора, се повдигна от таза и рязко ме сграбчи за дупето с едновременното движение на слабините му към мен. Набих се тежко надолу и като се разминахме няколко пъти в ритъма си, най-сетне се нагодих към него, а и той към мен, и се задвижих върху пениса му, отметнала глава със затворени очи и изпъната шия, която пръстите му галеха, преди да се спуснат надолу към гърдите ми, да се завъртят около тях, плъзнаха се към корема ми, който се свиваше и отпускаше конвулсивно и се спряха на клитора ми. Затърка ме силно и бързо и аз извиках, когато движенията му вътре и вън в мен се натрупаха в сърцевината на тялото ми с интензивно напрежение и после бях готова да свърша, толкова готова, че чак ме болеше…

Моля те, моля те, моля те… Не осъзнавах, че го моля на глас, че мислите ми се изплъзват през отворените ми устни. Исках го по-силно, по-твърдо, по-навътре.

Мъжът прочете мислите ми или пък ги чу, не знам, но ме преобърна под себе си, сви коленете ми към гърдите и твърдо, силно и настъпателно започна да влиза и излиза от мен, засилвайки ритъма до невъзможно кресчендо. Леглото ми, несвикнало със сексуална активност, скърцаше жаловито и ритмично, таблата се удряше в стената при всеки негов тласък, изтръгващ тихи стенания от мен, докато потта се стичаше между гърдите ми, а краката ми се озоваха на гърба му, където се хлъзнаха от неговата собствена пот и се наложи да ги скръстя в глезените, за да не се изсуля от удобната поза, в която го чувствах толкова дълбоко, толкова силно в себе си, че

не исках да спира, не исках да променя положението на телата ни, а само да стигна до желаното освобождение…

Чукаше ме почти грубо, макар ръцете му да бяха нежни, като неловки, сякаш се боеше да не ме пречупи с докосването си, ако ме стисне малко по-силно и всеки път, когато неволно ме сграбчеше, почти веднага отпускаше пръсти, за да не ми причини болка. В тласъците на хълбоците му обаче нямаше нищо половинчато, бяха твърди и неотстъпчиви и всеки път, когато върхът на члена му се забиваше в стената на матката ми, изпитвах лека приятна болка, която усилваше удоволствието от акта. Позволих си да го сграбча и да прокарам ноктите си по гърба му, изтръгвайки от него вибриращ стон като от музикален инструмент, заклещен между здравите бедра на челистка. Нарочно забих нокти в него, преди да плъзна и двете си ръце към задника му и да почувствам всяко движение на мускулите му в дланите си.

Беше толкова възбуждащо мой, бях така пълноценно негова, че оргазмите ни се сляха в съвършен синхрон. Беше ме изчакал като джентълмен, и по стягането на тялото ми и внезапното ми застиване, бе разпознал признаците на идващото освобождение. Напрегнах се, огънах се под него, затворих очи, защото не издържах повече, и постепенно се издигнах към оргазма си, задържах се на върха и тръпките ме превзеха цялата, интензивни, силни и толкова продължителни, че за момент имах чувството, че ще умра, толкова бясно биеше сърцето ми и толкова малко въздух влизаше в дробовете ми.

Антон ме догони и свърши бурно, викайки името ми с дрезгав глас, без да го е грижа за отворените врати и прозорци през лятото и пълната нощна тишина, която отвеждаше стоновете и виковете ни надалеч по чуждите тераси и ги промъкваше между намачканите чаршафи на незадоволени домакини, изморени тъжни мъже, млади разюздани момчета и мечтателни момичета на прага на зрелостта им, и ги завъртя във вихъра на внезапното желание, за да намерят ръцете и устните им път един към друг, да посегнат в тъмното, да слеят слабините си и да отпразнуват заедно живота такъв, какъвто всички искаме да бъде – жарък и споделен.

Rating: 4.80/5. From 5 votes.
Please wait...