ЛУДОСТ Е, НЕУСТОИМА – 1

Историята е преразказана по молба на мой приятел от детството !
Роден съм през далечната 1971, в средностатистическо работническо семейство в което моралите и порядъка бяха приоритет. Не така стояха нещата за мен обаче, бях диво и палаво хлапе в истинския смисъл на думата. Средно добър ученик, харесващ динамичния начин на живот и запознанствата с различни хора. Още от малък обичах да се доказвам и показвам, когато се налагаше да пишкам след луда игра на футбол или каквото и да е друго обичах да се заигравам с чурката си и избирах места където уж някое случайно минаващо момиче или жена да ме забележи. Не изпитвах срам а удоволствие, много пъти момичета минавайки край мен са ми подмятали закачки в израз на симпатии, а жените на годините на майка ми шеговито ми четяха морал.Още тогава се радвах на самия себе си как детската ми чурка ставаше на кокалче само при факта че жена или момиче ме вижда докато си играя с нея……..За някои порок за други удоволствие, ексхибиционизмът ми бе нещо вродено и с годините стана  повод за много красиви запознанства и страстни любовни изживявания!
Аз бях единствения разкрепостен човек в семейството, по-голямата ми сестра (с 12 год) бе консервативна моралистка, а баща ми особняк темерут и грубиян.Единствено майка ми се доближаваше по темперамент до мен, или по скоро аз приличах на нея. Тя бе идеала ми за жена, тя беше най-важния човек в семейството ми която истински разбираше нещата и бе надживяла времето на табута и предразсъдъци. Майките си грижат за половото съзряване на синовете си още от бебета като забелват кожичката на чурката за да не залепва и се развива правилно, а моята майка показа много повече грижи за мен и моята чурка ……в годините. Това не е било никак случайно а целенасочено. Беше изкусителна жена с едра фигура огромен пищен бюст който едва се побираше в сутиена чашка 115”с” , стегнати бедра, красива чуплива коса и зелени очи. Баща ми бе ревнив и крив човек, и много рядко правеха секс с майка ми ! Може би това е една от причините майка ми да се държи свободно и разкрепостено със мен още от малък. Още докато бях в предучилищна абсолютно всеки ден ме питаше дали съм си мил ръцете преди ядене и……чурката? Използваше винаги момента когато сме сами и с такъв тон ме питаше за чурката, че още тогава се вълнувах от нейното внимание. Виждах я съвсем гола без бельо с прозрачна нощница или комбинезон, викаше ме при нея в банята качваше ме на едно детско столче и ми показваше как да си мия чурката за да няма инфекции. Хващаше я леко с ръка забелваше главичката и и я миеше с хладка вода, корема и циците се опираха в мен, и не един път  усещах големите и зърна как се втвърдяваха а дишането и се ускорява. Не знаех какво точно става с мен но чурката ми ставаше на кокалче за секунди след всичко това, колкото пораствах толкова повече усещах интимната близост на мама до мен, не смеех да споделя с никой а в главата ми се въртяха какви ли не мисли ! Начина по който ми говореше ме караше да се разтапям:
– Как си момчето ми има ли нещо интересно от училище? Хайде да не забравиш да се измиеш, как е чурката ти миеш ли я редовно докато ме няма, я ела да видя? Ох, на мама сладкото чуренце хубавинкто ми то…….
В момента в който казваше това ми сваляше гащите и нежно забелваше главичката, натъркваше го в пухкавите си устни, даже и леко го лизваше с език.Направо изтръпнах, не бях го мил а преди да се прибера бях пикал….Бях 4ти клас, тренирах бокс и футбол (въпреки че баща ми бе против), и се развивах добре за годините си, а и чурката ми растеше лека полека. Отново бяхме в банята насаме с мама, тя бе клекнала, широко разкрачена на клекалото, както винаги гола без бельо с къс прозрачен комбинезон който едва скриваше прелестите и. На няколко пъти докато се миех чурката я гледах как мастурбира с пръсти или с помпата за вагинални промивки и тихичко стене…..Бях напред с материала за разлика от моите съученици които едва ли бяха виждали гола жена на живо…..Никога няма да забравя този ден, както казах преди малко не бях се мил а мама даже ми го лизна с език, притесних се че може да е неприятно за нея и казах:
– Мамо много бързаш не съм го мил! А тя дръпна комбинезона си нагоре почти до корема, лъсна пухкавата и прясно избърсната путка и каза:
– Не се притеснявай момчето ми знам че поддържаш добра хигиена, но мама е нетърпелива и иска да ти лапа чуренцето сладко, едва ли другите майки го правят но аз си те обичам много много! Бях застанал прав срещу нея а тя налапа детската ми чурка която от вълнение и притеснение бе станала на кокалче, усещането бе невероятно. Мама изпитваше задоволство от това което правеше прегърна ме с едната си ръка през кръста а с другата взе помпата за вагинални промивки с нанизана на нея гума и си я вкара в мократа путка. Движеше помпичката бавно и дълбоко навътре и погълна цялата ми чурка с тестисите които бяха като твърди черешки……….Беше невероятно, мама го хвана нежно с ръка и започна да забелва кожичката докрай това беше първата ми чикия от жена…..После мама се усмихна и каза:
– Харесва ли ти нали не те боли като го опъвам?
– Не ме боли хубаво ми е мамо, ти си най хубавата най-добрата мама!
– Добре момчето ми, лапам ти чурката и правя всичко това за да се развиваш добре и да порасне голяма , момичетата да се гордеят с теб и да ги побъркваш! И на никого нито дума ако искаш да продължим!
– Разбира се че ще пазя нашата тайна мамо, обичам те!
– И АЗ ТЕ ОБИЧАМ МОЕ ЩУРО МОМЧЕ, искаш ли да ти покажа какво правят възрастните?
– Да мамо!        През това време, мама взе куп сгънати хавлии сложи ги на капака на клекалото, придърпа ме към себе си и се разкрачи, разтвори с пръсти срамните устни на красивата си путка и каза:
– Това е мамината путка обожавам тази дума макар че понякога се използва вулгарно, медицински се казва вагина , тя е свръхчувствиотелна и нежна готова за мъжки ласки и целувки, тя влудява мъжете! Хайде ела миличък искам да усетя чуренцето ти вътре в мен !
Мама ме притисна плътно към себе си разкрачи се още и го насочи вътре в мократа си и топла путка. Усещах как си го натъркваше в срамните устни а в синхрон с това ме целуна с устни и език…..
– Ето така се прави, да знаеш как да целунеш момиче……Продължихме така вкопчени един в друг няколко минути, целувахме се с език и устни в дълбочина, усещах как мамината путка ставаше все по гореща а в един момент гореща струя сок ме обля, мама се отрдъпна доволна и отново хвана чурката ми, дишаше учестено и със задъхан тон каза:
– Охх, мама се изпразни на чурката ти усети ли миличък?
– ДА усетих нещо горещо и приятно.
– Дай на мама да ти осмуче чуренцето……..И този път беше пак на цяло с топките, направо се побърках от кеф. Мама беше потна и мокра отвсякъде, радвах се и  милвах огромните и гърди а тя ми правеше поредната чикия, отново си разтвори путката с пръсти и изтече още сок…….Усмихна се и каза:
– След някоя друга година ще имаш сперма и ще трябва да внимаваш да не направиш някоя беля, ако си послушен и не мислиш само за това, ако си добър ученик, ще ти покажа много неща и ще те допусна до себе си момчето ми ! Зарадвах се на думите и и малко се засрамих…..
– Какво искаш да кажеш с това, мамо, че ще ми дадеш да те…..?
– Да момчето ми, аз съм ти майка носила съм те в корема си, отгледала съм те и ще продължавам да се грижа за теб, но толкова много си те обичам че ако си послушен ще ти дам да влезеш там от където си излязъл…..И двамата се гледахме безмълвно, после се изкъпахме заедно, мама ме помоли да я изчакам в моята стая, дойде гола и красива с мокра коса, чурката ми още бе на кокалче и си я мятах насам натам! Мама седна на леглото ми и започна да си суши косата с хавлия и се кискаше докато си мятах чурката….После легна разкрачена и каза:
– Ела тук палавнико, успокой се легни до мен, много те обичам момчето ми не само като майка а и иначе, ще ти дам да ме ебеш с удоволствие когато пораснеш, ще ти покажа тайните на любовта но искам да си само мой и на никого нито дума! Хареса ли ти докато беше вътре в мамината путка ?
– Да мамо, имаш много хубава и мокра путка.
– Благодаря ти много си мил, ще продължим със заниманията когато сме сами, но пак ти казвам не искам да мислиш само за това, трябва да си примерен ученик, да не пушиш цигари и да не се събираш с лоши деца!
– Обещавам мамо!
– Искаш ли да целунеш мамината путка сега е къпана и чистичка?
– Разбира се че искам мамо!    Мама се разкрачи и си сложи една възглавница под дупето, отново разтвори с пръсти путката си и каза:
– Можеш да ме целуваш с устни и език както се целувахме преди малко, бавно и внимателно. Така и направих възприемах всичко каквото ми каже, започнах да разучавам путката и с език и устни а тя мъркаше и извиваше корем и глава от кеф,после ми показа върха на клитора си и продължих да я лижа само там с език…….След няколко минути усетих топлата и мъзга да се стича по устните беше леко солена на вкус но с приятен мирис на истинска жена. Мама отпусна краката си встрани и ме накара да клекна върху циците и хвана чурката ми започна да търка зърната си с главичката ! После легна по корем уморена от оргазма  а аз застанах на колене и пак ми налапа чурката, погледна ме мило и каза :
– Обичам те много момчето ми, нали ще си послушен и само мой когато пораснеш? Не съм изневерила никога на баща ти, но тои ме обижда че съм дебела и бръсната а само туркините се бръснели и т.н. бих ти дала да ме ебеш когато чурката ти порасне ! И разбира се няма да те ревнувам от гаджето ти, но вкъщи искам да си само мой, обещаваш ли ???
– Обещавам мамо!
Запомних този априлски следобед, когато мама се реши да ми признае колко ме обича и желае, всичките интимности се повтаряха с все по-голяма тръпка и страст, винаги когато бяхме сами! Дойде ваканцията и със затоплянето не времето мама се поразголваше специално заради мен.Видех ли я че e без гащи знаех че очаква целувка по путката от мен, това и беше секса изпразване след дълбоко лизане, на няколко пъти ми даваше да и го вкарвам в путката , но все още бе малък и недорасъл.

Историята е преразказана по молба на мой приятел от детството !  От : Nike Varna

Rating: 3.57/5. From 7 votes.
Please wait...