Мая и изненадата

Приятели ще ви разкажа за моя тридесети рожден ден. Събудих се щастлива. Имах рожден ден и кръгла годишнина.  Скоро се бях разделила с приятеля си, но не изпитвах тъга. Бях срещнала толкова много нови, забележителни хора – отново усещах, че живея своя собствен живот. Имах повод да празнувам.

За вечерта бях поканила приятелки да излезем да се позабаляваме. За сутринта и ранния следобед имах часове с деца, на които преподавах пиано.  В десет часа трябваше да дойде малкия, много сладък Петко. Пих кафе и бързо притичах до студиото. Беше през две кооперации.

В девет часа на врата се позвъни. Това беше Петко. Отворих вратата, но вместо малкия сладър на вратата имаше мъже в работно облекло. Без да попитат нахълтаха в студиото. Един от тях носеше някаква портативна музикална уредба.Влезе в средата на студиото и пусна за моя изненада доста приятна и ритмична електронна музика.  Не зная как бяха внесли огромен букет от рози, но изведнъж се сдобих и с може най-красивия букет, които някога бях получавала.  Ясно беше – партито започва от сутринта.  Ритъмът на музиката ме грабна. Мъжете също танцуваха. Никога не бях виждала бачкатори така танцуват. Единият от тях представи приятелите си като Момчетата от махалата. Чак сега забелязах, че бяха по-мургави. Както знаете не съм расистка. Разтанцувахме се.

Сигурно се сещата, че съвсем скоро мъжете ме бяха оградили. Беше повече от ясно, че ще ме ебат. Бях в настроение. Бях и овулация. Исках ги. Исках ги всичките. И ги получих. Ебаха ме около четири часа. Всеки се изреди и в трите ми дупки. Ебаха ме нерегично, рядко се стигаше до по-груби изпълнения. Ако имах възможност пак да се повтори не бих пропуснала нищо.  

Момчетата явно са професионалисти не само в областта на поправката на покриви. Хореографията започна с лизане. Осен човека се изредиха да ме лижат. Побъркаха ме. Всяка жена трябва да го усети поне веднъж. След това застанаха в кръг и аз започнах да им духам един по един. Имаха страхотни инструменти. Повечето бяха обрязани, много дебели и лъскави парчета. Първоначално аз им духах, после предпочетоха да те да ме ебат в устата. Знаете, че това ми е любимата дисциплина.  Така продължихме около един час. Когато дойде време за първото им празнене момчетата отидоха до пианото и всеки избра място на клавиатурата, където източи семето си.  Направиха го доста артистично. Аз трябваше да излижа всичко до последна капка.  Беше невероятно. Истинска симфония от сперма. Различна по цвят, гъстота и най вече по вкус сперма. Хей момчета и момичета, насладих се истински.

Другото ще ви разкажа по-късно. 

Rating: 5.00/5. From 1 vote.
Please wait...