Мая и споделеното пътуване до родния и град – 2

Колата спря и Киро отвори задната врата, за да извлече Мая навън. 

– Охо Дане, ма ти вече си свършил работата – ококори се Киро, когато видя Мая да си обира семето на Данчо от лицето си и да си ближе пръстите. 

Майчето беше издоила Данчо и вече беше готова за Киро. Николай обаче също се събличаше, Данчо пак беше тръгнал да го вдига.

– Момчета, ама всичките едновременно ли? – попита Мая.

– Да, сега всички едновременно ще обладаем курвенската ти уста – закани се Киро и дръжейки Мая за тила натисна главата и към своя вече яко надървен чеп. 

Майчето се дърпаше, но нямаше никакъв шанс да се измъкне от лапите на мъжете.  Киро директно я ебеше в устата. С мощни тласъци вкарваше парчето си чак дълбоко в гърлото на младата жена.  Искаше да я задави, но Мая лапаше курове от ученическите си години и никога досега не и се беше догадило. 

Докато Киро ебеше Мая в устата Николай беше подал парчето си в ръката на куротрошачката. Тя усърдно му биеше чикия, а той пъшкайки снимаше сцената с новия си айфон. 

– Е Ники, страхотно сефте му направи на телефона – подхвърли Киро – ела да и изпълним устата с двата кура едновременно. 

Николай вкара също натъпка члена си в широката уста на Мая. 

– Евала Киро, страшен избор си направил с тази мацка – беше Данчо, които отново се готвеше да забие копието си в красивото лице на клетата Мая.

Киро и Ники бяха в синхрон като двигател на спортна кола. Единият тласкаше напред, а другият вадеше. Така продължиха няколко минути. После смениха ритъма – тласкаха куровете си едновременно напред, а после ги издърпваха. Някак синхронизираха и празненето –  двамата изригнаха едновременно. Самопровъзгласилата се blowjob queen изгълта част от семето. Другата тръгна да прелива и се наложи Мая с ръце да обере спермата и да си я сложи в устата. Започна да се гаргара и да прави балончета.  Спермата беше гъста и лепкава. 

– Момчета, стана страхотен клип. Ще го покажем на майка и да види каква пачавра е възпитала – айфонът беше в ръцете на Данчо. Снимаше всеки детайл. 

Майчето не искаше клипът да стига до майка и. За това избра стратегията да задоволи мъжете, така че те да се откажат от намерението да разпространяват клиповете извън приятелския си кръг. 

– Хайде Данчо ела да ти изсмуча семето за втори път тази вечер.

– Ето лапай – измърмори Данчо и отново вкара кура в устата на всеотдайната брюнетка.  Курът му беше огромен. Мая знаеше, че това е най-големия чеп, които някога е виждала.  Като на черните порно артисти от Америка.  

Данчо обичаше жените да го гледат в очите, докато му правеха свирки. За това хвана брадичката на Мая я намести така, че големите красиви очи на момичето да го гледат отдолу, сякаш го молят за нещо, сякаш му се подчиняват. 

– Стой така да ви снимам – прекъсна ебането Киро, които отново снимаше. 

Снимането на клипа продължи. Данчо помпаше и нямаше намерение да свършва. Пробва какво ли не –  вкарваше си кура до гърлото и го задържаше там няколко секунди. После премина към разпъване на бузите и попляскавено им с леки шамарчета. Малко преди да се изпразни опита и да вкарва и изкарва само главичката си. Последното наистина ускори празненето.  Данчо обаче не искаше да свърши как да е. Той се отдръпна на половин метър от лицето на Мая и започна да стреля като картечница.  Беше второто му празнене за вечерта, но семето му беше много и се изстрелваше мощно. Разпльока се върху красивото лице. Очите, носа, челото и част от косата бяха целите в сперма. Потекоха реки надолу. Преминаха през устните и се запътиха към брадичката. Образува се голяма капка, която после се превърна в атрактивна висулка. 

– Ей тази снима ще стане хит в мрежата – зарадва се инициаторът на това хубаво ебане.

Следа продължение.

Rating: 3.33/5. From 3 votes.
Please wait...